Chytej.cz

Vltava - Kralupy nad Vltavou necteno

11.1.2005 | MichalB | 14.333 zobrazení | 66 odpovědí

Pánové máte nekdo zkusenosti s timto revirem? Pote, co jsem se odstehoval z prahy je to pro me asi neblizsi revir a ani nevim, jak tam zacit.. Zadne rybare jsem u vody nevidel.. Nebo snad poradite jiny revir v okoli Odolene Vody? Dik Michal

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1   
Středa 3. ledna 2007 v 17:21 ® honza1 reakce na …

kanál se uzavřel kvůli pražákům a kladenákům ,kteří drancovali vodu jak se dalo.byl jsem svědkem ,že měl asi 5 kaprů a chytal dál.slyšel jsem ,že měl pražák asi 50 kaprů a potom je prodávali.potom má být něco v řece ,když jsou mezi námi takový rybáři.honza

reagovat
Středa 3. ledna 2007 v 17:14 ® honza1 reakce na …

dobrý den.pásmo je chovné po obouch březích.honza

reagovat
Středa 3. ledna 2007 v 16:33 ® Shrek
Shrek

úsek 50 m nad a 100 m pod vyústěním kanálu z a.s. Kaučuk jsou chovné, lov ryb zakázán. Lov z plavidel povolen. Takhle to zní v soupise revírů.Dříve to bylo psané jakožto chráněná rbí oblast,dnes je to chovné.Co se však stane,když tam budu chytat z lodě třeba 10 m od břehu?To přeci nezměřim,nebo se to pásmo počítá po obou březích,přestože je Vltava v těchto místech široká?

reagovat
Úterý 24. října 2006 ve 23:04 ® Shrek reakce na …
Shrek

Jak říkám,oblast kanálku (to místo zná každý Kralupák).Je to cca 1 km po proudu za Kralupským koupákem na pravém břehu.Krmili jsme tam s MILEM kapry z ruky foukanou kukuřicí.Parádní zážitek.

reagovat
Úterý 24. října 2006 v 18:12 ® ART
ART

hele chytal jsem (vlacel) asi 6 hodin od chvaterub do kralup a nic tak jsem se nastval a jel jsem do kozomína tam jsem si vytach kapra 48cm tak jsem mel radost ze jsem neco chytil

reagovat
Neděle 22. října 2006 ve 23:21 ® Shrek
Shrek

Vltava 2 je krásná voda,nejlepší rybolov (přívlač,plavaná) je „na kanálku“.Naproti přes vodu je zámek Nelahozeves.Na kanálku se však již nesmí v úseku 150 metrů chytat.Je to vyhlášeno jako chrán. rybí oblast.I přesto se 100 metrů pod tímto kanálkem dají chytit velice krásné ryby.

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1