Chytej.cz

Chata Standa a Podhradí nad Dyjí necteno

2.2.2010 | nurse02 | 5.344 zobrazení | 12 odpovědí

Nemáte někdo za sebou pobyt na chatě Standa v Podhradí n. Dyjí. Případně nějaké další osvědčené chaty. Díky za vše. ICQ 216350383 e-mail: breberusa.r@tiscali.cz

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 9. května 2013 v 16:36 ® cujo

Hloubka je asi největší pod mostem a pak kousek výš, vzhledem k tomu, že skáču z vršku mostu a nikdy sem se tam nedotkl dna, tak to nějakej metři bude, snad něco kolem 3, ale to bych kecal, nikdy jsem toneměřil. Čím výš k hranicím tím je hloubka menší, ale o to zajímavější se dajít místečka… Jinak s těma velkejma kaprama, nad sedmdesát asi těžko a pokud tam takovýho chytneš, tak klobouk dolů. Jinak na spodním splavu mám vyzkoušený jelce na plavajdu na řasy ze splavu . . . . :-)) ))

reagovat
Středa 8. května 2013 ve 12:48 ® pepanek reakce na …

carpium> tam je to tak prochytávané od chatařů,že to vidím dost černě.

reagovat
Úterý 7. května 2013 v 18:15 ® carpium reakce na …
carpium

Počítám to od přehrady, zajímá mě úsek od mostu v Podhradí dál proti proudu řeky. Jaká je tam hlubka? A zda je tam možný větší kapr. Za odpověď o sumcích z druhého fóra moc děkuji.

reagovat
Úterý 7. května 2013 v 16:53 ® cujo

Druhej od kud počítáš? U mostu nebo u Zátiší? Kapřika nad 70 sem tam viděl jenom jednou, počítám úsek řeky od hranic po Penkýřky… Je ale možný, že tam jsou, ale jenom sem žádnýho nechytl, líčím na ně jenom občas, když tam přespávám pod širákem, takže co se týče kapříků by tady měl napsat někdo kdo je tam pravidelně chytá. Jinak hlavně dravci, mám tam na jednom úseku starýho známýho sumečka, chytám ho tam už od jeho 35 cm, posledně měl 88, tak snad se tam s ním letos potkám :-)) )) Ikdyž kdo ví, co se mi zdálo v posledních letech tak je to tam jak na divokým západě, RS sem tam za 20 let nepotkal a nikdo moc předpisy nedodržuje. Posledně jsem tam měl konflik s jakousi partičkou z kama si z Čech, dvě basy ve vodě, chytali z opalovacích lehátek, taky ve vodě, kolem bordel jak v tanku . . . . Tím se nechci slušných rybářů z Čech dotknout!

reagovat
Úterý 7. května 2013 v 15:40 ® carpium reakce na …
carpium

á jedu v červenci nad druhý splav, přímo do Podhradí. Rád bych kapra. Je reálné ulovit něco vetšího, nad 70cm?

reagovat
Úterý 7. května 2013 v 15:18 ® carpium
carpium

Já jedu v červenci nad druhý splav, přímo do Podhradí. Rád bych kapra. Je reálné ulovit něco vetšího, nad 70cm?

reagovat
Úterý 7. května 2013 v 15:09 ® cujo

no, v Podhradí se chytá dobře, je to jeden z mých nejoblíbenějších revírů, hlavně si musíš ujasnit, do které části :-) Já tam jezdím na dravce, ale daří se tam aj „normálním“ rybám.....

reagovat
Úterý 7. května 2013 ve 14:56 ® carpium
carpium

Má někdo zkušenosti s tímto místem? Jak se chytá v Podhradí n. Dyjí? Díky za každé info

reagovat
Středa 3. února 2010 v 11:45 ® Robur
Robur

ok, zkušenosti nemám, ale neboj mám záchvat vtipnosti, takže abych nebyl za vola, kamarád prodává chalupu ve Stálkách, což je kousek

reagovat
Středa 3. února 2010 v 11:34 ® nurse02
nurse02

Pro rýpaly opraveno tak by snad mohla být nějaká odpověď k věci.

reagovat
Středa 3. února 2010 v 10:45 ® Robur reakce na …
Robur

:-D není dák

reagovat
Středa 3. února 2010 v 9:05 ® hraji
hraji

Dvakrát jsi použil jméno obce Podhradí nad Dyjí, ani jednou se ti nepodařilo napsat jej správně. Hrůza.

reagovat