Chytej.cz

ŽENY NA RYBÁCH - ANO? ČI NE ? necteno

5.3.2010 | DJ | 17.837 zobrazení | 182 odpovědí

Přeju všem krásný den. Nezakládám toto fórum protože bych měl proti ženám, dámám a dívkám něco zlého. Naopak si myslím, že bez žen by bylo na světě smutno. Jde mi jen o vaše názory. Pokud jde o mě, i skrze vřelý vztah k něžnému pohlaví, který jsem po letech boje na několika frontách koncentroval do jedné jedinečné partnerky, jsem stále toho názoru, že na rybách si s ženskou neodpočinu.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   7 6 5 ...
Sobota 10. srpna 2013 v 10:29 ® tucnak11 reakce na …
tucnak11

romanek26> Kapry byly mličniaky,mužskeho puvodu:-D

reagovat
Sobota 10. srpna 2013 v 10:09 ® romanek26 reakce na …
romanek26

Mates(původní)> tak tohle znám,10 prutů nahozeno na jedno místo,nikdo ani ťuk a ta moje tahá jednu za druhou a aby toho nebylo málo,tak během druhé výpravy po uděláni papíru na mou oblíbenou vodu,překonala můj sobák.asi ženy vysílají nějakou pozitivní energii:-) .letos jsem ji pořídil mimi,tak mám prozatím klid,jen doufám že mně pak nezačnou přechytávat oba:-D .

reagovat
Sobota 10. srpna 2013 v 10:09 ® romanek26 reakce na …
romanek26

Mates(původní)> tak tohle znám,10 prutů nahozeno na jedno místo,nikdo ani ťuk a ta moje tahá jednu za druhou a aby toho nebylo málo,tak během druhé výpravy po uděláni papíru na mou oblíbenou vodu,překonala můj sobák.asi ženy vysílají nějakou pozitivní energii:-) .letos jsem ji pořídil mimi,tak mám prozatím klid,jen doufám že mně pak nezačnou přechytávat oba:-D .

reagovat
Čtvrtek 8. srpna 2013 ve 22:43 ® Monty74

Děvčata já tak závidím Vašim mužům, já mám ženu nerybářku i když červíky mi v lednici toleruje, ale… Rád chodím rybařit na noc a často sám a to se občas zasteskne po dámské společnosti, nemluvím o sexu a ani nepotřebuji aby se šťourala nosem v zeminē po žížalách či mi skákala někam pro hlaváče, prostě a jednoduše miluju dámskou společnost. Nevíte náhodou o nějaké kamarádce se kterou bych se mohl kamarádit i já aby mi na rybách nebylo smutno :-)

reagovat
Pondělí 5. srpna 2013 ve 12:11 ® HaD reakce na …
HaD

Mates(původní)> :-)

reagovat
Sobota 3. srpna 2013 v 16:46 ® Jožko

Radšej áno, ako nie …

reagovat
foto/forum/2013/th-img100670.jpg
Sobota 3. srpna 2013 ve 14:46 ® marian.x

co to má společného s otázkou : ŽENY NA RYBÁCH – ANO? ČI NE ?

reagovat
Pondělí 29. července 2013 v 10:50 ® Mates(původní) reakce na …
Mates(původní)

nnnap> My jsme muškařský omezencí :-))

reagovat
Pondělí 29. července 2013 v 10:25 ® nnnap reakce na …
nnnap

Mates(původní)> to je v pohodě. Až se oženíš, tak budeš kolikrát vděčný za to, že vytáhne paty z baráku k vodě.

Ještě by to chtělo rozšířit množství technik. Aby mohla k vodě chodit celoročně.:-))

Jako není vůbec žádný důvod k tomu, aby byli partneři mezi sexem spolu. Spíše to vztahu neprospívá.

reagovat
Pondělí 29. července 2013 v 10:14 ® Mates(původní)
Mates(původní)

Ženy na rybách rozhodně ano, s přítelkyní chytám už třetí sezonu a jsem velmi spokojený. Ona má rybářský geny po obou rodičích, navíc má cit pro lov a v neposlední řadě mě standartně přechytává. Jako velký ryby jí moc přeju, ale když chytá rybu za rybou a já tam stojím bez ryby, tak mě to trošinku přisírá, ale jenom trošinku.

reagovat
Sobota 27. července 2013 v 19:50 ® stump
stump

Všichni muži podědili po svých předcích lovecké geny. Ne všichni jsou zachváceni loveckou horečkou, probouzenou těmito geny. Ti pak nevezmou do ruky prut nebo pušku. K nim patří i ženy. Ty, které se přesto snaží lovit, jsou ovlivněny nutkáním vyrovnávat se mužům. Zná-li někdo ženu lovce, která není takto ovlivněna, je to jen vyjímka. Má žena se mnou léta jezdila na ryby a nyní, na stará kolena přiznává, že mi jen dělala radost.

reagovat
Čtvrtek 18. března 2010 v 10:46 ® DJ
DJ

Shrek23> Zkusim to vlétě na Ebru na sumcovou přívlač. Kámoš mi říkal, že tam chytaj krásný ryby při trolingu a ten jsem na Ebru ještě nezkusil. Měl to bejt jen žert, ale myslím si, že brát budou, protože tuhle nástrahu ryba ještě neviděla:) Pokud se povede, dodám foto.

reagovat
Čtvrtek 18. března 2010 v 1:01 ® Shrek23 reakce na …
Shrek23

DJ>A neni to malý na jiné použití?????

reagovat
Středa 17. března 2010 v 17:53 ® Manažerka reakce na …
Manažerka

hraji> tak labilních je tu asi více :-D

reagovat
Úterý 16. března 2010 v 16:07 ® DJ reakce na …
DJ

cercer1> Já neřekl že všechny, řek jsem, že je to chyba a že takové jsou. Nakonec se dozvíme, že se dělaj nástrahy pro ženy protože jsou růžové. Našel jsem jednu která by se dala použít.

reagovat
foto/forum/2010/th-img12490.jpg
Úterý 16. března 2010 ve 14:57 ® scootrovka
scootrovka

A proč by nemohla být žena na rybách,když už dělají pro rybářky i růžové nástrahy.:-)) ))))))))))))))) Jinak mimochodem já růžovou v lásce nemám ale je fakt účiná na štiky.Mám to ozkoušené.Nejlepší je růžovej streamer. Aspoň máte zase co komentovat

reagovat
foto/forum/2010/th-img12487.jpgfoto/forum/2010/th-img12488.jpgfoto/forum/2010/th-img12489.jpg
Úterý 16. března 2010 ve 12:29 ® cercer
cercer

DJ> jasný..souhlasím s tím,co říkáš..jen bych se ještě stavěl tomu,že přeci té ženě jako rybářce většinou vůbec nejde o začlenění se do společenstva mužů,ve snaze si něco vůči nim dokazovat -v drtivé většině je uspokojuje tato záliba sama o sobě,nejde jim o to vrazit mezi ně klín..(ani ten svůj :-) ) a naopak si myslím,že u vody neztrácí svou ženskost,naopak,čas­to vynikne jejich jedinečnost a křehkost,která v mužích ,,vybudí" toho pravého ,,chlapa" a velice rádi jim poskytnou svůj um či radu :-) a jejich ženství toto chlapáctví s potěšením přijme ..je to vše hra… Ale vím,že myslíš úplně něco jiného..vážně to vím…vše je to o jedinci a momentální náladě-když chci u vody společnost,tak jdu rád s přáteli a je jedno,jaký poměr jsou to muži nebo ženy..ale pokud chci jít sám a vážně si odpočinout a pročistit hlavu,a to bývá většinou..pak jdu sám a sebou nesnesu ani jednoho či druhou..
a stěmi konfliktními reakcemi musíš počítat..ale pořád to je jen diskuze..

reagovat
Úterý 16. března 2010 v 11:51 ® gadasnik
reagovat
foto/forum/2010/th-img12486.jpg
Úterý 16. března 2010 v 11:46 ® DJ
DJ

cercer1> Každej to má jinak :-) vim jak to myslíš, třeba s lety začnu uvažovat stejně. Rozhodující je i druh rybolovu který rybář provozuje. Mně je fak nejlíp po pas ve vodě, daleko od lidí. Letos jsem navíc pořídil belliboat a to bude teprv krása. Jak už ale podotkl někdo ve fóru. Žena, která se snaží o to začlenit se mezi muže, nesmí být překvapena když ji někdo řekne, že ztrácí na ženskosti. Je jistě pár anomálních žen, který to cejtěj podobně jako chlap, ale je taky dost takovejch, co se nezžily s ženskostí a za každou cenu se snažej něco dokázat sobě, ale i těm druhejm. Pak jsou i holky co milujou přírodu a svojeho muže a odpoledne na rybách jim dává možnost být tam kde to maj rady a s tím koho milujou. Když už bych připustil některou z alternativ, byla by to ta poslední. Dík druhu rybařiny a klidu kterej mám rád za mě ale platí NE. Rybařina je krásná nuda :-)

reagovat
Úterý 16. března 2010 v 11:26 ® cercer reakce na …
cercer

hraji> :-D :-D jsi fakt dobrej, vážně na sobě již trochu pociťuji psychickou nestabilitu z důvodů dlouhotrvajícího stavu bez slunečních paprsků..byla by tě škoda nevyužít,měl bys navléknou bílou uniformu a pomáhat lidem s psycho problémy :-)

reagovat
Úterý 16. března 2010 v 11:21 ® cercer reakce na …
cercer

DJ> v podstatě chápu,jen by to prostě byla s tím strohým ANO? či NE? nuda,nemyslíte? Ale abych mluvil tedy k věci: za mě:ANO!! :-)

reagovat
Úterý 16. března 2010 v 10:25 ® DJ
DJ

b.gun> Konečně někdo přesně a jednoduše, bez jaké koli emoce pochopil myšlenku tohohle fóra. Přesně jak jsi napsal, bez potřeby útoku jen ANO? či NE? Fakt nemám nic proti něžnýmu pohlaví, ba naopak. Třeba ke koním jsem krom koní chodil hlavně kvuli bábovkám :-) ale to nemá smysl rozebírat. Jen pokud by někomu chyběla společnost krásných žen, doporučuju :-)

reagovat
Úterý 16. března 2010 v 8:24 ® hraji
hraji

Nadbytečné používání smajlíků svědčí o psychické nestabilitě.

reagovat
Úterý 16. března 2010 v 1:30 ® cercer reakce na …
cercer

b.gun> obavy nemám..ale že ti to dalo práce,pohledat všechny mé ,,postřehy" ,co? :-)) Je milé,že jsem tě donutil to tu vše pozorně pročíst abys mohl patřičně reagovat a jsem rád,že se ti líbí i plky o ožíracích akcích:-) -proto tu jsou,abys měl kam nahlídnout.. o té tolerantnosti to je-za tím si stojím..a je to o ní i zde..možná že jsi chytřejší,než ostatní tu,co nepochopili,co ty ano a tak nám všem dobrovolně a trpělivě vysvětluješ,jak to vlastně zadavatel myslel…pěkně jsi zafilozofoval ale ve své podstatě jde také jen o plky :-D o ty tu totiž jde především..jen to někteří žerou víc,než ostatní-nepřidávej se k nim..ale..zase na druhou stranu..je tu aspoň sranda :-) …sakra…už píšu novely jako ty :-))

reagovat
Pondělí 15. března 2010 ve 23:39 ® b.gun reakce na …

cercer1> Neměj obavy, kolego, čtu všelicos a pozorně, jen tu nemám potřebu plkat tuny nicneříkajících příspěvků o různých ožíracích akcích apod. jen proto, aby bylo naplkáno. Ostatně, je úsměvné podobný „postřeh“ číst od někoho, kdo „to tu moc pozorně nečte“ …
Jinak tvá reakce svědčí o tom ,že jsi můj příspěvek stejně nepochopil, tak nemá smysl se o něm dále bavit. Jen bych připoměl, že zadavatel nenapsal nic o tom, že by mu ženy vadily, ale pokud si chce odpočinout, tak jde na ryby sám. Přesto na něj poté bylo spuštěno o tom, že jsou chlapi netolerantní (a o tolerantnosti jsi psal i ty … všiml jsem si, ač to tu nečtu a jen nahlížím …), zda jim ženy u vody vadí apod. O tom ale jeho zamyšlení nebylo …

reagovat
Pondělí 15. března 2010 ve 22:39 ® cercer
cercer

b.gun> a nenapadlo tě,že tazatel to napsal tak,jak to napsal? Prostě ženy na rybách ANO či NE??? Přijde mi,že jsi nakoukl a plkáš jen ty,protože pokud jde jen o ,,pánskou jízdu" tak to je přece jasné a není se třeba ptát ostatních,zda ano či ne.

reagovat
Pondělí 15. března 2010 ve 21:37 ® Mary reakce na …
Mary

dedacek> to je tak, hezké a úsměvné, jenom mám pocit,že to již pominulo.Inte­ligence dnešních mladých, je jedno jestli dívky, či mladíci je někdy hrůza. Samozřejmě, jsou výjimky, abych se někoho nedotkla. Pro ně není nic tabu, takže jsou ošizeni o to tajemno.

reagovat
Pondělí 15. března 2010 v 19:03 ® dedacek

Mary> Právě naopak, jste krásné a chytré až vychytralé. Takové ženy, jenom tím, že sedí, usmívají se a sem tam jemně přimhouří jedno očko, dovedou navodit takovou atmosféru, že se muži začnou chovat … Co budu povídat, však to znáte.

reagovat
Pondělí 15. března 2010 v 11:36 ® DJ
DJ

Robur> Nežádal jsem tě ani o souhlas, ale ani o soud.

reagovat
Pondělí 15. března 2010 v 11:34 ® DJ
DJ

Mary> Ty mlady maj v krvi jednou tolik testosteronu než ti, kterým už je víc a došlo u nich k jeho poklesu. Sama jistě víš, co dovodou hormony.

reagovat
novější starší
Stránky:   7 6 5 ...