Chytej.cz

Jarní nástraha necteno

7.2.2010 | tomin | 7.571 zobrazení | 44 odpovědí

Nemá někdo dobrej tip na co chytat začátkem jara. Všichni říkaj že jak rozmrznou vody se chytá nejlíp, že sou ryby hladoví a já na jaře nikdy nic nechyt, až tak v dubnu.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Sobota 15. ledna 2011 v 15:30 ® artagon
artagon

podle mně teda aspon se mi to osvěčilo bylo boilis olihen a houska . do těsta trochu kukuřice mě to svědčí a chytl sem na ní pěknýho kapra.

reagovat
Sobota 13. února 2010 v 19:57 ® Rybapych
Rybapych

myslím,že jsou dobrý kostňáci kombinace s kukuřicí a s trhaným rohlíčkem.Na pařemou housku už nechytám,mnohem lepší je ten trhaný rohlík,výhoda je v tom,že rychle si utrhneš velké,nebo malé sousto.Ale ten červík tam musí být také,je to taková třešnička na dortíku!

reagovat
Středa 10. února 2010 v 18:42 ® ollo reakce na …
ollo

Treba to kombinovať

reagovat
Úterý 9. února 2010 v 8:19 ® tomin

na hnojáky mě nikdy nebrali, ale ty červi s kukuřicí vypadaj slibně, napařenej rohlík je takovej univerzální, ale kromě 15cm cejnka sem minulej rok nic do konce dubna nechyt, až pak. Kamoši se mě už chlubyly s kaprama.

reagovat
Pondělí 8. února 2010 v 19:38 ® superweb
superweb

Kukurice, cervy a muj oblibeny feederovy kuku-cerv(zrnko kukurice a 1 cerv) :-)

reagovat
Pondělí 8. února 2010 ve 14:38 ® Tommy
Tommy

Jednoznačně hnojáčci,červi a pařená veka!!

reagovat
Pondělí 8. února 2010 ve 14:25 ® Homer

Celoročně účinnou nástrahou jsou pro mě červi, ale v hodně studené vodě bývá občas lepší pařená houska. Na jaře jsou super i hnojáci.

reagovat
Neděle 7. února 2010 ve 21:13 ® Char
Char

Na jaře jsou dobří hnojáčci, červi nebo houska, někdy kombinace více nástrah, je třeba zkoušet co jim zrovna chutná.

reagovat
Neděle 7. února 2010 v 17:52 ® Jak.novi reakce na …
Jak.novi

spike> Prostě červy v zimě a na brzkém jaře nemám rád. Když jsou mrazy tak se pořádně ani nehejbou a ty ryby se na ně ani moc nehrnou.

reagovat
Neděle 7. února 2010 v 17:26 ® ollo
ollo

Dobré su aj krúpy ,sparené a nadipované ovocným dipom červy ,aj hnojaci sú univerzalne.

reagovat
Neděle 7. února 2010 v 17:12 ® spike reakce na …
spike

Jak.novi> Nevím proč mezi ně nepatří. Letos chytáým už od zimy, jindy jsem chytal až od dubna.

reagovat
Neděle 7. února 2010 v 16:44 ® Jak.novi reakce na …
Jak.novi

spike> Já psal mé top nástrahy na brzké jaro. Červy mezi ně nepatří.

reagovat
Neděle 7. února 2010 v 16:25 ® spike reakce na …
spike

Jak.novi> a co červy?

reagovat
Neděle 7. února 2010 v 16:13 ® Jak.novi
Jak.novi

Mou nejoblíbenější nástrahou je houska. A to nejlépe pařená, na kostičky nakrájená. Dále používám nakládanou kukuřičku, protože žluté zářivé zrnko ryby láká. Na plavanou kolem břehů, kdy nejvíce zabírají okouni jsou nejlepší klasičtí hnojáci.

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1