Vyhledávání
ŽENY NA RYBÁCH - ANO? ČI NE ?
5.3.2010 | DJ | 17.845 zobrazení | 182 odpovědí
Přeju všem krásný den. Nezakládám toto fórum protože bych měl proti ženám, dámám a dívkám něco zlého. Naopak si myslím, že bez žen by bylo na světě smutno. Jde mi jen o vaše názory. Pokud jde o mě, i skrze vřelý vztah k něžnému pohlaví, který jsem po letech boje na několika frontách koncentroval do jedné jedinečné partnerky, jsem stále toho názoru, že na rybách si s ženskou neodpočinu.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 10. března 2010 v 18:01 ® chosebaits
-
Jinak toto téma si zaslouží nějakou cenu.
reagovat - Středa 10. března 2010 v 18:00 ® chosebaits reakce na …
-
scootrovka> přetáhnout jo,ale …
reagovat - Středa 10. března 2010 v 17:59 ® chosebaits reakce na …
-
reagovatzadar>
- Středa 10. března 2010 v 17:58 ® scootrovka reakce na …
-
Jo a až by ženská doházela to uhlí,tak by měla občas toho chlapa přetáhnout tou lopatou.Aby pán tvorstva z toho taky něco měl.
reagovat - Středa 10. března 2010 v 17:53 ® scootrovka reakce na …
-
A vy chlapy máte postavit dům,zplodit dítě,zasadit strom,a laskavě pečovat o chod domácnosti z technické stránky.Když to teda bereš takhle.
reagovat - Středa 10. března 2010 v 17:43 ® Shrek23 reakce na …
-
Robur> Všichni máme práva chodit k vodě nekoukaje jestli je to muž či žena.
reagovat - Středa 10. března 2010 v 17:30 ® Robur
-
Shrek, co jsi tím chtěl říci? Píšeš moc hezky
reagovat, tak nedělej pomlčky, páč pak nevím, co jsi tím myslel. Jak gómu, tak gómu buď tam pomlčka přebývá nebo chybí
.
- Středa 10. března 2010 v 17:24 ® Shrek23
-
DJ> Ne já jim nelezu do p…e ale jen si myslim že by chom je měly brát ksobě rovný. Pač jsem byl svědkem jak ženská na rybářské brygádě lítala v bahně i když mohla sedět doma a čučet na telku a popíjet kavičku krásně v teploučku . Nevim jak je to jinde v organyzacích ale u nás ženy jsou osvobozený od brygád a taky je nemusí platit. Podle mě ženy k vodě patří
reagovat.
- Středa 10. března 2010 v 17:18 ®
-
Ženská nemá na rybách co dělat, ta má bejt doma a žehlit, vařit, luxovat a házet uhlí do sklepa.
reagovat - Středa 10. března 2010 v 17:13 ® cercer
-
DJ> a co takhle se vybít před lovem aby to podprahové myšlení bylo malinko utlumeno
reagovatmě přijde,že jediné,čím tu argumentuješ,jsou tvé nevybouřené hormony-nic ve zlým..jinak souhlas s hraji…žádné násilí..v nějaké to je a v nějaké né..tu bych k vodě fakt raději netahal
- Středa 10. března 2010 ve 13:31 ® Piranha
-
Ba ne doopravdey.Co ja bych dal za to, kdyby tam moje kotrmelína aspon jednou sla na ryby se mnou.Vemem deti a spojime prijemny s jeste prijemnejsim.Zavidim klukum co jejich zeny s nimi chodej k vode a aktivne rybarek ba dokonce znam jednoho,kterej s manzelkou chodi muskarit.Oba muskarej.
reagovat - Středa 10. března 2010 ve 13:29 ® Piranha
-
Zena u vody ANO, ale musi mit v ruce dva pruty
reagovat - Středa 10. března 2010 v 9:37 ® DJ
-
Magdalenka> Nikdo prece nerekl, ze nam vadite
reagovatJen proste jak jsem uz popsal nize, sam za sebe potrebuju u vody klid a ten mi nedovoli nastolit urcity naboj ktery v sobe opravdova zena ma. Vic nez na rybolov bych se podvedome soustredil na uplne jiny veci, nebo bych byl rozhozen spoustou dotazu a na rybach, asi to znas, clovek proste nechce moc mluvit a obzvaste odpovidat. Malino me ale desej zeny ktery se nam snazej za kazdou cenu dokazat, ze jsou stejne dobry jako chlap. Ze zensky nikdy nebude dobrej chlap, vzdy zni muze bejt jen dobra zenska. Copak se chlapi snazej bejt stejne dobry jako zensky. V tomhle pripade uz to zavani dusevni poruchou. To ale snad nastesti neni tvuj pripad.
- Středa 10. března 2010 v 9:14 ® hraji reakce na …
-
Magdalenka> myslím, že tebou vyslovená myšlenka zde zatím vůbec nepadla. Je to jako v životě, někdo chce mít ženu pořád s sebou, dokonce i na rybách, někdo ji na ryby rád vezme, ale rozhodně ne pokaždé, a někdo chodí na ryby zásadně bez ženy. Žena rybářka si to možná neuvědomuje, ale žena nerybářka může být na rybách hodně nepříjemný společník.
reagovat - Středa 10. března 2010 v 1:05 ® Magdalenka
-
o co tu vlastně jde? Vážně vám u vody tak vadíme?
reagovat - Středa 10. března 2010 v 0:03 ® DJ reakce na …
-
hraji> Moje rec chlape. Zenska ktera si je dobre vedoma sve zenskosti nema potrebu se srovnavat s muzem, protoze vi, ze jeji zenska pozice je stejne dulezita jako ta muzska. Potreba vyrovnat se muzum zenskost degraduje. Tohle ale malinko zavadi mimo myslenku fora. I u vody se muzes prochazet s milovanou partnerkou, ale rybareni neni prochazeni, je to soustredena meditace a zpusob vciteni se do prostredi kolem tebe. Mam li se soustredit na rybareni, musim vypustit vse, ale to v pritomnosti zensky nedovedu a to je dle meho u chlapa normalni. Kazdy samecek v pritomnosti opravdove samicky podprahove musi myslet trochu jinak nez v pritomnosti dalsiho samce. Lov v tlupach je prirozenost od praveku, vzdy ale v tlupe lovili samci. Samice se staraly o ohen. Jaky koli zpusob ci pokus o neco jineho je proti prirode. Pokud vsak nemate v planu misto rybolovu kopulovat.
reagovat - Úterý 9. března 2010 ve 23:45 ® DJ reakce na …
-
Shrek23> Je fajn, ze jsi smiren se svou pozici v potravnim retezci kolego. Jen kvuli takovym chlapum jako jsi ty zije 1/3 zemekoule v matriarchatu. Zenskejch je treba si vazit, ale nic se nema prehanet. Nelez tem bababam tam, kam te dle meho fyzicky jeste zadna nepustila.
reagovat - Úterý 9. března 2010 ve 23:30 ® scootrovka
-
No jo pánové.Tohle fakt téma pro Vás. Nevím co už se tu dá víc řešit.Prostě někdo je rád ,když jeho drahá polovička je rybářka a nebo nerybářka a jde s ním na ryby.No a někdo by se hooold opupínkoval.To je prostě věc názoru a těch dvou.Jsou tu jen možnosti buďto ANO,NE,OBČAS.A ty už tu byly řečené
reagovat - Úterý 9. března 2010 ve 22:03 ® dodorider reakce na …
-
jarda1981> tak to je uplne vystizne
reagovatale opat jak u koho hold nekdo to na tech rybach ma extra tezky
a muzu ti dat jednu radu! kup si prsacky vlez do vody a mas svatej klid
- Úterý 9. března 2010 ve 21:40 ® jarda1981
-
Nepojedeme už?Štípou mě komáři.Už jsi chytil nějakou rybku?Je mi zima.Kam se mám jít vyčůrat atd. tak nějak to probíhá pár hodin pořád dokola když jedu s manželkou na ryby.
reagovat - Úterý 9. března 2010 v 19:17 ® dodorider
-
zrovna pred nejakou chvilkou sme s pritelkyni diskutovali jedno podobne tema
reagovata musim ho sem soupnout rekam pritelkyni jestli se nechce jit podivat 16.dubna semnou na hodinku na zahajeni a odpoved a pujdes semnou ty zitra do tanecnich
a hned bylo po srande rimak tak to neklapne a oba sme se pote shodli ze je dobre mit kazdy jiny konicek alespon jediny ktery povazujeme za odpocinkovy ona tanci ja chytam a kdyz vam jeden z vas do toho vaseho odpocinku milvi neda se prec odpocivat to jsou slova zenske ! a navic je to rpy spise pro chlapy
s tim nesouhlasim, ale asi vi co rika pac ji nedela problem jako 95% zen co znam vzit zivou rybu do ruky ańiz by mela kolem moc kecu
- Úterý 9. března 2010 v 19:13 ® dodorider reakce na …
-
Shrek23> a zeny nemohou rodit bez muzu
reagovat - Úterý 9. března 2010 v 19:01 ® Shrek23
-
Mary> Pozor já se nepovyšuji nad ženy má drahá polovička je taky rybářka a jsem rád že jde semnou. Jinak máš pravdu rovnocenost tu nikdy nebude pač muži nemohou rodit.
reagovat - Úterý 9. března 2010 ve 13:31 ® Pavalakos
-
No pěkná konverzace. Jistě se shodnem na tom, že nejde srovnávat ženu s mužem. Vždyť by to potom byla hrozná nuda, kdyby jsme se na všem shodli
reagovatMá přítelkyně se mnou chodí na ryby a akčkoli sem jí dal do ruky prut, tak si rašdi čte. Je to dobrý, protože ráda fotí a mám hodně snímků s rybama, na druhou stranu slyšíte – mě se chce na záchod, je mi zima, dneska na tebe prděj co ..... Ale i přesto sem rád, že se mnou chodí
Pokud by bylo více žen vidět u vody, jsem si 100% jist, že to zlepší náladu rybářům i já mám dalekohled v rybařině
Přeju hodně úlovků P.
- Úterý 9. března 2010 ve 12:11 ® Robur
-
no tak na MDŽ se tady a ve vedlejších fórech a diskusích docela perlilo
reagovat - Úterý 9. března 2010 v 8:59 ® hraji
-
Děvčata, velká většina z vás neví, co vlastně chce. Na jednu stranu se chcete vyrovnat chlapům a tak hulíte, chlastáte a mluvíte, že by se i dlaždič červenal. Na druhou stranu chcete, aby se k vám chlapi chovali jako k ženám. Tak se chovejte jako ženy a ne jako Jozka vidlák z JZD (bez urážky pánů pracujících v zemědělství). Potkal jsem za život hodně žen a můj názor je, že nejvíc vám škodí ta vaše snaha se vyrovnat chlapům. Vy prostě už nechcete a neumíte být ženami. Těch, které zůstávají ženami navzdory době je jen pár a jsou to noblesní dámy. Naštěstí nechodí na ryby.
reagovat - Pondělí 8. března 2010 ve 20:50 ® Mary
-
Shrek23> Pokud mají ženy dokazovat rovnocenost, tak jenom proto, že muži neberou ženy za rovnocenný. Ale ta rovnocennost tu stále není. Př.1)Když vezmeme mzdu a stejná práce pro ženu a muže.
- Viditelně se do nich strefujete ,,nó jó, ženská,,
No, a tohle řekne jenom chlap, co od něho můžeme čekat. Vždyť je to jenom chlap a panbů ho ještě nedomyslel. Podívej se na ženu, jak ji stvořil, to koukáte?
Za války se ženy obešly i bez mužů, jelikož muži byli na frontě. ŽENY zastávaly práce na traktoru, kombajnu,bagru, opravy strojů atd.
reagovat - Pondělí 8. března 2010 v 19:42 ® Vydrain
-
Ó jé, to je zas vtipná otázka …
reagovat - Pondělí 8. března 2010 v 9:35 ® DJ reakce na …
-
scootrovka> Kazdy to cejti jinak o tom to je, nema smysl se prit. Jen jeste mala poznamka. Slepice k tomu aby snesla vejce kohouta fakt nepotrebuje. Neni vejce jako vejce
reagovat - Pondělí 8. března 2010 v 1:20 ® scootrovka
-
Víš podle mě nejde srovnat ženskou a chlapa,protože to jsou,vždy dvě naprosto rozdílné povahy a osobnosti.To je to samé jako,kdyby jsi srovnával čtverec,kruh a hledal a srovnával co mají společného.No a ohledně těch vejcí.Je to docela dobrej for,ale aby slepice mohla snést to vejce,tak k tomu potřebuje toho jednoho kohouta. Jen jsem reagovala na to co jsi napsal.Že stebou ženská na rybách nevydrží.Já si myslím,že to pravda není.Je to podle mě jinak.Ty nevydržíš se ženskou na rybách.
reagovat