Chytej.cz

ZOH VANCOUVER 2010 necteno

15.2.2010 | obor | 57.188 zobrazení | 466 odpovědí

Zimná olympiáda? Predsa voda v inom skupenstve! Možno raz bude jednou z disciplín aj lov rýb na dierkach!:-)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 25. února 2010 v 5:33 ® kubas
kubas

to je jak u blbých tolik zbytečných vyloučení :-/

reagovat
Čtvrtek 25. února 2010 v 5:19 ® kubas
kubas

štěstíčko by to chtělo :-)

reagovat
Čtvrtek 25. února 2010 ve 4:53 ® regulus
regulus

Rusko – Kanada

3 : 7

reagovat
Čtvrtek 25. února 2010 v 0:41 ® cercer
cercer

..už to začíná být docela nuda…zase ZLATÓÓÓÓ!!!

reagovat
Čtvrtek 25. února 2010 v 0:09 ® cercer
cercer

Tak Martino…pojď!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!

reagovat
Čtvrtek 25. února 2010 v 0:05 ® jersey
jersey

Lacika3000:Dík,z­kouknul jsem a vypadá to,že bude vpohodě.

reagovat
Středa 24. února 2010 ve 23:42 ® jersey reakce na …
jersey

Můj tip je 4:4 a pak se děj vůle boží…

Jinak štafeta SUPER! Ještě Martina medaili a Bauer na 50km a jsem spokojenej!

reagovat
Středa 24. února 2010 ve 23:03 ® hering
hering

Že by dnes sklizeň medailí.Štafeta bronz,Sáblíko­vá zlato?

reagovat
Středa 24. února 2010 ve 23:03 ® džigit

No vida,tak tuhle medaili v běhu asi nikdo nečekal.Máme BRONZ!!! :-)

reagovat
Středa 24. února 2010 ve 22:35 ® regulus
regulus

Přiznám se, že se mi dneska semka ani nechtělo nic psat a to jsem se vykašlal na to se dívat ve 4 ráno na hokej o kterým jsem si myslel, že je jenom taková rozcvička před Finama (předpokládal jsem, že si naši uvědomí svoje chyby v předchozím utkání a nenechají nic náhodě, nasází Lotyšům 5–6 gólů a pak si teprve začnou hrát, můj typ v domácí sázkové soutěži kterou iniciativně pořádá dcera 7 : 2 pro naše) a spokojeně jsem bucal, s tím, že se ráno jen mrknu na výsledek.
Ráno byl ovšem šok, jednak z těch našich blbců a video z Bartečkovýho zranění bylo taky děsivý, no a výsledek Slováků s Norama jsem taky očekával lepší.

Dneska na ně seru, podívám se na Sáblicu a půjdu opět bucat, nemám zapotřebí si brzo po ránu přivodit náhlou srdeční příhodu, protože jestli budou naše výkony takhle dále pokračovat, tak je to náš poslední zápas na týhle olympiádě, dostaneme to s nulou a nebejt Vokouna v brance tak klidně i 10.

Můj typ pro náš ranní funus je 2 : 3 pochopitelně pro Finy, nebo spíš 2 : 4 protože tu čtvrtou dostaneme při závěrečné PP když se budou snažit dohnat to co za celej zápas nestihli. :-/

reagovat
Středa 24. února 2010 ve 22:32 ® džigit

teď jsem odběhl od fotbalu a nestačím koukat.Česká štafeta jede o medaili!!! :-)

reagovat
Středa 24. února 2010 ve 21:34 ® lacika3000 reakce na …
lacika3000

jersey> http://sport.aktuality.sk/…roti-svedom/ je tam aj rozhovor s lekárom reprezentácie…

reagovat
Středa 24. února 2010 ve 20:19 ® jersey
jersey

Teda až teď jsem se dostal k netu a díval se na ten faul…vypadalo to děsivě.Je ten hráč v poho?

reagovat
Středa 24. února 2010 v 18:00 ® BigMike

On Ovečkin také narazí! Lindros to také svého času pár let takhle boural, pak párkrát „narazil“ a kvůli opakovaným otřesům mozku zbytek katiéry doťukal do nikam.

reagovat
Středa 24. února 2010 v 17:31 ® kubas reakce na …
kubas

Robur> njn ještě že sejmul Jágra, protože kdyby sejmul takhle třeba Červenku tak je mrtvej :-(( .

reagovat
Středa 24. února 2010 v 16:47 ® Robur
Robur

ten faul jsem neviděl, jen důsledek, ale spíš to vidím tak, že Bartečkova i Norova smůla byla v tom, že mu spadla helma, jinak je úder loktem sice svińárna, ale to se kolikrát člověk ožene v zápalu boje. Třeba to jak si OVečkin počkal na Jágra a ruce dal nenápadně před sebe na hruď považuji za vychcaný faul, který mu prošel. Udělal to hodně mazaně.

reagovat
Středa 24. února 2010 v 15:47 ® lacika3000
lacika3000

Ohlasy nórskych médií na zápas play-off o postup do štvrťfinále hokejového turnaja na ZOH 2010 Slovensko – Nórsko (4:3):

Aftenposten: „Nórsko po prehre so Slovenskom na olympiáde končí. Po dobrom výkone však ostáva pachuť v ústach. Tollefsenovo vylúčenie po údere Bartečka do hlavy pomohlo Slovákom k prvým dvom gólom a pripravilo Nórsko o šancu dostať sa do štvrťfinále.“

Verdens Gang: „V hokejovej dráme poslal Šatan Nórov domov. Prudký úder Oleho-Kristiana Tollefsena nezrazil na ľad iba Ľuboša Bartečka, ale poslal z olympiády domov celé nórske mužstvo.“

Dagbladet: „Nórsko prehralo bitku o štvrťfinále, ale výkonom si získalo srdcia divákov. Očakávania, že sa staneme ľahkou korisťou Slovákov, sa nenaplnili. Namiesto toho sme boli svedkami hokejovej detektívky a naši hráči do poslednej sekundy bojovali o to, aby mohli nastúpiť na historické štvrťfinále proti bratom zo Švédska. Slováci využili presilovku pri vylúčení Tollefsena, ktorý dostal trest do konca zápasu za úder lakťom do hlavy nič netušiaceho Bartečka. Nórsko však v II. tretine vstalo z mŕtvych.“

Nettavisen: „Nórsko v olympijskom turnaji skončí desiate, rozhodli o tom Šatan a Tollefsen. Sen o štvrťfinále proti Švédsku sa rozplynul.“

Klartale: „Hrôza na ľade. Tollefsen lakťom knokautoval Bartečka, ktorý krvácal a ostal nehybne ležať. Za Tollefsenovo vylúčenie sme zaplatili vysokú cenu, Slováci ho využili na strelenie dvoch gólov a prišli sme o možnosť postúpiť do štvrťfinále.“

NRK: „Šatan potopil Nórsko. Škvrnou zápasu bol škaredý zákrok Oleho Kristiana Tollefsena na Bartečka.“

Dagavisen: „Po krvavej dráme Šatan potopil Nórsko. Tollefsenovo vylúčenie využili Slováci na strelenie dvoch gólov, ale v druhej tretine Nórsko predviedlo dvadsaťminútovku, akú už dávno nie, a duel zdramatizovalo.“

Aftenbladet: „Nórsko prišlo o víťazstvo v hokejovom thrilleri. Chlapci však predviedli impozantný výkon a boli blízko k tomu, aby zopakovali svoj najlepší výsledok na olympijských hrách – 8. miesto z roku 1972. Nad ich výkonom sa však vznáša čudný zápach po hrubom faule Tollefsena na Bartečka.“

reagovat
Středa 24. února 2010 ve 14:56 ® Robur
Robur

vám asi nic neříká Poučení z krizového vývoje:-D Ten systém je dost chabý, vždyť ti borci všichni hráli 3 špíly o den volna?

reagovat
Středa 24. února 2010 ve 14:38 ® sus1 reakce na …

LuboO> Jo,máš pravdu,ti vaši,to bylo taky něco.:-)

reagovat
Středa 24. února 2010 ve 14:29 ® LuboO
LuboO

normalne mam pocit, ze sa tie nase komandy dohodli. Btw, Bartecko je ok, ma len trznu ranu a lahucky otras mozgu, mozno uz zajtra proti Svedom nastupi, podla mna finale stihne urcite:DD

P.S. V televizore:D

reagovat
Středa 24. února 2010 ve 14:26 ® sus1

No, dneska sem jim přál aby prohráli.Co tam předváděli???!!!!Děs.

reagovat
Středa 24. února 2010 v 10:54 ® Padis
Padis

Já na hokej nekoukal a zítra taky ne.To se spíš juknu na Sáblíkovou na 5 km.

reagovat
Středa 24. února 2010 v 10:48 ® Robur
Robur

tak jsem musel 15 minut před koncem odejít a vidím, že se zadařilo, gratuluji. By mne zajímalo, koho to stálo víc sil, zda Č nebo S?

reagovat
Středa 24. února 2010 v 10:34 ® džigit

1Mara> já jdu na ranní,tak nevím.Abych nebyl nevrlý na lidi :-)

reagovat
Středa 24. února 2010 v 10:32 ® 1Mara reakce na …
1Mara

džigit> Máš pravdu , na to ranní porážku nemá cenu chodit do hospody v půl čtvrtý ráno jako dneska, pak je člověk tak nějak unavenej a otrávenej :-)

reagovat
Středa 24. února 2010 v 10:24 ® džigit reakce na …

1Mara> tak klidně spi a neuvidíš :-D

reagovat
Středa 24. února 2010 v 10:19 ® 1Mara
1Mara

Kopnul bych toho slávistu do řiti ! Takovou hanbu předvedli :-(( nechci vidět ten zítřek :-((

reagovat
Středa 24. února 2010 v 9:22 ® džigit reakce na …

LuboO> já už jsem v ní,až do šesté :-/ Stejně až do pátku :-/

reagovat
Středa 24. února 2010 v 9:21 ® LuboO reakce na …
LuboO

džigit> zial, idem na cele dopoledne a odpoledne do prace

reagovat
Středa 24. února 2010 v 9:19 ® džigit

To byly nervy,oba národy utrpěly vítězství! :-) to by chtělo aspoň na celé dopoledne na ryby…

reagovat