Vyhledávání
ŽENY NA RYBÁCH - ANO? ČI NE ?
5.3.2010 | DJ | 17.861 zobrazení | 182 odpovědí
Přeju všem krásný den. Nezakládám toto fórum protože bych měl proti ženám, dámám a dívkám něco zlého. Naopak si myslím, že bez žen by bylo na světě smutno. Jde mi jen o vaše názory. Pokud jde o mě, i skrze vřelý vztah k něžnému pohlaví, který jsem po letech boje na několika frontách koncentroval do jedné jedinečné partnerky, jsem stále toho názoru, že na rybách si s ženskou neodpočinu.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 5. března 2010 ve 21:53 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
dodorider> není to o stíhačkách a vzájemné důvěře ,ale o stejné vášni a stejném koníčku. Pokud jsem se tě nějak dotkla,tak se ti omlouvám.Ahojky
reagovat - Pátek 5. března 2010 ve 21:48 ® dodorider reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> ja sve pritelkyni verim a nemusim ji hlidat vsude a to plati i obracene mam spokojeny dva roky trvajici vztah a obou nam to vyhovuje hold nejsem stihac a ona stihacka!
reagovat - Pátek 5. března 2010 ve 21:47 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
DJ> třeba dozrál…odcházím, hlap mě poslal na žížalky.Takže beru čelovku,jdu do hnojiště a ráno jdeme na ně.On dělá speciálo krmení.
reagovat - Pátek 5. března 2010 ve 21:37 ® Stroft reakce na …
-
Mary> To vše je samozřejmě legrace.Kdy mě moje četla tak bych měl po „žižalkách“
reagovat - Pátek 5. března 2010 ve 21:36 ® DJ reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> A co kdyz uz dozral?
reagovat - Pátek 5. března 2010 ve 21:34 ® DJ
-
Souhlasim s hlasy tech kteri pisi, ze to je kus od kusu. Tohle forum ma pouze pausalizovat pocty tech ci onech. Nemohu ovsem souhlasit s tim co tvrdi Mary a to tim, ze by rybarily vsechny zeny pokud by byly vedeny k rybolovu od malicka. Jako by jsi rekla ze vsichni chlapeckove by zboznovali nakupy kdyz by k tomu byli vedeni od malicka. Nemuzes srovnavat estrogen s testosteronem ci naopak a nemuzes prekracovat normy vlatnosti ktery vychazej z temperamentu jednotlivce.
reagovat - Pátek 5. března 2010 ve 21:33 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
dodorider> je vidět,že ještě musíš dozrát.Já osobně ti přeji,aby tvá budoucí manželka byla zároveň tvoje nejlepší kamarádka a mohl ses na ni spolehnout (kdekoliv a kdykoliv) a to samé přeji jí.
reagovat - Pátek 5. března 2010 ve 21:20 ® dodorider reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> prave o tom to je ste porad spolu a uz nemate co resit! uz se nemate jak poznavat! znate se hodne a uz se jen hadate ach jo proc by sme bez vas byli v pr? ani jedna z vas by semnou u vody nevydrzela!
reagovat - Pátek 5. března 2010 ve 21:17 ® Stroft reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> Ty se k tematu nemůžeš vyjadřovat.Ty jsi totiž uplně z jiné planety.Ta planeta se jmenuje „Rybaraj“ Tam se ženy rodí s prutem v ruce,radegastem mezi prsy a s woblerem v ušním boltci.Jak my tvému manželovi zavidíííííme!
reagovat - Pátek 5. března 2010 ve 21:15 ® Mary reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> Děkuji za podporu, hezky a pravdivě řečeno, smekám
reagovat - Pátek 5. března 2010 ve 21:07 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Plně souhlasím s názorem Mary,bez nás by jste byli v pr…i. Můj drahý protějšek,je velice rád když na ryby můžeme jít společně neboť si tam máme pořád o čem vykládat ( třeba o kráse naší přírody). Chodíme spolu i na posedy co se týče myslivosti a můžu vám z vlastní zkušenosti říct,pokud si manželé už nemají o čem vykládat tak ať si každý z nich hledá nový „protikus“:):)
reagovat - Pátek 5. března 2010 ve 21:07 ® dodorider reakce na …
-
Stroft>
reagovata dal
- Pátek 5. března 2010 ve 21:05 ® Mary reakce na …
-
hraji> to je jiná otázka, nepsala jsem nic o nucení
reagovat - Pátek 5. března 2010 ve 21:04 ® Stroft reakce na …
-
Mary> Mno, když nesvítí baterka,tak manželka vytáhne nahradní baterie z kabelky(fakt nevím na co je tam nosí)Ale osobně jsem rád,když ty žižaly loví bez baterky,je to tak nějak více přírodní.Hodí sebou na čtyři,nosem se opře o zem a pak po indianský postupuje vřed.
reagovat - Pátek 5. března 2010 ve 20:58 ® dodorider reakce na …
-
hraji> jsi muj clovek s rozumem na svem miste musim te plne podporit!
reagovat - Pátek 5. března 2010 ve 20:52 ® dodorider
-
DJ, Stroft, Mary> Myslim ze kazdy clovek je jiny, ja si napriklad k vode chodim tez odpocinout a relaxovat a ovsem nevadimi kdyz semnou ma pritelkyne jde. Sama ovsem rika ja jdu s kamaradkou tancovat coz me nebere a ja jdu s kamarady na ryby kdyz sou spolu dva porad vypada to desne jak ocasek a rit, muj nazor ovsem!
reagovat - Pátek 5. března 2010 ve 20:47 ® Mary
-
DJ> u křováků chodí lovit ženy, když došli zajíci, lovily divoké kočky. No, je fakt, že si také občas sednu od polovičky dál na druhý břeh, proč asi? No,a to, že je to pro některé ženy na rybách utrpení, tak to je že, nezačli od mládí dokud, ještě nebyli děti (jedna verze). Nezvi ji na ryby, pozvi ji do přírody na čerstvý vzduch. On to zas takový odpočinek u tý vody není, nebo tam jo, ale přijdeš domů a skončíš na kanapi. Obvzlášť, když fouká vítr.
reagovat - Pátek 5. března 2010 ve 20:39 ® hraji reakce na …
-
Mary> chtěl bych se zeptat, zda to platí i obráceně, když má koníček žena, měl by muž trvat na tom, že tam bude chodit s ní? Nebo ještě lépe, měla by žena trvat na tom, aby s ní muž chodil například do jógy? Dva dospělí lidé se snad mohou dohodnout. Třeba pro moji ženu by bylo chodit na ryby utrpení, mám přesto trvat na tom, aby se mnou chodila? Nejhorší jsou unáhlené a hlavně neobjektivní pohledy na věc. Nejsou všechny ženy stejné. Nejsou všichni muži stejní. Zaplaťpánbůh.
reagovat - Pátek 5. března 2010 ve 20:12 ® DJ reakce na …
-
Stroft> Mozna bych zvazil svuj pocit a v pripade navrhu bych mozna prijal pozvani na rybacku s vama
reagovatJsi dobrej, vazne povedena reakce. Jen ale radej nebudem skadlit Mary. Je na prvni naslapnuti a ja bych vazne nerad nekomu ublizil necim, co ma byt pro zabavu. At berou a manzelka slouzi, Petru zdar kolego
- Pátek 5. března 2010 ve 20:08 ® DJ reakce na …
-
Mary> Ja ale na ryby chodim odpocivat a ne nekoho bavit. Moje polovicka ma svoje zajmy a kdyz se pak spolu sejdem at s prately nebo v soukromi a v tom ozvlast, bavime se vzajemne a jak
reagovatnesnaz se byt tak prehnane dominantni rybarko. Ano nebyt zen tak tu nejsme ale pokud by praveky muz nezivil pravekou zenu masem ktere ulovil, druh by vymrel i tak. Nepopiram, ze se potrebujem, ale na ryby chodim sam nebo s kamaradem. V mem pripade zatim zni jasne NE.
- Pátek 5. března 2010 v 19:51 ® Mary
-
Stroft> důležité je, aby ti baterka svítila, jinak máš po žížalkách
reagovat - Pátek 5. března 2010 v 19:27 ® Stroft reakce na …
-
Mary> Ji se chce,je strašně ráda,když vše zaprasím a ona to potom může vyprat.Taky někdy dojdou lahváči a do krámu je daleko a já přece musím hlídat pruty,ne!Ale abych nebyl sobec…v noci ji půjčim baterku a pustím ji na lov nočních žížal-co víc si žena může přát.
reagovat - Pátek 5. března 2010 v 19:17 ® Mary reakce na …
-
Stroft> Jo, tak, to se Vám daří: se nedivím, že se ženám nechce na ryby
reagovat - Pátek 5. března 2010 v 19:15 ® Mary reakce na …
-
DJ> bez žen by nebylo smutno, bez žen, by jste tu nebyli
reagovat - Pátek 5. března 2010 v 19:13 ® Mary
-
DJ> když budeš umět svou ženu na těch rybách pobavit, určitě by chodila ráda a ty bys byl, také rád, když by pobavila ona tebe. Nemůžou se rozebírat věci jen důležité a rodinné, Věřím tomu, že kdyby vzniklo od samého počátku, že na mateřské budou chlapi, to by bylo rybářek. A otázka by byla, s mužem na rybách nebo bez něj?
reagovat - Pátek 5. března 2010 v 18:42 ® Stroft
-
Když na ryby tak se ženou,dost toho unese,vždy má sebou svačinku.Necháme ji řídit a pochutnáme si na, lahváči.Když nic nechytnem,hned u vody ji vysvětlíme že je vysoký tlak, proto rybe neberou.
reagovat - Pátek 5. března 2010 v 18:34 ® DJ
-
Mary> A jsme u toho, je treba brat veci jako celek. Konverzace o zenach je dle meho jen jeden z duvodu proc u me ne. Podotykam u me
reagovatmozna casem ziskam jiny nazor. Neber tohle forum jako utok Rybarko
A ver, ze jsem ten posledni kdo by si mindraky nepriznal. Nejvetsi sila cloveka tkvi v tom, ze si dovede priznat svoji slabost.
- Pátek 5. března 2010 v 18:09 ® Mary reakce na …
-
DJ> Kdes na tohle přišel, máte mindráky před vlastníma, s cizí bys krafal o všem. Můj beze mne na ryby jít nechce.Když jdu sama, rybáři se mnou krafou o všem, i o ženách. A také klidně pomluví i vlastní.
reagovat - Pátek 5. března 2010 v 16:01 ® DJ
-
scootrovka> Kazdy to ma jinak. na ryby bud sam, nebo s kamosem. To ze pak o zenskejch obcas krafem u vody je jina
reagovatUz to ze si se zenskou o zenskejch nepokecas tak jako s kamosem je dalsi duvod. Tak to cejtim ja.
- Pátek 5. března 2010 v 15:50 ® DJ
-
Berty> Urcite mas uzasnou zenu. Ostatne ta ma je taky jedinecna. Jde mi jen o ten pocit svobody a klidu v dusi. Tenhle stav proste v pritomnosti zeny nedokazu navodit. Asi je to o povaze a o druhu rybariny.
reagovat