Vyhledávání
ZOH VANCOUVER 2010
15.2.2010 | obor | 57.194 zobrazení | 466 odpovědí
Zimná olympiáda? Predsa voda v inom skupenstve! Možno raz bude jednou z disciplín aj lov rýb na dierkach!:-)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 17. února 2010 ve 12:11 ® cercer reakce na …
-
lacika3000> tipuji to na klasickou ,,sedmičku"
reagovat - Středa 17. února 2010 ve 12:05 ® tucnak11
-
lacika3000>Kamarade ja aspon sem neutral,jen hci se podivat na krasny hokej a kdo vyhra tak mi je fuk,vyhra lepši,jen mi lito Slovenska že budou mu hibiet kličovi hrači a to neni vyrovnane tak se uvidi zitra na šest budik.Abudu se z kařdeho golu těšit.
reagovat - Středa 17. února 2010 v 11:49 ® lacika3000
-
wáá
reagovatHossa proti vám nastúpi
- Středa 17. února 2010 v 11:06 ® tucnak11 reakce na …
-
obor> Co se jedna dyplomatu tak maji větši čuh na dobra lidi,tady maji čuh jak dostanou 5 na stul.
reagovat - Středa 17. února 2010 v 11:03 ® tucnak11 reakce na …
-
obor> Kamarade mě je to jedno jen jak vidiš dyskriminovali bolševicy ji ma manžela slovaka tak proč nezavodit tu,jen polacy psaly že rusy trohu zavidi a byli slepi no jedna se o vyborona měla občanstvi uš dřyve asi co.bo ja jisem si mysle že dostala teras před olimpiadou.
reagovat - Středa 17. února 2010 v 10:54 ® obor
-
regulus česko-slovenské televízie dávajú dosť často opakovačky v ktorých sa získali medailičky, musíš byť v správnu chvíľu pred svojou plazmou!
reagovat - Středa 17. února 2010 v 10:50 ® obor
-
tucnak11 Nasťa už na minuloročných MS v biatlone získala pre Slovensko striebornú medailu, takže naše občianstvo asi nemá dva dni.
reagovat - Středa 17. února 2010 v 10:47 ® tucnak11
-
cercer1> No v 50-ti na dvě strany tak davam si měsic života a na party by psalo zdehnul štiastně na pekaču.
reagovat - Středa 17. února 2010 v 10:46 ® obor
-
cercer1, bubu: chlapci berte to s nadhľadom, francúzi keď vyhrali MS vo futbale tak v ich základnej zostave bol každý francúz!
reagovatPre mňa osobne máme teraz štyri kovy.
Pozrite si medailovú bilanciu k dnešnému dňu kde sú Rusi, to je paráda keď sme pred takou veľmocou!!!
Čo by ste za našu Nasťu dali vy? Asi sú u nás lepší diplomati ktorí vedeli čo robia!
- Středa 17. února 2010 v 10:46 ® tucnak11
-
bubu>Kamarade rusy ji nehtěli do tymu no nezdala se jim moc dobra, tak se nasrala a vzala občanstvi made slovakia děvče byla ve formě.každy stat by ji dal občansti za hodinu,jaky byl problem s Sablikovou,němčury ji davali s fleku občanstvi bo věděli že je dobra,nejlepe mi se libilo jak slovakum to vratila za jej uznani zlatem, jak dojela do cilu jako prvni tak bolševikom vylezl snopel do pasu jak horelezecke lano a dělali čistky ve svoim vyboru.My take do reprezentace vzali černoha ve fudbalu,dostal občanstvi za 2 dni a stejně nam hovno pomohl.
reagovat - Středa 17. února 2010 v 0:53 ® cercer
-
tucnak11> ty to máš náhodou dobrý..můžeš fandit na dvě strany,ne?
reagovat - Středa 17. února 2010 v 0:52 ® cercer reakce na …
-
hering:kurňa,to je Slovenka jak pojď na mě z boku!
reagovat - Úterý 16. února 2010 ve 22:39 ® hering
-
Jinak gratulace na Slovač k stříbru.Fakt jste dobře adoptovali.
reagovat - Úterý 16. února 2010 ve 22:37 ® lacika3000 reakce na …
-
hering> ale Halák ma pred sebou v NHL strašne slabú obranu…a aj tak skvele chytá …
reagovat - Úterý 16. února 2010 ve 22:34 ® regulus reakce na …
-
LuboO> tak s těma smáčkama si mě dostal …
reagovat - Úterý 16. února 2010 ve 22:33 ® hering reakce na …
-
LuboO> Ajajaj Ty Oskár Vtipkár
reagovat - Úterý 16. února 2010 ve 22:29 ® LuboO reakce na …
-
hering> no, ja vzdy hovorim, ze mne nevadi, ked nasi dostanu 10 golov, hlavne, ked 11 daju…
reagovat - Úterý 16. února 2010 ve 22:26 ® hering reakce na …
-
LuboO> Pravě proto pochytá všechny puky.
reagovat - Úterý 16. února 2010 ve 22:23 ® LuboO reakce na …
-
hering> apropo, na Vokouna je lahky recept, nasi utocnici budu mat na hokejkach smacky, on si nebude vsimat puk ale zradlo z gumy:DD
reagovat - Úterý 16. února 2010 ve 22:21 ® LuboO reakce na …
-
hering> ok, zavolam Filcovi, nech s tym nieco urobia. Inak, paci sa mi toto zdrave hecovanie, aspon je sranda:DDD
reagovat - Úterý 16. února 2010 ve 22:18 ® hering
-
LuboO> Halak je možná extra třída,ale Vokoun vede žebříček brankářů NHL. Jinak co kdyby jsme poslali ty namachrovaný rusáky domů už ze skupiny.Co?
reagovat - Úterý 16. února 2010 ve 22:14 ® LuboO reakce na …
-
regulus> co sa tyka motivacie, su na tom vsetky timy rovnako, podla mna zisk olympijskej medaily je motivacia jak svina, nehladiac na to, z ktoreho kontinentu to je. S premotivovanim mas pravdu, a dalej je to nervozita, ak napriek premotivovaniu a velkemu chceniu dostanu gol. Vtedy su v prdeli. Aj my mame vynikajucich hokejistov, ale vy mate asi vacsieho timoveho ducha. Nam chyba osobnost typu Peter Bondra, to bol stmelujuci prvok, autorita a podla mna jeden z najlepsich slovenskych hokejistov. Ak nie najlepsi. (Mimochodom, narodil sa na Ukrajine, ale jeho sme nekupili, mal asi 22–3 roky, ked sa stahovali na Slovensko.) A konecne tam mame fakt spickoveho brankara. Halak je teraz v NHL extratrieda.
reagovat - Úterý 16. února 2010 ve 22:10 ® lacika3000
-
Jak.novi> no ruku do ohna by som zato nedal
reagovataj ked náhoda je svinňa
- Úterý 16. února 2010 ve 22:07 ® regulus reakce na …
-
LuboO> Ten hokej může dopadnout jakkoliv. Řekl bych, že slovenskej problém je ten, že vždycky chcete až příliš moc vyhrát, vaše média to příliš hrotí a to těm vašim hokejistům svazuje ruce a nohy, totéž platí pro fotbal, jenže tam se o naší repre nedá hovořit jako o dobrým týmu, myslím že tam spousta lidí nemá co dělat, protože jsou lepší. V hokeji je to trochu obráceně, tam je výběr spíš postavenej na tom, koho tam nedat respektive kterej z těch dvou nebo tří hráčů bude do sestavy víc pasovat. Myslím, že v hokeji mají trenéři daleko větší výběr než ve fotbale. Osobně Slavii a tedy i Růžu moc nemusím, je to pochopitený Kometa forewer
reagovat, ale jako trenér repre, je to dle mýho úplně to nejlepší řešení a jsem přesvědčenej, že to ten pán velmi dobře umí, svůj výběr zvážil ze všech stran a konec konců on sám jako hokejista kterej něco dokázal je pro ty kluky možná i vzor, ale zcela určitě si ho nejspíš musí vážit. No a když sečteme tyhle fakta, to že jsme z americkýho kontinentu ještě medaili nedovezli, tak to je kurnik motivace jako sviňa.
- Úterý 16. února 2010 ve 21:51 ® regulus reakce na …
-
LuboO> kéž by se dobili a pořádně, nejlíp remíza a oba KO. Ale netahejme sem politiku i když jsem s tím tak trochu začal, za což se omlouvám, ale rejpnout sem si musel.
Pokud se Sáblíkové týká, tak té to přeju ještě víc než těm našim hokejistům, když se podíváš na její soupeřky, tak jsou všecky udělaný a ona je jak hajzlovej pavouk a stejně je fikla o tuším 2 a víc sekundy. Těm 5 km docela věřím a snad jí to vyjde i na nějaký kratší trati. Když jsem po dojezdu viděl Nováka, jak tam (starej chlap) lítá s vlajkou a skáče jak nějakej puberťák, tak jsem se musel lochčit. A jemu to přeju dvojnásob, protože si myslím, že dokud ji nevytáhl na vrchol a nevyhrála první závody, tak asi nijakou kór podporu od našich sportovních orgánů neměl, vše si musel vyškemrat a vyhádat.
Jinak k tý vaší běžkyni, Rusi z toho asi moc radost nemají, řekl bych.
reagovat - Úterý 16. února 2010 ve 21:51 ® LuboO reakce na …
-
bubu> vysvetlim ti to takto. Urcite si pamätas na scenu z filmu Prelet nad kukaccim hnizdem, kde Nicholson chcel vytrhnut zo zeme tu vodnu jednotku s tryskou a prehodit ju oknom. Vsetci ho odradzali a boli k jeho pokusu skepticki. Nepodarilo sa mu to a on povedal:„Ale aspon jsem to skusil, boha, aspon jsem to skusil.“
U nas sa na ten zapas tiez pozeraju skepticky, hovoria, ze vyfasujeme, ale ja nasim verim, ze im to vyjde. a ak prehraju, a vsetci mi budu hovorit, ze som blbec, lebo som im veril a preco som im veri, tak im poviem: Ale aspon som to skusil, boha, aspon som to skusil…
reagovat - Úterý 16. února 2010 ve 21:43 ® bubu reakce na …
-
LuboO> s tím hokejem se uvidí ve čtvrtek ráno. Tvá důvěra ve váš hokej je obdivuhodná
reagovat - Úterý 16. února 2010 ve 21:39 ® LuboO
-
inak, som zvedavy na Hurajta, ten bezi dnes o 21:45 stihacku zo 7. miesta. Keby bol do prvej pätky, bolo by to super.
reagovat - Úterý 16. února 2010 ve 21:37 ® LuboO
-
bubu> je ruska, pretekala za rusko, po otehotneni sa na nu rusaci vybodli, tak prisla na slovensko, kde jej muz (mimochodom tiez rus pretekajuci za izrael) zije uz dlho, ma slovenske obcianstvo, tak preteka za nas. Nie je v tom problem, je to bezne, moze to urobit kazdy sportovec alebo stat. Inak, aj ja vam medaily prajem, ta rychlokorculiarka je vyborna a velka sympatacka, len skode, ze vo stvrtok vam totalne znicime sebavedomie v hokeji…:)
reagovat - Úterý 16. února 2010 ve 21:34 ® LuboO
-
regulus> a u vas sa po fiasku v hokejovom turnaji budu bit Topolanek s paroubkom, kto za to moze:D
reagovat