Vyhledávání
Třetí šatna,aneb pokec o zdraví
10.2.2010 | džigit | 8.587 zobrazení | 71 odpovědíZde si můžete pokecat a postěžovat o svých zdravotních problémech a doufat v nějakou „zaručenou“ radu od rybářských „odborných“ lékařů i obyčejných hypochondrů.Taky by se tomu dal dát podtitul-jak se ráno zaručeně „exhumovat“,aby člověk u vody co nejdéle bez problémů vydržel :-D Tím ovšem nechci říct,že seúčastníci z první a druhé šatny nemohou zúčastnit
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 10. února 2010 v 16:10 ® hraji
-
No tak to jsem zde správně. právě jsem v průběhu rehabilitační léčby bolesti ramenního kloubu (takzvané děličkové rameno)
reagovatMohu zodpovědně prohlásit, že kdyby mě to bolelo při té rehabilitaci ještě o kousek víc, kousl bych tu rehabilitační sestřičku. Pomáhá, ale ne moc, suché teplo v množství víc než velkém
- Středa 10. února 2010 v 15:57 ® džigit
-
Kazan> no vidíš,první rada:na odstranění bolesti,nebo její zapomění-zvýšená hladina adrenalinu při zdolávání ryb/hlavně,aby braly/
reagovat - Středa 10. února 2010 v 15:47 ® Kazan reakce na …
-
džigit> BM je strašná herečka, vždy je celý bolavý ale jak to začne brát, tak ho nic nebolí
reagovat - Středa 10. února 2010 v 15:42 ® džigit reakce na …
-
Kazan> vidíš a v přívlači chtěl radu na tenisový loket
reagovat - Středa 10. února 2010 v 15:40 ® HaD reakce na …
-
džigit>
reagovat)
- Středa 10. února 2010 v 15:24 ® Kazan reakce na …
-
BigMike> co brečíš? na Lužnici pod Bechyní jsi šplhal po skalách jak kamzík
reagovat - Středa 10. února 2010 v 15:23 ® džigit
-
Tak na vysvětlenou.Už nevím jestli Donutil,nebo jiný herec,vyprávěl o éře Sovák a spol.Tam se tradovalo,rozdělení okruhu debatujících na tři šatny.V první se probíral sex,ve druhé se vařilo a ta třetí se věnovala zdravotním problémům.K exhumaci-dřív jsme na třídenním čundru nepotřebovali spacák a dnes uvažujeme,jak budeme ráno vstávat a rozhýbávat tělo ,přerozdělíme brufen a jiné…
reagovat - Středa 10. února 2010 v 15:12 ® BigMike
-
Co se myslí tou šatnou? Abych už nebyl v té IV.:(
Jinak uvítám jakékoliv typy na „rozhýbávače“ a „obkladače“ kolen, loktů, ramen, spodních zad a jiných, mnohdy nefungujících orgánů:))
reagovat - Středa 10. února 2010 v 15:09 ® Robur
-
rada číslo 1, teď bych neumíral, blbě se kope hrob…Doufám, že zatím píšu z 1. šatny
reagovat - Středa 10. února 2010 ve 14:37 ® džigit reakce na …
-
HaD> dobře náčelníku.Já už myslel,že je to tady jen první,nebo druhá šatna
reagovatTakhle zdravý server…
- Středa 10. února 2010 ve 14:27 ® HaD
-
wow
reagovatZačnu dělat na seznamu mých neduhů