Chytej.cz

Násada štiky - Kolik? V jaké velikosti? necteno

2.3.2010 | | 9.642 zobrazení | 46 odpovědí

Zdar všem milovníkům zubatých dravců! Potřeboval bych poradit – kolik štik a v jaké velikosti/stáří je rozumné a ekonomické nasadit do zatopeného lomu rozlohou 50×50m velmi členitý břeh, průměrná hloubka 2m. Nynější rybí osazenstvo – jelec ve velikostech 10 – 50 cm, okoun nejčasteji ±10cm, hrouzek. Nemyslím si, že by ta voda byla extra úživná, ale myslím, že nějaká štika by se tam uživila :-) Nasadit menší množství větších štik nebo raději plůdek ve větším množství? Díky za všechny tipy!

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Úterý 9. března 2010 ve 20:18 ® dodorider reakce na …
dodorider

Frk> a jaky pak pruser si muze timto udelat to by me mooooc zajimalo?

reagovat
Úterý 9. března 2010 ve 20:08 ® Frk
Frk

chlape, mimo to nebylo vůbec. Začít otázku kolik štik do zatopeného lomu.....není z mého pohledu zrovna moc šťastné. V klidu zůstávám, protože jsem tě chtěl pouze upozornit na možnost vznikajícího průseru. Za další,prozradím. Je to 40100302.Není to sice má oblíbená voda ale patří pod mou pravomoc.Zároveň ti ale přeji hodně úspěchů a pevné nervy ve tvé chovatelské činnosti.

reagovat
Pondělí 8. března 2010 ve 23:43 ® 

Frk> ano máš pravdu – když zadám otázku je dobré si ji moderovat. Na druhou stranu nemůžeš ode mě očekávat reakci, když odpovídáš úplně mimo.. Jestli tě to uklidní – není to rybářský revír.

A když už jsme u toho kde to je, zajímalo by mě kde je ten rybníček kde sadili ti pražáci ty štiky?? Prozradíš svoji oblíbenou vodu veřejně na internetu?

reagovat
Pondělí 8. března 2010 ve 23:35 ® 

>chosebaits, cici13, cudla.. díky za tipy něco v tomto smyslu jsem chtěl přesně slyšet.

reagovat
Sobota 6. března 2010 ve 20:31 ® Frk reakce na …
Frk

bez komentáře. Plavajzníci.

reagovat
Sobota 6. března 2010 v 15:33 ® dodorider
dodorider

nasadil bych tak 5 kusu 50cm+ z toho duvodu ze je mensi pravdepodobnost ze je neco sezobne jinak pokud se to dovi nejaky jiny rybar vytaha ti je raz dva z takto male plochy! a pocitej s rustem ber na vedomi kolik maji yksliku a kolik potravy takova sticka dokaze z pozrene potravy 25% vyuzit do sveho rustu

reagovat
Sobota 6. března 2010 v 15:32 ® sus1

cercer1> Nee,ten bych poznal,ale cítit teda byl.:-)) Plachetnice.:-)

Myslim si,že to byla obalená ,usmažená .........,ale nevim,tak se ptám.:-)

reagovat
Sobota 6. března 2010 v 15:29 ® cercer reakce na …
cercer

sus1> …rum…??

reagovat
Sobota 6. března 2010 ve 14:52 ® sus1

Frk> Co to bylo, jak si mě dal na chatě k ochutnání???u va­giho.:-) Teda jestli si to ještě pamatuješ.:-)

reagovat
Sobota 6. března 2010 ve 14:45 ® cercer
cercer

Frk> kde to je?

reagovat
Sobota 6. března 2010 ve 14:12 ® Frk reakce na …
Frk

nechci mentorovat, ale, když zadám otázku, tak si ji moderuji. Chápu, že lakonické „čí to je“ nic neříká ale třeba je to potřeba vědět aby mohl člověk správně zareagovat. Mě se tohle stalo u docela malého rybníčku v rámci revíru. Nasadím ryby a pohoda. Pak začnou chodit stížnosti. Hele a dali jste tam vůbec tohle a tohle? Já tam chodím a ani si nebrnknu. Já samozdřejmě řeknu co a kolik a jsem dál v klidu. No a pak se na výročce dozvím, že partička „Pražáků“ si tam začala vozit mírové i hlavně nemírové „své“ dravce aby si řádně zarybařili. Proto tedy ta otázka. Pro úplnost dodávám : VYŘÍZENO

reagovat
Sobota 6. března 2010 ve 14:01 ® Frk reakce na …
Frk
reagovat
Sobota 6. března 2010 v 10:15 ® Cudla
Cudla

Podle mého názoru bych takovou vodu dalším predátorem nezatěžoval.Snad dát několik candátků na redukci osádky ,štika by ti mohla přerůst přez hlavu a mohlo by ti tam zůstat pár hubenourů s velikou hlavou.K vidění na některých pinkách na šachtě.Pak se žerou navzájem

reagovat
Pátek 5. března 2010 ve 20:33 ® cici13
cici13

Když budou větší máš větší jistotu že vydrží.Taky je důležité vědět kolik je tam přirozené potravy, aby se ti nestalo že do půl roku budou požírat sami sebe.Počet kusů podle velikosti když budou mít 50cm a víc uživí se jich tam tak 10 maximálně 15.

reagovat
Úterý 2. března 2010 v 19:12 ® Frk
Frk

čí to je?

reagovat
Úterý 2. března 2010 v 10:04 ® chosebaits
chosebaits

Větší štiku bych dal tak 6–10 kousku,nebo časem se vytře.Rychlenou ti nepovím,zaleží kolik je tam blech a kolik by jih mohlo přežít,nebo málo blech znamená,že se požerou .

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1