Chytej.cz

Třetí šatna,aneb pokec o zdraví necteno

10.2.2010 | džigit | 8.485 zobrazení | 71 odpovědí

Zde si můžete pokecat a postěžovat o svých zdravotních problémech a doufat v nějakou „zaručenou“ radu od rybářských „odborných“ lékařů i obyčejných hypochondrů.Taky by se tomu dal dát podtitul-jak se ráno zaručeně „exhumovat“,aby člověk u vody co nejdéle bez problémů vydržel :-D Tím ovšem nechci říct,že seúčastníci z první a druhé šatny nemohou zúčastnit

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 11. února 2010 v 15:41 ® jarcina reakce na …
jarcina

džigit> Jak to můžeš říct,teď do sebe fedruju buchtičky se šodo – úžasnej pocit – stoupá mi asi serotonin v mozku,no a pak pujdu za trest vyhrnovat sníh a na procházku se psem a je po nadváze.

reagovat
Čtvrtek 11. února 2010 v 11:13 ® džigit

hraji> pokud nechceš sladké,což já vůbec nemusím,zkus přidat krůtí maso,vejce,raj­čata,celozrné pečivo,sušené švestky.Nejlíp je ale asi přidat sluníčko,to se spravuje nálada všem :-)

reagovat
Čtvrtek 11. února 2010 v 11:05 ® džigit reakce na …

hraji> můj doktor chápe,že něco,co člověku způsobí pohodu, nemá smysl zakazovat.Jen je třeba všeho s mírou.Kvalitní bílkoviny ve své nejčistší podobě ze zrní nezískáš a těch zdravých látek,co najdeš v pivu… :-D Hele http://www.alman.cz/…l-a-sex.html ;-)

reagovat
Čtvrtek 11. února 2010 v 10:53 ® hraji reakce na …
hraji

džigit> sakra kolego, nemohl bys vymyslet něco na doplňování serotoninu, co by mi nezakázala doktorka pod trestem smrti?

reagovat
Čtvrtek 11. února 2010 v 8:32 ® džigit

jarcina> serotonin ovlivňuje nervová propojení v mozku,když ho máš dostatek jsi v pohodě.Pokud nedostatek,je člověku ,a obzvlášť bezrybkovi,smutno, má deprese,trpí poruchami spánku a je i více podrážděný.Lidi si ho doplňují sladkým.Jenže ouha,člověk se pak na sladkém stává lehce závislý a snadno nabere na hmotnosti :-/ a to nám pak nepomůže ani mast z mamuta a dobrá pohoda je fuč.Prostě začarovaný kruh :-(( Já to řeším,pokud mohu,dobrým pivem.To je nejlepší iontový nápoj na světě :-) Taky kus uzeného bůčku prý dělá divy :-D

reagovat
Středa 10. února 2010 ve 22:56 ® jarcina
jarcina

U vody mi je menší zima než pod peřinou,asi za to muže serotonin nebo adrenalin nebo co

reagovat
Středa 10. února 2010 ve 22:50 ® BigMike

Hřejivá je dobrá, na léto i zimu – také používám, pak ještě tamtu a tuhle a … Někdy pomohou, někdy ne! Záleží na počasí a pod:)) Důležité je neprochladnout! O což není u vody nouze, že?!:)

reagovat
Středa 10. února 2010 ve 22:44 ® jarcina reakce na …
jarcina

džigit> pardon,za 145kč

reagovat
Středa 10. února 2010 ve 22:43 ® jarcina reakce na …
jarcina

džigit> vím že sis dělal prču,zaběhni do lékárny,za 170kč koupíš hřejivou koňskou mast a budeš mazat a mazat,to je všechno a buď to přejde nebo ne,mě fakt jo

reagovat
Středa 10. února 2010 ve 22:30 ® džigit reakce na …

jarcina> sem si dělal prču,dětský zásyp se taky nevyrábí ze „šklebátek“.Spíš mně zajímal přípravek jako takový :-)

reagovat
Středa 10. února 2010 ve 22:30 ® jarcina reakce na …
jarcina

jarad> asi je to zdravější než prášky,na tenisák mi zabere tak na 80%,ale je lepší než voltaren

reagovat
Středa 10. února 2010 ve 22:28 ® džigit

A co na to starej dobrej Dr.Priessnitz,to už se nepoužívá?Dnes je na trhu taky pár přípravků této značky.

reagovat
Středa 10. února 2010 ve 22:26 ® jarcina reakce na …
jarcina

džigit> asi z mrtvejch,jsou to bylinky ale mě to fakt pomahá,předevčírem jsem bolestí nespala a dneska mužu skákat

reagovat
Středa 10. února 2010 ve 22:24 ® jarad reakce na …

jarcina> včera v bedně byla reklama tak sem po ní pošilhával.Budu jak mastičkář:)

reagovat
Středa 10. února 2010 ve 22:21 ® jarad reakce na …

BigMike> máma a strejda taky měly operaci tenisového lokte a ok a to strejda byl zedník takže zátěž velká. Taky sem chtěl zvolit operaci a doktor tvrdil že úspěšnost je na 40%.26.2 půjdu poprvé na tu zázračnou rehabilitaci a pak opět zahájená pstruzi prut v ruce téměř stále a práce na zahradě nooo

reagovat
Středa 10. února 2010 ve 22:20 ® džigit reakce na …

jarcina> omlouvat se nemusíš,na to to fórum je.Akorát prozraď,ze kterých koní ta mast je ;-)

reagovat
Středa 10. února 2010 ve 22:18 ® džigit reakce na …

skwor> neboj,než sleze sníh,otok splaskne :-)

reagovat
Středa 10. února 2010 ve 22:15 ® skwor
skwor

Coby známý hypochondr také přispěji svou troškou do mlýna :-) Včera jsem sebou švihnul na ledovce, narazil si koleno a dneska poměrně slušně kulhám. Ale žiju :-)

reagovat
Středa 10. února 2010 ve 22:13 ® jarcina
jarcina

Dobrý večer pánové omlouvám se za vstup do vašeho hovoru,nešpehuju tady ale velice se bavím.Na koleno a tenisák mi zabírá koňská mast.

reagovat
Středa 10. února 2010 ve 21:55 ® BigMike

Myslím, že tady půjde téma celý rok.))

reagovat
Středa 10. února 2010 ve 21:51 ® BigMike reakce na …

jarad> jo, jo, 5 x po 5.000,– větší klouby. Vyseparují krevní destičky které mají podpořit znovu růstové faktory u chrupavky. Už mi to Dr. také nabízel, ale povídal, že to není 100%. U někoho zabere, u někoho ne! Na tenisák je třeba aplikací méně! Nevím, třeba mamka měla oba t. lokty, má je operované a od té doby je 100% fit a to se ani v důchodu nezastaví:)) Teď u Dr. mi bylo sděleno, že to není tenisák, to bych šílel jinak, spíš myška uvnitř a dělá neplechu! Takže příště s rentgenem a pokud ano, tak vyďobnout jako kdysi u levého. Tam se výrazně omezila hybnost:(

reagovat
Středa 10. února 2010 ve 20:51 ® jarad

Zdravím,já mám lokte v háji oba od dubna.Nějaká injekce,rehabi­litace.Tchýně mě poradila Flector EP ten pomáhál perfektně už sem si myslel že jsem vyléčenej,ale houby.Na práci používám epi pásky a pak mažu kafrovým krémem.Kamarád má taky zánět úponu a chodí na nějaké rehabilitace,které dělají jen tři doktoři u nás.Nějaká nová metoda z usa a po dlouhém přemlouvání doktorky mě to domluvil taky.Vždy má předloktí omotané nějakou izolepou aby se úpon nějak uvolnil.:)) Oba to máme z posilovny to přetěžování je devastující a prut v ruce a volant celý den taky nepřidal.100% je prej léčka krevní pazmou,ale jedno postižené místo vyjde asi na 20 tis. a nehradí to pojištovna.

reagovat
Středa 10. února 2010 v 17:42 ® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

Hlásím se ze 2.šatny podle Džigita a vidím chlapi,že zima již trvá strašně dlouho a začínáte mít ponorkouvou nemoc:-D :-D Pevně věřím,že vaše neduhy které zde uvádíte skončí totálním roztáním ledu a při prvních silnějších slunečných paprscích porvete udice a jdete na ně…Můj TIM si troufá vyléčit pouze Džigita. Džigite,přijeď si chytit pstruha,kterého ti hned připravím a po druhém litru slivovice budeš bez bolesti a za naši ochotu na oplátku nás naučíš nějaké country tance.(Termín se blíží),ahojky

reagovat
Středa 10. února 2010 v 17:30 ® BigMike reakce na …

Kazan> :-)) ), v pohodě! Tak jedu pro tu 4.:)) Začalo padat, bude to zajímavých 80 km. Ta moje je na prášky, po 17ti letech manželství to pořád prožívá – učetelka v MŠ.)))

reagovat
Středa 10. února 2010 v 16:43 ® džigit reakce na …

Kazan> jak v žertu,tohle je velice vážné fórum ;-) Tady musí všechny žerty stranou :-)

reagovat
Středa 10. února 2010 v 16:36 ® Kazan reakce na …

BigMike> Bylo to myšleno samozřejmě v žertu, jestli jsem přestřelil, tak se samozřejmě omlouvám, je mi jasné že do lázní nejezdíš aby jsi to měl blíž k jezu.

reagovat
Středa 10. února 2010 v 16:25 ® džigit

BigMike> no pokud jsi v posteli „sám na sám“,tak se nediv.To ten tenisový loket budeš mít ještě dlouho.No a když k tomu připočteš nejaké švihnutí proutkem u vody,ortopedie Tě nemine :-D Ohledně kolena-nemám chrupavku,komplet vnitřní meniskus,křížový vaz už nekříží a injekce?Ty vzdal doktor už před několika lety,po půl hodině snažení a ohnutí několika jehel.Prostě to uvnitř zkostnatělo a není to kam vtlačit…Kyselinu hyaluronovou jsem předal dalším :-)

reagovat
Středa 10. února 2010 v 16:17 ® BigMike

hraji> já nedám dopustit na Solux, staré dobré horské sluníčko zaplé jen na hřání.

reagovat
Středa 10. února 2010 v 16:17 ® džigit

hraji> teď v zimě bych přidal slogan: pupek,záda,klou­by,pleš-slivovicí zahřeješ! ;-)

reagovat
Středa 10. února 2010 v 16:17 ® BigMike

Kazan> nikdo z vás už ale nevidí jak večer bolestí brečím do polštáře! A co mě stojí obstřiky kloubů než se vůbec před sezónou dám do fazony! Dnes například jedu na 4. injekci do kolene aby trošku mazalo a nebylo zapotřebí endoprotézy!:) A v Bechyni jsem byl v lázních, tam mě na tu chvilku lezení se stáhlou prdelí dávali dohromady 3 neděle!!!Pak jsem měsíc pomalu neuděl krok!:)

reagovat