Vyhledávání
Výstava Petrův zdar 12-14.3.2010 Letňany
1.2.2010 | Kazan | 3.947 zobrazení | 23 odpovědí
Kdo z vás se zůčastní této výstavy (výstava byla každoročně v Holešovicích). Má skutečně tato výstava co nabídnout, i když bude nyní ve větších prostorách, po Forfishingu 2010.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 9. března 2010 ve 20:48 ® dodorider reakce na …
-
HaD> kdy je vlastne to brno? nepotrebujete pomocnika
reagovathlasim se dobrovolne rad bych se tam jel juknout
ale nemam jak se tam dostat
je to rpes celou cr doř..e
- Úterý 9. března 2010 ve 20:43 ® jirka10 reakce na …
-
tomashr> Díky. Taky to nevidím moc dobře, ale mám to kousek a tak se podívat půjdu, jen doufám, že tam bude aspoň něco. Jestli má někdo podrobnější informace, tak to sem prosím napište. Díky.
reagovat - Úterý 9. března 2010 ve 20:36 ® tomashr reakce na …
-
jirka10> Výstava bude určitě – v daném termínu tam běží výstav více, takže o akci v Letňanech asi není pochyb. Viz http://www.terinvest.com/, měly by být vlastně 4 výstavy najednou. Ovšem kolik (a jestli vůbec) bude vystavovatelů z oblasti rybařiny je velká otázka a osobně jsem poměrně hodně skeptický…
reagovat - Úterý 9. března 2010 ve 20:30 ® jirka10 reakce na …
-
HaD> Ahoj, je temhle týden ta výstava v letňanech? Už jsem o ní nikde nečetl, takže pokud je, tak chci jen připomenout, že je něco pro rybáře…
reagovat - Úterý 9. února 2010 ve 22:04 ® Libor
-
možná zajedu taky.
reagovat - Středa 3. února 2010 v 19:52 ® jersey
-
No já si FF opravdu užil,takže jdu i sem.Vím, že ta úroveň asi taková nebude,(soudím dle toho, jaké byly Holešovice), nicméně mám Letňany za rohem, tak co bych „nekouk“
jirka10:koukám, že se možná na zámečku i třeba potkáváme…
reagovat - Středa 3. února 2010 ve 3:16 ® HaD reakce na …
-
sus1> určitě ne e. To bychom fyzicky nedali. A finančně nevěřím v dostatečný ohlas.
reagovat - Úterý 2. února 2010 ve 14:30 ® HaD reakce na …
-
jirka10> To věřím. Já taky rád jezdím.
reagovat - Úterý 2. února 2010 ve 14:21 ® jirka10 reakce na …
-
Prostě uvidíme, věřím, že máš bohaté zkušenosti, já jen mám tyhle akce rád a mrzelo by mě, kdyby jedna skončila.
reagovat - Úterý 2. února 2010 ve 13:33 ® HaD reakce na …
-
jirka10> OK
reagovatVíš co, já mluvím z vlastních zkušeností a s veletrhy je mám opravdu hodně bohaté.
- Úterý 2. února 2010 v 11:57 ® jirka10 reakce na …
-
Možná máš pravdu, uvidíme. Já půjdu (teda jestli to nezruší). Mám to sice hodně daleko, ale co má člověk zrovna dělat (děti už velké, manželka protivná
reagovat) Necháme se překvapit. Jinak FF byl fakt pěknej.
- Úterý 2. února 2010 v 9:16 ® sus1 reakce na …
-
HaD> A ty v Praze budeš?
reagovat - Úterý 2. února 2010 v 0:11 ® HaD reakce na …
-
osprey> a to je náš sortiment a množství věcí které vezeme oproti jiným minimální…
reagovat - Pondělí 1. února 2010 ve 23:53 ® osprey
-
Nezbývá mi než s Davidem souhlasit. Pohled do zákulisí byl velmi poučný.
Jen k tomu jeho odhadu se nemůžu vyjádřit – chybí mi přehled.
reagovat - Pondělí 1. února 2010 ve 23:28 ® HaD
-
jirka10> nesouhlasit můžeš, ale já Ti garantuju, že opravdu kdo z oboru rybaření něco znamená tam nepůjde. Vzhledem k osmidenímu Brnu, které je o týden později by to byla sebevražda. Zúčastnit se veletrhu jako vystavovatel je totiž neskutečně náročné jak finančně, tak především fyzicky a logisticky. A bez rybářských firem asi rybářský veletrh fungovat nemůže. A stavět na pár prodejcích asi nebudou. Můj odhad je, že víc než 10 drobných firmiček se prostě nepřihlásí.
reagovat - Pondělí 1. února 2010 ve 23:04 ® vagi
-
Rozhodně nepůjdu, přestože to mám blízko. Jsem přesvědčen, že nebudou mít, co nabídnout, jestli se to vůbec uskuteční. Ale do Brna týden potom pojedu určitě i když to mám 300 km.
reagovat - Pondělí 1. února 2010 v 17:02 ® skwor
-
Asi nepůjdu. Uvidíme ještě podle zastoupených firem. Nevěřím, že se vyrovná FF.
reagovat - Pondělí 1. února 2010 v 15:51 ® tomashr reakce na …
-
HaD> Je tam jedna nepřehlédnutelná věc – ta kombinace s veletrhy Outdoor a pak Lodě-karavany. Tohle totiž docela funguje, v praxi se to už osvědčilo třeba u podzimního Model Hobby, který je už pár let „sdílen termínem“ s veletrhem hraček. Fakt prostě je, že ta určitá „synergie“ roli hraje, rybářů, které zajímá i outdoor vybavení a případně i něco z lodi/karavanů bude hodně. Pokud tam aspoň nějaké rybářské vystavovatele dostanou, tak by výsledek nemusel být vůbec špatný…
reagovat - Pondělí 1. února 2010 v 15:23 ® tomashr
-
Záleží jestli to vůbec bude a pak samozřejmě kolik bude vystavovatelů. Návštěvníků by se asi našlo dost, ale jestli bude co navštívit je velká otázka…
reagovat - Pondělí 1. února 2010 v 15:09 ® Kazan reakce na …
-
HaD> to Brno je jeden důvod, a hlavně kdo tam půjde vystavovat, pokud třeba vezmu firmy od kaprařiny, tak všechny už byli na FF, a pochybuju že tam někdo pojede kvůli prodejci vteřinovek. Na stránkách pořadatele nejde vyčíst kdo se má na výstavě prezentovat.
reagovat - Pondělí 1. února 2010 v 15:00 ® jirka10 reakce na …
-
Nesouhlasím, z Prahy a okolí určitě lidé přijedou, teda jestli to nezruší pořadatel.
reagovat - Pondělí 1. února 2010 ve 14:50 ® HaD
-
Můj názor je ten, že se akce možná ani nebude konat. Nedovedu si představit někoho, kdo v tomto oboru něco znamená a půjde sem, když hned o týden později bude Brno.
reagovat - Pondělí 1. února 2010 ve 12:54 ® jirka10
-
Já půjdu. Zase potkám pár známích, něco nového tam určitě bude. FF2010 se to určitě nevyrovná, ale účast asi bude
reagovatHolešovice byly šíleně malé a nedalo se tam hnout (stejně jako na FF v sobotu dopoledne) a tak jsem zvědav jak si pořadatelé poraděj s Letňanama.