Chytej.cz

V čem chodíte na ryby? aneb jak má vypadat rybář? necteno

1.2.2010 | Ciffik | 32.394 zobrazení | 76 odpovědí

Myslím, že už nemusím nic moc dodat…snad jen co si myslíte o maskáčích? Znamená ještě pro rybáře ,,zelená" něco, nebo už je to přežitek?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1   
Sobota 20. února 2010 ve 20:24 ® tony.bobo
tony.bobo

Já myslím že je to každého věc.Každému vyhovuje něco jiného a každý se cítí dobře v něčem jiném.Já osobně preferuji maskáče né proto že by se mi stýskalo po vojně ale zastávám názor že není důležité nevidět a být viděn ale vidět a nebýt viděn.Není nad to když nahodíš a každý kouká odkud to přilítlo.Každopádně ale nezatracuju ostatní oděv jen co trochu nechápu jsou maníci v zašvihanejch montérkách od vazelíny a oleje ale každý sme nějaký.

reagovat
Sobota 20. února 2010 ve 20:01 ® vondras

AT SI KAŽDÝ NOSÍ CO CHCE DŮLEŽITĚJŠÍ JE JEHO CHOVÁNÍ U VODY JAK PŘI RYBOLOVU TAK I PO NĚM KDY ODEJDE OD VODY A NENÍ POZNAT ŽE TAM BYL !!!??

reagovat
Sobota 20. února 2010 v 16:52 ® Boleslav
Boleslav

Móda pro letošní sezonu. Bohužel se k tomu hodí jen pruty Hardy.

reagovat
foto/forum/2010/th-img12216.jpg
Sobota 6. února 2010 ve 21:01 ® skwor
skwor

Tohle nějak neřeším, hlavní je pohodlí. Tmavší nenápadné barvy oblečení nosím i normálně, takže k tomu většinou přibyde jenom vesta a jinak žádná změna proti normálnímu nošení :-)

reagovat
foto/forum/2010/th-img11921.jpg
Sobota 6. února 2010 ve 20:57 ® Jak.novi
Jak.novi

Na ostro a ryby budou šílet :-))

reagovat
Sobota 6. února 2010 ve 20:22 ® spike
spike

Na ryby chodím v černých nebo šedých kapsáčích a černou bundou, a když se oteplí tak v kratasech a šedém nebo maskáčovém tričku.

reagovat
Sobota 6. února 2010 ve 20:06 ® Char
Char

Na ryby nosím maskáče nebo zelené oblečení,chovám se pokud možno nenápadně, že jsem u vody nemusí vědět ryby ani okolní rybáři. Nechápu lidi co jdou na ryby v bílém oblečku se třemi pruhy a bojí se o něco otřít aby se neumazali.

reagovat
Sobota 6. února 2010 v 19:09 ® smisa 3!
smisa 3!

oblečení na ryby musí být hlavně pohodlný a v zimě teplý. Nejsem voják,sem rybář. Maskáče nenosím,ale snažím se nebít nápadnej,tak nějaký odstín šedá až černá

reagovat
Úterý 2. února 2010 v 19:46 ® Libor reakce na …
Libor

osprey> na výstavě jsem si koupil pletenou kuklu, plastické operace taky už nejsou drahé. Ale asi bude uplně nejlepší to vzít obráceně : Být viditelný, ale chodit tam kde nikdo není :-)

reagovat
Úterý 2. února 2010 v 18:18 ® LeoC reakce na …
LeoC

Vitta> I pro mě, neznám nic lepšího. A když už zaprasení neúnosné po jednom vyprání je ze mně opět "švihák lázeňský:

reagovat
Úterý 2. února 2010 v 8:05 ® Vitta

Pro mě je top obleček u kterého nikdo na první pohled nepozná, že jsem tak trochu prasátko co si utírá ruce od slizu, šrotu, bahna atd. o kalhoty

reagovat
Úterý 2. února 2010 v 0:38 ® osprey reakce na …
osprey

Libor> Ano, chci být jako ony! :-))

Pravda je, že bych rád procházel světem tak, aby se za mnou ani nepoznalo, že jsem tu byl.

reagovat
Pondělí 1. února 2010 ve 23:50 ® Libor
Libor

osprey> občas se mi u vody zdá že tak vypadají ryby..

reagovat
Pondělí 1. února 2010 ve 23:46 ® osprey
osprey

Jestli jste viděli film Predátor, tak já bych rád vypadal u vody jako takový ten rozmazaný mihotavý stín – tak jak vypadala ta potvora na začátku filmu. Ale není mi dáno… :-)

reagovat
Pondělí 1. února 2010 ve 23:03 ® regulus
regulus

Ciffik> no tak ti nevím, jak ti odpovědět. Už se tu o tom mnohokrát diskutovalo.

Já třeba chodím na ryby různě, v riflách, v kraťasách, v tričku, na chatě na sebe třeba i ty maskáče navleču, když si jdu vyjímečně sednout večer a u vody je zima (hodím na sebe starý hadry co tam mám), ale taky v Goretexové bundě, takže to nijak vyspecifikovaný nemám. Je ale třeba fakt, že v tom co vylezu na tý chatě bych se ve městě na rybách asi neukázal, protože by mě mohli sebrat pro potulku. :-D

To, jestli jsou nebo nejsou maskáče přežitek, tak bych takto neviděl, jsou lidé, co si ve vojenským oblečení libujou, takže v tom chodí, dá se dneska v armyshopech koupit lecos a konec konců i rybářský kšefty nabízí oblečení ve strakatých maskovacích barvách. Já tu zelenou moc rád nemám, takže chodím v lecčems i když je pravda, že v létě si beru na mušení vesměs zelený tričko, abych v tý vodě tak nesvítil. Jinak pokud se barev týtá tak na ryby preferuju spíš hnědou, béžovou, šedivou, černou, prostě nic moc strakatýho a maskáče bych si v životě nekoupil, to co mám, je pozůstatek z dob hodně minulých a přiznám se, že i dřív jsem to nosil jenom zřídka, jsou to prostě hadry pro strejčka příhodu, k ohňu, do lesa a někdy i na ryby.

reagovat
Pondělí 1. února 2010 ve 22:43 ® Ciffik
Ciffik

Takto potkáte u vody mě…

reagovat
foto/forum/2010/th-img11787.jpg
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1