Vyhledávání
Rybaření Chorvatsko
2.2.2010 | Bobr111 | 15.134 zobrazení | 32 odpovědí
Zdravím všechy, nemáte někdo zkušenosti s rybařením na Vranském jezeře v Chorvatsku? V létě jedeme do Biogradu, odtud by to mělo být kousek. Nevíte, jaká je tam dostupnost (bus, kolo)? Za jakékoli informace moc díky.JR
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 3. února 2010 v 11:52 ® Jak.novi reakce na …
-
osprey> Něco od tebe o Chorvatsku vyšlo v Kajmanovi a u sousedů, jestli se nepletu.
reagovat - Úterý 2. února 2010 v 16:24 ® osprey
-
Ahoj kolego. Připravuju o tom článek. Sice jsem si tam nenahodil, ale proběhal jsem kolem několik hodin, viděl místa odkud se smí chytat, ochutnal místní vodu (fuj) a nadělal docela dost fotek. Vím, že se na to lidé často ptají a tak sem dám takový soubor dostupných informací, mapu, fotky a postřehy, které mě napadly. Termín zveřejnění březen – duben.
Bus jsem moc nezaregistroval, na kole dojedeš celkem snadno. Ideální je to po silnici z Biogradu do vesnice Drage a kus před koncem téhle osady zatáčí k jezeru slušná cesta. K jezeru bys mohl zahnout už dřív v městečku Pakoštane a ušetřit dost kiláků, ale mě se tamní cíp jezera tolik nelíbil. Navíc u Drage se chytá z borového háje, kde je stín a ono je to okolí jezera kamenité a vyprahlé.
reagovat