Vyhledávání
ZOH VANCOUVER 2010
15.2.2010 | obor | 57.611 zobrazení | 466 odpovědí
Zimná olympiáda? Predsa voda v inom skupenstve! Možno raz bude jednou z disciplín aj lov rýb na dierkach!:-)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 18. února 2010 v 0:20 ® Ciffik
-
prohrajem 2:3
reagovat - Středa 17. února 2010 ve 23:55 ® jersey reakce na …
-
Můj tip 5:0. Vokoun to vychytá…
reagovat - Středa 17. února 2010 ve 23:09 ® regulus reakce na …
-
obor> čítám, ale poslední byla od sethyho před TVV, jestli jsi to náhodou neposlal někomu jinýmu.
reagovat - Středa 17. února 2010 ve 21:47 ® obor
-
regulus> nečítaš osobky?
reagovat - Středa 17. února 2010 ve 21:43 ® obor
-
Ak budú mať vaši chlapci také šťastie ako mali naposledy v Turíne, tak verím že medailu získajú. Mimochodom v skupine nič nehrali, Slováci vyhrali veľmi silnú skupinu, vo štvrťfinále vypadli s Čechmi, taký je športový život, nie vždy vyhrá lepší, niekedy šťastnejší!
reagovatPrajem si remízu, bola by určite víťazstvom.(2:2)
- Středa 17. února 2010 ve 20:47 ® Jak.novi reakce na …
-
regulus> 8:0
Ať hoši dostanou klapec.
reagovat - Středa 17. února 2010 v 19:32 ® bubu
-
regulus> dobrá tedy
vyhrajeme 3 : 1
reagovat - Středa 17. února 2010 v 19:14 ® regulus
-
bubu> jistě, je to jen sranda, prostě jen TYP
LuboO> nebuď chytlavej, nikdo nikoho neodepisuje, je to sranda, trochu štengr a já pochopitelně věřím, že vyhrajem a vůbec to není proto, že máte dva hráče zraněný, napsal bych stejnej výsledek i kdyby měli nastoupit i když si myslím, že až takovej rozdíl to nebude.
Možná to bude 1 : 0 s vodřenejma ušima.BTW – spíš mám strach, že tem váš felčar z důvodu který jsem tu popisoval včera, postaví i hráča co by se měl ještě aspoň dva dny šetřit, stačí nějaká blbá drobná kolize, nastřelenej puk a zranění se zhorší.
reagovat - Středa 17. února 2010 v 19:09 ® kubas reakce na …
-
LuboO>
reagovata útok taky co odešel Zedník co?
- Středa 17. února 2010 v 19:09 ® kubas reakce na …
-
regulus> to bych fakt nepřežil
reagovat - Středa 17. února 2010 v 19:07 ® LuboO reakce na …
-
kubas> to hej, obrana Floridy stoji za h…o, ako odtial odisiel Svehla:DD
reagovat - Středa 17. února 2010 v 19:05 ® LuboO
-
realne vam poviem, pri vsetkej ucte k slovenskym aj ceskym hracom, netrufam si tipnut vysledok. Moze to byt 5:3 ale aj 3:5. To, ze nam chybaju dvaja zakoncovatelia, to nie je cely tim. Chytit sa moze hocikto. Hossovci, Demitra, Handzus, Palfy. Neodpisoval by som slovakov kvoli dvom hracom. Ale ani by som za nich nedal ruku do ohna. Pre mna je to uplne otvorene a statistiky su tuna na h…o.
reagovat - Středa 17. února 2010 v 19:01 ® bubu
-
moc teda netipuji,ale měli bychom vyhrát. Je to sport,kde se může stát cokoliv. Třeba ve skupině vyhoříme a postoupíme do čtvrtfinále ze čtvrtého místa.
reagovat - Středa 17. února 2010 v 19:01 ® regulus reakce na …
-
kubas> jenom aby nám to Vokoun neposral a nevychytal nulu.
reagovat - Středa 17. února 2010 v 19:00 ® LuboO reakce na …
-
regulus> vole:)
reagovat - Středa 17. února 2010 v 18:57 ® kubas
-
regulus> to je reálný proč se směješ
reagovat, můj tip 4 : 1
- Středa 17. února 2010 v 18:51 ® regulus
-
Tak pánové, prosím vaše typy na vzájemný zápas.
Tip pište ve formátu jak se hraje – Česko : Slovensko
Můj tip
7 : 2
reagovat - Středa 17. února 2010 v 18:44 ® kubas
-
lacika3000> už to víš, jakou obranu má před sebou
reagovat. regulus: no tak reálně!! za určité konstelace pomýšlí na vítězství Finsko, Švédsko, Rusko, Kanada, USA a Česká republika, takže říkám, že bude úspěch mít jakoukoli placku… No je docela vtipný jak v roce 2006 v Turíně všichni říkali, že bronz je málo, i když jsme neměli spolehlivýho golmana( čtvrtfinále chytal „trojka“ Hnilička po tom co se zranil Hašek a Vokoun neměl formu) a možná ani tak dobrý hráče, jako teď. Teďka by ho většina lidí brala… Je to fakt všecko vtipný, jak Růžička říkal, že bronz je málo a kritizoval Hadamczika za to a teďka říká, že by to byl velkej úspěch......
- Středa 17. února 2010 v 18:36 ® lacika3000 reakce na …
-
kubas> Nj…dostal si ma
reagovatneviem aku obranu ma pred sebou Vokoun… a ved všetko uvidíme zajtra
- Středa 17. února 2010 v 18:36 ® regulus reakce na …
-
kubas> no právě, těm Švýcarům jsem docela věřil, jo až včil jsem si všimnul, že jsem se přehlídl, myslel jsem že to bylo 8 : 1, ale i tak. No s těma outsidrama bych to tak neviděl, zase až takový rozdíly jako dřív nejsou, ale je pravda, že jen my máme ve skupině Rusy a poloviční rusy (Lotyši by mě ukřižovali
reagovat). Jak jsem už psal, jak my tak Slováci by jsme se měli soustředit hlavně na to, dát Rusům na frak hnedka ze startu a Kanadu potkat nejlépe až tak ve finále (teda pokud se tam dostanou
)
- Středa 17. února 2010 v 18:19 ® kubas reakce na …
-
regulus> tak USA hrálo se Švýcarama krásnej fyzickej hokej, ale výsledek taky není zase tak super. Švýcaři jsou určitě silní, jen je škoda, že nemáme taky nějakýho outsidera typu Norska, kde by jsme nahnali nějaký skore, protože to Lotyši ani Slováci bohužel nejsou
reagovat - Středa 17. února 2010 v 18:16 ® regulus
-
Ještě k průběhu hokeje. Vůbec se mi ty výsledky nelíbí. Čuměl jsem v noci na Nory s Kanadou a po první třetině byl spokojenej, jak „nám“ to pěkně klape (potřebujeme, aby ty lepší mančafty měli pokud možno co nejhorší výsledky i se slabšíma soupeřema) no a na třetí třetinu jsem se už ani raděj nedíval. Kua nasadili s těma výsledkama vysokou laťku, Rusi, Kanada i USA.
reagovat - Středa 17. února 2010 v 18:12 ® kubas reakce na …
-
regulus> njn všechno není tak růžový jak se zdá mě to stačí u nás tady v Brně s tím sportem, ale o tom už jsme se bavili, takže v tomhle směru mě už nic nepřekvapí
reagovat. osprey: tak obrana bude každopádně lepší, jak v klubu doufejme, že chlapi to zvládnou , já jim věřím
- Středa 17. února 2010 v 18:09 ® osprey
-
No nicméně doufám, že na OH bude mít Vokoun před sebou dobrou obranu a pokud možno ještě lepší útok.
A na tu fintu se smáčkama snad soupeři nepřijdou…
reagovat - Středa 17. února 2010 v 18:05 ® regulus
-
kubas> tak to je teda mazec, vůbec do toho (do sportu obecně) nevidím, ale ve své podstatě to jen potvrdilo, to co jsem si myslel.
reagovat - Středa 17. února 2010 v 17:19 ® kubas
-
lacika:" ale Halák ma pred sebou v NHL strašne slabú obranu…a aj tak skvele chytá …" Tímto jsi mě dost pobavil, tím dostaneš jen někoho, kdo se v tom nevyzná, ale Florida( za kterou chytá Vokoun) má dlouhodobě nejhorší obranu v celé lize, nemyslím jen tuhle sezónu, ale třeba poslední 3 až 5 let. Už od té doby co za ni chytá je to golman, kterej za celej ročník pochytá nejvíc střel, takže bych se docela hádal, kdo má horší obranu…Takže tohle není argument
reagovat - Středa 17. února 2010 v 17:14 ® kubas
-
regulus: toto je nejlepší rozhovor za poslední roky, co jsem četl… upřímnej, parádní hold taková je tady realita. Mají ode mě velkej palec nahoru
reagovat. http://deniksport.blesk.cz/…a-exoti.html
- Středa 17. února 2010 ve 12:29 ® lacika3000
-
cercer1> no ved uvidíme
reagovat - Středa 17. února 2010 ve 12:29 ® lacika3000
-
tucnak11> no na dobry hokej sa teši asi každý
reagovatkto vyhra mi ale jedno nieje
fandím AJ ČR…ale iba ked nehrame spolu
nech vyhra ten lepší
ale ak to bude X tak budem tiež rád
- Středa 17. února 2010 ve 12:12 ® cercer