Chytej.cz

ŽENY NA RYBÁCH - ANO? ČI NE ? necteno

5.3.2010 | DJ | 17.910 zobrazení | 182 odpovědí

Přeju všem krásný den. Nezakládám toto fórum protože bych měl proti ženám, dámám a dívkám něco zlého. Naopak si myslím, že bez žen by bylo na světě smutno. Jde mi jen o vaše názory. Pokud jde o mě, i skrze vřelý vztah k něžnému pohlaví, který jsem po letech boje na několika frontách koncentroval do jedné jedinečné partnerky, jsem stále toho názoru, že na rybách si s ženskou neodpočinu.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 7. března 2010 v 19:12 ® Shrek23 reakce na …
Shrek23

DJ> Některé ženy susí dokazovat že jsou rovnocený k mužům jinak je nepřijmou , ale jinak jsou ve skutečnosti křechké jako květiny a citlivé jako každé ženy.

reagovat
Neděle 7. března 2010 v 0:10 ® DJ reakce na …
DJ

scootrovka> Zena snese vic nez chlap to jiste ano. Ale ty zeny ktere se s nama musi neustale jen srovnavat a neustale povidaji o tom jak moc snesou, snasi dle meho jedine – vejce. Hrda zena se nemusi srovnavat, je ikonou nehy jemnosti a krehkosti a skrze to je silna, silnejsi nez muz.

reagovat
Neděle 7. března 2010 v 0:00 ® DJ reakce na …
DJ

sus1> To ale muze ovlivnit nekoli skutecnosti, treba to zda je zena ve tve vodni pritomnosti onoho souseda a jak moc je soused rad nebo jak ma tebe rad ci onu zenu rad. To je ovsem namet na dalsi forum. Se sousedovou zenou na ryby.

reagovat
Sobota 6. března 2010 ve 23:54 ® DJ reakce na …
DJ

Magdalenka>Poznal jsem v zivote spoustu kras a snad jeste spoustu kras poznam. Krasy prirody si ale vazne nejvic uziju sam. Kdyz je moc kras pohromade, muze z toho byt kyc a presne tak citim ja zenu pri lovu. Vychodni kultury snad uz od pocatku veku oddeluji muze v klasterech od zen, protoze by se v pritomnosti zen nebyli schopni ponorit az na dno duse a mam li brat rybolov jako meditaci a ze jej tak beru, nejsem schopen 100% rozjimat a odpocivat v pritomnosti zeny :-) To vsak nic nemeni na mem vztahu k neznemu pohlavi, ktere by melo byt hyckano a opatrovano po tom co je uloveno. V tomhle pripade vsak techniku chyt a pust uz dlouho neaplikuju.

reagovat
Sobota 6. března 2010 ve 23:34 ® sus1 reakce na …

DJ> Sousedovo,ale.:-))

reagovat
Sobota 6. března 2010 ve 23:33 ® DJ reakce na …
DJ

sus1> je ale super byt s zenou ve vode.

reagovat
Sobota 6. března 2010 ve 23:31 ® DJ reakce na …
DJ

standas> Jo jo, staci mi par vterin pri prohlizeni fotek ve tvem profilu a vim co te na rybach bavi a vis jak nejlip si to uzit :-) Petru Zdar kolego a je mi cti te tak osolovovat. David

reagovat
Sobota 6. března 2010 v 18:04 ® sus1

Je rozdíl bejt se ženou u vody a bejt se ženou u vody.:-)

reagovat
Sobota 6. března 2010 v 17:48 ® dodorider reakce na …
dodorider

IV.TO.ŠIRDA> hm nepochopila tak nic

reagovat
Sobota 6. března 2010 v 17:46 ® standas
standas

DJ:moje manželka se u vody chová tak jak jí to dovolím:-D a když je potřeba tak udělá i zákalek ve vodě,ale jinak je s chlapem víc zábavy9-)

reagovat
Sobota 6. března 2010 v 16:50 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

Magdalenka> Děkuji:->

reagovat
Sobota 6. března 2010 v 15:47 ® Magdalenka reakce na …
Magdalenka

chosebaits> Je to přesně o tom, že rybářů je u vody přemnoženo a že když vidí rybářku má se aspoň na co kouknout, když mu zrovna neberou.Já neznám rybáře ,který by nebyl rád se ženou u vody ba naopak často tajně závidí těm, co rybářku doma mají:-) . Chválím super názor:-1

reagovat
Sobota 6. března 2010 v 15:47 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

dodorider>pozdě byka honiti…já jsem ti psala,že jsi ještě nedozrál,teď se chceš z toho vymotat jako úhoř z háčku,držím ti palečky ať se z toho nějak vymotáš,ale mohl sis přečíst názor tří vyzrálých žen,které mají rády přírodu a tudíž je jim jedno,jestli jsou na rybách s manželem nebo s rodinou,pokaždé z toho mají krásný zážitek. Holky,napište mu svůj názor!

reagovat
Sobota 6. března 2010 v 15:29 ® dodorider
dodorider

ja nemyslel ze zenska na rybach nema co delat! Ja jen vcera navazoval na jeden projev. Znam holku co jezdi zavody s autama a chlap dela kuchare a co? Myslim ze konicek at je jaky koli ma ho delat zena i muz. Jen sem vcera navazoval na to ze z donuceni to neni dobre a nebo kdyz jeden z paru chodi toho druheho hlidat.

reagovat
Sobota 6. března 2010 ve 14:18 ® chosebaits
chosebaits

Proč ne,jsem rád,když jede semnou a nebo když zamnou aspoň příjde.Jinak rybářky rád u vody vidím a je vždy očem kecat.Furt lepší žena vedle mě u vody,než partička blbcu třeba i na druhé straně břehu.

reagovat
Sobota 6. března 2010 ve 13:41 ® cercer reakce na …
cercer

Mary> …i u nás.. :-))

reagovat
Sobota 6. března 2010 ve 12:55 ® Mary reakce na …
Mary

Magdalenka> Takhle to funguje i u nás.

reagovat
Sobota 6. března 2010 v 5:40 ® Shrek23 reakce na …
Shrek23

Ta moje se i přidá a dáváme si závody kdo chytne víc rousnic :-)

reagovat
Sobota 6. března 2010 v 5:37 ® Shrek23
Shrek23

Já jsem pro aby ženy chodily k vodě. Pač když ty potvůrky neberou je aspoň naco se dívat a hrát :-)

reagovat
Sobota 6. března 2010 v 5:09 ® scootrovka
scootrovka

No zajímavé názory.Já jsem rybářka už přes 10 let.Rybaření miluju a ve své podstatě je mi jedno s kým půjdu na ryby ať je to ženská nebo chlap.Jen se ta osoba nesmí chovat u vody jako hovad......Můj přítel je také rybář.A nějak to společné rybaření vyplynulo úplně samo.A musím tady jednomu z Vás oponovat,protože si s přítelem na rybách pokecáme víc než normálně.A dokonce zdrbneme i ženský,která je hezčí,která má lepší zadek atd.A myslím si ,že si přítel na rybách semnou i odpočine,protože mu mile ráda ty jeho pruty pohlídám,nahodím a i tu rybu vytáhnu,když si třeba dává dvacet.A naopak. A když se náhodou stane,že každý chceme jít někam jinam na ryby tak jdeme.Neomezujeme se.A ženská na rybách má taky i výhodu,zvlastní zkušenosti vím,že se ostatní rybáři snaží machrovat a vytahovat jak jim to jde,a skoro pokaždé jim to nevyjde a nahodí to třeba do drátů a nebo za sebe.Tak se člověk alespoň pobaví. Já osobně jsem pro aby ženská chodila na ryby s přítelem ,když se jí chce. A teď mě tak napadá,že by se tato otázka dala položit i obráceně.RYBÁŘKY JAKÝ JE VÁŠ NÁZOR BRÁT MUŽE RYBÁŘE A NERYBÁŘE SEBOU NA RYBY???????

reagovat
Sobota 6. března 2010 ve 4:52 ® scootrovka
scootrovka

Tak to si ale fakt jenom myslíš.Ženská snese víc než chlap.A rybářky obzvlášť.

reagovat
Sobota 6. března 2010 v 0:41 ® Magdalenka reakce na …
Magdalenka

DJ> A to je přesně ono!:-)) Kdyby byla rybářka, tak by měla určitě k takovému tvoru , jako je žížala kladný vztah a nechala by je hezky v lednici vegetit. A to nemluvím o červíkách, které máme u nás v lednici po celou rybářskou sezónu :-) . Jen nesmí být špatně zavřený, to je pak chytáme všude :-)) . Jinak jsem moc ráda, že mám doma rybáře a že i on je rád když vyrazíme k vodě spolu. Je to o relaxu a o tom, že si tam chodíme odpočinout od toho všedního blázince a přesto se máme stále o čem bavit. Není pravidlem, že když jde on na ryby jdu i já, ale aspoň je ušetřen hlášek / Ty jdeš zase na ryby?/ No není to nádhera vidět jak ženská zdolává rybu?:-) :-)

reagovat
Pátek 5. března 2010 ve 23:09 ® dodorider
dodorider

zakoncime to zeny na rybach pokud chteji tak ano a z donuceni je vse na dracku takze…

reagovat
Pátek 5. března 2010 ve 22:30 ® DJ
DJ

Stroft> To uz abych zacal vybirat vhodne ceny pro zavodnice. Jen pani varuj pred misty kde se zizaly chytaj za pomoci elktriny. Pri lovu na 4 by to nemuselo dopadnout dobre. Mas zlatou polovicku, ta ma se boji vseho hmyzu, takze zizaly nesmej ani do lednice:)

reagovat
Pátek 5. března 2010 ve 22:24 ® dodorider
dodorider

IV.TO.ŠIRDA> ne nedotkla neboj se

reagovat
Pátek 5. března 2010 ve 22:24 ® Stroft reakce na …
Stroft

Mary> Ne,ne.Zpívá:žižalka dlouhá,pro miláčká vhodná,žižalka krátká,na to jsem s nim zvyklá.

reagovat
Pátek 5. března 2010 ve 22:16 ® Mary reakce na …
Mary

Stroft> a zpívá u toho ,,žížali, žížali naskáákejte do krabičky plechovééé

reagovat
Pátek 5. března 2010 ve 22:14 ® Stroft
Stroft

DJ> Určitě ANO!Ale pokud přihlásím do soutěže tu moji,tak je o vítězi rozhodnuto předem.Je užasný lovec,na čele ma dvě čelovky(jedna svítí vlevo,druhá v pravo),na krku pověšenou plechovku a chytá levou i pravou rukou současně.

reagovat
Pátek 5. března 2010 ve 22:12 ® Mary
Mary

dodorider> JÓ,být tak 2 roky zamilovaný, to byly Časy to bych sekla i s Prutem a šla chytat rousnici

reagovat
Pátek 5. března 2010 ve 21:54 ® DJ
DJ

Vidim ze nove forum se bude jmenovat ZENY PRI LOVU ZIZAL ANO? CI NE?

reagovat