Vyhledávání
skutečná novinka roku 2010
12.2.2010 | vondras | 6.603 zobrazení | 50 odpovědí
opravdu už vás oslovila nějáká překvapivá novinka v novém roce v rybářských potřebách ale pouze uvedťe tu jednu příp, vyvolenou !!??
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 17. února 2010 v 11:50 ® tucnak11 reakce na …
-
vondras> Jak ti se jedna o šnuru tak Polacy ji testovali a velmi hvalili ji te druhe stoji 81 zl krat 6,50 to je 526 kč jen ta draha je vylepšena stym že možna nani chytat i v zimu.
reagovat - Úterý 16. února 2010 v 19:47 ® vondras
-
jo ještě moje novinka je KRUSHA drtič pelet a koulí ale tu cenu p.NIKL dost přehnal v NĚMECKU stojí polovinu a tak asi o 20ks prodeje přišel jelikož spousty rybářů v mém okolí tam jezdí dost pravidelně a tak není co řešit !!!??
reagovat - Úterý 16. února 2010 v 19:40 ® vondras reakce na …
-
150metrů a jestli to fakt unese tak to není snad tak hrozný lepší přidat nějakou kačku a být spokojený než UŠETŘIT a hodit to po chytačce do krbu !!??
reagovat - Úterý 16. února 2010 v 10:15 ® tucnak11
-
Šnury ot Dragoše jedna piekna palka 1700 kč druhe jisou levnějiši 0.05 mm 4.20 kg
reagovat - Pondělí 15. února 2010 ve 21:38 ® skwor reakce na …
-
tomashr> Já koupil picker loni, jinak by tohle byl nejspíš čekatel na pozvání domů
reagovat - Pondělí 15. února 2010 ve 21:33 ® tomashr reakce na …
-
skwor> No prý už má být ten picker skladem, asi se zítra nebo pozítří dojdu do Počernic zeptat – pokud bude, tak je koupě poměrně pravděpodobná. Já s ním třepal už na výstavě a líbil se mi a jelikož picker 270–300cm opravdu potřebuji, tak je toto žhavý kandidát.
reagovat - Pondělí 15. února 2010 ve 21:29 ® skwor
-
Z novinek mě zaujal nový Mivardi axiom picker. Není to sice nic převratného, ale protřepal bych si ho v reálu rád.
reagovat - Pondělí 15. února 2010 ve 21:28 ® tomashr
-
vondras> Jo, já chodím do té prodejny v počernicích – adresa viz http://www.fish-pro.cz/shops.aspx . Jestli ty katalogy běžně rozdávají netuším, já jsem tam celkem „vážený zákazník“, tak mi možná dali i něco nad standard, ale určitě se tam o tom dá dobře pokecat. Pokud nevíš, tak tam v té prodejně prodává J. Ouředníček, který opravdu intenzivně chytá závodně na feeder, takže tomu krmení narozdíl od řady prodavačů v jiných prodejnách fakt dost rozumí z praxe…
reagovat - Pondělí 15. února 2010 ve 21:24 ® vondras reakce na …
-
díky tak to není problém jsem z prahy !!??
reagovat - Pondělí 15. února 2010 ve 20:51 ® tomashr reakce na …
-
vondras> To krmení asi ještě není vidět nikde – bylo to na For Fishing, ale na webu to ještě nemají. Já to mám podrobně v papírovém katalogu 2010, který mi věnovali v pražské prodejně Mivardi. Každopádě budou tři řady – „závodní“ v balení po kile, „kvalitní“ po dvou kilech a pak „standard“ po třech kilech, cena asi u všech podobná – klasika. Příchuti celkem běžné. Navíc by měly být ke koupi i samostatné komponenty. Je to poměrně podobné známému Lorpiu, klidně je možné, že to pořád dělá stejný výrobce, ale každopádně to bude pod vlastní značkou Mivardi.
reagovat - Pondělí 15. února 2010 ve 20:28 ® vondras reakce na …
-
a to krmení si můžu prohlídnout kde !!!???
reagovat - Pondělí 15. února 2010 ve 13:06 ® tomashr reakce na …
-
Homer> Zrovna toho Turba se trochu bojím – mám doma jejich přímého předchůdce a moc nadčen z něj nejsem. Jinak ale je nutno říct, že Mivardi předvedlo zajímavých novinek opravdu dost, už jsem zmiňoval to krmení, ale je tam třeba i úplně nový picker, nové feedery hned v několika řadách, přičemž řada Axiom vůbec nevypadá zle – takový velmi slušný střed. Jsou tam i nějaké nové vláčáky, nějaké vlasce, atd. Nejde o žádnou převratnou novinku, nicméně jako doplnění nabídky Mivardi a zvýšení jejich konkurenceschopnosti to je hodně zajímavé…
reagovat - Pondělí 15. února 2010 v 11:38 ® džigit
-
tucnak11> spíš že má zajímavé tvary
reagovat - Pondělí 15. února 2010 v 11:34 ® Homer
-
Mě zaujaly nové navijáky Turbo od Mivardi. Na obrázku vypadají moc pěkně a cena je taky hezká, ale v ruce jsem je ještě neměl.
reagovat - Pondělí 15. února 2010 v 11:24 ® reakce na …
-
tucnak11> Krása. Takovýto design se mi líbí.
Mě (jako pravověrného provozovatele feederu Speedmaster) samozřejmě zaujalo jeho vylepšení AX. I když ty drobné změny vzhledu (rukojeť, textura blanku) se mi až tak nezamlouvají, vylepšení materiálu, špiček a oček zní příjemně (i když zatím nevidím důvod, proč bych měl vyměnit SpeedMastera za SpeedMastera AX). Shrnuto – změny pod povrchem jsou velmi příjemné, změny vizuálně subjektivně vzato méně.
reagovat - Pondělí 15. února 2010 v 11:21 ® tomashr
-
Když jsme u těch navijáků, tak by se možná za skutečnou novinku dal označit od Shimana Twinpower CI4 – http://fish.shimano-eu.com/…_ci4_ra.html – ta „trojitá brzda“ přece jen určitou novinkou je. Jestli to bude praktické netuším, ale dotaz je na novinky, tak tohle novinka je…
reagovat - Pondělí 15. února 2010 v 11:19 ® tucnak11 reakce na …
-
Jako co znamena,s čeho je vyroben.
reagovat - Pondělí 15. února 2010 v 10:57 ® džigit reakce na …
-
tucnak11> „dizajnér“ se vyřádil
reagovat - Pondělí 15. února 2010 v 10:52 ® tucnak11
-
Mě zauimaly navijaky ot Cormoranu novinky na 2010 Team Cormoran 25-ky na vlačku cena 2800 kč
reagovat - Neděle 14. února 2010 ve 20:14 ® tomashr
-
Zajímavá, ale dost těžká otázka. Jednak není jasné, co lze nazvat „skutečnou novinkou“ – dnes asi popravdě něco fakt převratného moc nehrozí, spíš drobná vylepšení. Zadruhé je často otázkou i to datování – někdy je něco nového jen v ČR, ale ve skutečnosti to už je starší…
Nicméně pár zajímavostí jsem na ForFishing 2010 i z jiných zdrojů zaregistroval. Napadá mě třeba nová řada vnadících směsí od Mivardi – dosud Mivardi prodávalo defakto polské Lorpio, směsi pro 2010 se ale minimálně tváří jako zcela samostatná produkce.
Třeba od Shimana se taky něco najde – z jedné strany docela agresivní vstup do lowend třídy, třeba s řadou Shimano Joy, z druhé strany jsou ale novinky i v highendu.
Co zaujalo mě soukromě a dokonce jsem již i koupil je docela promakaný systém křesla vhodného hodně na feeder od firmy Korum – http://www.korum.co.uk/chairs.php . To je na první pohled běžné křesílko, ale jeho nohy jsou řešené spíš jako u plavačkové bedny, včetně možnosti namontovat další příslušenství – šikovné. Je to ale patrně už z roku 2009, novinka je to spíš jen pro ČR, kde to dodnes vlastně nikdo nedodává (já to mám přímo z UK).
Ale všechno to co píšu, jsou spíš užitečná vylepšení či rozšíření nabídky, vyloženě „převratnou“ novinku jsem nezaregistroval.
reagovat