Vyhledávání
ZOH VANCOUVER 2010
15.2.2010 | obor | 57.595 zobrazení | 466 odpovědíZimná olympiáda? Predsa voda v inom skupenstve! Možno raz bude jednou z disciplín aj lov rýb na dierkach!:-)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 25. února 2010 v 11:55 ® BigMike
-
Jdu čistit kokotel! To je jistota – tam pak snad bude pořádný tah na bránu, tedy do komína:))
reagovat - Čtvrtek 25. února 2010 v 11:53 ® BigMike
-
To je vono – jednoduchý hokej! Střílet, zbytečně to nevozit za bránu a do rohů – tam jsme mistři světa, ale svět už je někde jinde! Na takový hokej jako jsme hrávali nám teď chybí hráči a ti co hrají v Kanadě a USA jsou z klubů také zvyklý na něco jiného! Prostě je teď slabší období a je otázkou, jestli se z toho ještě někdy vyhrabeme! Dřív tady u nás hrával hokej kdo měl do prd.le ďouru, teď už jen ten kdo na to má! A že to ani u žáčka za rok nejsou malé peníze.
reagovat - Čtvrtek 25. února 2010 v 10:17 ® Alov reakce na …
-
Robur> To já se zas na ně kouknu. Hrajou fakt pěkný jednoduchý hokej
reagovat - Čtvrtek 25. února 2010 v 10:16 ® Alov
-
regulus> Osobně jsem to sooosedům po našem zápas moc nepřál. Byl jsem dost frustrovaný a nesnesl bych ty jejich prupovídky. Ale po shlédnutí už 1.třetiny jsem změnil názor. Hráli na rozdíl od nás supr hokej, takže jim fandím. I frustrace už odezněla
reagovat - Čtvrtek 25. února 2010 v 10:14 ® Robur
-
Slováci dost dobří, držím palce, televizu nezapínám
reagovat - Čtvrtek 25. února 2010 v 10:11 ® Alov
-
Osobně si dovolím jen „poděkovat“ Růžovi …
Ten zápas v posledních 10ti minutách totálně prokoučoval. Hru na 3 lajny jsem ještě pochopil, ale jak pak ty lajny rozházel, to už jsem teda nechápal a ve finále jsem vypnul televizi, když 2 minuty před koncem odvolá golmana, když se naši švedlají s Finama o puk na modré čáře bez jistoty získání pásma. Jestli pak won ten Ládík v těch žvejkách neměl dneska nějaký slušný matroš
reagovat - Čtvrtek 25. února 2010 v 9:32 ® regulus
-
Kluci slovenský gratuluju a pokud možno ještě to znechuťte i Kanaďanům.
reagovat - Čtvrtek 25. února 2010 v 9:27 ® obor
-
Chodím do roboty, nestíham, gratulácia k včerajším dvom medailám!
reagovatOd Martiny som ju čakal, ale tá štafeta pekne prekvapila!
- Čtvrtek 25. února 2010 v 9:23 ® obor
-
Go! Go! Go!
reagovat - Čtvrtek 25. února 2010 v 9:15 ® OndruchM
-
gratulujem kluci slovenští
reagovat - Čtvrtek 25. února 2010 v 8:33 ® regulus
-
Dobře to kluci slovenský zatím válčijou, škoda toho smolnýho vlastenca …
Hlavně to nějak neposerte.
reagovat - Čtvrtek 25. února 2010 v 8:05 ® regulus reakce na …
-
No jak tak koukám, Slováci jdou v našich stopách, snad to doválčí líp než my.
kubas> vono je jedno jestli Růža nebo Hadamczik, my už několik let hrajeme takovou pitomou opatrnou hru. Kanaďani vlítli na Rusy a ti se z toho ještě včil nevzpamatovali. O Finech se všeobecně ví, že defenzívu umí perfektně, tak co vymejšleli, měli střílet, střílet a zase střílet (nejen v tomto utkání), jenže my ne, my musíme kombinovat, až to překombinujem, nejlíp se nám hraje asi za vlastní bránou a v rohu, aspoň to tak z jejich hry vypadá. Další věcí je to jak se k tomu postavili v první třetině rozhodčí, jestli sis všiml, tak naši se pak už i báli Fina dotknout, aby nešli ven. Ta rozpřesilovkovaná první třetina dokurvila celej zápas, vypadli jsme z tempa. Nechci si stěžovat, že nás rozhodčí poškodili, ale je fakt, že takový pyčoviny nikomu v žádným zápase nepískali a v jinejch zápasech zůstaly podstatně horší zákroky taky bez odpískání. Prostě naši to posrali a basta, z druhé strany vybírej mančaft z lidí kteří hrají na druhým konci světa, každej jinde a každej je zrovna naladěnej na jinej způsob hry. Jestli by nakonec nebylo lepší se na celý NHL vysrat a udělat nároďák jen z hráčů co hrají u nás v lize, třeba ne celej, ale aspoň 80%.
reagovat - Čtvrtek 25. února 2010 v 7:23 ® kubas
-
A může si žvejkačka otevřít někdy hubu na Hadamczika :-/ . Naše pseudohvězdy včele s bezgólovým Havláte by se měli nad sebou zamyslet. Jediných pár hráčů si zaslouží vyzdvyhnout a to Vokoun( nebýt něj, tak nejsme snad ani v tom osmifinále), Krejčí, Plekanec, M.Michálek, Fleischmann, Jágr. Jinak z beků mě nikdo nezaujal Kaberle s Židlou nic moc nevymysleli při přesilovce a „obraní“ beci v čele s Polákem a Hejdou taky nic moc
reagovat. Nevadí všecko zlí je pro něco dobrý
asi jsme si to štěstí vybrali včera
- Čtvrtek 25. února 2010 v 7:18 ® kubas reakce na …
-
regulus> přesně tak, naše hra se mě líbila jedině se Slovákama a pak to šlo od 10 k 0. Tragédie děs, chudák Vokoun
reagovat - Čtvrtek 25. února 2010 v 7:17 ® regulus reakce na …
-
Máme co jsme si zasloužili …
LuboO> včil je to na vás.
reagovat - Čtvrtek 25. února 2010 v 7:10 ® kubas
-
Njn hotovo… neměli jsme štěstí a naše zbytečný vyloučení nás nakonec dostali.
reagovat - Čtvrtek 25. února 2010 v 7:01 ® kubas
-
dneska nemáme štěstí fakt, snad se to ještě zlomí
reagovat - Čtvrtek 25. února 2010 v 6:47 ® kubas
-
to už není normální
reagovat - Čtvrtek 25. února 2010 v 6:38 ® kubas reakce na …
-
regulus> no však, kdyby tam byla ta čárka, tak je to pravopisně v pohodě a je to napsáno tak, jak bylo myšleno
reagovat - Čtvrtek 25. února 2010 v 6:36 ® regulus reakce na …
-
kubas> přečti si pořádně cos napsal (předtím)
reagovat - Čtvrtek 25. února 2010 v 6:34 ® kubas reakce na …
-
regulus> no měla tam být čárka za tím slovem faul no
reagovat - Čtvrtek 25. února 2010 v 6:34 ® regulus reakce na …
-
LuboO> já ti nevím, hrajou divně, ale ještě že to je furt 0 : 0 . Škoda, že Eliáš netrefil ten odraženej puk …
reagovat - Čtvrtek 25. února 2010 v 6:32 ® regulus reakce na …
-
kubas> určitě jsi chtěl napsat faul na brankáře.
To jo, ale když ses na to podíval normálně, tak vlastně golman nacouval Eliášovi do cesty a ten čučel úplně někam jinam, prostě tohle zrovna pískat nemusel.
Když už jsme u toho, tak tam Fini (pakliže budu brát pravidla echt) taky pěknejch pár zákroků, za který by se dalo vyloučit. Oni si to prostě pískají po svým a kurví zápas.
reagovat - Čtvrtek 25. února 2010 v 6:23 ® kubas
-
Tak snad nás ty šance trošku nakopnou
reagovat - Čtvrtek 25. února 2010 v 6:02 ® kubas reakce na …
-
LuboO> naši zase ctí heslo, kdo se rací nevěří golmanovi, už mě to sére
reagovat. Nebýt Vokouna, tak nejsme snad ani v osmifinále.....
- Čtvrtek 25. února 2010 v 5:55 ® LuboO reakce na …
-
regulus> prevzali ste slovensky styl hry? Naco hrat piati, ked sa da aj v styroch?
reagovat - Čtvrtek 25. února 2010 v 5:51 ® kubas reakce na …
-
regulus> tak to byl jasnej faul brankáře nesmíš atakovat v brankovišti. Mě spíš vadí že čeští hráči si na to nedají pozor, vždyť je to úplně zbytečnej faul. To stejný Krejčí a Vašíček.....
reagovat - Čtvrtek 25. února 2010 v 5:47 ® regulus reakce na …
-
LuboO> 0 : 0
Už jsme hráli asi 5× v oslabení
reagovat - Čtvrtek 25. února 2010 v 5:46 ® LuboO
-
aky je stav?
reagovat - Čtvrtek 25. února 2010 v 5:42 ® regulus
-
kubas> já ti člověče fakt nevím, jaký ty Kanaďani mají vlastně pravidla. Z jedné strany pouští až brutální hokej a z druhé písknou takovou pitomost jako toho Eliáša. Ti dva se vůbec neviděli, vo nic nešlo, puk byl přes půl hřiště, bylo to absolutně neúmyslný, tak kurva proč to ten debil foukl.
reagovat