Vyhledávání
Kam na ryby v okoli Plzne
5.3.2010 | jozefbmw1 | 6.674 zobrazení | 5 odpovědí
Ahojte.Nemohli by ste my poradit kam na ryby v okolí Plzne.Som zo slovenska uz tu byvam 8 mesiacov a este len teraz som vybral rybarsku povolenku ale nepoznam zatial vase rybarske reiry,kde sa oplati ist na ryby,myslim na mimopstruhove revíry.Inac bydlim v Liticich,mam tu kusok na Borsku priehradu ale neviem ci sa my tam oplati ist.Ja si myslim,ze je tam este dost studna voda.poradte my prosim…dakujem
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 6. března 2010 ve 23:07 ® sus1
-
Tak pro tohle forum hlasuju OKAMŽITĚ smazat!!!To snad ani neni možný.
reagovat - Sobota 6. března 2010 ve 22:29 ® osprey reakce na …
-
jozefbmw1> A co hledáš? Místo se spoustou ryb? Postav se k tomu z jiné strany – je tam 5 řek. Zapni si na Internetu fotomapu, prohlédni si okolí Plzně, vyber si místa, která se ti budou líbit a v klidu je objeď nebo obejdi. Osobně bych volil něco, co bylo přes zimu zamrzlé a nemohli tam kormoráni, kterých v okolí Plzně zimovalo přes tisíc.
Takže nějaké nadjezí na jedné z těch menších řek – třeba Úhlava nebo Radbuza.
reagovat - Sobota 6. března 2010 ve 22:20 ® jozefbmw1
-
nemohli by ste my este poredit
reagovat - Pátek 5. března 2010 ve 14:11 ® jozefbmw1 reakce na …
-
Dakujem za tvoju odpoved,a blizsie by si nemohol povedad lebo je tu z nich 6 revirov
reagovat - Pátek 5. března 2010 ve 12:45 ®
-
Já chodím hlavně na řeky, především na Úhlavu. Přehrada v Liticích mi moc netáhne, ale nějaká hezká klidná řeka se zajímavými rybami je pro mě to pravé ořechové. Říčních fleků je tu v okolí dost. Se stojáky je to horší.
reagovat