Vyhledávání
ZOH VANCOUVER 2010
15.2.2010 | obor | 57.177 zobrazení | 466 odpovědí
Zimná olympiáda? Predsa voda v inom skupenstve! Možno raz bude jednou z disciplín aj lov rýb na dierkach!:-)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 27. února 2010 v 5:11 ® kaco
-
No pekne, dva sú tam
reagovat((
- Sobota 27. února 2010 ve 4:39 ® LuboO
-
tak dufam, ze nam drzite palce…
reagovat - Sobota 27. února 2010 v 0:39 ® hering reakce na …
-
regulus> JJ. Já bych se v těch tyčkách zamotal jak nudle v bandě
reagovat - Sobota 27. února 2010 v 0:33 ® regulus reakce na …
-
hering> dodejme, že ho má Záhrobská.
reagovat - Sobota 27. února 2010 v 0:09 ® hering
-
Bronz!!!!!!!
reagovat - Pátek 26. února 2010 ve 23:16 ® regulus
-
No když se tak dívám na průběh zápasy USA – Finsko ( momentálně 6 : 0 ), tak by mě docela zajímalo, jakej by byl průběh, kdyby hráli amíci s nama …
reagovat - Pátek 26. února 2010 v 17:10 ® troutkiller reakce na …
-
kubas> S červenkou je to jednoduchá věc!Je od sešívek jako Ružička,ten ho potřebuje prodat a jak ho nejlíp prodat než tak že ho ukážu na olimpiádě!Jsou to jednoduchý počty 1+1 jsou 2.Ten kix s odvoláním golmana z kasy už byl jen třešínka na dortu!Vyndat golmana když nejsem zabetonovanej v pásmu a šmrdlám to s Finem na modrý je do nebe volající!
reagovat - Pátek 26. února 2010 v 16:39 ® tucnak11
-
Slovakum velmi přeji,ja jako Polak tak jisem neutral,jen nejvice mě opštiastnilo vyloučeni se hry bolševika,to maji bolševicy za Jagra.Takovy vyprask to nepamatuji aby bolševik dostal
reagovata teras jedou domu.moc hokeji nerozumim jen Ružička tam neměl byt jako kouč,moc to tym manšaftem hybal,ani se pětka nerozehrala a uš byl kdo inny.smula
jedeme dom.Naštěsti mamy Sablikovou no Češi tak ta nazbirala medaly i za Hokejistu
- Čtvrtek 25. února 2010 ve 22:22 ® džigit
-
http://hokej.sport.cz/…a-lener.html docela dobrá tabulka fandění
reagovat - Čtvrtek 25. února 2010 ve 22:00 ® kubas
-
Kubina ukončil reprezentační kariéru…
reagovat - Čtvrtek 25. února 2010 ve 21:29 ® LuboO reakce na …
-
OndruchM> ak to vyjde, tak tu prehru oplatime za vas Finom vo finale:DDD
to by bola ina haluz…
reagovat - Čtvrtek 25. února 2010 ve 21:26 ® OndruchM
-
LuboO> bonus nebonus, už tak vaši dosáhli velkého úspěchu a semifinále a boj o medaile si můžou užít
reagovat - Čtvrtek 25. února 2010 ve 21:26 ® kubas reakce na …
-
Robur> no zkušeností jo ale do Slávie a to tak na 3 měsíce, když moc
reagovat. Njn to je těžký, to se to dobře hodnotí zpětně, ale to že nevzal Prospala byla chyba, už když vyslovil tu nominaci
. Stejně tak mě přišlo zbytečný mít 8 beků, ale to jsou kdyby a polemiky, teď už je to fuk snad ti Slováci potrápí Kanadu… Už se těším to bude pěknej hokej
- Čtvrtek 25. února 2010 ve 21:19 ® LuboO
-
k tomu sa vyjadrim, mozno skutocne budeme len prijemny semifinalovy bonus. A mozno nie…
reagovat - Čtvrtek 25. února 2010 ve 21:18 ® LuboO
-
nejake tie spravy z tisku:
VANCOUVER – Kanaďania predpokladali, že ich ďalším súperom na olympijskom hokejovom turnaji vo Vancouveri sa stanú Švédi. V pretrvávajúcej eufórii zo stredajšieho rozdrvenia Rusov 7:3 vnímajú Slovákov ako príjemný semifinálový bonus.
„Je to vždy o snahe zlomiť vôľu protivníka. Presne o to sa vždy usilujeme: otupiť odhodlanie tímu, ktorý sa proti nám postaví,“ cituje agentúra AP Ryana Getzlafa pred piatkovým súbojom Kanada – Slovensko (3.30 h už v sobotu SEČ) o postup do finále a pripomína, že tri body proti „trom korunkám“ (4:3) zaznamenal starý známy v Canada Hockey Place Pavol Demitra, na klubovej úrovni opora miestnych Canucks.
Denník Vancouver Sun si neodpustil pomerne znevažujúce prirovnanie: „V roku 2002 v Salt Lake City Švédov šokovalo Bielorusko, čím Kanade uľahčilo cestu do finále.“
Uznanlivejšie však dodáva: „To, čo sa na úkor severanov stalo v stredu, nie je až natoľko šokujúce, ale tiež ide o prekvapenie. Obhajcovia zlata asi vopred uvažovali nad piatkom a vypomstilo sa im to. Henrik Lundqvist bol najvychytenejším brankárom doterajšieho priebehu podujatia a nadviazal na to v úvodnej tretine, svojej siedmej bez inkasovaného gólu v rade, ba dokonca prekonal olympijský rekord, ale Slováci potom predsa len ukázali, že nie je neprekonateľný. Dodatočne potvrdili, že ich víťazstvo nad Rusmi v základnej skupine nebolo dielom náhody.“
Noviny Globe and Mail rekapitulujú základné fakty: „Vancouver dekoruje nového šampióna. Slováci si už zabezpečili svoj najlepší výsledok pod piatimi kruhmi a ukončili medzinárodnú kariéru Petra ´Foppu´ Forsberga.“
Portál Bleacher Report konštatuje: „Olympijské turnaje sú vďaka svojmu nemilosrdnému formátu povestným výrobcom šokov. Streda sa v tomto smere nepostarala o výnimku, hoci triumf Slovákov nad Švédmi nie je až takým zázrakom, ako úspech Bielorusov proti rovnakému škandinávskemu súperovi spred ôsmich rokov.“
Autor analýzy dodáva, že Kanaďania si momentálne počínajú ako najlepšie mužstvo v celej histórii tohto športu, ale aj Slováci vraj zahrali vo štvrťfinále skvele a zanechali veľký dojem: „Od úvodnej prehry 1:3 s Čechmi sú výborní a najmä Mariánovia Hossa s Gáboríkom stupňujú svoje výkony s rastúcou dôležitosťou zápasov. Prispeli ku čarovnému napredovaniu tímu. Možno sa to zdá byť neuveriteľné, ale Slovensko si zahrá o medaily. Piatkový zápas bude aj pre tých najskúsenejších členov kádra najvýznamnejším medzinárodným okamihom v kariére, skutočnou previerkou schopností.“
Zdroj: SITA
reagovat - Čtvrtek 25. února 2010 ve 21:13 ® Robur
-
to je těžké, Červenka je nejproduktivnější hráč ligy, kdyby se nedařilo hráčům odjinud, tak bychom řvali, že ho nezkusil. Teď si nevybavuji, jak hrál v přípravě. Ale já osobně bych vždy pár hráčů z naší ligy pozval, je to motivující a oni pak přenesou zkušenosti do klubů.
reagovat - Čtvrtek 25. února 2010 ve 20:49 ® kubas reakce na …
-
troutkiller> myslels se-shity?
reagovatNé Červenka je určitě nadějnej hráč do budoucna, na MS se uplatnil, ale je vidět že OH je ještě o dost výš, že na to nemá. On určitě nezklamal, protože se od něj nic nečekalo, na to tam byli jiní experti
- Čtvrtek 25. února 2010 ve 20:19 ® troutkiller reakce na …
-
kubas> Hudler jet nemohl nehraje za sešívky!
reagovat - Čtvrtek 25. února 2010 ve 20:05 ® kubas reakce na …
-
zlomiljsemprut> asi tak, jinak píše se Kiprusoff
reagovat. No Hudler asi měl jet místo Čajánka nebo Červenky
- Čtvrtek 25. února 2010 v 19:20 ® bubu
-
do prdele,to je adeptů na trenéra nároďáku
reagovat - Čtvrtek 25. února 2010 v 19:07 ® zlomiljsemprut
-
Nejsem toho názoru, že náš hokej se zhoršuje a za pár let nebudeme mít ani na čtvrtfinále. To jsou klasické řeči novinářů, kteří to píší, ať zaplní noviny. Prostě, když zhodnotím zápas s Finama – byl to duel gólmanů. Kiprusov (nebo jak se to píše) prostě zachytal a měl i kupu štěstí. A pokud vidím ten první gól, tak celé roky se na smůlu nevymlouvám, ale tenhle ten gól smolný byl. O tom druhém nemluvím – naprostá chyba. Něříkejte, že jste si nevšimli našich tutovek, kterých nebylo málo.
K nominaci na ZOH – Jako vsetínský fanoušek jsem doteďka nerozdýchal to, že se v zápise neobjevil Hudler. Dost chyběl tvůrčí typ Hemského. Nejvíce z našich hráčů mě štval ten Sešívaný, kterému nemůžu přijít ani na jméno.
Ale co, rozčilovat se nebudu, jelikož se nic nezmění. Tak za 4 roky, hokeji zdar!
reagovat - Čtvrtek 25. února 2010 v 18:47 ® troutkiller reakce na …
-
Robur> Kluk hraje hokej 8 let a řeknu ti že když vidim jak to v hokeji chodí je mi na blití!!!!Za 10 let budem rádi že se na Olimpiádu vubec kvalifikujeme!Je to vidět na 18kách,děti kamárádíčku a tlačenek co zasunou trenérovi peníze aby dítě hrálo i když k tomu neni!Holík to řekl dobře ale protože do toho vidí tak se jim nehodí do krámu!
reagovat - Čtvrtek 25. února 2010 v 18:28 ® Robur
-
Regule, to ti mohu říci naprosto přesně, tam kde jsem dříve hrával hokejk a tatíci nám na ulic dali auta 50metrů od sebe dnes nezaparkuješ, protože je přautováno. Trénuju 14 děcek florbal, 3* jsem je zval na Prygl na hokej. Jedno došli 3 a 2* nikdo, a to bylo o víkendu a domlouváno týden dopředu. Tak jsem šel sám a mydlili jsem to jak za Lady, ještě teď mne bolí záda.
reagovat - Čtvrtek 25. února 2010 v 16:16 ® kubas
-
My hlavně musíme hrát ten náš klasickej hokej a né nějakej Kandskej založenej na bruslení, my bruslit neumí, neuměli jsme a umět nebudem jako některý jiný týmy..... Mě zklamali naši útočníci až na pár výjimek, protože šance i teď měli, ale nedali gól viz 3 na 2, to mohli sehrát, jak na tréninku a dát gól a nic. Slováci z 15 střel 4 góly my z 30 ani jeden to mluví za vše. Už před turnajem bylo jasný že nám chybí střelec s velkým S něco jako Hejduk nebo Gáborík, kterej dá skoro každej zápas gól. V tomto směru mě zklamal Eliáš s Havlátem
reagovat. Naopak mladíci super Krejčí, Fleischmann. Taky se teď už dá říct, že hráči jako Hudler, Prospal, Hanzal měli dostat šanci na úkor třeba Čajánka s Červenkou. Nezasloužili jsme si postoupit za tím si stojím
jo a bojovnost na konci zápasu nebo nějakej tlak do brány nulovej to podtrhlo náš výkon v celým turnaji.
- Čtvrtek 25. února 2010 v 15:58 ® LuboO reakce na …
-
BigMike> Mečíř je nas, toho si neprivlastnuj:DDD
reagovat - Čtvrtek 25. února 2010 v 15:57 ® džigit reakce na …
-
BigMike> zapomněl jsi na „slávu“ Českého fotbalu,ten už je pod kytkama
reagovat - Čtvrtek 25. února 2010 v 15:32 ® BigMike
-
Doba se mění! V podstatě jsem ve věku, kdy už mě to zas tolik nebere (naštěstí)a mám už jiné priority a náhled na život:) Za pár let budeme vzpomínat na doby, kdy jsme drželi se špičkou v hokeji krok! Na to 5–6 místo to snad bude pořád stačit, ale jinak to jde do kytek! Asi něco na způsob nostalgického vzpomínání na Lendla, Mečíře, Nováčka, Mandlíkovou, Sukovou, Novotnou a jiné! To samé v kulturistice, vzpírání atd. atd.
reagovat - Čtvrtek 25. února 2010 ve 13:28 ® LuboO
-
gratulujem k uspechu Sablikovej a stafety. Uz predtym som pisal, ze by som jej prial zlaty hatrick, velmi sympaticka a huzevnata baba.
BigMike> to s tym, ze hra, kto na to ma, to je fakt aj u nas, poznam osobne pripady, chalan v doraste pri kazdej vyhre 80% bodov, prva lajna, super hrac, ale zial, nema prachy, mati tiez nie, tak isiel do becka, ani pes po nom nestekol. Je to ubohe, my sme este na podzim chodili na rybnik vykasat trstie, aby sme mali vacsiu plochu, zapravili sme potok, voda sa rozliala na luku a celu zimu nas nikto nevidel. Stale tam. Ale teraz je NHL 200×, gamepad do ruky a jedem, je to bezpecne, v teple, pohodlicko. Kua, ten svet je skazeny.
Alov> nikto tu ziadne prupovidky nepovedal, trochu toho „skadleni“ je v pohode, treba si zachovat chladnu hlavu, ide o hovno. A medailu:DD
Inak som to dnes pocuval v rozhlase v aute cestou do prace, skoro som sa 4× vybural a 3× posral. Adekvatne ku golom:D
reagovat - Čtvrtek 25. února 2010 ve 12:56 ® sus1
-
Vostuda,vostuda,vostuda.!!!!!!!!!!!!!!
reagovat - Čtvrtek 25. února 2010 ve 12:10 ® regulus
-
BigMike> „…Dřív tady u nás hrával hokej kdo měl do prd.le ďouru, teď už jen ten kdo na to má! …“ Ano přesně tak, no a navíc to děcko tam tata ve svý podstatě musí pomalu dovlíct, protože je podstatně lepší hnít doma u počítače než se někde honit na tréningu. Takže kromě toho co jsi napsal hokej hrajou jen vyjímky z tohoto pravidla a děti který k tomu rodiče přivedly.
Kdy jste naposledy viděli děcka na nějakým plácku jak hrají hokej s tenisákem??? Myslím, že už asi nechodí ani na ty zamrzlý rybníky.
reagovat