Vyhledávání
Mik nebo Tandem.......?
13.2.2010 | Mega-Fish | 3.123 zobrazení | 13 odpovědí
Ahoj, PRo tento rok se rohoduji mezi Mikbaits(konkrétně exppresky) a Tamden Baits jaké by jste zvolili vy pro delší zakrmování z partiklem a peletama?Jaké jste měli zkušenosti v loni všem kdo odpoví moc dík…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 16. srpna 2010 v 10:49 ® brochet
-
Jednoznačně Tandem Baits
reagovat - Pátek 13. srpna 2010 v 11:41 ® Raf
-
Pokud srovnáváš Mikbaits s Tandembaits, asi řešíš srovnání low-endu od Mikbaits s koulema polské značky. Obě mají výborný poměr cena/výkon a kaprařům, kteří to moc neřeší vřele doporučuju.
reagovat - Pátek 13. srpna 2010 v 7:07 ® chesper
-
rozhodně mikbaits
reagovat - Pondělí 29. března 2010 ve 3:34 ® tankaboth
-
Tandem neni zase tak špatnej jak se traduje, ale není to na delší krmení.Z mé zkušenosti tak max.14 dní a musí se měnit minimálně příchuť.Je to spíš na krátké výpravy. S Mikem nemám zkušenost, kolega ho chytal a tvrdil ,že to na to jezdí, ale podrobnější informace nemám.
reagovat - Čtvrtek 4. března 2010 ve 22:34 ® mojza reakce na …
-
Mega-Fish> Ahoj,urcite bych sel do mika,tandem nic moc,nejlepsi volba je si delat vlastni zkus a uvidis
reagovat - Neděle 14. února 2010 ve 14:42 ® luk888
-
Krmil bych bez toho partiklu.. Raději krm s koulema co na ně chytáš + peletky… Ale partikl bych tam netahal… Můj názor
reagovat - Neděle 14. února 2010 ve 14:40 ® luk888
-
MB express… Ale raději bych bral mraženky nebo ještě raději si dělat vlastní
reagovat…
- Neděle 14. února 2010 ve 14:23 ® džigit
-
Chlapci,chtělo by to zkvalitnit spánek.Jste volajako podráždění!
reagovatcercer1)Když někdo založí fórum a je o h…,dá se hlasovat pro zrušení a nebo ho nechat zapadnout.Myslím,že až bude hledání kvalitnější,bude se víc používat.Zatím to není to pravé ořechové,tak se to řeší takhle.Když,tak s tím „mladým a nezkušeným“ pomoz
Vždyť tu je dost adminů,co to mohou pročistit,chápej starší téma.
- Neděle 14. února 2010 ve 13:54 ® cercer
-
LeoC> a ty jsi ten průměrně inteligentní nebo ten méně průměrný??
reagovatKlidně si založ ty specifiku další podobné fórum..já jen naznačil,vám,co tu jste krátce,že tu máme vyhledávač(což i průměrně inteligentní jedinec najde) a tam když zadáš třeba slovo krmení,či krmné směsi a podobně..vyvalí se na tebe hafo podobných fór založených v blízké či vzdálenější diskuzi..stačí ho jen obnovit..to je jedno ze základních pravidel ,,slušného"chování se zde.Než to tu zasírat kdejakým Mikem,či Tikem,co kdo vyrobil
je lepší první trochu koukat,víš?A o tom umístnění v kaprařině,jsem myslel do diskuze o kaprařině,ne že to nespadá do kaprařiny
Snad to bylo srozumitelné i pro tebe.
- Neděle 14. února 2010 ve 13:14 ® LeoC reakce na …
-
cercer1> Proč meleš takové koko…!?!? Průměrně inteligentní jedinec, možná i podprůměrně, si přečte pod nápisem o co ve fóru má jít a nebude se sebe dělat debila kladením podobných otázek.
Co se týče tématu, je v kaprařině a je to natolik specifické, že naopak si myslím, že má mít své vlastní fórum.
reagovat - Sobota 13. února 2010 ve 13:41 ® Ciffik
-
mám možnost srovnání jen na jedné vodě…kde jsme chytali na nejobyčejnější eoro boili scopex od tandemu a záběry byli, větší rybky taky kousaly jsen ybl problém je vytáhnout…teď tam kluci chytají na mika a záběry mají taky…tak nevím…podle mě ani nehraje takovou roli co tam máš spíš znalost revíru atp…myslím, že pokud se jim trefíš pod hubu tak jim bdue jedno co zobnout…ať brambora, pufa, boili, peleta…
reagovat - Sobota 13. února 2010 ve 13:13 ® cercer
-
nevim co je Mik,co je tandem sice vím,ale to asi nechceš slyšet..tyhle odbornější a určitým směrem(kaprařina) zaměřené dotazy směřuj spíše přímo do obecné diskuze kaprařina,tam ti kolegové ochotně poradí určitě rychleji..
reagovat - Sobota 13. února 2010 ve 12:49 ® Mega-Fish
-
Vážně nikdo?:(
reagovat