Chytej.cz

Missák Sympatie Chytej.cz :-D necteno

31.1.2010 | Tunisanka | 39.779 zobrazení | 518 odpovědí

Pánové do toho!!!!! :-D !!!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 2. února 2010 ve 21:53 ® regulus
regulus

blateňačka> ještě k těm fotkám, nějak se to zakecalo, tady máš návod http://www.chytej.cz/…azek-na-net/ a šup šup, nejlépe v plavkách nebo klidně i bez, my se stydět nebudem. :-)

reagovat
Úterý 2. února 2010 ve 21:52 ® blateňačka reakce na …

sus1> o odkud si já myslela že z berouna tam je nádherná příroda už spoustu let jezdim v létě do Roztok u Křivoklátu tam je to hezčí než v jížních čechách vloni na berounce můj přítel chytil 2 sumce přes 155cm a 35 kg on je v tom fakt machr

reagovat
Úterý 2. února 2010 ve 21:51 ® regulus reakce na …
regulus

džigit> seš vedle jak ta jedle a ten kdo tancuje, to bys fakt nevěřil …

reagovat
Úterý 2. února 2010 ve 21:44 ® HaDová reakce na …
HaDová

džigit> regulus??? zavřu oči a začnu si to představovat …v gay klubu???? :-) :-) :-) :-)

reagovat
Úterý 2. února 2010 ve 21:44 ® sus1 reakce na …

blateňačka> Gdepak,do Strkanic to mam ohodně blíž,než do berouna.:-)

reagovat
Úterý 2. února 2010 ve 21:43 ® blateňačka reakce na …

osprey> chápu to ještě že sem tam nebyla ale vidim že si tady můžu psát s lidmi kteří sou mi sympatičtí tak se nebojte

reagovat
Úterý 2. února 2010 ve 21:42 ® džigit reakce na …

HaDová> někdy o sobě lidé píšou ve třetí osobě :-D

reagovat
Úterý 2. února 2010 ve 21:42 ® blateňačka reakce na …

sus1> no ty budeš asi veselá kopa odkud si určitě z berouna vid tam sou fajn lidi jinak tady v blatné se v parku chytá fakt dobře už sme tu málem chytili s přítelem sumce jak dlouho chytáš

reagovat
Úterý 2. února 2010 ve 21:40 ® osprey reakce na …
osprey

blateňačka> No a pomalu to začíná být OK. Díky.

Představ si to asi tak – pokud bys byla na rybářském bále a vynadala své známé někde v ústraní, nikdo by to neřešil. Kdyby ses do ní pustila na pódiu, vyvedli by tě pořadatelé. Tohle je pódium a já jsem pořadatel. Jako ústraní tu máme soukromé zprávy.

Jinak nic ve zlým, každý je tu vítán, dokud se chová podle pravidel obvyklých kdekoli na veřejnosti.

reagovat
Úterý 2. února 2010 ve 21:39 ® sus1 reakce na …

blateňačka> Tak nejdřív tebe a pak missku.:-)

reagovat
Úterý 2. února 2010 ve 21:39 ® HaDová reakce na …
HaDová

regulus> kterej???? :-)

reagovat
Úterý 2. února 2010 ve 21:38 ® blateňačka reakce na …

jo sem z blatný je to moc krásné město a je tu vodní zámek, park a tam se dobře chytá s vámi se dobře píše nakonec zapomenu i na zuzanu

reagovat
Úterý 2. února 2010 ve 21:36 ® blateňačka reakce na …

sus1> tak jo a jednou i za mě třeba se tam potkáme a uvidíme kdo se ti bude líbit ten podnik má můj přítel a je tam spoustu krásnejch holek tak je to jen na tobe já ti to hned domluvim,provizi z toho mam i já takže přijed a vem i kámoše zuzanka je fakt náruživá

reagovat
Úterý 2. února 2010 ve 21:36 ® osprey reakce na …
osprey

Barynka> Manželka Pepy je rodilá Afričanka bílé pleti a zrzavých vlasů, její mateřštinou je angličtina a na rybářské servery nechodí. A je to velmi vzdělaná a kultivovaná dáma.

reagovat
Úterý 2. února 2010 ve 21:32 ® sus1 reakce na …

blateňačka> Díky za tip.:-) Až pojedu přes beroun,tak vim,kdese mam zastavit na ,,svačinu":-))

reagovat
Úterý 2. února 2010 ve 21:31 ® Barynka reakce na …

regulus> u nás je poblíž Blatec, tak je možná z tama :-D :-1

reagovat
Úterý 2. února 2010 ve 21:30 ® regulus reakce na …
regulus

blateňačka> nebude to náhodou Blatná :-))

reagovat
Úterý 2. února 2010 ve 21:28 ® blateňačka reakce na …

Barynka> ne to určitě nejsem sem z města v jižních čechách

reagovat
Úterý 2. února 2010 ve 21:26 ® Barynka reakce na …

osprey> a není to náhodou manželka od Pepy Čádka? :-:-D

reagovat
Úterý 2. února 2010 ve 21:26 ® blateňačka reakce na …

jo to bych chtěla vidět asi se tam dojedu podívat ale s vámi chlapama se líp píše než se ženskejma já mám na ně určitou averzi tak nebudu panu správci serveru dělat problému určitě je to milý a přitažlivý muž tak se aspon hodně lidí pobavilo i na chytej.cz

reagovat
Úterý 2. února 2010 ve 21:25 ® skwor reakce na …
skwor

blateňačka> V Berouně jsou tyhle podniky jo? Tak to už vím, co dělat až mě u vody zastihne déšť :-) Jinak ať spolu máte konflikt jakýkoliv, tady to neřešte.

reagovat
Úterý 2. února 2010 ve 21:23 ® regulus reakce na …
regulus

blateňačka> tím bych se netrápil čím se živí, jeden kolega co sem chodí tančí zase nahatej u tyče v gay klubu. :-1 , každej hold děláme co umíme.

reagovat
Úterý 2. února 2010 ve 21:21 ® regulus
regulus

blateňačka> to je záležitost vkusu, zase má jiný, zcela nepřehlédnutelný přednosti. :-D

reagovat
Úterý 2. února 2010 ve 21:21 ® blateňačka reakce na …

ale to já vím že to mažou můžou u toho sedět celou noc já budu psát oni budou mazat je to jejich práce,určitě nevíte čím se miss sympatie živí, prodává své tělo v jednom berounském klubu i když práce jako práce

reagovat
Úterý 2. února 2010 ve 21:20 ® osprey reakce na …
osprey

blateňačka> Pro mě jako zaměstnance serveru je důležité mít tu pohodu a jako návštěvníky tebe i Tunisanku.

Pokud se to tu bude hrotit, jedna z vás nakonec odejde sama. Takže momentálně se snažím to tu urovnat.

Mazání je až to poslední.

A pokud jde o to, čím myslím,… :-))

reagovat
Úterý 2. února 2010 ve 21:15 ® spike
spike

blateňačka> foták připojíš do pc pomocí USB kabelu, až se ti v pc načte tak jednoduše vybereš příslušnou fotku, zmenšíš na rozměr třeba 800×600 a dáš sem na chytej

reagovat
Úterý 2. února 2010 ve 21:14 ® blateňačka

já sem se nikdy žádný hodný holce neomlouvala a nikdy se tak nesnížim nenávidim jí celou duší zato co mi udělala

reagovat
Úterý 2. února 2010 ve 21:13 ® blateňačka

tak fajn ale nevim jak se do počítače vkládá tak mi poradte

reagovat
Úterý 2. února 2010 ve 21:12 ® Sander
Sander

blateňačka > nezlob se na mě, ale mluví z tebe závist. Název soutěže je Miss Sympatie a myslím že Tunisanka splňuje všechny předpoklady pro to, aby zvítězila – což se také stalo. Místo urážek by jsi měla popřemýšlet nad omluvou.

EDIT: naštěstí zde máme duchaplné administrátory, kteří ty urážky mažou.

reagovat
Úterý 2. února 2010 ve 21:12 ® blateňačka

dyt sem nic vulgárního neřekla jen pravdu ale vy chlapy ste všichni stejný je ste natrvdlý a přemýšlíte něčim jinym a ne mozkem tak to cítím

reagovat