Vyhledávání
Jarní nástraha
7.2.2010 | tomin | 7.571 zobrazení | 44 odpovědí
Nemá někdo dobrej tip na co chytat začátkem jara. Všichni říkaj že jak rozmrznou vody se chytá nejlíp, že sou ryby hladoví a já na jaře nikdy nic nechyt, až tak v dubnu.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 15. ledna 2011 v 15:30 ® artagon
-
podle mně teda aspon se mi to osvěčilo bylo boilis olihen a houska . do těsta trochu kukuřice mě to svědčí a chytl sem na ní pěknýho kapra.
reagovat - Sobota 13. února 2010 v 19:57 ® Rybapych
-
myslím,že jsou dobrý kostňáci kombinace s kukuřicí a s trhaným rohlíčkem.Na pařemou housku už nechytám,mnohem lepší je ten trhaný rohlík,výhoda je v tom,že rychle si utrhneš velké,nebo malé sousto.Ale ten červík tam musí být také,je to taková třešnička na dortíku!
reagovat - Středa 10. února 2010 v 18:42 ® ollo reakce na …
-
Treba to kombinovať
reagovat - Úterý 9. února 2010 v 8:19 ® tomin
-
na hnojáky mě nikdy nebrali, ale ty červi s kukuřicí vypadaj slibně, napařenej rohlík je takovej univerzální, ale kromě 15cm cejnka sem minulej rok nic do konce dubna nechyt, až pak. Kamoši se mě už chlubyly s kaprama.
reagovat - Pondělí 8. února 2010 v 19:38 ® superweb
-
Kukurice, cervy a muj oblibeny feederovy kuku-cerv(zrnko kukurice a 1 cerv)
reagovat - Pondělí 8. února 2010 ve 14:38 ® Tommy
-
Jednoznačně hnojáčci,červi a pařená veka!!
reagovat - Pondělí 8. února 2010 ve 14:25 ® Homer
-
Celoročně účinnou nástrahou jsou pro mě červi, ale v hodně studené vodě bývá občas lepší pařená houska. Na jaře jsou super i hnojáci.
reagovat - Neděle 7. února 2010 ve 21:13 ® Char
-
Na jaře jsou dobří hnojáčci, červi nebo houska, někdy kombinace více nástrah, je třeba zkoušet co jim zrovna chutná.
reagovat - Neděle 7. února 2010 v 17:52 ® Jak.novi reakce na …
-
spike> Prostě červy v zimě a na brzkém jaře nemám rád. Když jsou mrazy tak se pořádně ani nehejbou a ty ryby se na ně ani moc nehrnou.
reagovat - Neděle 7. února 2010 v 17:26 ® ollo
-
Dobré su aj krúpy ,sparené a nadipované ovocným dipom červy ,aj hnojaci sú univerzalne.
reagovat - Neděle 7. února 2010 v 17:12 ® spike reakce na …
-
Jak.novi> Nevím proč mezi ně nepatří. Letos chytáým už od zimy, jindy jsem chytal až od dubna.
reagovat - Neděle 7. února 2010 v 16:44 ® Jak.novi reakce na …
-
spike> Já psal mé top nástrahy na brzké jaro. Červy mezi ně nepatří.
reagovat - Neděle 7. února 2010 v 16:25 ® spike reakce na …
-
Jak.novi> a co červy?
reagovat - Neděle 7. února 2010 v 16:13 ® Jak.novi
-
Mou nejoblíbenější nástrahou je houska. A to nejlépe pařená, na kostičky nakrájená. Dále používám nakládanou kukuřičku, protože žluté zářivé zrnko ryby láká. Na plavanou kolem břehů, kdy nejvíce zabírají okouni jsou nejlepší klasičtí hnojáci.
reagovat