Chytej.cz

Dyje 11/Dyje 11A necteno

27.2.2010 | HonzakŠ | 11.660 zobrazení | 119 odpovědí

Dobrý den, začínám s přívlačí a nevím kde se nejlépe „zaučit“. Bydlím ve Znojmě, takže to mám k vodě blízko, ale nikdo z rodiny nechytá. Prosím o radu těch, kdo to tady znají. Oba rybníčky jsou dobře zarybněné bílou rybou, ale nevím jak je to s dravci (nemyslím štiku 120 cm ale něco „pro začátek“). Pokud by pro mě bylo lepší chytat na řece, tak nevím v jakém úseku (už za přehradou nebo až někde Dobšice-Hodonice???) Případně nástrahy,návaz­ce......

Budu moc rád když mě Vy zkušenější alespoň trošku poradíte. Děkuji Honza

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 28. září 2013 ve 20:46 ® pepanek reakce na …

cujo> se nediv,ti co mají nějakou funkci,drží basu,tak jako třeba lékaři.

reagovat
Sobota 28. září 2013 ve 20:10 ® cujo

to víš, že jsem mu něco řekl a stěžoval jsem si, ale bylo mi řečeno máte důkaz?

reagovat
Sobota 28. září 2013 v 9:38 ® hraji reakce na …
hraji

cujo> když víš že je porybný (tedy asi myslíš RS) tak ho asi znáš. Když jsi nezasáhl a jen o tom píšeš na internetu, nic jiného si nezasloužíš. Když ti vadí, že ti kradou i tvoje ryby za tvoje peníze a nedokážeš si je bránit, nemůžeš čekat, že na tebe něco zbyde. Je to naprosto jednoduché, dokud budou rybáři mlčky přihlížet nepravostem a rozčilovat se jen u piva nebo na internetu, nebude to lepší.

reagovat
Pátek 27. září 2013 ve 22:15 ® cujo reakce na …

hraji> jo tak to jsi neviděl jak si někteří představují onu míru . . . . Bohužel i mezi porybnýma jsem byl svědkem, jak kapra šoupli do garáže nebo do zahrádky ke známýmu a jeli vesele dál . . . S těma duhákama,letos jsem si jich vzal 5, zbytek jsem pustil . . . . Byly to jediný ryby co jsem od vody odnesl, štiky, candáti, potočáci a okouni šli zpátky . . . .

pepanek> na jedný schůzi před pár rokama se říkali, že se jim nechce, že to stejně nemá cenu a rybáři si aspoň zachytají

reagovat
Pátek 27. září 2013 v 18:59 ® pepanek reakce na …

cujo> jak jsem psal,chytne se jich třeba 7,ale nemá ani jeden míru,tak nevím,jak to s němi dopadne.Někteří vemou i malé a ten zbytek v té studené vodě poroste pomalu.Slyšel jsem názor,že informační cedule by byly drahé.

reagovat
Pátek 27. září 2013 v 18:17 ® hraji reakce na …
hraji

cujo> no vidíš, ty si vezmeš s mírou duháky a ostatní si vezmou s mírou kapry, je vás tam ve Znojmě přes dva tisíce tybářů, tolik ryb vám tam určitě nevysadili, takže na všechny nezbude. Tak se nediv, že je obsazeno.

reagovat
Pátek 27. září 2013 v 16:52 ® cujo

Já nechápu, proč MO nedá po vysazení deset patnáct dní hájení, teď to tam je jak kormoráni, za týden nebude co chytat a všici budou řvát, že je vod prázdná. To není jen o kaprech, ale aj ti duháci a ostatní. Nezastírám, že když nasadí duháky, že si nevezmu, ale všeho s mírou . . . .

reagovat
Pátek 27. září 2013 v 15:28 ® Phoenix47 reakce na …

super tak hurá na ně :-)

reagovat
Pátek 27. září 2013 ve 13:50 ® pepanek reakce na …

Phoenix47> tak nám nasypali kapry,ale je to dorost,tak kolem 38 cm. Řeka je plná jak na závodech.

reagovat
Pondělí 23. září 2013 v 19:29 ® Phoenix47 reakce na …

to je asi všude bíle ryby nějak neberou, i na kaolince je to bída aspon že tloušti jdou na přívlač

reagovat
Neděle 22. září 2013 ve 20:47 ® pepanek reakce na …

Phoenix47> 2× jsem uspěl,moc dobré,ale toto úterý jsme tam byli tři a nic se nepovedlo.ve Znojmě-Oblekovice se denně chytne s bídou jeden kapr,taky nějak nežerou(nebo jsou jinde)

reagovat
Neděle 22. září 2013 ve 20:16 ® Phoenix47 reakce na …

V Krhovocich jsem dnes taky byl šli tam jen tloušti, kapři tam berou?

reagovat
Neděle 22. září 2013 ve 20:03 ® pepanek reakce na …

Phoenix47> Ty to píšeš,jako bys tahal několik ryb najednou:-)) Já blbec jezdím na kapry do Krhovic a zatím rybáři vyberou štiky:-((

reagovat
Neděle 22. září 2013 v 19:36 ® Phoenix47

Mně se už konečně začalo dařit, koupil jsem si novou rotačku a hned při prvním nahození jsem tahal tlouště, pak ještě pár dalších společně s okounky. Dnes se mi zadařilo a na tu samou rotačku jsem vytáhl štiku. Pro tento víkend jsem spokojen.

reagovat
Neděle 22. září 2013 ve 12:54 ® pepanek reakce na …

cujo> dnes se trochu zadařilo,tady na řece nej.. okoun 32cm.

reagovat
Neděle 22. září 2013 v 10:39 ® cujo reakce na …

pepanek> teď jsem nikde nebyl . . . .

reagovat
Sobota 21. září 2013 ve 13:22 ® pepanek reakce na …

cujo> jak dnes,byls někde?

reagovat
Sobota 21. září 2013 v 9:28 ® cujo reakce na …

pepanek> já su rybář samotář, hlavně teď na podzim kdy je vláčka nejkrásnější, tak si to hezky užívám . . . .

reagovat
Čtvrtek 19. září 2013 ve 20:32 ® pepanek reakce na …

cujo> musíš mě někdy vzít k vodě,abych něco okopčil.

reagovat
Čtvrtek 19. září 2013 v 19:37 ® cujo

tak teď nevím, jak to myslíš:-| :-| jinak fakt šli

reagovat
Čtvrtek 19. září 2013 v 19:15 ® pepanek reakce na …

cujo> tak tomu nevěřím,nejsi náhodou rybář?:-)) :-))

reagovat
Čtvrtek 19. září 2013 v 17:32 ® cujo reakce na …

pepanek> byl jsem na 11 9-) , šli hezcí okouni, jeden candoš a pár pěknejch štik . . . .:-)

reagovat
Středa 18. září 2013 ve 20:55 ® pepanek reakce na …

cujo> ještě tak vědět kde jsi byl a co ti bralo.:-93; :-93;

reagovat
Středa 18. září 2013 v 17:09 ® cujo reakce na …

pepanek> ja sem byl přes vinobraní a zachytal sem si parádně :-)

reagovat
Úterý 17. září 2013 v 19:05 ® pepanek reakce na …

cujo> tak jsem byl včera na Vranově zkusit okouny a nějak se jim moc nechtělo.Větší žádný,jen ti prckové:-|

reagovat
Středa 11. září 2013 ve 22:28 ® pepanek reakce na …

cujo> na vysokém břehu je podběrák vhodný,všude se ke hladině nedostanu.

reagovat
Středa 11. září 2013 v 15:02 ® cujo reakce na …

pepanek> tak to já chodím na lehko i na štiky a candáty :-) Jenom prut a vesta :-)

reagovat
Úterý 10. září 2013 ve 22:00 ® pepanek reakce na …

cujo> tak to já na ně raději ani nejdu,když je nechci.dnes třeba jen tak nalehko na okounky a byla aspoň zábava,škoda že neotravoval nějaký duhák:-))

reagovat
Úterý 10. září 2013 v 6:38 ® cujo reakce na …

pepanek> proto je pouštím a neberu každou šupinu co se mi pověsí na háček a doufám, že aspoň jedna z nich doroste . . . . .

reagovat
Pondělí 9. září 2013 ve 23:04 ® pepanek

cujo> Dyje není Lipno,štika aby měla kolem metru,musí nějaké roky žít a to jde na takové řece těžko. pokud to projde pár rybářů po břehu,tak to má spočítané.

reagovat