Vyhledávání
Dyje 11/Dyje 11A
27.2.2010 | HonzakŠ | 11.660 zobrazení | 119 odpovědí
Dobrý den, začínám s přívlačí a nevím kde se nejlépe „zaučit“. Bydlím ve Znojmě, takže to mám k vodě blízko, ale nikdo z rodiny nechytá. Prosím o radu těch, kdo to tady znají. Oba rybníčky jsou dobře zarybněné bílou rybou, ale nevím jak je to s dravci (nemyslím štiku 120 cm ale něco „pro začátek“). Pokud by pro mě bylo lepší chytat na řece, tak nevím v jakém úseku (už za přehradou nebo až někde Dobšice-Hodonice???) Případně nástrahy,návazce......
Budu moc rád když mě Vy zkušenější alespoň trošku poradíte. Děkuji Honza
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 28. září 2013 ve 20:46 ® pepanek reakce na …
-
cujo> se nediv,ti co mají nějakou funkci,drží basu,tak jako třeba lékaři.
reagovat - Sobota 28. září 2013 ve 20:10 ® cujo
-
to víš, že jsem mu něco řekl a stěžoval jsem si, ale bylo mi řečeno máte důkaz?
reagovat - Sobota 28. září 2013 v 9:38 ® hraji reakce na …
-
cujo> když víš že je porybný (tedy asi myslíš RS) tak ho asi znáš. Když jsi nezasáhl a jen o tom píšeš na internetu, nic jiného si nezasloužíš. Když ti vadí, že ti kradou i tvoje ryby za tvoje peníze a nedokážeš si je bránit, nemůžeš čekat, že na tebe něco zbyde. Je to naprosto jednoduché, dokud budou rybáři mlčky přihlížet nepravostem a rozčilovat se jen u piva nebo na internetu, nebude to lepší.
reagovat - Pátek 27. září 2013 ve 22:15 ® cujo reakce na …
-
hraji> jo tak to jsi neviděl jak si někteří představují onu míru . . . . Bohužel i mezi porybnýma jsem byl svědkem, jak kapra šoupli do garáže nebo do zahrádky ke známýmu a jeli vesele dál . . . S těma duhákama,letos jsem si jich vzal 5, zbytek jsem pustil . . . . Byly to jediný ryby co jsem od vody odnesl, štiky, candáti, potočáci a okouni šli zpátky . . . .
pepanek> na jedný schůzi před pár rokama se říkali, že se jim nechce, že to stejně nemá cenu a rybáři si aspoň zachytají
reagovat - Pátek 27. září 2013 v 18:59 ® pepanek reakce na …
-
cujo> jak jsem psal,chytne se jich třeba 7,ale nemá ani jeden míru,tak nevím,jak to s němi dopadne.Někteří vemou i malé a ten zbytek v té studené vodě poroste pomalu.Slyšel jsem názor,že informační cedule by byly drahé.
reagovat - Pátek 27. září 2013 v 18:17 ® hraji reakce na …
-
cujo> no vidíš, ty si vezmeš s mírou duháky a ostatní si vezmou s mírou kapry, je vás tam ve Znojmě přes dva tisíce tybářů, tolik ryb vám tam určitě nevysadili, takže na všechny nezbude. Tak se nediv, že je obsazeno.
reagovat - Pátek 27. září 2013 v 16:52 ® cujo
-
Já nechápu, proč MO nedá po vysazení deset patnáct dní hájení, teď to tam je jak kormoráni, za týden nebude co chytat a všici budou řvát, že je vod prázdná. To není jen o kaprech, ale aj ti duháci a ostatní. Nezastírám, že když nasadí duháky, že si nevezmu, ale všeho s mírou . . . .
reagovat - Pátek 27. září 2013 v 15:28 ® Phoenix47 reakce na …
-
super tak hurá na ně
reagovat - Pátek 27. září 2013 ve 13:50 ® pepanek reakce na …
-
Phoenix47> tak nám nasypali kapry,ale je to dorost,tak kolem 38 cm. Řeka je plná jak na závodech.
reagovat - Pondělí 23. září 2013 v 19:29 ® Phoenix47 reakce na …
-
to je asi všude bíle ryby nějak neberou, i na kaolince je to bída aspon že tloušti jdou na přívlač
reagovat - Neděle 22. září 2013 ve 20:47 ® pepanek reakce na …
-
Phoenix47> 2× jsem uspěl,moc dobré,ale toto úterý jsme tam byli tři a nic se nepovedlo.ve Znojmě-Oblekovice se denně chytne s bídou jeden kapr,taky nějak nežerou(nebo jsou jinde)
reagovat - Neděle 22. září 2013 ve 20:16 ® Phoenix47 reakce na …
-
V Krhovocich jsem dnes taky byl šli tam jen tloušti, kapři tam berou?
reagovat - Neděle 22. září 2013 ve 20:03 ® pepanek reakce na …
-
Phoenix47> Ty to píšeš,jako bys tahal několik ryb najednou
reagovatJá blbec jezdím na kapry do Krhovic a zatím rybáři vyberou štiky
- Neděle 22. září 2013 v 19:36 ® Phoenix47
-
Mně se už konečně začalo dařit, koupil jsem si novou rotačku a hned při prvním nahození jsem tahal tlouště, pak ještě pár dalších společně s okounky. Dnes se mi zadařilo a na tu samou rotačku jsem vytáhl štiku. Pro tento víkend jsem spokojen.
reagovat - Neděle 22. září 2013 ve 12:54 ® pepanek reakce na …
-
cujo> dnes se trochu zadařilo,tady na řece nej.. okoun 32cm.
reagovat - Neděle 22. září 2013 v 10:39 ® cujo reakce na …
-
pepanek> teď jsem nikde nebyl . . . .
reagovat - Sobota 21. září 2013 ve 13:22 ® pepanek reakce na …
-
cujo> jak dnes,byls někde?
reagovat - Sobota 21. září 2013 v 9:28 ® cujo reakce na …
-
pepanek> já su rybář samotář, hlavně teď na podzim kdy je vláčka nejkrásnější, tak si to hezky užívám . . . .
reagovat - Čtvrtek 19. září 2013 ve 20:32 ® pepanek reakce na …
-
cujo> musíš mě někdy vzít k vodě,abych něco okopčil.
reagovat - Čtvrtek 19. září 2013 v 19:37 ® cujo
-
tak teď nevím, jak to myslíš
reagovatjinak fakt šli
- Čtvrtek 19. září 2013 v 19:15 ® pepanek reakce na …
-
cujo> tak tomu nevěřím,nejsi náhodou rybář?
reagovat - Čtvrtek 19. září 2013 v 17:32 ® cujo reakce na …
-
pepanek> byl jsem na 11
reagovat, šli hezcí okouni, jeden candoš a pár pěknejch štik . . . .
- Středa 18. září 2013 ve 20:55 ® pepanek reakce na …
-
cujo> ještě tak vědět kde jsi byl a co ti bralo.
reagovat - Středa 18. září 2013 v 17:09 ® cujo reakce na …
-
pepanek> ja sem byl přes vinobraní a zachytal sem si parádně
reagovat - Úterý 17. září 2013 v 19:05 ® pepanek reakce na …
-
cujo> tak jsem byl včera na Vranově zkusit okouny a nějak se jim moc nechtělo.Větší žádný,jen ti prckové
reagovat - Středa 11. září 2013 ve 22:28 ® pepanek reakce na …
-
cujo> na vysokém břehu je podběrák vhodný,všude se ke hladině nedostanu.
reagovat - Středa 11. září 2013 v 15:02 ® cujo reakce na …
-
pepanek> tak to já chodím na lehko i na štiky a candáty
reagovatJenom prut a vesta
- Úterý 10. září 2013 ve 22:00 ® pepanek reakce na …
-
cujo> tak to já na ně raději ani nejdu,když je nechci.dnes třeba jen tak nalehko na okounky a byla aspoň zábava,škoda že neotravoval nějaký duhák
reagovat - Úterý 10. září 2013 v 6:38 ® cujo reakce na …
-
pepanek> proto je pouštím a neberu každou šupinu co se mi pověsí na háček a doufám, že aspoň jedna z nich doroste . . . . .
reagovat - Pondělí 9. září 2013 ve 23:04 ® pepanek
-
cujo> Dyje není Lipno,štika aby měla kolem metru,musí nějaké roky žít a to jde na takové řece těžko. pokud to projde pár rybářů po břehu,tak to má spočítané.
reagovat