Chytej.cz

ZOH VANCOUVER 2010 necteno

15.2.2010 | obor | 57.611 zobrazení | 466 odpovědí

Zimná olympiáda? Predsa voda v inom skupenstve! Možno raz bude jednou z disciplín aj lov rýb na dierkach!:-)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 18. února 2010 v 0:20 ® Ciffik
Ciffik

prohrajem 2:3

reagovat
Středa 17. února 2010 ve 23:55 ® jersey reakce na …
jersey

Můj tip 5:0. Vokoun to vychytá…

reagovat
Středa 17. února 2010 ve 23:09 ® regulus reakce na …
regulus

obor> čítám, ale poslední byla od sethyho před TVV, jestli jsi to náhodou neposlal někomu jinýmu. :-)

reagovat
Středa 17. února 2010 ve 21:47 ® obor

regulus> nečítaš osobky? :-O

reagovat
Středa 17. února 2010 ve 21:43 ® obor

Ak budú mať vaši chlapci také šťastie ako mali naposledy v Turíne, tak verím že medailu získajú. Mimochodom v skupine nič nehrali, Slováci vyhrali veľmi silnú skupinu, vo štvrťfinále vypadli s Čechmi, taký je športový život, nie vždy vyhrá lepší, niekedy šťastnejší! :-> Prajem si remízu, bola by určite víťazstvom.(2:2):-)

reagovat
Středa 17. února 2010 ve 20:47 ® Jak.novi reakce na …
Jak.novi

regulus> 8:0

Ať hoši dostanou klapec. :-D

reagovat
Středa 17. února 2010 v 19:32 ® bubu
bubu

regulus> dobrá tedy

vyhrajeme 3 : 1

reagovat
Středa 17. února 2010 v 19:14 ® regulus
regulus

bubu> jistě, je to jen sranda, prostě jen TYP

LuboO> nebuď chytlavej, nikdo nikoho neodepisuje, je to sranda, trochu štengr a já pochopitelně věřím, že vyhrajem a vůbec to není proto, že máte dva hráče zraněný, napsal bych stejnej výsledek i kdyby měli nastoupit i když si myslím, že až takovej rozdíl to nebude.
Možná to bude 1 : 0 s vodřenejma ušima. :-))

BTW – spíš mám strach, že tem váš felčar z důvodu který jsem tu popisoval včera, postaví i hráča co by se měl ještě aspoň dva dny šetřit, stačí nějaká blbá drobná kolize, nastřelenej puk a zranění se zhorší.:-((

reagovat
Středa 17. února 2010 v 19:09 ® kubas reakce na …
kubas

LuboO> :-D a útok taky co odešel Zedník co? :-)

reagovat
Středa 17. února 2010 v 19:09 ® kubas reakce na …
kubas

regulus> to bych fakt nepřežil :-D

reagovat
Středa 17. února 2010 v 19:07 ® LuboO reakce na …
LuboO

kubas> to hej, obrana Floridy stoji za h…o, ako odtial odisiel Svehla:DD

reagovat
Středa 17. února 2010 v 19:05 ® LuboO
LuboO

realne vam poviem, pri vsetkej ucte k slovenskym aj ceskym hracom, netrufam si tipnut vysledok. Moze to byt 5:3 ale aj 3:5. To, ze nam chybaju dvaja zakoncovatelia, to nie je cely tim. Chytit sa moze hocikto. Hossovci, Demitra, Handzus, Palfy. Neodpisoval by som slovakov kvoli dvom hracom. Ale ani by som za nich nedal ruku do ohna. Pre mna je to uplne otvorene a statistiky su tuna na h…o.

reagovat
Středa 17. února 2010 v 19:01 ® bubu
bubu

moc teda netipuji,ale měli bychom vyhrát. Je to sport,kde se může stát cokoliv. Třeba ve skupině vyhoříme a postoupíme do čtvrtfinále ze čtvrtého místa.

reagovat
Středa 17. února 2010 v 19:01 ® regulus reakce na …
regulus

kubas> jenom aby nám to Vokoun neposral a nevychytal nulu. :-))

reagovat
Středa 17. února 2010 v 19:00 ® LuboO reakce na …
LuboO

regulus> vole:)

reagovat
Středa 17. února 2010 v 18:57 ® kubas
kubas

regulus> to je reálný proč se směješ :-D , můj tip 4 : 1 ;-)

reagovat
Středa 17. února 2010 v 18:51 ® regulus
regulus

Tak pánové, prosím vaše typy na vzájemný zápas.

Tip pište ve formátu jak se hraje – Česko : Slovensko

Můj tip

7 : 2

:-D :-D :-D :-D :-D :-D
reagovat
Středa 17. února 2010 v 18:44 ® kubas
kubas

lacika3000> už to víš, jakou obranu má před sebou ;-) . regulus: no tak reálně!! za určité konstelace pomýšlí na vítězství Finsko, Švédsko, Rusko, Kanada, USA a Česká republika, takže říkám, že bude úspěch mít jakoukoli placku… No je docela vtipný jak v roce 2006 v Turíně všichni říkali, že bronz je málo, i když jsme neměli spolehlivýho golmana( čtvrtfinále chytal „trojka“ Hnilička po tom co se zranil Hašek a Vokoun neměl formu) a možná ani tak dobrý hráče, jako teď. Teďka by ho většina lidí brala… Je to fakt všecko vtipný, jak Růžička říkal, že bronz je málo a kritizoval Hadamczika za to a teďka říká, že by to byl velkej úspěch...... :-D

reagovat
Středa 17. února 2010 v 18:36 ® lacika3000 reakce na …
lacika3000

kubas> Nj…dostal si ma :-(( neviem aku obranu ma pred sebou Vokoun… a ved všetko uvidíme zajtra

reagovat
Středa 17. února 2010 v 18:36 ® regulus reakce na …
regulus

kubas> no právě, těm Švýcarům jsem docela věřil, jo až včil jsem si všimnul, že jsem se přehlídl, myslel jsem že to bylo 8 : 1, ale i tak. No s těma outsidrama bych to tak neviděl, zase až takový rozdíly jako dřív nejsou, ale je pravda, že jen my máme ve skupině Rusy a poloviční rusy (Lotyši by mě ukřižovali :-)) ). Jak jsem už psal, jak my tak Slováci by jsme se měli soustředit hlavně na to, dát Rusům na frak hnedka ze startu a Kanadu potkat nejlépe až tak ve finále (teda pokud se tam dostanou :-93; )

reagovat
Středa 17. února 2010 v 18:19 ® kubas reakce na …
kubas

regulus> tak USA hrálo se Švýcarama krásnej fyzickej hokej, ale výsledek taky není zase tak super. Švýcaři jsou určitě silní, jen je škoda, že nemáme taky nějakýho outsidera typu Norska, kde by jsme nahnali nějaký skore, protože to Lotyši ani Slováci bohužel nejsou :-((

reagovat
Středa 17. února 2010 v 18:16 ® regulus
regulus

Ještě k průběhu hokeje. Vůbec se mi ty výsledky nelíbí. Čuměl jsem v noci na Nory s Kanadou a po první třetině byl spokojenej, jak „nám“ to pěkně klape (potřebujeme, aby ty lepší mančafty měli pokud možno co nejhorší výsledky i se slabšíma soupeřema) no a na třetí třetinu jsem se už ani raděj nedíval. Kua nasadili s těma výsledkama vysokou laťku, Rusi, Kanada i USA. 8-(

reagovat
Středa 17. února 2010 v 18:12 ® kubas reakce na …
kubas

regulus> njn všechno není tak růžový jak se zdá mě to stačí u nás tady v Brně s tím sportem, ale o tom už jsme se bavili, takže v tomhle směru mě už nic nepřekvapí :-(( . osprey: tak obrana bude každopádně lepší, jak v klubu doufejme, že chlapi to zvládnou , já jim věřím :-)

reagovat
Středa 17. února 2010 v 18:09 ® osprey
osprey

No nicméně doufám, že na OH bude mít Vokoun před sebou dobrou obranu a pokud možno ještě lepší útok.

A na tu fintu se smáčkama snad soupeři nepřijdou… :-)

reagovat
Středa 17. února 2010 v 18:05 ® regulus
regulus

kubas> tak to je teda mazec, vůbec do toho (do sportu obecně) nevidím, ale ve své podstatě to jen potvrdilo, to co jsem si myslel. :-((

reagovat
Středa 17. února 2010 v 17:19 ® kubas
kubas

lacika:" ale Halák ma pred sebou v NHL strašne slabú obranu…a aj tak skvele chytá …" Tímto jsi mě dost pobavil, tím dostaneš jen někoho, kdo se v tom nevyzná, ale Florida( za kterou chytá Vokoun) má dlouhodobě nejhorší obranu v celé lize, nemyslím jen tuhle sezónu, ale třeba poslední 3 až 5 let. Už od té doby co za ni chytá je to golman, kterej za celej ročník pochytá nejvíc střel, takže bych se docela hádal, kdo má horší obranu…Takže tohle není argument :-P

reagovat
Středa 17. února 2010 v 17:14 ® kubas
kubas

regulus: toto je nejlepší rozhovor za poslední roky, co jsem četl… upřímnej, parádní hold taková je tady realita. Mají ode mě velkej palec nahoru :-)http://deniksport.blesk.cz/…a-exoti.html

reagovat
Středa 17. února 2010 ve 12:29 ® lacika3000
lacika3000

cercer1> no ved uvidíme

reagovat
Středa 17. února 2010 ve 12:29 ® lacika3000
lacika3000

tucnak11> no na dobry hokej sa teši asi každý:-) kto vyhra mi ale jedno nieje:-D fandím AJ ČR…ale iba ked nehrame spolu:-) nech vyhra ten lepší:-D ale ak to bude X tak budem tiež rád

reagovat
Středa 17. února 2010 ve 12:12 ® cercer
cercer

tucnak11> :-)

reagovat