Chytej.cz

Reklama v televizi necteno

27.2.2010 | Hony | 5.162 zobrazení | 36 odpovědí

Jak se vám líbí „odborně“ udělaná reklama pivních rybářů? Nevytažené teleskopy, pivo ve vezírku a duchaplné hlášky.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Pátek 18. června 2010 v 0:15 ® osprey
osprey

Já nesnáším vejce.

Ryby můžu…

reagovat
Čtvrtek 17. června 2010 ve 23:21 ® rockDJ reakce na …
rockDJ

Co… já ten gambáč neobhajuju … jen svým způsobem tu reklamu :-)

reagovat
Čtvrtek 17. června 2010 ve 23:18 ® Kubah reakce na …

rockDJ> gambrinus? fuj

reagovat
Čtvrtek 17. června 2010 ve 22:28 ® rockDJ
rockDJ

Jako rybář jsem zrovna z těch teleskopů málem spadnul z gauče když jsem to reklamu viděl poprvé… Na druhou stranu jako člověk který se reklamou zabývá musím tleskat!!!! Ta reklama není až tak aby nabádala pítpivo jako dostat tu značku do povědomí a diskusí… a to se povedlo na jedničku. Z hlediska rybářů nevím jestli ty rybářské chyby byly záměr nebo jen neznalost tvůrců, ale zafungovalo to výborně. Viz diskuse tady i „vedle“ na MRKu.

reagovat
Úterý 15. června 2010 v 7:42 ® Kubah reakce na …

Raf> pustit tam 6 metrovýho lidožrouta, to by to mohli taky řvát :-)

reagovat
Pondělí 14. června 2010 ve 23:39 ® Raf
Raf

Reklama mi přijde tak sympatická, že bych snad i ty reklamy na alkohol v televizi výjimečně zakázal. Nebo aspoň převrátil loď s hlavníma hrdinama, aby si mohli znovu říci to svoje: „Nesnáším ryby!“

reagovat
Neděle 7. března 2010 v 9:54 ® cici13
cici13

Když jsem jí viděl poprvé čekal jsem že uvidím nějaký pěkný úlovek, a on to byl jen lahváč.Zkrátka a dobře není to reklama pro rybáře nýbrž pro pivaře.

reagovat
Sobota 6. března 2010 ve 13:07 ® Mary
Mary

Já na té reklamně vidím kus pravdy. Znám takové rybáře,pivo strčené ve vodě a lahve ani neodnesou.

reagovat
Pátek 5. března 2010 v 15:11 ® javasaki reakce na …

hraji> výborně jde se na ně.Čau já padám.

reagovat
Pátek 5. března 2010 ve 12:47 ® sus1 reakce na …

Fugas> To se tě ani nedivim,mě taky ne a to bydlim nedalko pívováru.:-) Co to koupil ,,černej'' ,tak to stojí za how…Jsou lepší piva,už to neni co to bejvalo,bohužel je to tak.

reagovat
Pátek 5. března 2010 v 8:22 ® Fugas

Proti tomu co je občas v televizi je ta reklama ještě zlatá. Stejně mě nepřesvědčí abych chlastal Gambáč, jsem patriot:-)

reagovat
Pátek 5. března 2010 v 8:07 ® tomashr reakce na …

hraji> Trochu jo – můžeš se snažit získat další konzumenty a ukázat jim, jak je to „cool“ někde popíjet s přáteli. To samé bylo dřív u cigaret – zákaz reklamy na ně není až tak bezdůvodný, ony ty krásné klasické reklamy s Marlboro manem atd. vliv na mládež prostě měly…

reagovat
Čtvrtek 4. března 2010 ve 23:38 ® hraji reakce na …
hraji

tomashr> u piva je to jinak?

reagovat
Čtvrtek 4. března 2010 v 17:34 ® Beer.Beda reakce na …
Beer.Beda

Si mám tedy hranatou hlavu no.Reklama se mi docela líbí.Určitě lepší než koukat na reklamy s heslem a skvrna je pryč.Nebo cítím se jako bych jí tam vůbec neměla.

reagovat
Čtvrtek 4. března 2010 v 16:36 ® sus1 reakce na …

hraji> A co sem asi tak psal já?!,že je živí ,,obyčejní" lidé.Já myslim,že to bylo k pochopení,tys je teda vypsal,no.

Dotklo ,nedotklo.Napsal jsi to obecně a tzn,že je to myšleno na všechny.Já osobně s tim problem nemam.:-)

reagovat
Čtvrtek 4. března 2010 v 16:14 ® Mega-Fish
Mega-Fish
reagovat
Čtvrtek 4. března 2010 v 16:05 ® tomashr reakce na …

hraji> s těmi vložkami bych lehce polemizoval – to je totiž typický příklad reklamy, která „bojuje“ jen o podíl na trhu mezi výrobci, celkový objem je ale dost jasně dán (počet žen a dní menstruace reklamou jen těžko ovlivníš :-) ). V nejlepším případě ženské přiměješ, aby koupily nějaký dražší typ a tím zvedly tržby, ale v objemu toho moc neuděláš. To ta reklama na Gambrinus a jiná piva je pro výrobce v jistém smyslu zajímavější, protože spotřeba piva se dá do jisté míry ovlivnit a tím zvětšit celkový objem trhu.

reagovat
Čtvrtek 4. března 2010 v 15:31 ® hraji reakce na …
hraji

javasaki> ano, stejk se dá chytit.

reagovat
Čtvrtek 4. března 2010 v 15:30 ® hraji reakce na …
hraji

sus1> Dovolím si poopravit tvá některá nepřesná tvrzení. Alkohol mi nijak nevadí, rozhodně k němu nemám odpor, dokonce si občas rád dám i nějaké topivo . Reklama napivo pro inteligenty by se rozhodně minula účinkem. Reklama funguje nejlépe na ženy v domácnosti, děti a lidi s nižším vzděláním. Reklama na vložky je jedna z nejúčinnějších, která v tv běží. Nic z toho nemění můj názor, který jsem vyjádřil již dříve. Pokud se cítíš dotčen tím, že máš v hlavě z piva kostku, nebylo to v žádném případě cíleno přímo osobně na tebe. :-)

reagovat
Čtvrtek 4. března 2010 v 11:46 ® sus1

javasaki> To nevim,to je na mě moc inteligentní,zeptej se hrajiho.:-))

reagovat
Čtvrtek 4. března 2010 v 11:42 ® javasaki reakce na …

sus1> Máš sto procent pravdu. jinak dobrý myslíte že se dá chytit steak.

reagovat
Čtvrtek 4. března 2010 v 11:19 ® sus1

hraji> Tet si to zhodnotil jako rybář a jako člověk,kterej má odpor k alkoholu a lidem,kteří ho pijí.

Tet to zhodnot jako normální obyčejnej člověk,kterej denně maká 9 hodin a přijde si domů odpočnout.Myslíš,že mu vadí nerozloženej prut?? ve ve vezírkupivo ??,silně o tom pochybuju.Proč filmy s právě těmito ,,lehkými" frázemi vyhrávají komedie roku apod??? Kdyby chtěli natočit reklamu pro inteligenty,určitě by ji natočili, jenže ta by oslovila strašně málo lidí a to oni nepotřebujou,ti je neživí.

Radši se budu dívat na tohle, než třeba na reklamu na vložky a jim podobné věci.

reagovat
Čtvrtek 4. března 2010 v 11:01 ® hraji
hraji

Možná je primární skutečnost, že to není reklama pro rybáře a na rybáře. Je to reklama napivo , alkohol. Je to reklama pro ty, co mají v hlavě z piva kostku, jak praví klasik. A takovému je jedno, že prut není rozdělaný, že ve vezírku tahajípivo a že ty jejich řeči jsou taky mírně řečeno hloupé. Prostě rybář není primárně cílová skupina této reklamy a sofistikovaná reklama by vypité mozky neoslovila, protože by ji nepochopili.

reagovat
Pondělí 1. března 2010 v 11:27 ® HaD
HaD

start1406> GRRRRR vyfič!

reagovat
Pondělí 1. března 2010 v 6:19 ® tomin

reklama zaujme jen ze začátku, než přídou ty detajli a přiblblí hlášky. No je to reklama na Gambrihnus.

reagovat
Neděle 28. února 2010 ve 20:44 ® tony.bobo reakce na …
tony.bobo

chosebaits> V tomhle máš pravdu.

reagovat
Neděle 28. února 2010 v 19:35 ® Jiří Schreck

Chlapi spíš pití piva dané značky mě zajímá na jakém to revíru se ti 3 na loďce zapoměli docela pěkná scenérie kdyby někdo věděl kde to točili tak dejte vědět díky

reagovat
Neděle 28. února 2010 v 17:23 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

tony.bobo> Reklama musí zaujmout ,buď musí být opravdu krásná a nebo uplně blbá a né pruměrná. Na hodně dobrou a nebo na hodně blbou si vždy vzpomeneš a vreje se ti do paměti a o tom to je.Na tu prumněrnou si za hodinu ani nevzpomeneš.

reagovat
Sobota 27. února 2010 ve 22:11 ® Ciffik
Ciffik

mě to nepřekvapuje…up­římně jsem pil gambáč jednou a stačilo…vždycky se u té reklamy zašklíbnu se slovy jen si ho nechte…

reagovat
Sobota 27. února 2010 ve 21:56 ® tony.bobo
tony.bobo

chosebaits> Máš pravdu,reklama je od toho aby zaujala ale tato reklama zaujala úplně obráceným smyslem.Když se na ni zadívám tak bych řek že přestanu pít gambáča jelikož se po něm blbne.

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1