Chytej.cz

ZOH VANCOUVER 2010

15.2.2010 | obor | 57.614 zobrazení | 466 odpovědí

Zimná olympiáda? Predsa voda v inom skupenstve! Možno raz bude jednou z disciplín aj lov rýb na dierkach!:-)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 19. února 2010 v 9:45 ® obor

Pre Slovensko super výsledok, ak sa zamyslíte nad tým koľko člennú hokejovú základňu majú Rusi!!! :-93;

reagovat
Pátek 19. února 2010 v 9:41 ® obor

Výborný výkon, od dneska nás máte znovu radi, zato že sme obrali Rusov o body!!! :-D SVK – RUS 2:1 ts. Paráda!!!:-P

reagovat
Pátek 19. února 2010 v 9:39 ® LuboO
LuboO

vyborny hokej s vybornym koncom, teraz je to na vas, bratia spoza Moravy, vybite Oveckinovi aj druhu jednotku:DDD

reagovat
Pátek 19. února 2010 v 9:38 ® Fugas

gratulace kolegové!:-)) pěkný

reagovat
Pátek 19. února 2010 v 9:37 ® tucnak11
tucnak11

LuboO> jA JISEM SE POSRAL TAK NADHERNY NAJEZD JISEM NEVIDĚL HLAPY PŘEJU VAM S CELEHO SRDCE ZASLOUŽITE SI TO ,VŠEHNE NEHTY JISEM OKOUSAL A TAKE U NOH COŠ JISEM MĚL PROBLEM VULI BAHORU JEN JAK ČLOVĚK MA ANEDRALI JE TO FUK, BOLŠEVIK NENI TAK HROZNY JAK SE ONIM MLOUVILO.AT IDOU DO RYTI HA:-P :-P :-P :-P :-P

reagovat
Pátek 19. února 2010 v 9:35 ® džigit

no to mně pos.. :-) Hezky ste to sehráli,gratu­luji!!! :-D

reagovat
Pátek 19. února 2010 v 9:35 ® LuboO
LuboO

ANOOOOOOOOOOO­OOOOOOOOOOOOO­OOOOOOOOO

reagovat
Pátek 19. února 2010 v 9:33 ® LuboO
LuboO

bohatstvo, to su nervy

reagovat
Pátek 19. února 2010 v 9:23 ® LuboO
LuboO

tak a ideme do samostatnych najazdov

reagovat
Pátek 19. února 2010 v 9:18 ® tucnak11
tucnak11

LuboO>Kamarade i tak ste dokazali nemožne hrat tak čežky zapas s Čechami a na druhy den Bolševik tak to svlekam klobouk vam 10 krat Apřeji vyhry ku-a tou koncovku mam furt v očih a nejhorši je to že Polacy nehraji a trpim kařdy zapas jak Česky tak Slovensky beru vaš furt jako celek a basta.:-> :->

reagovat
Pátek 19. února 2010 v 9:13 ® tucnak11
tucnak11

hlapy držte se nadherna koncovka melem sem se neposraljak tam vaši zamihali gulaš bolševikovi.:-P

reagovat
Pátek 19. února 2010 v 9:12 ® LuboO
LuboO

kurna, ten zaver bol smolny pre nas, mohli sme to rozhodnut, minimalne 2 golovky, nevadi, ideme do predlzenia

reagovat
Pátek 19. února 2010 v 9:04 ® tucnak11
tucnak11

LuboO> tEČ JISEM SE VŠIMNUL JE UŠ 1–1 HLAPY DO TOHO,KAMOŠ MI TAK BULBĚ ŘEKL JAK PŘYŠEL JISEM DOMU TAK TERAS SLOVACY DALI GOL NA VYROVNANI BIJTE BOLŠEVIKA.:-D :-D

reagovat
Pátek 19. února 2010 v 9:00 ® LuboO reakce na …
LuboO

tucnak11> po druhej to bolo 0 : 1, asi pozeras iny hokej:)))

reagovat
Pátek 19. února 2010 v 8:54 ® LuboO reakce na …
LuboO

tucnak11> tak je to 1 : 1, Hossa

reagovat
Pátek 19. února 2010 v 8:51 ® tucnak11
tucnak11

LuboO> bOLŠEVIK-SLOVENSKO 2–1 po druhe a velmi vam fandim aby i bolševik zatrpěl.Hlapy slovacy držte se URAAAAA NA BOLŠEVIKA..

reagovat
Pátek 19. února 2010 v 7:40 ® LuboO
LuboO

tak po 1. tretine 0 : 0, neviem, ci to davaju aj u vas, zatial dost vyrovnane, aj ked Rusi su ako osy, uvidime dalej…

reagovat
Pátek 19. února 2010 v 5:06 ® regulus
regulus

No tak bohužel :-( Kanada vyhrála na samostatný nájezdy, no aspoň mají Švýcaři bod, ale zasloužili by si 3. :-((

reagovat
Pátek 19. února 2010 ve 4:48 ® regulus
regulus

Tak tu máme první překvápko, Švýcarsko – Kanada po třech třetinách 2 : 2, Kanaďni nevěděli půlku 3 třetiny kde je sever a ze švýcarskýho gólmana jsou na šišku, protože co co ten borec chytil, to snad není ani možný. (Kanada vedla 2 : 0). :-D

reagovat
Pátek 19. února 2010 ve 3:36 ® regulus
regulus

Jste to tady nějak utli, Amíci šmikli Nory, mají nějak povážlivě moc bodů a moc vstřelenejch gólů.

Doufám, že to za chvilku kluci slovenský nějak nezkurvíte, jestli to ti naši blbci budou vysílat, tak se podívám a samo, že držím palce.:-93;

reagovat
Čtvrtek 18. února 2010 v 18:54 ® bubu
bubu

no,já nevím,ale třetí třetinu nás jasně přehrávali. Hrát v hokeji údržbu při stavu 3 : 1 ? Střelecky byli aktivnější myslím výjma první třetiny a to jsme hráli více přesilovek. Rozhodl výkon Vokouna. Hlavně ve třetí třetině při slovenské přesilovce nás podržel. V těchto zápasek rozhodují maličkosti a kdyby na místo tyčky padl gol,tak to mohlo dopadnout úplně jinak. Vím,na kdyby se nehraje. I když Slováci prohráli,mě se jejich výkon líbil.

reagovat
Čtvrtek 18. února 2010 v 16:53 ® kubas reakce na …
kubas

Robur> tak nenazval bych to rozhodně že nás přehrávali… 3.třetinu jsme bránili výsledek a to si skoro nepřipravili pořádnou šanci… Myslím že na tutuovky to bude vcelku vyrovnaný, hlavně se hraje na góly, na šance se tě nikdo ptát nebude :-)

reagovat
Čtvrtek 18. února 2010 v 16:52 ® Robur
Robur

OD: Robert Fico KOMU: Alexander Medvedev TEXT: Dodavka biatlonistu prisla… stop… dale objednavame 7ks hokejistu… stop…cenu respektujeme… stop"

reagovat
Čtvrtek 18. února 2010 v 16:44 ® Robur
Robur

Kubas, ti nevím, řekl bych, že slovesnké šance volaly po gólu víc, dvě tutovky jsme dali Jágr a Plekanec další jasné gólovky si nevybavuji.

reagovat
Čtvrtek 18. února 2010 v 16:17 ® kubas
kubas

„Při hře pět na pět jsme Čechy přehrávali, ale my jsme bohužel hráli příliš často v oslabení,“ řekl slovenský útočník Žigmund Pálffy … ten Pálffy byl asi na jiným hokeji krapet :-D . Jinak Vokoun paráda, krásně nám to vyčapal i Halák chytal dobře ale Vokoun jasně lepší 97,1% a Halák jen 87,5% ;-)

reagovat
Čtvrtek 18. února 2010 v 15:36 ® obor

Ste veľmi málo sebakritickí. K božej ruke žiadny komentár, to nie je fér!:-(

reagovat
Čtvrtek 18. února 2010 v 15:18 ® noba
noba

jen tak pro zajímavost. Já si o přestavce mezi 2. a 3. třetinou skočil nechat vytrhnout osmičku v pravo nahoře a na začátek 3. třetiny jsem už zas byl doma u televize. Prostě krásné zpestření zápasu:-)

reagovat
Čtvrtek 18. února 2010 ve 14:29 ® Robur
Robur

četl jsem dobrou hlášku, Slováci prominou – Nejslabší soupeř ve skupině je za námi:-D .
ale hokej to byl parádní navíc okořeněný naším vítězstvím

reagovat
Čtvrtek 18. února 2010 ve 14:13 ® LuboO
LuboO

Potkají se dva fandové a jeden povídá:

" Představi si, že včera při hokejovým utkání mi začal hořet barák."

" A jak to dopadlo?" ptá se druhý.

„Výborně, vyhráli jsme 3 : 1…“

reagovat
Čtvrtek 18. února 2010 ve 13:57 ® HaD
HaD

Krásný hokej, stálo za to si přivstat.