Chytej.cz

skutečná novinka roku 2010 necteno

12.2.2010 | vondras | 6.603 zobrazení | 50 odpovědí

opravdu už vás oslovila nějáká překvapivá novinka v novém roce v rybářských potřebách ale pouze uvedťe tu jednu příp, vyvolenou !!??

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Středa 17. února 2010 v 11:50 ® tucnak11 reakce na …
tucnak11

vondras> Jak ti se jedna o šnuru tak Polacy ji testovali a velmi hvalili ji te druhe stoji 81 zl krat 6,50 to je 526 kč jen ta draha je vylepšena stym že možna nani chytat i v zimu.

reagovat
Úterý 16. února 2010 v 19:47 ® vondras

jo ještě moje novinka je KRUSHA drtič pelet a koulí ale tu cenu p.NIKL dost přehnal v NĚMECKU stojí polovinu a tak asi o 20ks prodeje přišel jelikož spousty rybářů v mém okolí tam jezdí dost pravidelně a tak není co řešit !!!??

reagovat
Úterý 16. února 2010 v 19:40 ® vondras reakce na …

150metrů a jestli to fakt unese tak to není snad tak hrozný lepší přidat nějakou kačku a být spokojený než UŠETŘIT a hodit to po chytačce do krbu !!??

reagovat
Úterý 16. února 2010 v 10:15 ® tucnak11
tucnak11

Šnury ot Dragoše jedna piekna palka 1700 kč druhe jisou levnějiši 0.05 mm 4.20 kg

reagovat
foto/forum/2010/th-img12125.jpgfoto/forum/2010/th-img12126.jpgfoto/forum/2010/th-img12127.jpg
Pondělí 15. února 2010 ve 21:38 ® skwor reakce na …
skwor

tomashr> Já koupil picker loni, jinak by tohle byl nejspíš čekatel na pozvání domů :-)

reagovat
Pondělí 15. února 2010 ve 21:33 ® tomashr reakce na …

skwor> No prý už má být ten picker skladem, asi se zítra nebo pozítří dojdu do Počernic zeptat – pokud bude, tak je koupě poměrně pravděpodobná. Já s ním třepal už na výstavě a líbil se mi a jelikož picker 270–300cm opravdu potřebuji, tak je toto žhavý kandidát.

reagovat
Pondělí 15. února 2010 ve 21:29 ® skwor
skwor

Z novinek mě zaujal nový Mivardi axiom picker. Není to sice nic převratného, ale protřepal bych si ho v reálu rád.

reagovat
Pondělí 15. února 2010 ve 21:28 ® tomashr

vondras> Jo, já chodím do té prodejny v počernicích – adresa viz http://www.fish-pro.cz/shops.aspx . Jestli ty katalogy běžně rozdávají netuším, já jsem tam celkem „vážený zákazník“, tak mi možná dali i něco nad standard, ale určitě se tam o tom dá dobře pokecat. Pokud nevíš, tak tam v té prodejně prodává J. Ouředníček, který opravdu intenzivně chytá závodně na feeder, takže tomu krmení narozdíl od řady prodavačů v jiných prodejnách fakt dost rozumí z praxe…

reagovat
Pondělí 15. února 2010 ve 21:24 ® vondras reakce na …

díky tak to není problém jsem z prahy !!??

reagovat
Pondělí 15. února 2010 ve 20:51 ® tomashr reakce na …

vondras> To krmení asi ještě není vidět nikde – bylo to na For Fishing, ale na webu to ještě nemají. Já to mám podrobně v papírovém katalogu 2010, který mi věnovali v pražské prodejně Mivardi. Každopádě budou tři řady – „závodní“ v balení po kile, „kvalitní“ po dvou kilech a pak „standard“ po třech kilech, cena asi u všech podobná – klasika. Příchuti celkem běžné. Navíc by měly být ke koupi i samostatné komponenty. Je to poměrně podobné známému Lorpiu, klidně je možné, že to pořád dělá stejný výrobce, ale každopádně to bude pod vlastní značkou Mivardi.

reagovat
Pondělí 15. února 2010 ve 20:28 ® vondras reakce na …

a to krmení si můžu prohlídnout kde !!!???

reagovat
Pondělí 15. února 2010 ve 13:06 ® tomashr reakce na …

Homer> Zrovna toho Turba se trochu bojím – mám doma jejich přímého předchůdce a moc nadčen z něj nejsem. Jinak ale je nutno říct, že Mivardi předvedlo zajímavých novinek opravdu dost, už jsem zmiňoval to krmení, ale je tam třeba i úplně nový picker, nové feedery hned v několika řadách, přičemž řada Axiom vůbec nevypadá zle – takový velmi slušný střed. Jsou tam i nějaké nové vláčáky, nějaké vlasce, atd. Nejde o žádnou převratnou novinku, nicméně jako doplnění nabídky Mivardi a zvýšení jejich konkurenceschop­nosti to je hodně zajímavé…

reagovat
Pondělí 15. února 2010 v 11:38 ® džigit

tucnak11> spíš že má zajímavé tvary :-)

reagovat
Pondělí 15. února 2010 v 11:34 ® Homer

Mě zaujaly nové navijáky Turbo od Mivardi. Na obrázku vypadají moc pěkně a cena je taky hezká, ale v ruce jsem je ještě neměl.

reagovat
Pondělí 15. února 2010 v 11:24 ®  reakce na …

tucnak11> Krása. Takovýto design se mi líbí.

Mě (jako pravověrného provozovatele feederu Speedmaster) samozřejmě zaujalo jeho vylepšení AX. I když ty drobné změny vzhledu (rukojeť, textura blanku) se mi až tak nezamlouvají, vylepšení materiálu, špiček a oček zní příjemně (i když zatím nevidím důvod, proč bych měl vyměnit SpeedMastera za SpeedMastera AX). Shrnuto – změny pod povrchem jsou velmi příjemné, změny vizuálně subjektivně vzato méně.

reagovat
Pondělí 15. února 2010 v 11:21 ® tomashr

Když jsme u těch navijáků, tak by se možná za skutečnou novinku dal označit od Shimana Twinpower CI4 – http://fish.shimano-eu.com/…_ci4_ra.html – ta „trojitá brzda“ přece jen určitou novinkou je. Jestli to bude praktické netuším, ale dotaz je na novinky, tak tohle novinka je…

reagovat
Pondělí 15. února 2010 v 11:19 ® tucnak11 reakce na …
tucnak11

Jako co znamena,s čeho je vyroben.

reagovat
Pondělí 15. února 2010 v 10:57 ® džigit reakce na …

tucnak11> „dizajnér“ se vyřádil :-)

reagovat
Pondělí 15. února 2010 v 10:52 ® tucnak11
tucnak11

Mě zauimaly navijaky ot Cormoranu novinky na 2010 Team Cormoran 25-ky na vlačku cena 2800 kč

reagovat
foto/forum/2010/th-img12078.jpgfoto/forum/2010/th-img12079.jpg
Neděle 14. února 2010 ve 20:14 ® tomashr

Zajímavá, ale dost těžká otázka. Jednak není jasné, co lze nazvat „skutečnou novinkou“ – dnes asi popravdě něco fakt převratného moc nehrozí, spíš drobná vylepšení. Zadruhé je často otázkou i to datování – někdy je něco nového jen v ČR, ale ve skutečnosti to už je starší…

Nicméně pár zajímavostí jsem na ForFishing 2010 i z jiných zdrojů zaregistroval. Napadá mě třeba nová řada vnadících směsí od Mivardi – dosud Mivardi prodávalo defakto polské Lorpio, směsi pro 2010 se ale minimálně tváří jako zcela samostatná produkce.

Třeba od Shimana se taky něco najde – z jedné strany docela agresivní vstup do lowend třídy, třeba s řadou Shimano Joy, z druhé strany jsou ale novinky i v highendu.

Co zaujalo mě soukromě a dokonce jsem již i koupil je docela promakaný systém křesla vhodného hodně na feeder od firmy Korum – http://www.korum.co.uk/chairs.php . To je na první pohled běžné křesílko, ale jeho nohy jsou řešené spíš jako u plavačkové bedny, včetně možnosti namontovat další příslušenství – šikovné. Je to ale patrně už z roku 2009, novinka je to spíš jen pro ČR, kde to dodnes vlastně nikdo nedodává (já to mám přímo z UK).

Ale všechno to co píšu, jsou spíš užitečná vylepšení či rozšíření nabídky, vyloženě „převratnou“ novinku jsem nezaregistroval.

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1