Chytej.cz

Výstava Petrův zdar 12-14.3.2010 Letňany necteno

1.2.2010 | Kazan | 3.947 zobrazení | 23 odpovědí

Kdo z vás se zůčastní této výstavy (výstava byla každoročně v Holešovicích). Má skutečně tato výstava co nabídnout, i když bude nyní ve větších prostorách, po Forfishingu 2010.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 9. března 2010 ve 20:48 ® dodorider reakce na …
dodorider

HaD> kdy je vlastne to brno? nepotrebujete pomocnika :-D hlasim se dobrovolne rad bych se tam jel juknout :-D ale nemam jak se tam dostat :-D je to rpes celou cr doř..e

reagovat
Úterý 9. března 2010 ve 20:43 ® jirka10 reakce na …

tomashr> Díky. Taky to nevidím moc dobře, ale mám to kousek a tak se podívat půjdu, jen doufám, že tam bude aspoň něco. Jestli má někdo podrobnější informace, tak to sem prosím napište. Díky.

reagovat
Úterý 9. března 2010 ve 20:36 ® tomashr reakce na …

jirka10> Výstava bude určitě – v daném termínu tam běží výstav více, takže o akci v Letňanech asi není pochyb. Viz http://www.terinvest.com/, měly by být vlastně 4 výstavy najednou. Ovšem kolik (a jestli vůbec) bude vystavovatelů z oblasti rybařiny je velká otázka a osobně jsem poměrně hodně skeptický…

reagovat
Úterý 9. března 2010 ve 20:30 ® jirka10 reakce na …

HaD> Ahoj, je temhle týden ta výstava v letňanech? Už jsem o ní nikde nečetl, takže pokud je, tak chci jen připomenout, že je něco pro rybáře…

reagovat
Úterý 9. února 2010 ve 22:04 ® Libor
Libor

možná zajedu taky.

reagovat
Středa 3. února 2010 v 19:52 ® jersey
jersey

No já si FF opravdu užil,takže jdu i sem.Vím, že ta úroveň asi taková nebude,(soudím dle toho, jaké byly Holešovice), nicméně mám Letňany za rohem, tak co bych „nekouk“ :-)

jirka10:koukám, že se možná na zámečku i třeba potkáváme…

reagovat
Středa 3. února 2010 ve 3:16 ® HaD reakce na …
HaD

sus1> určitě ne e. To bychom fyzicky nedali. A finančně nevěřím v dostatečný ohlas.

reagovat
Úterý 2. února 2010 ve 14:30 ® HaD reakce na …
HaD

jirka10> To věřím. Já taky rád jezdím.

reagovat
Úterý 2. února 2010 ve 14:21 ® jirka10 reakce na …

Prostě uvidíme, věřím, že máš bohaté zkušenosti, já jen mám tyhle akce rád a mrzelo by mě, kdyby jedna skončila.

reagovat
Úterý 2. února 2010 ve 13:33 ® HaD reakce na …
HaD

jirka10> OK :-) Víš co, já mluvím z vlastních zkušeností a s veletrhy je mám opravdu hodně bohaté.

reagovat
Úterý 2. února 2010 v 11:57 ® jirka10 reakce na …

Možná máš pravdu, uvidíme. Já půjdu (teda jestli to nezruší). Mám to sice hodně daleko, ale co má člověk zrovna dělat (děti už velké, manželka protivná :-) ) Necháme se překvapit. Jinak FF byl fakt pěknej.

reagovat
Úterý 2. února 2010 v 9:16 ® sus1 reakce na …

HaD> A ty v Praze budeš?

reagovat
Úterý 2. února 2010 v 0:11 ® HaD reakce na …
HaD

osprey> a to je náš sortiment a množství věcí které vezeme oproti jiným minimální…

reagovat
Pondělí 1. února 2010 ve 23:53 ® osprey
osprey

Nezbývá mi než s Davidem souhlasit. Pohled do zákulisí byl velmi poučný.

Jen k tomu jeho odhadu se nemůžu vyjádřit – chybí mi přehled.

reagovat
Pondělí 1. února 2010 ve 23:28 ® HaD
HaD

jirka10> nesouhlasit můžeš, ale já Ti garantuju, že opravdu kdo z oboru rybaření něco znamená tam nepůjde. Vzhledem k osmidenímu Brnu, které je o týden později by to byla sebevražda. Zúčastnit se veletrhu jako vystavovatel je totiž neskutečně náročné jak finančně, tak především fyzicky a logisticky. A bez rybářských firem asi rybářský veletrh fungovat nemůže. A stavět na pár prodejcích asi nebudou. Můj odhad je, že víc než 10 drobných firmiček se prostě nepřihlásí.

reagovat
Pondělí 1. února 2010 ve 23:04 ® vagi
vagi

Rozhodně nepůjdu, přestože to mám blízko. Jsem přesvědčen, že nebudou mít, co nabídnout, jestli se to vůbec uskuteční. Ale do Brna týden potom pojedu určitě i když to mám 300 km.

reagovat
Pondělí 1. února 2010 v 17:02 ® skwor
skwor

Asi nepůjdu. Uvidíme ještě podle zastoupených firem. Nevěřím, že se vyrovná FF.

reagovat
Pondělí 1. února 2010 v 15:51 ® tomashr reakce na …

HaD> Je tam jedna nepřehlédnutelná věc – ta kombinace s veletrhy Outdoor a pak Lodě-karavany. Tohle totiž docela funguje, v praxi se to už osvědčilo třeba u podzimního Model Hobby, který je už pár let „sdílen termínem“ s veletrhem hraček. Fakt prostě je, že ta určitá „synergie“ roli hraje, rybářů, které zajímá i outdoor vybavení a případně i něco z lodi/karavanů bude hodně. Pokud tam aspoň nějaké rybářské vystavovatele dostanou, tak by výsledek nemusel být vůbec špatný…

reagovat
Pondělí 1. února 2010 v 15:23 ® tomashr

Záleží jestli to vůbec bude a pak samozřejmě kolik bude vystavovatelů. Návštěvníků by se asi našlo dost, ale jestli bude co navštívit je velká otázka…

reagovat
Pondělí 1. února 2010 v 15:09 ® Kazan reakce na …

HaD> to Brno je jeden důvod, a hlavně kdo tam půjde vystavovat, pokud třeba vezmu firmy od kaprařiny, tak všechny už byli na FF, a pochybuju že tam někdo pojede kvůli prodejci vteřinovek. Na stránkách pořadatele nejde vyčíst kdo se má na výstavě prezentovat.

reagovat
Pondělí 1. února 2010 v 15:00 ® jirka10 reakce na …

Nesouhlasím, z Prahy a okolí určitě lidé přijedou, teda jestli to nezruší pořadatel.

reagovat
Pondělí 1. února 2010 ve 14:50 ® HaD
HaD

Můj názor je ten, že se akce možná ani nebude konat. Nedovedu si představit někoho, kdo v tomto oboru něco znamená a půjde sem, když hned o týden později bude Brno.

reagovat
Pondělí 1. února 2010 ve 12:54 ® jirka10

Já půjdu. Zase potkám pár známích, něco nového tam určitě bude. FF2010 se to určitě nevyrovná, ale účast asi bude :-) Holešovice byly šíleně malé a nedalo se tam hnout (stejně jako na FF v sobotu dopoledne) a tak jsem zvědav jak si pořadatelé poraděj s Letňanama.

reagovat