Chytej.cz

ZOH VANCOUVER 2010 necteno

15.2.2010 | obor | 57.164 zobrazení | 466 odpovědí

Zimná olympiáda? Predsa voda v inom skupenstve! Možno raz bude jednou z disciplín aj lov rýb na dierkach!:-)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   16 15 14 ...
Úterý 23. března 2010 ve 21:32 ® obor

týmto poprosím admina o zrušenie tohoto fóra (ukončené), vopred ďakujem!

reagovat
Úterý 23. března 2010 ve 21:29 ® obor

lacika3000>skončili zimné olympiády, prichádza jar-koniec zimným športom, ide sa na ryby v pohode.

reagovat
Úterý 23. března 2010 ve 20:30 ® lacika3000 reakce na …
lacika3000

obor> možno som neinteligentný ale nech čítam tak čítam …stále nemôžem prísť nato…ako to súvisí so ZOH…ak sa mílim …poprosim vysvetliť…

reagovat
Úterý 23. března 2010 ve 14:33 ® obor

Konečne prišlo pravé jarné počasie! 9-) V sobotu ideme zahnať absťák na jednu súkromnú vodu na Moravu a pripraviť sa tak na blížiace pstruhové otvorenie. :-> Dúfam, že sme cez zimu nezabudli nahadzovať? :-O

reagovat
Úterý 23. března 2010 ve 14:12 ® obor

Na naväzujúcich paraolympijských hrách telesne postihnutých športovcov získalo Slovensko vynikajúce 4.miesto so ziskom 6-zlatých, 2-strieborné a 3-bronzové medaile. 1.Nemecko, 2.Rusko, 3.Kanada, 4.Slovensko..­......Krásny úspech! Veľká gratulácia a poďakovanie!!!

reagovat
Úterý 2. března 2010 v 15:43 ® lacika3000 reakce na …
lacika3000

LuboO> LOL:-D

reagovat
Úterý 2. března 2010 v 15:09 ® LuboO
LuboO

moj posledny prispevok do tohto fora, boli to pekne hry a potesili mojho sportoveho pasivneho tele ducha. Uz aby bol rok 2014. To budu velmi zaujimave hry:DDD

http://www.rozzlobenimuzi.com/?…

reagovat
Neděle 28. února 2010 ve 21:51 ® jersey
jersey

Škoda......ten­tokrát na to neměl…

reagovat
Neděle 28. února 2010 ve 21:22 ® Sander
Sander

To budou nervy. Je tam s Bauerem docela kopice lidí.

reagovat
Neděle 28. února 2010 ve 20:42 ® jersey reakce na …
jersey

regulus: Jednoznačně a s přehledem to vidím na vítězství Kanady.

reagovat
Neděle 28. února 2010 v 19:07 ® sus1 reakce na …

regulus> Přeju ůůůessááákům.:-)

reagovat
Neděle 28. února 2010 v 19:03 ® regulus reakce na …
regulus

jersey> raděj to nevidím jinak, pochopitelně doufám, ale uvidíme, snad to zvládne.

BTV – kdo si myslíte, že vyhraje finále, Kanada nebo USA??? ;-)

reagovat
Neděle 28. února 2010 v 17:44 ® jersey
jersey

Tak jak to vidíte s Lukynou? Sám řekl, že se cítí na zlato! A faktem je, že jemu bych ho hooodně přál!

reagovat
Neděle 28. února 2010 v 11:05 ® cormoran
cormoran

Škoda, moc jsem vám to přál po tom, co jste předvedli v průběhu turnaje..

reagovat
Neděle 28. února 2010 v 11:02 ® lacika3000
lacika3000

škoda.....ale to vylúčenie Radivojeviča na 4 minúty bolo dosť blbé rozhodnutie.....

reagovat
Neděle 28. února 2010 v 7:59 ® džigit reakce na …

LuboO> no myslím/bez urážky/,že na to prostě momentálně nemáme-ani vy ani my.Rozdíl je v tom,že vy jste schopni se víc vydat.Přál jsem vám,což o to,ale nějak jsem tušil,že to nepůjde.

reagovat
Neděle 28. února 2010 v 7:18 ® LuboO
LuboO

tak ak sa nieco da posrat, tak sme to krasne predviedli. Vyhravat 3 : 1 a prehrat 3 : 5, co k tomu dodat. Asi nic.

reagovat
Neděle 28. února 2010 v 6:59 ® LuboO
LuboO

to je zly sen toto

reagovat
Neděle 28. února 2010 v 6:26 ® LuboO
LuboO

pekne, 3 : 1 po 2. tretine

reagovat
Neděle 28. února 2010 v 5:12 ® LuboO
LuboO

tak ideme do nich, drzte palce

reagovat
Sobota 27. února 2010 ve 21:21 ® bubu
bubu

Ondra po 1. kole supr. 6. místo a na bronz stráta 36 setin. Snad to druhé kolo nakopne a pojede vabank.

reagovat
Sobota 27. února 2010 v 16:16 ® tucnak11
tucnak11

Slovacy prohrali s cti cos neda se žict o Čechach,jak fotbal tak hokej česky upada:- a naopak Slovenski vzrusta pomalu:-> .Jagr řekl že dlouho budemy čekat abysme byli ve špici možna i 10 let:-( Slovacy tam jisou:-D .Dobře řekl jeden komentator, jak mohli Slovacy prohrat s Čechami to nemuže pohopit:-| .S Kanadou tych posledne vtežiny myslel jisem že dostanu infarkt no poslednych 10 minut,hlapy Slovacy musel by se stat zazrak aby Finove vyhrali:-D .

reagovat
Sobota 27. února 2010 ve 13:12 ® regulus reakce na …
regulus

LuboO> no já jsem tu třetí třetinu raděj vypustil a šel spinkat, neměl jsem na to nervy. Popravdě jsem už moc nevěřil, že byste to otočili i když jste hráli dobře, z druhé strany je nutno říct, že jste hráli s Kanadou vyrovnanej zápas (no asi byli o trochu lepší, ale jen o trochu) a jak jsi napsal opravdu jste prohráli se ctí, minimálně dva kanadský góly byly nechytatelný a taky tak trochu z oblasti šťastnejch, myslím tím, že to sklepnutí puku je dycky tak trochu 50 na 50 jestli to půjde do brankáře nebo do branky. Je škoda, že se Kanaďanům podařilo tak gólově odskočit a vám to tam v prvních dvou třetinách bohužel nepadlo. Nicméně jsem zvědav jak se vyrovnáte s Finskem, ne že by byli tak dobří, ale na jejich styl hokeje se nám (myslím CZ, SK i Československo) dycky blbě hrálo, oni umí defenzivu a na ten jejich hokej jsme těžko hledali mast. Pokud se vám povede jim dát do půlky utkání o dva góly víc tak je máte na lopatě, pokud se to bude šmrdolit o gól, tak to budete mít těžký. Doufejme, že to rozhodčí pojmou tak jak dnes a ne tak jak to naše utkání s Finama. Nicmémě věřím, že si ten bronz dovezete.

Pokud se finále týká, tak to bude přesně tak, jak si organizátoři přáli, jsem zvědavej jak to dopadne, ale myslím si, že si to Kanada nenechá ujít i když domácí prostředí často svazuje nohy. Před olympiádou bych na to, že ve finále bude Kadada a USA nevsadil ani 10 korun.

reagovat
Sobota 27. února 2010 v 8:37 ® 

Gratuluju aspon k dobrý hře Slovákům, poslední dvě minuty sem se klepal,kdy zařvu na třetí gol :-) .Ale měli jste na ně

reagovat
Sobota 27. února 2010 v 6:58 ® kaco
kaco

Zajtra Fínov rozdupeme, chalani, skvelé

reagovat
Sobota 27. února 2010 v 6:44 ® LuboO
LuboO

tak mozem povedat, prehrali sme so ctou. Skoda, ze to nezacali tlacit skor, mne sa ten hokej pacil.

reagovat
Sobota 27. února 2010 v 6:32 ® LuboO
LuboO

a kua, 3:2

reagovat
Sobota 27. února 2010 v 6:29 ® LuboO
LuboO

Visna nachytal Luonga na hruskach

Ale pacia sa mi nasi moderatori, po gole to zacali komentovat v style, este dva a sme vo finale, nasa sanca je obrovska:DDDD

reagovat
Sobota 27. února 2010 v 5:26 ® LuboO reakce na …
LuboO

regulus> ked pozeram na hru kanady, budem rad, ,ak to skonci takto:)

reagovat
Sobota 27. února 2010 v 5:19 ® regulus
regulus

LuboO> držím, ale nějak se ta první třetina nepovedla, no co ve druhé jim to vrátíte a ve třetí … ;-) no raděj nebudu předbíhat …

reagovat
novější starší
Stránky:   16 15 14 ...