Vyhledávání
Echolot - system jednotek
2.2.2010 | JirkaT | 2.322 zobrazení | 6 odpovědí | upravit
Ahoj, uvazuju o koupi echolotu Humminbird 570. Dival jsem se na ebay a ve statech je maji o dost levneji. Nevite nahodou jak to je s mericimi/zobrazujicimi jednotky? Vsude na obrazkach hloubku ukazuji ve stopach, rychlost v mph a teplotu ve farenheit. Je u techto pristroju moznost volby zobrazeni i v merickych jednotkach (metry, km/h, celsia)? Diky za zkusenosti/rady.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 4. února 2010 v 11:47 ® Kazan
-
Jen bych trochu poopravil HaDovo tvrzení o dělení, délka (v tomto případě hloubka) se musí násobit 0,3. takže údaj na echolotu na fotografii odpovídá zhruba 6ti metrům. 1ft (stopa) = 0,305m (metru)
reagovat - Středa 3. února 2010 v 19:35 ® jersey
-
Já mám ze Států dovezený Garmin a jdou mi všechny jednotky přepnout.Takže stupně,metry. A jinak jak píše misel.Vyšel mě na nějakých 2700,–.V té době podobný tady,(tento typ jsem tu neviděl) stál cca 7000,–.
reagovat - Středa 3. února 2010 v 18:34 ® antony
-
Pokud už sis vybral, tak ti fakt nezbývá, než si zvyknout. Když u nás začalo budování počítačových sítí, všechny kabely byly značené taky ve stopách a po pár dnech to nebyl pro nikoho problém si ve vteřině spočítat kolik je 28 stop, atd. (platí pro nás, bývalé montážník různých sítí). Pokud sis ještě nevybral, tak EAGLE a LOWRANCE mají oboje jednotky (us+naše), které si v menu jedenkrát přepneš a jedeš pak podle našich. hola antony
reagovat - Středa 3. února 2010 v 15:42 ® HaD
-
Jak píše misel. Zvyknout se dá rychle. Vše vydělíš zhruba třemi a máš metry. Rychlost není až tak podstatná.
reagovat - Středa 3. února 2010 v 15:36 ® misel reakce na …
- reagovat
- Středa 3. února 2010 v 15:31 ® misel
-
pokud nemá označení X tak je pouze ve stopách, mam 565ku taky z USA a po pár měsících používání jsem si zvyk a ani mi to nepříde, no nekup ho za 3000,– , když daty stál v tý době 10000,–.
reagovat