Vyhledávání
ŽENY NA RYBÁCH - ANO? ČI NE ?
5.3.2010 | DJ | 17.842 zobrazení | 182 odpovědí
Přeju všem krásný den. Nezakládám toto fórum protože bych měl proti ženám, dámám a dívkám něco zlého. Naopak si myslím, že bez žen by bylo na světě smutno. Jde mi jen o vaše názory. Pokud jde o mě, i skrze vřelý vztah k něžnému pohlaví, který jsem po letech boje na několika frontách koncentroval do jedné jedinečné partnerky, jsem stále toho názoru, že na rybách si s ženskou neodpočinu.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 11. března 2010 ve 22:07 ® DJ reakce na …
-
cercer1> Ale já tě chápu, jde přece o úhel pohledu. Každý chodí k vodě kvuli odpočinku, ale každý odpočívá jinak. Já abych si odpočal od práce, musím se soustředit na něco jiného – ryby. Nikde jsem nikomu nevnucoval své názory. všude dodávám, že to tak cejtim já
reagovat - Čtvrtek 11. března 2010 ve 21:56 ® cercer reakce na …
-
DJ> nevim..pořád tvrdíš,že ti nedovolí myslet jako lovec a podobně..možná proto,že to moc šponuješ..já se třeba chodím k vodě odreagovat a přijít na jiné myšlenky…a při tomto mi ta rybářka,která si sedne vedle mě, naprosto nepřekáží ani nekazí soustředění na odreagování..ba naopak
reagovatv tomhle se neshodneme..ryby beru jak relax..řekl bych,že je to vše spíše o tolerantnosti k druhým..
- Čtvrtek 11. března 2010 v 18:39 ® MILHAUSKACHNA
-
já jsem pro
reagovat - Čtvrtek 11. března 2010 v 17:53 ® AdamHT
-
Mě přítelkyně na rybách nevadí, ona si lehne dopředu na loď a čte si. Já si mezitím vesele chytám. Jen se mi ještě nepodařilo vnutit jí prut do ruky
reagovatA ženy na rybách? Ano
- Čtvrtek 11. března 2010 v 17:12 ® jarcina reakce na …
-
DJ> Souhlasím s tebou.Já taky na ryby nechodím s přítelem,ruší mě.Raději jdu s kamarádkou nebo s kamarádem a nebo sama.
reagovat - Čtvrtek 11. března 2010 v 17:11 ® Robur
-
podku si dobře pamatuji tak v zemi, kde zítra již znamená včera byla obsluha esklaátorů rozlišena, takže měli: ženščina eskalator
reagovat - Čtvrtek 11. března 2010 v 15:23 ® DJ
-
Slovo JEDINČICE mě baví
reagovatpošlu ho na nějaký svaz žen pro matriarchat. Když prošla hostka
znamej co děla bankety už se smířil, že je z něj hostesk
- Čtvrtek 11. března 2010 v 15:23 ® DJ reakce na …
-
cercer1> S tim obalem uplně nesouhlasím, ale ve všem ostatním dávám za pravdu. Hlavni je ta myšlenka, že máš li se opravdu soustředit na lov, už od pravěku mužeš jen sám, nebo po boku druhého lovce. Ženský faktor ti nedovolí začít myslet jako lovec ať už proto, že začneš myslet jinak kvuli biologii nebo proto, že žena mluví jinak, cítí jinak, no prostě vše dělá jinak, ačkoli jsou jedinčice – tohle taky brzo prosaděj
reagovatuž maj hostky a myslivkyně. Jsou prostě jedinčice, které to chtěj jinak. Ale příroda je příroda. Pro druh myšlení který na rybach mám, je ženská přítomnost nemožná
- Středa 10. března 2010 ve 23:19 ® cercer
-
DJ> v poho..je pravda,že moc pozorně to tu nečtu..není důvod..je to jen z nudy a zimní dlouhé chvíle založené fórum..ale prostě se mi zdálo,že právě v posledních příspěvcích vysvětluješ své hlavní důvody proč ne k vodě se ženou..a mimochodem..obal knihy je ve své podstatě velice důležitá věc
reagovat - Středa 10. března 2010 ve 22:58 ® DJ reakce na …
-
scootrovka> Prave tu obhajujes prvni a jedinou biblickou kradez:) Navic kdyz pan buh prisel do raje a nikde nevidel Evu, zeptal se Adama – Adame kde je Eva? Adam odpovedel, šla se do řeky oplachnout. Panbuh se chytl za hlavu a krecovite mrmlal sakra jak ja ted ten pach z ryb dostanu. Bible je moudra kniha
reagovat - Středa 10. března 2010 ve 22:52 ® scootrovka reakce na …
-
Jasný důkaz toho,že chlap se nepovedl byl to totiž prototyp.A když bůh vyloučil všechny chyby vytvořil Evu.A opět se Eva jako žena musela postarat o neschopného Adama a sehnat mu jídlo.A ted to splácí vlastní krví.A díky její výřečnosti a schopnosti Boha ukecat,si vy pánové tvorstva můžete aspoň užívat.Jinak by jste měly po .......
reagovat - Středa 10. března 2010 ve 22:51 ® DJ reakce na …
-
Shrek23> Tak to jo, proto ta podpora
reagovattak at vam to vydrzi deti. Petru a Petre zdar
- Středa 10. března 2010 ve 22:47 ® DJ reakce na …
-
scootrovka> Jen k te menstruaci – nedovedu, nastesti nemusim. Ono je to tak – kdyz Eva v raji utrhla jablko, tak ji nachytal panbuch ktery se strasne nastval a rval tento hrich musi byt splacen krvi. To Eva to nastesti ukecala na mesicni splatky.
reagovat - Středa 10. března 2010 ve 22:47 ® scootrovka reakce na …
-
DJ> No tak podpantoflák fááákt není.
reagovat - Středa 10. března 2010 ve 22:44 ® Shrek23 reakce na …
-
DJ> Zeptej se scootrovky jak to vidí je to ta má drahá polovička.
reagovat - Středa 10. března 2010 ve 22:40 ® DJ reakce na …
-
Mary> To by jsi mi neudelala
reagovat - Středa 10. března 2010 ve 22:38 ® DJ reakce na …
-
Shrek23> Ja ti rozumim. Jen mi prijde ze jsi az moc hodnej kluk. A prave proto si myslim, ze jsi zrovna ten druh cloveka kterej pozna bud uzasnou zenskou a ma stesti, nebo od buchty cas od casu dostane podpasovku. Snad jsi ten prvni pripad
reagovat - Středa 10. března 2010 ve 22:37 ® scootrovka reakce na …
-
Shrek23> Nefim asík jo.Záleží jak se dohodnu s miškou na kávě.Dám ti vědět
reagovat - Středa 10. března 2010 ve 22:37 ® scootrovka
-
Stejně mám pánové tvorstva takový dojem,že ty ženský budete u vody potkávat často.Jelikož,už existují u vody porybné.Takže se náááás fáááááááááááákt nezbavíte.
reagovat - Středa 10. března 2010 ve 22:36 ® Shrek23 reakce na …
-
scootrovka> Jdeš zejtra semnou na kroužek???
reagovat - Středa 10. března 2010 ve 22:35 ® DJ
-
cercer1> Bud prosim tak hodny a precti si vsechny me zpravy. Sexualni pudy se resi az na posledni strance. Nic ve zlem ale nesud knihu podle obalu kolego
reagovat - Středa 10. března 2010 ve 22:33 ® scootrovka reakce na …
-
Shrek23> Ne neptala.Až zítra
reagovat - Středa 10. března 2010 ve 22:32 ® Shrek23 reakce na …
-
scootrovka> ty už jsi tu zas ???
reagovatUž ses ptala mamky????
- Středa 10. března 2010 ve 22:26 ® scootrovka reakce na …
-
Jo v poho.
reagovat - Středa 10. března 2010 v 19:43 ® Mary
-
chosebaits> O jedné ceně bych věděla, ,,kopnout do prdele,, a první by byl zadar, jelikož si z ní udělal služku
To téma je, už o ničem
reagovat - Středa 10. března 2010 v 19:31 ® Robur
-
scootrovka> to je trošku jinak
A vy chlapy máte postavit dům,zplodit syna,zasadit strom,a laskavě pečovat o chod domácnosti z technické stránky.Když to teda bereš takhle.
Páč ve finále má žena pečovat o dům, zalívat strom a pečovat o ty dva blbce.-D Neber to osobně, cituji vtip.
reagovat - Středa 10. března 2010 v 18:23 ® chosebaits reakce na …
-
Shrek23> Taky příjde někdy do peněženky rychle jako voda a bere všechno sebou.
reagovat - Středa 10. března 2010 v 18:14 ® Shrek23
-
Víte co žena a voda má společnýho??? Nikdy nevíte co můžete chytit.
reagovat - Středa 10. března 2010 v 18:12 ® Shrek23 reakce na …
-
chosebaits> to asi každej né.
reagovat - Středa 10. března 2010 v 18:06 ® chosebaits
-
Proč by nemohla jít žena k vodě???Pár už jsem jich tam poslal,ale to už je dávno.
reagovat