Vyhledávání
Missák Sympatie Chytej.cz :-D
31.1.2010 | Tunisanka | 41.351 zobrazení | 518 odpovědíPánové do toho!!!!! :-D !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.
- Čtvrtek 4. února 2010 ve 20:39 ® regulus reakce na …
-
cercer1> ale prdlajs radost, von myslím zase drží dietu, tak kecá z hladu …
reagovat
- Čtvrtek 4. února 2010 ve 20:31 ® cercer reakce na …
-
regulus> no jasně…ale radost mu kazit nemusíš..
reagovat - Čtvrtek 4. února 2010 ve 20:29 ® regulus reakce na …
-
cercer1> no tomu zas až tak moc nevěřil …
reagovat - Čtvrtek 4. února 2010 ve 20:28 ® cercer reakce na …
-
regulus> ty kazi*uku!!
reagovat
- Čtvrtek 4. února 2010 ve 20:27 ® regulus reakce na …
-
blateňačka> z toho si nic nedělej paní CePové taky ne.
reagovat
- Čtvrtek 4. února 2010 ve 20:27 ® cercer
-
CeP> jasně že bys zvítězil..já bych ti hodil hlas hned!! Na tebe nemá ani jedna z nich!
reagovat - Čtvrtek 4. února 2010 ve 20:14 ® blateňačka reakce na …
-
tak to tě musím zklamat to nejde to by se příteli nelíbilo zkus to napsat naším miss ta by třeba za tebou přijela
reagovat - Čtvrtek 4. února 2010 v 19:45 ® regulus
-
Jejda, tady zavládla cenzůra …
reagovat
- Čtvrtek 4. února 2010 v 19:38 ® CeP reakce na …
-
blateňačka> zejtra jedu do Blatny. dame spycha v Prdeli?
reagovat - Čtvrtek 4. února 2010 v 18:55 ® blateňačka reakce na …
-
dík za kompliment mě tak nic neurazí já senm hodně odolná vlastně mě ty urážky vzrušujou
reagovat - Čtvrtek 4. února 2010 v 18:48 ® CeP
-
a vubec. dyby to melo bejt vo kozach, tak jsem jasnym vitezem ja a basta!
reagovat - Čtvrtek 4. února 2010 v 18:40 ® osprey reakce na …
-
blateňačka> Smázl jsem ti jeden příspěvek. Zkus ty missí problémy pustit z hlavy a kecat jen tak.
reagovat - Čtvrtek 4. února 2010 v 18:26 ® Leník
-
Už chápu, proč mi chlapi od mala říkají, že jsem spíš kluk než holka, tohle forum se mi vymyká
reagovat
- Čtvrtek 4. února 2010 v 18:09 ® regulus reakce na …
-
Jezule> tak to jsi mě normálně dostala,
tohle je vopravdu vyšší dívčí …Jezule, myslím, že plačeš dobře, ale na blbým hrobečku. Jak jsi si asi všimla, tak tady už dobře 2 měsíce nebo i dýl lítá velkolepá reklama na ForFishing. Organizátor se všemi možnými způsoby snažil nalákat co nejvíce lidí na tuto výstavu, je to logický, vynaložil nějaký prostředky na její pořádání a zcela pochopitelně se snaží dostat tyto prostředky zpět s nějakou přidanou hodnotou, prostě je to normální kšeft. No a jedním z těch prostředků bylo i uspořádání soutěže miss „něčeho“. Může se to líbit nebo nemusí, ale z marketingovýho hlediska je to dobrej tah, protože chtě nechtě chlapy na babu většinou nalákáš (teda kromě 4% menšiny). No a fakt, že jakákoliv soutěž miss je dneska pro dost lidí už až trapná je sice pravda, nicméně to stále funguje. Nějakým způsobem se na tom nejspíš podílí i tento server proto tu asi bylo to hlasování a co bys od chlapů mohla čekat jinýho, než že budou hlasovat …
Trochu mě zaráží, že tě to tak rozhodilo a ještě víc nechápu, proč jsi to napoprvé napsala tak „složitě“, popravdě vůbec mi nedobrnklo dát si do souvislosti tvůj příspěvek a zadání fóra, kdyby jsi to dala aspoň do uvozovek.
Myslím si ale, že ti muselo být jasný, že se to
mine účinkem.Mimochodem víš pendrek na co se rybáři dívají prvně i když argument „…co a jak držíš u vody…“ …
reagovat
- Čtvrtek 4. února 2010 v 17:50 ® sus1
-
Jezinka> A vůbec?! V Brně(na ubytovně) nám teda ukážeš tu 75/E a Frk zatim skočí pro džbánek, jo???
reagovat
a pak budem klikat
na......počitadlo,schválně??,kolik bude hlasů.
- Čtvrtek 4. února 2010 v 17:44 ® cercer
-
jersey> se neurážej hned,bylo to myšleno,že by mohla ona vítat tebe tu a ne ty jí
reagovat
nic nemyšleno ve zlém.. - Čtvrtek 4. února 2010 v 17:37 ® cercer reakce na …
-
jersey> tak to jsi vedle jak ta jedle..ale to je fuk
reagovat
- Čtvrtek 4. února 2010 v 17:36 ® džigit reakce na …
-
blateňačka> hmm,z Tebe už ale žádná mis ani missis sympatie nebude
reagovat
Leda,že by Troška natáčel nějaké nové Slunce,seno… a
našel Ti roli! - Čtvrtek 4. února 2010 v 17:31 ® jersey reakce na …
-
cercer1: odjakživa tři roky…ale ok.
reagovat - Čtvrtek 4. února 2010 v 17:23 ® blateňačka
-
Jezinka> semm ráda že máme stejný názor na tuto miss fakt stupidní soutěž kdyby radši dělala něco užitečného pro lidi kteří sou bez domova nebo takněco třeba charitu
reagovat - Čtvrtek 4. února 2010 v 16:54 ® cercer reakce na …
-
jersey> jak vítej..ta tu je odjakživa!!
reagovat
- Čtvrtek 4. února 2010 v 15:47 ® jersey reakce na …
-
Jezinko vítej mezi námi
reagovat
- Čtvrtek 4. února 2010 v 15:40 ® PetrC
-
Tak, navijákové jsou dočištění a teď ještě sehnat ňákou udatnou samici, co by navařila kotel držkový polívky.
Máňo, mám hlada…
reagovat - Čtvrtek 4. února 2010 v 15:35 ® Jezinka
-
Jo a nevíte někdo, jestli slečna miss za nejdůležitější považuje SVĚTOVÝ MÍR ?????
reagovat
- Čtvrtek 4. února 2010 ve 14:54 ® Jezinka
-
VYDRO vypadni už z tý porodnice, pomoooc.
reagovat - Čtvrtek 4. února 2010 ve 14:49 ® Jezinka
-
UF tedy znovu a jasněji, vadí mi zatahování tak povrchní soutěže jako je miss do rybářské společnosti, která je ve velké většině mužskou záležitostí a vybudovat si v ní nějakou pozici dá dost práce. Moc se mi líbilo, že rybáři většinou koukají napřed na to co a jak držíš u vody v ruce a pak až na vnady, nebo to alespoň nedávají tak jasně najevo. A tady na chytej je jedno jak vypadáš záleží na tom co a jak píšeš. K reakci na toto fórum mne dovedla až úroveň jeho záhlaví a následně celé diskuse. Po zhlédnutí fotografií vnadného děvčete vinoucího se po různých pánech a podivně pózující u akvária mám jen strach aby rybářky nepřišly o pracně vybudované místo mezi chlapy. A slovíčko sympatie vypadlo z textu slečně miss a ne mě…
reagovat - Čtvrtek 4. února 2010 ve 14:17 ® cercer
-
nehledě na to,že všichni víme,jak tyto soutěže dopadají a kdo vyhrává..je to téměř vždy o tom,kdo má nejvíce známích a přátel,kteří jsou ochotni ,,odkliknout" někoho,koho znám..prosím vítězku,nebrat osobně..to říkám všeobecně o tomto druhu hlasování na internetu.Přiznám se,že jsem volil jinou
reagovat
ale rozhodně byla vítězka ,alespoň mnou tipovaným,favoritem
simpatická na fotografii 100% je,proto si myslím,že vyhrála v dané
situaci určitě oprávněně.. ..no…tak a teď do mě..
- Čtvrtek 4. února 2010 ve 13:56 ® džigit reakce na …
-
HaDová> myslím,že to jde pochopit docela jdnoduše.Jezinka poděkovala za soutěž,akurvát ji sejří podvrtnuté téma na nějaký fota a proporce.Holt „nevlezlo“..Bohužel to tak je všude na webu
reagovat
Aly My, rybářská většina Vám děvčata fandíme VŠEM!!!Vždyť
s náma taky nevydrží každá,a to je na Vás všech sympatické
především!!! 
- Čtvrtek 4. února 2010 ve 12:43 ® Tommy
-
sus1> se přidáme la la la
reagovat
- Čtvrtek 4. února 2010 ve 12:23 ® HaDová
-
Já to prostě chápu tak jak jsem napsala …
reagovat
tak snad to Jezinka ještě uvede na pravou míru