Vyhledávání
ŽENY NA RYBÁCH - ANO? ČI NE ?
5.3.2010 | DJ | 17.840 zobrazení | 182 odpovědí
Přeju všem krásný den. Nezakládám toto fórum protože bych měl proti ženám, dámám a dívkám něco zlého. Naopak si myslím, že bez žen by bylo na světě smutno. Jde mi jen o vaše názory. Pokud jde o mě, i skrze vřelý vztah k něžnému pohlaví, který jsem po letech boje na několika frontách koncentroval do jedné jedinečné partnerky, jsem stále toho názoru, že na rybách si s ženskou neodpočinu.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 15. března 2010 v 11:31 ® Robur
-
bože, smailík
reagovat - Pondělí 15. března 2010 v 11:21 ® DJ
-
Robur> Rár ti odpovím kolego. Možná to moc prožívám, ale rybařina je pro mě druh soustředěnýho odpočinku. Lov, ač ho dnes už neberem jako lov o maso, je pořád o tom, že se alespoň já ponořím do stavu určitýho tranzu ( už vidim, jak mi tu ženský píšou, že jsem magor ) je to prostě druh soustředění, kterej je specifickej. Voda po prsa, zavřený oči a prst kterej vnímá každý záchvěv prutu. Se ženskou to nedovedu. Právě prot po staleti chlapi chodí do pánských lázní a kdoví čeho. Náš mozek prostě funguje jinak v přítomnosti ženy a jinak v přítomnosti chlapa.
reagovat - Pondělí 15. března 2010 v 11:08 ® Robur
-
mně by spíš zajímalo, jak autor fóra přišel na to, že boj o maso /myslím rybolov, ne tedy boj o ženu/ je něco, při čem by měl odpočívat:)
reagovat - Pondělí 15. března 2010 v 9:12 ® hraji reakce na …
-
Vidím to naprosto stejně jako ty. Uměle vytvořené téma a problém
reagovat - Pondělí 15. března 2010 v 0:32 ® b.gun
-
A nenapadlo vás, že to tazatel myslel v tom duchu, že jít normálně na ryby považuje za něco ve smyslu „pánské jízdy“, kde prostě ženská nemá co dělat? Vždyť ženská také chodí na „dámskou jízdu“, do cukrošky s kámoškama, na dámskou sešlost, prostě jen tak podrbat. Také svou drahou polovičku lámu jako nerybářku k tomu, aby se mnou čas od času zašla k vodě, ale opravdové „jít na ryby“ pro mne znamená, že jdu k vodě nebo s kámošem, případně sám. Také si z toho naše drahé polovičky dělají srandu, když si domlouváme ryby, že nám píše/volá naše druhá žena … Ale stejně tak to pro někoho může být „jít na
reagovat, na kuželky, kulábr atd.“
To, jestli mají ženy u vody co dělat, či nikoliv, s tím nemá vůbec nic společného. Daná věc leží v úplně jiné rovině. Takže příště, než tu začne někdo plkat něco o ujasněných hodnotách života, rovnoprávnosti a rovnocennosti, klást uraženecké otázky typu „o co vám jde, vážně vám tak vadíme?“ apod., by se měl raději zamyslet nad tím, zdali podobnými komentáři naopak bohužel nenahrává do karet těm omezencům, kteří si skutečně myslí něco o slepicích, které mají dřepět doma u plotny … - Neděle 14. března 2010 ve 23:55 ® Mary reakce na …
-
joscz> Když se podívám, kdo řekl, ženy na rybách ano, tak jsou to většinou staší ročníky. Ti mladší, nemaj ještě ujasněnou hodnotu života. My už koukáme na život jinýma očima. A mladí maj také jiný oči. Takže bych to uzavřela, jelikož je zbytečné se dohadovat a zamotávat do toho jiné otázky, pak to končí někde jinde, nebo vůbec nekončí a nebo je z toho ouplně jiné téma.
reagovat - Neděle 14. března 2010 ve 21:20 ® scootrovka reakce na …
-
joscz> Krásně řečeno.
reagovat - Neděle 14. března 2010 ve 20:53 ® gadasnik reakce na …
-
Mary> to fotila moje drahá polovička.Mládež chytala a my se courali s Matesem po okolí.Hned vedle vody jsou koně,prostě pohoda pro nervy,počasí taky vyšlo,po tý dlouhý zimě konečně první výmaz mozku.Tady mi zrovna šeptal,jak mu ta zima taky už lezla krkem
reagovat - Neděle 14. března 2010 v 19:15 ® Mary reakce na …
-
gadasnik> tohle foto, velice dobře působí
reagovat - Neděle 14. března 2010 v 18:27 ® gadasnik
-
Bez polovičky na rybách ani ránu.Jelikož taky rybaří,dovči a veškerý volný čas je strávenej 99procenty u vody.Vobě děti odkojené doslova na rybách,momentálně 16 Máňa a 18 Bubla s náma jezdí doposud.Nedovedu si představit,že bych šel bez Šmudlinky na ryby.Místo mývala huž máme nějakej ten pátek voříška Matesa,co víc si přát.Foto ze středeční společné vycházky kolem vody.
reagovat - Neděle 14. března 2010 v 15:40 ® Mary reakce na …
-
dedacek> to jsme tak ošklivý a nevzdělaný? A tupec si může jít na točené. Mě!! to točené taky chutná, tak proč bych nešla? Nemusím si sedat mezi neotesance, ale klidně děláme dámskou jízdu. A když chci, jdu na to
reagovati bez dámské jízdy. Už nemám závazky, se neptám, pouze oznamuji.
- Neděle 14. března 2010 ve 13:12 ® Manažerka
-
joscz : Tak to bylo moc hezky řečeno…
reagovat - Neděle 14. března 2010 ve 13:04 ® joscz
-
Ženy na rybách rozhodně ano . Protože je stále málo rybářek. Ale i jako doprovod je výborná , nemusíte jí pořád odkládat do kuchyně. Myslím že bychom se měli mi chlapi od nich co učit , hlavně ke vstahu k přírodě . Žena má jiný pohled na přírodu, myslím že si jí daleko víc váží a nechce z ní jen těžit.
reagovat - Neděle 14. března 2010 v 8:36 ® Manažerka reakce na …
-
dedacek> my ženy toho stíháme neskutečně mnoho… já třeba mám rodinu se dvěma synátory, chodím do práce, dělám dálkově školu a ještě zbude trocha času na koníčky, takže i na tu vodu
reagovat - Sobota 13. března 2010 ve 22:46 ® dedacek reakce na …
-
Mary> Ale to je čas , který by jste měly milé dámy věnovat zkrášlování a sebevzdělávání a nechodit mezi hejno neotesanců a jiných pochybných individui.
reagovat - Sobota 13. března 2010 ve 20:12 ® Mary reakce na …
-
dedacek> ale jenom ty, u kterých doma se cpe chlap do vaření, praní pak máme čas.
reagovat - Sobota 13. března 2010 ve 12:48 ® Manažerka
-
Jj sis to asi doma trošku špatně zařídil
reagovat - Pátek 12. března 2010 v 19:57 ® cercer reakce na …
-
dedacek> tak tak..přesně toto jsem měl na mysli
reagovat - Pátek 12. března 2010 ve 14:04 ® džigit reakce na …
-
cysy> viděl jsem,holky to hned „rozjely“
reagovat - Pátek 12. března 2010 ve 12:48 ® cysy reakce na …
-
džigit> Mohl jsi tam klidně něco napsat, ale něco rozumného. Jestli ti to udělá radost, tak tam nakoukni, zjistíš že už tam nikdo z nás nepíše.
reagovat - Pátek 12. března 2010 ve 12:32 ® dedacek reakce na …
-
cercer1> Teď to byl zásah do desítky! Místo toho, aby se pánové věnovali debatám o důležitých problémech začnou se natřásat jak pávi.
reagovat - Pátek 12. března 2010 ve 12:28 ® dedacek reakce na …
-
chosebaits> Hospoda a bar jsou pro mne dvě různá zařízení. Krásné barmanky s velkým dekoltem jsou vítány. V hospodě je mi jedno kdo natočí skvělé
reagovat. Hlavně, když se sejde parta expertů na sport, práci a taky na ženy a jiné koníčky.
- Pátek 12. března 2010 v 10:56 ® chosebaits reakce na …
-
cercer1> Já raději od ženy.
reagovat - Pátek 12. března 2010 v 8:31 ® džigit reakce na …
-
cercer1> a taky tady!Admin udělá „babinec“ a chuděry si ani neškrtly
reagovat - Pátek 12. března 2010 v 1:18 ® cercer reakce na …
-
dedacek> no nevím,dle mých zkušeností se cpou spíš chlapi do ženské společnosti..obzvláště v hospodě
reagovat - Pátek 12. března 2010 v 1:11 ® cercer reakce na …
-
chosebaits> třeba já
reagovat - Čtvrtek 11. března 2010 ve 23:15 ® chosebaits reakce na …
-
dedacek> A kdo by tě obsluhoval na baru a krásně natočil
reagovat???? Já tedy nevím,ale žena u vody má určitě své místo a v rybářském či mysliveckém munduru jí to náramě sluší.U vody a v přírodě se chovají slušněji než některý rodoby velcí rybáři.Některé ženy nám také vychovávají rybářskou mládež a myslím i dobře .
- Čtvrtek 11. března 2010 ve 23:07 ® dedacek reakce na …
-
rybářské, myslivecké, pivní. Naštěstí traktoristky, soustružnice a jiné vymizely.
reagovat - Čtvrtek 11. března 2010 ve 23:04 ® chosebaits reakce na …
-
dedacek> a do jaké????
reagovat - Čtvrtek 11. března 2010 ve 22:56 ® dedacek
-
Nevíte proč se některé ženy cpou do mužské společnosti?
reagovat