Vyhledávání
Který z těchto dvou multiplikátorů?
26.2.2010 | tjjack | 10.714 zobrazení | 22 odpovědí
Zdravim, chci se dát na sumce a hledám nějakej multiplikátor pod prut, docela se mi zalíbil Cormoran Corboss 510 LH a Cormoran Corboss 610 LH, 510ka má hvězdicovou brzdu ta 610ka má pákovou vícelamelovou. Kterej je podle vás lepší? Chci se držet v tý hranici do těch 1800,–.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 25. ledna 2012 ve 20:06 ® sidla reakce na …
-
All Armor>
reagovatjojo vypadá že to ještě nezkusil
- Středa 25. ledna 2012 ve 14:55 ® All Armor reakce na …
-
sidla_napajedla> Možná spolupracuje se zastoupením Pennu. Slíbili, že mu s tím dají zatočit, když bude hodnej.
reagovat - Středa 25. ledna 2012 v 6:34 ® sidla reakce na …
-
BOSS TONI> už mě celkem štve jak na každé diskuzi sereš ten penn
reagovat - Úterý 24. ledna 2012 ve 23:59 ® BOSS TONI
-
MRKNI NA NĚCO OD PENNU AT MULTÍK NEBO SMEKÁČ JSOU FAKT DOBRÉ A ZA SUPER CENU.
reagovat - Neděle 28. února 2010 v 17:18 ® chosebaits reakce na …
-
džigit> hm,tak to tam máte super vedení
reagovat - Neděle 28. února 2010 v 8:07 ® džigit reakce na …
-
chosebaits> pokud koukneš na fotky Odry,zjistíš,že tam je to zbytečné,ale je dost revírů,kde by to šlo.Spíš mne zaráží,že na dotaz „mohu použít loďku při zdolávání velké ryby,kdy hrozí vázka a ryba by musela být odříznuta s kusem šňůry“ zněla odpověď jednoznačně.„Zdolávání ryby je součást rybolovu a ten je z loďky zakázán,takže nelze“!!!!! :-/
reagovat - Sobota 27. února 2010 v 18:23 ® chosebaits reakce na …
-
džigit> no né,já jestli je přemnožen,tak by měli umožnit lov a to je tedy povolení zavážet.
reagovat - Sobota 27. února 2010 v 18:20 ® džigit reakce na …
-
chosebaits> konkrétně na Odře je jich dost,jsou místa,kde hopne skoro na vše…
reagovat - Sobota 27. února 2010 v 18:13 ® chosebaits reakce na …
-
džigit> Tak je přemnožen nebo ne???
reagovat - Sobota 27. února 2010 v 18:00 ® džigit reakce na …
-
chosebaits> tak do téhle debaty bych se nerad pouštěl.Ostraváci ví
reagovatJen za sebe-není to všude a tohle opatření to nevyřeší.
- Sobota 27. února 2010 v 17:44 ® chosebaits reakce na …
-
džigit>hm,tak to máš blbé!!! Dle lovné míry sumce usuzuji,že je přemnožen a nechcete ho tam??? Je to tak a nebo ne.
reagovat - Sobota 27. února 2010 v 17:25 ® džigit
-
chosebaits> tu si můžeš přečíst,jak to u nás chodí http://www.rybsvaz-ms.cz/…ostrava.html
reagovat - Sobota 27. února 2010 v 15:56 ® džigit
-
chosebaits> zavážení a zanášení a to jakýmkoliv způsobem.Dřív to bylo-kde není vysloveně zakázáno,je dovoleno.Já si vůl nechal dělat i loďku/model/,že s tím vychčiju a NEE.Jdu k vodě aspoň vyvenčit pesa,pak Ti to najdu přesně…Zatím
reagovat - Sobota 27. února 2010 v 15:33 ® chosebaits reakce na …
-
džigit> u vás máte přímo zákaz zavážení????
reagovat - Sobota 27. února 2010 v 15:21 ® džigit reakce na …
-
chosebaits> s nahazováním máš pravdu,jenže… Já si pořídil multíky v době,kdy nebylo zavážení zakázáno a pak už mi zůstaly.Proto jsem to nahazování uvedl.
reagovat - Sobota 27. února 2010 v 15:13 ® chosebaits
-
Mám oba a jsou dobrý oba.Pákovka je o něco lepší na ovládání,ale jinak je to putna.Pokud se nepletu,tak ta pákovka má i lepší převod.Pro nahazování bych šel raději do smekáče,to je muj názor.
reagovat - Sobota 27. února 2010 ve 14:04 ® tjjack
-
takže nához neni problém, jen to chce cvik… to jsem rád… upřesnil by mi ještě někdo rozdíl mezi tou pákovou a hvězdicovou brzdou, teda jestli tam nějakej kromě toho jak se ovládá je…
reagovat - Sobota 27. února 2010 ve 13:32 ® džigit reakce na …
-
jersey> no jo,u nás nesmíš zavážet,ani zanášet a to jakýmkoliv způsobem.Názor z výboru-odhoz přes dva pruty tolerován
reagovat - Sobota 27. února 2010 ve 13:30 ® džigit
-
tjjack> já taky mám 510 a musím házet/BP v okolí/ a dá se dostat k 50metrům.Výhoda je bojovka,kdy závaží dopadá a cívka má spoustu setrvačné energie a stále by se točila.Pak dochází k nádhernému copu ze zbylé šňůry.Proto využiješ a dopad přibrzdíš.Chce to trochu cviku,ale pak už to lítá
reagovat - Sobota 27. února 2010 ve 13:21 ® jersey reakce na …
-
…neházím, chytám pouze z loďky a když ze břehu, tak si zavezu.
reagovat - Sobota 27. února 2010 ve 12:26 ® tjjack
-
jak dobře se s nim hází? já chci chytat ze břehu, protože tu máme málo rybníků, kde můžeš z loďky a tam se většinou sumci moc neobjevujou.......
reagovat - Sobota 27. února 2010 v 10:12 ® jersey
-
Já je sice nesrovnám, ale tu 510 mám a jsem s ní spokojenej.Pár ryb už díky šlo ven, mám ho asi 3 roky a zatím fakt spokojenost…
reagovat