Vyhledávání
Atraktory(Ochucovadla) na přívlač
12.1.2005 | PV | 3.589 zobrazení | 10 odpovědí
Vážení, používáte nějaká ochucovadla při vláčce s gumama? Já jsem o tom zatím akorát četl, doporučovali např. olej ze sardinek atd. Taky vím, že se někaký prodávají a je to za dost peněz. Jaké máte zkušenosti? díky.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 14. ledna 2005 ve 14:29 ® SALAM
-
Tak to je fakt drsná ikona co se zobrazuje u mýho jména, neberte to prosím tak, že sem nějakej kuřbuřt
reagovat) hned si ji du změnit
- Pátek 14. ledna 2005 ve 14:27 ® SALAM
-
Mám jeden tip, údajně by tyhle dipy měly být trumfem na nerozhodné dravce. Tím myslím např okouna, kterej Vám opakovaně jede za nástrahou ale neveme ji – v tomhle případě bych prubnul ten dip a po pár náhozech bude jasno zda je to k něčemu dobrý, dyp musí bejt samozřejmě na dravé ryby, nejlépe na okouny. PS: Sám to hodlám teprve vyzkoušet, tak mě nekamenujte, pokud si myslíte že je to kravina.
reagovat - Čtvrtek 13. ledna 2005 ve 23:36 ® dudu
-
Jo jo, taky mě dostali. Koupil jsem si dip od Senzas. Smrdí to úplně stejně jako magi, tak nevím jestli to někdo nevyměnil a nebo to tak má být. Nepoznal jsem že by to nějak zvyšovalo atraktivitu nástrahy, ale na druhou stranu to ani ryby neodpuzuje.
reagovat - Čtvrtek 13. ledna 2005 ve 21:19 ® Milky
-
Taky jsem se nachytal. Kopil jsem si s příchutí, po které má sumec šílet. Prozřetelně jsem ten spray doal ještě do igelitáťáku, ale stejně mi od toho vestička smrdí, že by sumec musel nejdřívej ´jít sežrat mě Nepřesvědčilo mě to. Možná, že by to fakt bylo lepší na tu mrtvou.
reagovat - Čtvrtek 13. ledna 2005 v 18:28 ® jaryn
-
dával jsem před woblera kousek houbičky kde jsem nakapal esenci. Smradu jak v Cařihradu, ale výslewdek žádný. Při vláčce reaguje dravec na pohyb. Vůně je možná dobrá na mrtvou rybku.
reagovat - Středa 12. ledna 2005 ve 23:37 ® rybopet
-
Nikdy viac. Ako som to sprejom striekal na twister,nejak zafúkal vietor a smrdel som ešte 3 dni ako dobre zhnité mäso.Žena /moja,ale asi ani iná/ nechcela so mnou vôbec spať. V podstate sa mi to nechcelo ani hádzať do vody. Ten twister mám zabalený v troch igelitových vrecúškach,che-che.
reagovat - Středa 12. ledna 2005 ve 22:19 ® BigMike
-
Sem tam to prubnu, ale že bych z toho byl moudrej, to ne. Každopádně mi nikterak počet záběrů nevzrostl. a nemám čas porovnávat a zkoušet s někým. To by chtělo tutovou vodu a na tykovéhle testy opravdu neradno plýtvat časem, kterého máme u vody vždy nedostatek.
reagovat - Středa 12. ledna 2005 v 19:17 ® ywan
-
Neskúšal som to a ani nehodlám skúsiť. Podla mňa je to kravina ako „hadie nohy“. Pokiaľ má dravec chuť zahryznúť si tak to urobí – či už to vonia alebo nie. Aj keď niekto môže tvrdiť opak
reagovat - Středa 12. ledna 2005 v 10:39 ® Gudaska
-
V roce 2002 jsme s kamarádem koupily atraktory pro slanou a sladkou vodu (výrobce si již nepamatuji, koupili jsme v prodejně Cormoran). Šli jsme na to opravdu vědecky, v Chorvatsku jsme pravidelně vybírali stejné nástrahy a jeden „navoněl“ (brrrrr) a druhý ne. Rozdíl v záběrech prakticky 0. Totéž jsme po návratu praktikovali při společném rybolovu do vyčerpání zásoby na sladkou vodu (cca vánoce 2003) se stejným výsledkem. Atraktor na slanou vodu mu „voní“ někde v garáži, do Norska už s námi nejela.
reagovat - Středa 12. ledna 2005 v 10:03 ® HaD
-
Zkusil jsem to jednou asi půl hodiny na duháky, ale počet záběrů nevzroslt. Ovšem tak krátká testovací doba vůbec o ničem nevypovídá, takže nevím. Sand ti odpoví, někdo, kdo má ty zkušenosti větší.
reagovat