Vyhledávání
ŽENY NA RYBÁCH - ANO? ČI NE ?
5.3.2010 | DJ | 17.910 zobrazení | 182 odpovědí
Přeju všem krásný den. Nezakládám toto fórum protože bych měl proti ženám, dámám a dívkám něco zlého. Naopak si myslím, že bez žen by bylo na světě smutno. Jde mi jen o vaše názory. Pokud jde o mě, i skrze vřelý vztah k něžnému pohlaví, který jsem po letech boje na několika frontách koncentroval do jedné jedinečné partnerky, jsem stále toho názoru, že na rybách si s ženskou neodpočinu.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 7. března 2010 v 19:12 ® Shrek23 reakce na …
-
DJ> Některé ženy susí dokazovat že jsou rovnocený k mužům jinak je nepřijmou , ale jinak jsou ve skutečnosti křechké jako květiny a citlivé jako každé ženy.
reagovat - Neděle 7. března 2010 v 0:10 ® DJ reakce na …
-
scootrovka> Zena snese vic nez chlap to jiste ano. Ale ty zeny ktere se s nama musi neustale jen srovnavat a neustale povidaji o tom jak moc snesou, snasi dle meho jedine – vejce. Hrda zena se nemusi srovnavat, je ikonou nehy jemnosti a krehkosti a skrze to je silna, silnejsi nez muz.
reagovat - Neděle 7. března 2010 v 0:00 ® DJ reakce na …
-
sus1> To ale muze ovlivnit nekoli skutecnosti, treba to zda je zena ve tve vodni pritomnosti onoho souseda a jak moc je soused rad nebo jak ma tebe rad ci onu zenu rad. To je ovsem namet na dalsi forum. Se sousedovou zenou na ryby.
reagovat - Sobota 6. března 2010 ve 23:54 ® DJ reakce na …
-
Magdalenka>Poznal jsem v zivote spoustu kras a snad jeste spoustu kras poznam. Krasy prirody si ale vazne nejvic uziju sam. Kdyz je moc kras pohromade, muze z toho byt kyc a presne tak citim ja zenu pri lovu. Vychodni kultury snad uz od pocatku veku oddeluji muze v klasterech od zen, protoze by se v pritomnosti zen nebyli schopni ponorit az na dno duse a mam li brat rybolov jako meditaci a ze jej tak beru, nejsem schopen 100% rozjimat a odpocivat v pritomnosti zeny
reagovatTo vsak nic nemeni na mem vztahu k neznemu pohlavi, ktere by melo byt hyckano a opatrovano po tom co je uloveno. V tomhle pripade vsak techniku chyt a pust uz dlouho neaplikuju.
- Sobota 6. března 2010 ve 23:34 ® sus1 reakce na …
-
DJ> Sousedovo,ale.
reagovat - Sobota 6. března 2010 ve 23:33 ® DJ reakce na …
-
sus1> je ale super byt s zenou ve vode.
reagovat - Sobota 6. března 2010 ve 23:31 ® DJ reakce na …
-
standas> Jo jo, staci mi par vterin pri prohlizeni fotek ve tvem profilu a vim co te na rybach bavi a vis jak nejlip si to uzit
reagovatPetru Zdar kolego a je mi cti te tak osolovovat. David
- Sobota 6. března 2010 v 18:04 ® sus1
-
Je rozdíl bejt se ženou u vody a bejt se ženou u vody.
reagovat - Sobota 6. března 2010 v 17:48 ® dodorider reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> hm nepochopila tak nic
reagovat - Sobota 6. března 2010 v 17:46 ® standas
-
DJ:moje manželka se u vody chová tak jak jí to dovolím
reagovata když je potřeba tak udělá i zákalek ve vodě,ale jinak je s chlapem víc zábavy
- Sobota 6. března 2010 v 16:50 ® chosebaits reakce na …
-
Magdalenka> Děkuji
reagovat - Sobota 6. března 2010 v 15:47 ® Magdalenka reakce na …
-
chosebaits> Je to přesně o tom, že rybářů je u vody přemnoženo a že když vidí rybářku má se aspoň na co kouknout, když mu zrovna neberou.Já neznám rybáře ,který by nebyl rád se ženou u vody ba naopak často tajně závidí těm, co rybářku doma mají
reagovat. Chválím super názor
- Sobota 6. března 2010 v 15:47 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
dodorider>pozdě byka honiti…já jsem ti psala,že jsi ještě nedozrál,teď se chceš z toho vymotat jako úhoř z háčku,držím ti palečky ať se z toho nějak vymotáš,ale mohl sis přečíst názor tří vyzrálých žen,které mají rády přírodu a tudíž je jim jedno,jestli jsou na rybách s manželem nebo s rodinou,pokaždé z toho mají krásný zážitek. Holky,napište mu svůj názor!
reagovat - Sobota 6. března 2010 v 15:29 ® dodorider
-
ja nemyslel ze zenska na rybach nema co delat! Ja jen vcera navazoval na jeden projev. Znam holku co jezdi zavody s autama a chlap dela kuchare a co? Myslim ze konicek at je jaky koli ma ho delat zena i muz. Jen sem vcera navazoval na to ze z donuceni to neni dobre a nebo kdyz jeden z paru chodi toho druheho hlidat.
reagovat - Sobota 6. března 2010 ve 14:18 ® chosebaits
-
Proč ne,jsem rád,když jede semnou a nebo když zamnou aspoň příjde.Jinak rybářky rád u vody vidím a je vždy očem kecat.Furt lepší žena vedle mě u vody,než partička blbcu třeba i na druhé straně břehu.
reagovat - Sobota 6. března 2010 ve 13:41 ® cercer reakce na …
-
Mary> …i u nás..
reagovat - Sobota 6. března 2010 ve 12:55 ® Mary reakce na …
-
Magdalenka> Takhle to funguje i u nás.
reagovat - Sobota 6. března 2010 v 5:40 ® Shrek23 reakce na …
-
Ta moje se i přidá a dáváme si závody kdo chytne víc rousnic
reagovat - Sobota 6. března 2010 v 5:37 ® Shrek23
-
Já jsem pro aby ženy chodily k vodě. Pač když ty potvůrky neberou je aspoň naco se dívat a hrát
reagovat - Sobota 6. března 2010 v 5:09 ® scootrovka
-
No zajímavé názory.Já jsem rybářka už přes 10 let.Rybaření miluju a ve své podstatě je mi jedno s kým půjdu na ryby ať je to ženská nebo chlap.Jen se ta osoba nesmí chovat u vody jako hovad......Můj přítel je také rybář.A nějak to společné rybaření vyplynulo úplně samo.A musím tady jednomu z Vás oponovat,protože si s přítelem na rybách pokecáme víc než normálně.A dokonce zdrbneme i ženský,která je hezčí,která má lepší zadek atd.A myslím si ,že si přítel na rybách semnou i odpočine,protože mu mile ráda ty jeho pruty pohlídám,nahodím a i tu rybu vytáhnu,když si třeba dává dvacet.A naopak. A když se náhodou stane,že každý chceme jít někam jinam na ryby tak jdeme.Neomezujeme se.A ženská na rybách má taky i výhodu,zvlastní zkušenosti vím,že se ostatní rybáři snaží machrovat a vytahovat jak jim to jde,a skoro pokaždé jim to nevyjde a nahodí to třeba do drátů a nebo za sebe.Tak se člověk alespoň pobaví. Já osobně jsem pro aby ženská chodila na ryby s přítelem ,když se jí chce. A teď mě tak napadá,že by se tato otázka dala položit i obráceně.RYBÁŘKY JAKÝ JE VÁŠ NÁZOR BRÁT MUŽE RYBÁŘE A NERYBÁŘE SEBOU NA RYBY???????
reagovat - Sobota 6. března 2010 ve 4:52 ® scootrovka
-
Tak to si ale fakt jenom myslíš.Ženská snese víc než chlap.A rybářky obzvlášť.
reagovat - Sobota 6. března 2010 v 0:41 ® Magdalenka reakce na …
-
DJ> A to je přesně ono!
reagovatKdyby byla rybářka, tak by měla určitě k takovému tvoru , jako je žížala kladný vztah a nechala by je hezky v lednici vegetit. A to nemluvím o červíkách, které máme u nás v lednici po celou rybářskou sezónu
. Jen nesmí být špatně zavřený, to je pak chytáme všude
. Jinak jsem moc ráda, že mám doma rybáře a že i on je rád když vyrazíme k vodě spolu. Je to o relaxu a o tom, že si tam chodíme odpočinout od toho všedního blázince a přesto se máme stále o čem bavit. Není pravidlem, že když jde on na ryby jdu i já, ale aspoň je ušetřen hlášek / Ty jdeš zase na ryby?/ No není to nádhera vidět jak ženská zdolává rybu?
- Pátek 5. března 2010 ve 23:09 ® dodorider
-
zakoncime to zeny na rybach pokud chteji tak ano a z donuceni je vse na dracku takze…
reagovat - Pátek 5. března 2010 ve 22:30 ® DJ
-
Stroft> To uz abych zacal vybirat vhodne ceny pro zavodnice. Jen pani varuj pred misty kde se zizaly chytaj za pomoci elktriny. Pri lovu na 4 by to nemuselo dopadnout dobre. Mas zlatou polovicku, ta ma se boji vseho hmyzu, takze zizaly nesmej ani do lednice:)
reagovat - Pátek 5. března 2010 ve 22:24 ® dodorider
-
IV.TO.ŠIRDA> ne nedotkla neboj se
reagovat - Pátek 5. března 2010 ve 22:24 ® Stroft reakce na …
-
Mary> Ne,ne.Zpívá:žižalka dlouhá,pro miláčká vhodná,žižalka krátká,na to jsem s nim zvyklá.
reagovat - Pátek 5. března 2010 ve 22:16 ® Mary reakce na …
-
Stroft> a zpívá u toho ,,žížali, žížali naskáákejte do krabičky plechovééé
reagovat - Pátek 5. března 2010 ve 22:14 ® Stroft
-
DJ> Určitě ANO!Ale pokud přihlásím do soutěže tu moji,tak je o vítězi rozhodnuto předem.Je užasný lovec,na čele ma dvě čelovky(jedna svítí vlevo,druhá v pravo),na krku pověšenou plechovku a chytá levou i pravou rukou současně.
reagovat - Pátek 5. března 2010 ve 22:12 ® Mary
-
dodorider> JÓ,být tak 2 roky zamilovaný, to byly Časy to bych sekla i s Prutem a šla chytat rousnici
reagovat - Pátek 5. března 2010 ve 21:54 ® DJ
-
Vidim ze nove forum se bude jmenovat ZENY PRI LOVU ZIZAL ANO? CI NE?
reagovat