Chytej.cz

Vltava - Kralupy nad Vltavou necteno

11.1.2005 | MichalB | 14.332 zobrazení | 66 odpovědí

Pánové máte nekdo zkusenosti s timto revirem? Pote, co jsem se odstehoval z prahy je to pro me asi neblizsi revir a ani nevim, jak tam zacit.. Zadne rybare jsem u vody nevidel.. Nebo snad poradite jiny revir v okoli Odolene Vody? Dik Michal

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 3. dubna 2010 v 0:09 ® jarad

V Kralupech jsem prožil mé rybářské začátky a byla to nádhera.Tůň pod školkou tam byly pěkní kapři a na té malé co byla za ní byly krásní línci bohužel povodeň 2002 to vše změnila.A pod mostem co vytéká ten potok tam jsem si 3× za sebou povodil mojí první štiku (možná 80cm)a pokaždé jsem o ní přišel.Byla tam taková vrba či co a vždy pod ní zajela a já běžel tou vodou zaní abych to nezamotal.Bratránek co byl kralupák tak tam znal všechno.Na smradu chytal jednoho sumce po druhém.Jo a ta požární nádržka byla plná duháku. No bohužel bylo to před 20lety a bratránek už tady není.Škoda byly jsme dobrý team:-( Díky za pěkné připomenutí našeho mládí.

reagovat
Pátek 2. dubna 2010 ve 21:10 ® noba reakce na …
noba

Mazzuty> no tak sláva:-) a kam chodíš lovit? dneska jsem byl feederovat na řece u „ibsu“ a povedlo se pár pěkných cejnů.

reagovat
Pátek 2. dubna 2010 ve 21:06 ® Mazzuty reakce na …

Tak já se přiznám,taky se tu už vyskytuju a myslím si,že to tu kralupáků sleduje vícero…

reagovat
Čtvrtek 1. dubna 2010 v 11:25 ® noba
noba

jen tak pro zajímavost. Vyskytuje se tu ještě nějaký kralupák??? nebo jsem tu sám.

reagovat
Středa 7. ledna 2009 v 16:54 ® Eli reakce na …

Když pojedeš z Minic a vyjedeš z Kralup směr Tursko. Před pravotočivou zatáčkou, cca 1km od Kralup zahneš do leva na polní cestu a pojedeš furt dolu

reagovat
Úterý 6. ledna 2009 v 19:48 ® ART reakce na …
ART

eli: mohl by jsi mi říci kde se nachází ten Orlík slyšel jsem o něm mnoho povidani ale stale nevim kde se nachazi

reagovat
Úterý 6. ledna 2009 ve 12:50 ® Eli reakce na …

Tak na jaře to bude určo tůň Pod Školkou(v Lobečku přímo naproti Cukrovaru). Ale teď v zimě ti moc naporadím, páč tak nějak sám pořádně nevim, ale první bych zkusil Vorovinu ve Veltrusech a potom ústí Zákolanského potoka do Vltavy na Cukrovaru

reagovat
Úterý 6. ledna 2009 v 0:04 ® noba
noba

dík moc za informace kdysi jsme tam jezdili když mi bylo asi 5 let tak lovím ve vzpomínkách.
no a jinak kde je v Kralpech nejlepší chytání (feeder)?

reagovat
Pondělí 5. ledna 2009 ve 13:24 ® Eli reakce na …

Jj to myslíš rybník Orlík, ale nemusíš parkovat u silnice, ale mužeš sjet až dolů k ryb. chatě. Mno na zachytání na plavačku či feeder, když nic velkého nečekáš, jde. Sem tam se objeví candátek nebo úhoř. Podle mě to není moc úživná voda,poměrně i dost chladná a je to spíš na násaďáčky, kteří se ovšem, kvůli horšímu přístupu k vodě, tak rychle nevychytají. Dokonce sem slyšel, že by se z toho mohl do budoucna stát pstruhový revír, ale to je běh na dlouhou trať!

reagovat
Neděle 4. ledna 2009 ve 23:43 ® noba
noba

no nebo vlastne mozná myslím ten rybník. pfarkuje se u silnice v kopci a pak se jde kousek přes pole. je to ono? a jsou tam nejaké ryby? dík za odpověd

reagovat
Neděle 4. ledna 2009 ve 23:42 ® noba
noba

no jo to jsem přesně myslel,ale v tech nadržích se dříve cca 15 let chytat mohlo ne?

reagovat
Neděle 4. ledna 2009 ve 12:33 ® Eli reakce na …

Pravděpodebně myslíš v Minicích a to buď přímo u silnice na hasičské nádržce, tam se chytat nesmí, a nebo na rybníku Orlík, ten je schován v lese blíž k Praze, kde se chytat smí

reagovat
Úterý 30. prosince 2008 v 7:38 ® Shrek reakce na …
Shrek

Tak vláčka tam kdysi zakázána byla. Letos mi zemřeli babička i s dědou,takže se na tůně ani na Vltavu už asi nepodívám,prto budu rád,když se dozvím nějaké nové info odsud.

reagovat
Pondělí 29. prosince 2008 v 19:37 ® skwor
skwor

noba: Na tůních je od příštího roku zakázána vláčka. Důvod mi není známý.

reagovat
Pondělí 29. prosince 2008 v 19:17 ® noba
noba

A jak se v kralupech chytá na tůních? budu bydlet na cukrovaru takže co by kamenem dohodil.jo a chytá se ještě na takové nádrži (matně si vybavuji) že to myslím bylo v Mikovicích nebo tak nejak jako směrem na Prahu zadem na horoměřice.doufám že se nekdo na můj popis místa chytne:-)

reagovat
Pondělí 29. prosince 2008 v 19:11 ® noba
noba

to je ten trubkáč ne? nebo jak se mu to říká.

reagovat
Pondělí 29. prosince 2008 v 18:38 ® ART reakce na …
ART

lubomir: myslíš most ve Chvatěrubech nebo v Kralupech?

reagovat
Pondělí 29. prosince 2008 v 18:30 ® lubomir reakce na …
lubomir

Jak již bylo řečeno,na kanálku(smradu)se chytat nesmí.Nyní se hodně chodí přímo pod most a to z obou stran.Ještě nedávno šli kapříci.V zimě pak plotice a spol.

reagovat
Pondělí 29. prosince 2008 v 18:08 ® noba
noba

ted jsem fakt rád že jsem na toto téma narazil. Brzo se budu opět stehovat do Kralup a už si zjištuji co a jak s rybama. No a ted se my vybavila vzpomínka jak jsem jako malej chytal s tátou na kanálku na klacek a kus vlasce (omluvte pytláctví)a jak jsme zdolávali jakousi velkou tajemnou rybu která se stejně nakonec utrhla. Tata už tady není,ale já už se těším až se asi po 18ti letech vrátím na místo činu:-)

reagovat
Středa 7. března 2007 ve 13:20 ® Shrek
Shrek

Jedu teď v sobotu,přidáte se někdo?

reagovat
Sobota 6. ledna 2007 ve 13:03 ® Eli reakce na …

Přidal bych se, sel ještě nemám lístek

reagovat
Sobota 6. ledna 2007 v 11:57 ® Shrek
Shrek

Rád bych se sem zítra (neděle) podíval.Nepřidal byste se někdo?Na plavačku nebo feeder.

reagovat
Pátek 5. ledna 2007 v 10:04 ® Eli reakce na …

Hadik: byl sem tam skoro každý den a chytali tam skoro stále stejní lidé, tak si myslím, že mám docela přehled, odkud kdo byl. Těma Prážákama a Kladeňákama sem samozřejmě nemyslel všechny, ale jen většinu co tam jezdili

reagovat
Čtvrtek 4. ledna 2007 ve 22:16 ® Hadik reakce na …

Patrně se všichni shodneme, že se zde děly zvěrstva, ale stále si myslím, že to není důvod k zakázu lovu. Co kdo z těch, kteří to vše sledovali, udělal proto, aby tomu tak nebylo? Také se mi nelíbí dělení na „Pražáky,Kladeňáky apod.“, zavání to šovinismem. To, že má někdo na autě spz daného okresu, ještě neznamená, že je odtamtud. Všude jsou rybáři dobří i špatní, bez rozdílů, kde bydlí, či odkud pochází. To ale s tematem příliš nesouvisí.

reagovat
Čtvrtek 4. ledna 2007 v 15:51 ® Shrek reakce na …
Shrek

Eli: hmm,tak amura jsem tam nalapil.Ale co mě fakt štve,že teď tam jdeš k vodě,chlapy seděj těsně pod cedulí a házej to na kanál.Sakra to se smí nebo ne?Oni fakt loví za cedulí,ale vlasce našponovaný na kanál,tak nevim.

reagovat
Čtvrtek 4. ledna 2007 ve 14:23 ® Eli reakce na …

Nechci se zastávat místních, ale ty určitě nemasařili v takový míře jako přespolní. To že si někdo vzal 20 plotic pro slepice, neni stejný, jako když tam přijede Pražák s familií, chytá jenom on, povolenku má jeho žena a i dítě a nachytá na všechny tři povolenky 6 amurů, kolem 80 a tradá s nima domů

reagovat
Čtvrtek 4. ledna 2007 ve 14:11 ® Eli

Honza1: úplný souhlas, ty Kladeňáci a Prážáci, co tam jezdili, byli na pěst.

Byl sem tam každou volnou chvíli a takovejch amurů, co sem tam nachytal, už v životě ani neuvidim. A za zhruba 5 let, co sem tam pravidelně chodil, jen jedna kontrola!

reagovat
Čtvrtek 4. ledna 2007 v 7:36 ® Shrek reakce na …
Shrek

no jasáááán a cejny braly pro kachny.Dobytko­vé.Tak krásně se tam plavačkovalo.Jez­dívával jsem tam každé léto na měsíc a právě tam jsem zažil první ze svých dvou ryb. kontrol.Další až loni na jaře.A to chytám cca 14 let,to jde,ne?

reagovat
Čtvrtek 4. ledna 2007 v 0:47 ® Hadik reakce na …

Je pravdou, že mnozí „rybáři“ se zde chovali jako čunata, to je slabé slovo, ale zároveň si myslím, že kdyby se uzavřelo pro lov každé místo, kde se děje něco podobného, za chvíli by nebylo kde chytat. Prostě vyskytlo se zde několik individuí, kteří nic nerespektovali, a odnesli to i ti slušní. Podle mě je to holý alibizmus, když zde RS nezvládala situaci.Jen tak na okraj, masařit tam jezdili i místní, pochybuji že by sem někdo z Kladna či Prahy přijel na ryby na kole. Sám jsem s jedním takovým mluvil, říkal, že ten pytel plotěk má pro slepice.

reagovat
Středa 3. ledna 2007 v 18:59 ® Shrek
Shrek

to vim,drtili tam plotice po pytlích,magoři.Já jsem byl u toho jako asi 12 ti letej kluk,když tam Kladeňák tahal na housku candáty.Toho třetího,38 cm,jsem dostal že nikomu nic neřeknu :-((

reagovat