Vyhledávání
V čem chodíte na ryby? aneb jak má vypadat rybář?
1.2.2010 | Ciffik | 32.394 zobrazení | 76 odpovědí
Myslím, že už nemusím nic moc dodat…snad jen co si myslíte o maskáčích? Znamená ještě pro rybáře ,,zelená" něco, nebo už je to přežitek?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 20. února 2010 ve 20:24 ® tony.bobo
-
Já myslím že je to každého věc.Každému vyhovuje něco jiného a každý se cítí dobře v něčem jiném.Já osobně preferuji maskáče né proto že by se mi stýskalo po vojně ale zastávám názor že není důležité nevidět a být viděn ale vidět a nebýt viděn.Není nad to když nahodíš a každý kouká odkud to přilítlo.Každopádně ale nezatracuju ostatní oděv jen co trochu nechápu jsou maníci v zašvihanejch montérkách od vazelíny a oleje ale každý sme nějaký.
reagovat - Sobota 20. února 2010 ve 20:01 ® vondras
-
AT SI KAŽDÝ NOSÍ CO CHCE DŮLEŽITĚJŠÍ JE JEHO CHOVÁNÍ U VODY JAK PŘI RYBOLOVU TAK I PO NĚM KDY ODEJDE OD VODY A NENÍ POZNAT ŽE TAM BYL !!!??
reagovat - Sobota 20. února 2010 v 16:52 ® Boleslav
-
Móda pro letošní sezonu. Bohužel se k tomu hodí jen pruty Hardy.
reagovat - Sobota 6. února 2010 ve 21:01 ® skwor
-
Tohle nějak neřeším, hlavní je pohodlí. Tmavší nenápadné barvy oblečení nosím i normálně, takže k tomu většinou přibyde jenom vesta a jinak žádná změna proti normálnímu nošení
reagovat - Sobota 6. února 2010 ve 20:57 ® Jak.novi
-
Na ostro a ryby budou šílet
reagovat - Sobota 6. února 2010 ve 20:22 ® spike
-
Na ryby chodím v černých nebo šedých kapsáčích a černou bundou, a když se oteplí tak v kratasech a šedém nebo maskáčovém tričku.
reagovat - Sobota 6. února 2010 ve 20:06 ® Char
-
Na ryby nosím maskáče nebo zelené oblečení,chovám se pokud možno nenápadně, že jsem u vody nemusí vědět ryby ani okolní rybáři. Nechápu lidi co jdou na ryby v bílém oblečku se třemi pruhy a bojí se o něco otřít aby se neumazali.
reagovat - Sobota 6. února 2010 v 19:09 ® smisa 3!
-
oblečení na ryby musí být hlavně pohodlný a v zimě teplý. Nejsem voják,sem rybář. Maskáče nenosím,ale snažím se nebít nápadnej,tak nějaký odstín šedá až černá
reagovat - Úterý 2. února 2010 v 19:46 ® Libor reakce na …
-
osprey> na výstavě jsem si koupil pletenou kuklu, plastické operace taky už nejsou drahé. Ale asi bude uplně nejlepší to vzít obráceně : Být viditelný, ale chodit tam kde nikdo není
reagovat - Úterý 2. února 2010 v 18:18 ® LeoC reakce na …
-
Vitta> I pro mě, neznám nic lepšího. A když už zaprasení neúnosné po jednom vyprání je ze mně opět "švihák lázeňský:
reagovat - Úterý 2. února 2010 v 8:05 ® Vitta
-
Pro mě je top obleček u kterého nikdo na první pohled nepozná, že jsem tak trochu prasátko co si utírá ruce od slizu, šrotu, bahna atd. o kalhoty
reagovat - Úterý 2. února 2010 v 0:38 ® osprey reakce na …
-
Libor> Ano, chci být jako ony!
Pravda je, že bych rád procházel světem tak, aby se za mnou ani nepoznalo, že jsem tu byl.
reagovat - Pondělí 1. února 2010 ve 23:50 ® Libor
-
osprey> občas se mi u vody zdá že tak vypadají ryby..
reagovat - Pondělí 1. února 2010 ve 23:46 ® osprey
-
Jestli jste viděli film Predátor, tak já bych rád vypadal u vody jako takový ten rozmazaný mihotavý stín – tak jak vypadala ta potvora na začátku filmu. Ale není mi dáno…
reagovat - Pondělí 1. února 2010 ve 23:03 ® regulus
-
Ciffik> no tak ti nevím, jak ti odpovědět. Už se tu o tom mnohokrát diskutovalo.
Já třeba chodím na ryby různě, v riflách, v kraťasách, v tričku, na chatě na sebe třeba i ty maskáče navleču, když si jdu vyjímečně sednout večer a u vody je zima (hodím na sebe starý hadry co tam mám), ale taky v Goretexové bundě, takže to nijak vyspecifikovaný nemám. Je ale třeba fakt, že v tom co vylezu na tý chatě bych se ve městě na rybách asi neukázal, protože by mě mohli sebrat pro potulku.
To, jestli jsou nebo nejsou maskáče přežitek, tak bych takto neviděl, jsou lidé, co si ve vojenským oblečení libujou, takže v tom chodí, dá se dneska v armyshopech koupit lecos a konec konců i rybářský kšefty nabízí oblečení ve strakatých maskovacích barvách. Já tu zelenou moc rád nemám, takže chodím v lecčems i když je pravda, že v létě si beru na mušení vesměs zelený tričko, abych v tý vodě tak nesvítil. Jinak pokud se barev týtá tak na ryby preferuju spíš hnědou, béžovou, šedivou, černou, prostě nic moc strakatýho a maskáče bych si v životě nekoupil, to co mám, je pozůstatek z dob hodně minulých a přiznám se, že i dřív jsem to nosil jenom zřídka, jsou to prostě hadry pro strejčka příhodu, k ohňu, do lesa a někdy i na ryby.
reagovat - Pondělí 1. února 2010 ve 22:43 ® Ciffik
-
Takto potkáte u vody mě…
reagovat