Chytej.cz

Dyje 11/Dyje 11A necteno

27.2.2010 | HonzakŠ | 11.660 zobrazení | 119 odpovědí

Dobrý den, začínám s přívlačí a nevím kde se nejlépe „zaučit“. Bydlím ve Znojmě, takže to mám k vodě blízko, ale nikdo z rodiny nechytá. Prosím o radu těch, kdo to tady znají. Oba rybníčky jsou dobře zarybněné bílou rybou, ale nevím jak je to s dravci (nemyslím štiku 120 cm ale něco „pro začátek“). Pokud by pro mě bylo lepší chytat na řece, tak nevím v jakém úseku (už za přehradou nebo až někde Dobšice-Hodonice???) Případně nástrahy,návaz­ce......

Budu moc rád když mě Vy zkušenější alespoň trošku poradíte. Děkuji Honza

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 9. září 2013 v 17:32 ® cujo reakce na …

pepanek> štik je na 11 dost, ale taky jakejch . . . Pokud je chco mít po pěti metrech, tak jezdí na 11A, tam je sypou ve velkým . . . .

reagovat
Pondělí 9. září 2013 v 17:16 ® pepanek reakce na …

cujo> Lipany,potočá­ky,líny,parmy­.. taky neberu,ale třeba s těma štikami bych to tak neviděl. je to dravec a podle mě je jich dost. když je budeme pouštět,tak zase vyžere ty potočáky,lipa­ny,líny a pod. on když je některý vláčkář trochu slabý v kramflekách a má olšové ruce,tak by chtěl mít tu štiku tak po pěti metrech:-D :-D

reagovat
Pondělí 9. září 2013 v 15:13 ® cujo reakce na …

pepanek> no, ale tak co se vídám s vláčkařama, tak štiky vesměs pouštíme, protože když si vezmu pokaždý od vody odnesu mírovou zubaticu, tak za cvílu nemáme co chytat. Jiný je to u duháků, ten když je pěknej, tak si ho vezmu, potočáky a lipany pouštím pokaždý . . . . .

reagovat
Sobota 7. září 2013 ve 21:03 ® pepanek reakce na …

cujo> tak to by měla kliku,těch vlčáků vláčkařů tu šmejdí kolem vody celkem dost.

reagovat
Sobota 7. září 2013 v 15:31 ® cujo reakce na …

pepanek> však ryba je zdravá :-D Sem byl u vody kolem jedný a dostal sem fakt pěknou štiku, sice měla jenom 60, ale byla těžká jak s---a, břicho měla narvany k prasknutí, až sem se divil že to vzala :-) Sem ju změřil a šla zpátky, snad tam zůstane do jara :-D

reagovat
Sobota 7. září 2013 ve 12:30 ® pepanek reakce na …

cujo> já dnes konečně kuře,ryby jsem měl 7 dní po sobě:-((

reagovat
Sobota 7. září 2013 v 10:24 ® cujo

Já mám dneska duháčka na oběd :-D

reagovat
Pátek 6. září 2013 ve 21:09 ® pepanek reakce na …

cujo> tak dnes jen jeden duhák v náhonu do Vránového mlýna. byl na večeři:-)

reagovat
Pátek 6. září 2013 v 18:36 ® cujo reakce na …

pepanek> největšího okouna . . . . , největšího pstruha jsem lapl pod louckým splavem na červíky . . . . .

reagovat
Čtvrtek 5. září 2013 ve 20:48 ® pepanek reakce na …

cujo> co největší??duhák nebo okoun? zítra tam jdu zas,projdu to směrem nahoru.

reagovat
Čtvrtek 5. září 2013 v 16:01 ® cujo reakce na …

pepanek> jo jo, malejch okkounů je nad splavem docela hodně . . . Mýho největšího jsem ale dostal pod železničním mostem na straně pod Kravákem . . . .

reagovat
Čtvrtek 5. září 2013 v 11:16 ® pepanek reakce na …

cujo> lapl jsem dva,ale tak 32,tak šli zpět. jinak hromada malých okounů.:-((

reagovat
Středa 4. září 2013 v 19:19 ® pepanek reakce na …

cujo> tak to asi bude zero,já jim tam pustím po proudu hnojku.

reagovat
Středa 4. září 2013 v 18:40 ® cujo reakce na …

pepanek> všichni co tam byli, tak lapali na vláčku. Malý třpytky, malý twistery a malý woblery. Já jsem zkoušel experimentovat a jak přestalo být světlo, tak sem tam mrsknul čistě bílýho 10 cm velkýho woblerka a taky fungoval :-)

reagovat
Středa 4. září 2013 v 16:57 ® pepanek reakce na …

cujo> zítra jdu k tomu mlýnu,na co jim to bralo–kostní červ?. mám i hnojky,ale vím,že nasypaný duhák je blbec. po nějaké době v řece ty hnojáky žere,ale zkraje by asi raději Veselou krávu:-D

reagovat
Středa 4. září 2013 v 16:57 ® pepanek reakce na …

cujo> zítra jdu k tomu mlýnu,na co jim to bralo–kostní červ?. mám i hnojky,ale vím,že nasypaný duhák je blbec. po nějaké době v řece ty hnojáky žere,ale zkraje by asi raději Veselou krávu:-D

reagovat
Středa 4. září 2013 v 15:52 ® cujo reakce na …

pepanek> docela závist, já se do soboty na ryby nedostanu . . . .8-( 8-( 8-(

reagovat
Středa 4. září 2013 v 15:51 ® cujo reakce na …

pepanek> docela závist, já se do soboty na ryby nedostanu . . . .8-( 8-( 8-(

reagovat
Středa 4. září 2013 ve 13:05 ® pepanek reakce na …

cujo> nakonec jsem jel na Vranov,sice jsem dovezl jen dva jedlé okouny,ale byla zábava–štika,dva boleni,nějaké plotice a dost malých okounků–brali na nához.

reagovat
Úterý 3. září 2013 ve 21:04 ® pepanek reakce na …

cujo> tak to se tam musím někdy kouknout,než se to fšechno vylupe.

reagovat
Úterý 3. září 2013 ve 21:04 ® pepanek reakce na …

cujo> tak to se tam musím někdy kouknout,než se to fšechno vylupe.

reagovat
Úterý 3. září 2013 v 16:47 ® cujo reakce na …

pepanek> no, já myslím, že ještě něco dostaneš… Hodně lidí chodilo co sem se díval chytat do náhonu u Vránova mlýna . . .

reagovat
Pondělí 2. září 2013 ve 20:45 ® pepanek reakce na …

cujo> tos mi nemohl kliknout dřív? taky sem si mohl něco lapnout.:-P :-P

reagovat
Pondělí 2. září 2013 v 16:16 ® cujo reakce na …

pepanek> tak prej vysazovali pod přehradou a rychle se to rozkřiklo. Sem v sobotu na jednom místě strávil dvě hoďky a bavil se okounama a občas nějakým duhákem a kolem mě se to dobře střídalo, nachytal odešel, druhej nachytal odešel a tak celý dvě hodinky . . . Akorát se asi při vysazování plácli přes kapsu, někteří měli kolem 50 čísel. Kdybych neviděl, tak nevěřím . . .

reagovat
Pondělí 2. září 2013 v 15:43 ® pepanek reakce na …

cujo> tak jsem to chtěl dnes probrat a nějak se nezadařilo,ještěže mě zachránili okouni:-)) :-)) :-)) :-))

reagovat
Sobota 31. srpna 2013 v 17:47 ® cujo reakce na …

pepanek> už sem chytl aj většího… :-D Akorát ten nebyl na vláčku, ale na chomáč z červíků . . .

reagovat
Sobota 31. srpna 2013 ve 14:19 ® pepanek reakce na …

cujo> duhák 45 neexistuje–uber:-D

reagovat
Sobota 31. srpna 2013 v 11:04 ® cujo reakce na …

pepanek> no pár okounů jsem dostal, ale duháci šli jak pominutí . . . . A nepřišlo mi, že by je vysazovali, krásný zdravý ryby a navíc měli pstroužci od 30 do 45 cm . . . .

reagovat
Sobota 31. srpna 2013 v 10:17 ® pepanek reakce na …

cujo> jak to šlo??bylo co? já dnes nemohu-povinnosti;-)

reagovat
Pátek 30. srpna 2013 v 17:55 ® cujo

Tak večeřa a du na ně :-)

reagovat