Vyhledávání
V čem chodíte na ryby? aneb jak má vypadat rybář?
1.2.2010 | Ciffik | 32.275 zobrazení | 76 odpovědí
Myslím, že už nemusím nic moc dodat…snad jen co si myslíte o maskáčích? Znamená ještě pro rybáře ,,zelená" něco, nebo už je to přežitek?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 23. února 2010 v 18:15 ® tucnak11
-
Takto kamoši vypada spravny rybař jak je unave po dlouhe vlačce.ha.
reagovat - Úterý 23. února 2010 v 18:09 ® kamos007
-
Tommy>
reagovat - Úterý 23. února 2010 v 18:07 ® Tommy reakce na …
-
Jak.novi> A to takhle chodíš i v zimě?
reagovat - Úterý 23. února 2010 v 17:57 ® kamos007 reakce na …
-
Ciffik> tos trefil.nějaké namacgrovance co musí být vystrojeni i na ryby.na ryby si člověk veme to včem mu je dobře a né ať může rovnou z ryb na módní přehlídku!!!
reagovat - Úterý 23. února 2010 v 17:50 ® Jak.novi
-
Snad mě nebudete lynčovat za reklamu, ale poslední dobou rád chodím v oblečení mé oblíbené rybářské značky.
reagovat - Úterý 23. února 2010 v 15:46 ® Tommy
-
Bez maskáčů ani ránu!!!
reagovat - Úterý 23. února 2010 v 15:18 ® Ciffik reakce na …
-
kamos007> no vidíš, třeba i proto jsem založil tohle fórum…to co je pro mě nepřípustný ostatním nevadí a naopak…v tomhle jsem celkem extrémista…fakt je že víc než maskáče mi vadí bílé tričko, džínsy a značkové pokud možno bílé boty…to chytám nerva
reagovat - Úterý 23. února 2010 ve 14:49 ® kamos007 reakce na …
-
Ciffik> maskače pokud nejsou moc vyřvané jsou vpoho ne???
reagovat - Pondělí 22. února 2010 ve 23:13 ® Dawee reakce na …
-
moje řeč, hlavní je když má člověk co chytat, potom je úplně jedno co má na sobě
reagovat - Pondělí 22. února 2010 ve 21:02 ® tomin
-
v maskáčích, v monterkách, nebo nějaky tmavší oblečení. Hlavně né žlutou, oranžovou či červenou. Děda říká že to plaší ryby, mě se to zdálo jako pitomost, ale něco na tom bude.
reagovat - Pondělí 22. února 2010 ve 20:52 ® Ciffik reakce na …
-
tomashr> jj taky pravda, vím, že kámoš co byl u profíků měl hoodně slušné věci s kterými bych neměl problém, já spíš mluvil o maskáčích viz Dawee…
reagovat - Pondělí 22. února 2010 ve 20:43 ® jarad
-
No jo,někdo v maskáčích,goratexu,tmavém oblečení někdo dokonce polonahý nebo v pantoflích,ale moje montérky ve spěchu z práce rovnou k vodě sou prostě pro někoho hnus.
reagovatKdyž já mám ty maskáče prostě jako sváteční oblečení
Ať si každý chodí co je mu dobré hlavně ať máme ryb dostatek......
- Pondělí 22. února 2010 v 19:23 ® Dawee
-
K vodě chodím v maskáčích a zelený košily nebo v tmavejch kraťasech a triku, když je chladno tak nosim černou pracovní vestu a když už je fakt kosa nebo jdu na noční rybačku tak nosim bundu po veřejný bezpečnosti s podšívkou a límečkem která neprofoukne ani nepromokne, na nohy většinou kanady nebo farmářky a když je hic tak pantofle.
reagovat - Pondělí 22. února 2010 v 18:47 ® tomashr reakce na …
-
Ciffik> U maskáčů záleží na druhu – některé kamufláže jsou poměrně decentní a s trochou nadsázky si tě nikdo moc nevšimne ani ve městě, v jiných budeš vypadat s prominutím jako debil i u vody. Osobně mám sice radši klasickou khaki zelenou než maskáč, ale najdou se vzory maskáčů, které mi nijak nevadí. Samostatnou kapitolou jsou pak maskáče v různých „realtree“ stylech jako třeba mezi rybáři známý Shimano Tribal, tam už tě pak z nějaké „armádní úchylky“ bude podezírat ještě méně lidí.
reagovat - Pondělí 22. února 2010 v 11:22 ® chose120 reakce na …
-
Ještě že jsem je nafasoval a nechal si je než nás zrušili.
reagovat - Pondělí 22. února 2010 v 11:18 ® MP-E65mm reakce na …
-
chose120> no když by si k tomu připočetl ještě termo prádlo jak vršek tak spodky + kvalitní fleec mikinu tak by jsi tu částku atakoval
reagovatsamozřejmě v nějakém army shopu seženeš kvalitní goretexové hadry za hubičku.
- Pondělí 22. února 2010 v 11:10 ® chose120 reakce na …
-
Mám goretex vojenský a k tomu boty taky goretex a maximálně mi vyhovuje.Jsem zvědavý kolik bych musel zaplatit za kvalitní boty a bundu ze spodkem.Myslím si že 20 000 by bylo málo..
reagovat - Pondělí 22. února 2010 v 11:05 ® MP-E65mm
-
K maskáčum mám odpor, nespíš bych si je na sebe nevzal. A to jsem nebyl na vojně. Domnívám se, že je jedno v čem kdo chodí na ryby. Důležité je aby se v tom dotyčný cítil dobře a pokud dbá na nějaké funkní prádlo tak aby splňovalo to co má. Jinak je to fuk. Já osobně používám goretexové hadry od Tilaku a v létě když je vedro tak jdu klidně polonahý
reagovat - Pondělí 22. února 2010 v 10:51 ® FISHERBOY
-
přesně tak … nezničitelnost je jejich hlavní přeností:D
reagovat - Pondělí 22. února 2010 v 10:42 ® chose120 reakce na …
-
Já jsem byl v armádě 7 let jako profík.Ty vojenské věci nejsou špatné a dlouho vydrží.
reagovat - Pondělí 22. února 2010 v 9:49 ® Ciffik
-
to máte těžký, já bych zas nevylezl z baráku v maskáčích, když si chce hrát někdo na vojáka…nevím, nějak to nemám rád…
reagovat - Neděle 21. února 2010 ve 21:39 ® FISHERBOY
-
jinak ty monterky…no nevim , já bych v nich k vodě nešel…
reagovat - Neděle 21. února 2010 ve 21:38 ® FISHERBOY
-
Léto: tričko mikina kraťasy – nejaké tmavší nebo maskáč… a tenisky v kterých lezu do vody..... když přituhne : maskáče, termo hadry, bombr.
reagovat - Neděle 21. února 2010 ve 20:47 ® jarad reakce na …
-
vochy> no nekecejjj,hnus? I když sou čisté?
reagovat - Neděle 21. února 2010 v 19:24 ® vochy
-
Monterky no to je hnus.Každá zábava má své oblečení.
reagovat - Neděle 21. února 2010 v 18:27 ® jarad
-
když mám čas hned po práci tak v montérkách.
reagovat - Neděle 21. února 2010 v 17:59 ® fishing USA
-
Zelena urcite neni zadny prezitek.Kazdemu se ale libi nebo vyhovuje neco jineho.Ja mam treba maskace rad,ale to neznamena,ze k vode nejdu i v jinem obleceni,at ut jeans nebo jine obleceni.Vyber dnes je slusny a tak je jen na kazdem z nas,co bude preferovat.
reagovat - Neděle 21. února 2010 v 10:56 ® kamos007
-
Klasika zelené oblečení a podle toho kam du buď gumáky nebo boty. zelená vesta pokud je chladněji jinač v zelené mikině,maskáče a někdy čepku ale u té barvu pokud není červená atd… tak barvu nijak neřeším.
reagovat - Neděle 21. února 2010 v 10:37 ® BigMike
-
Pokud to jde, tak maskáče! Prostě zelené, nenápadné barvy do přírody.
reagovat - Sobota 20. února 2010 ve 20:35 ® Jak.novi
-
V poslední době mi začalo vyhovovat toto oblečení.
reagovat