Vyhledávání
Missák Sympatie Chytej.cz :-D
31.1.2010 | Tunisanka | 39.779 zobrazení | 518 odpovědí
Pánové do toho!!!!! :-D !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 2. února 2010 ve 21:53 ® regulus
-
blateňačka> ještě k těm fotkám, nějak se to zakecalo, tady máš návod http://www.chytej.cz/…azek-na-net/ a šup šup, nejlépe v plavkách nebo klidně i bez, my se stydět nebudem.
reagovat - Úterý 2. února 2010 ve 21:52 ® blateňačka reakce na …
-
sus1> o odkud si já myslela že z berouna tam je nádherná příroda už spoustu let jezdim v létě do Roztok u Křivoklátu tam je to hezčí než v jížních čechách vloni na berounce můj přítel chytil 2 sumce přes 155cm a 35 kg on je v tom fakt machr
reagovat - Úterý 2. února 2010 ve 21:51 ® regulus reakce na …
-
džigit> seš vedle jak ta jedle a ten kdo tancuje, to bys fakt nevěřil …
reagovat - Úterý 2. února 2010 ve 21:44 ® HaDová reakce na …
-
džigit> regulus??? zavřu oči a začnu si to představovat …v gay klubu????
reagovat - Úterý 2. února 2010 ve 21:44 ® sus1 reakce na …
-
blateňačka> Gdepak,do Strkanic to mam ohodně blíž,než do berouna.
reagovat - Úterý 2. února 2010 ve 21:43 ® blateňačka reakce na …
-
osprey> chápu to ještě že sem tam nebyla ale vidim že si tady můžu psát s lidmi kteří sou mi sympatičtí tak se nebojte
reagovat - Úterý 2. února 2010 ve 21:42 ® džigit reakce na …
-
HaDová> někdy o sobě lidé píšou ve třetí osobě
reagovat - Úterý 2. února 2010 ve 21:42 ® blateňačka reakce na …
-
sus1> no ty budeš asi veselá kopa odkud si určitě z berouna vid tam sou fajn lidi jinak tady v blatné se v parku chytá fakt dobře už sme tu málem chytili s přítelem sumce jak dlouho chytáš
reagovat - Úterý 2. února 2010 ve 21:40 ® osprey reakce na …
-
blateňačka> No a pomalu to začíná být OK. Díky.
Představ si to asi tak – pokud bys byla na rybářském bále a vynadala své známé někde v ústraní, nikdo by to neřešil. Kdyby ses do ní pustila na pódiu, vyvedli by tě pořadatelé. Tohle je pódium a já jsem pořadatel. Jako ústraní tu máme soukromé zprávy.
Jinak nic ve zlým, každý je tu vítán, dokud se chová podle pravidel obvyklých kdekoli na veřejnosti.
reagovat - Úterý 2. února 2010 ve 21:39 ® sus1 reakce na …
-
blateňačka> Tak nejdřív tebe a pak missku.
reagovat - Úterý 2. února 2010 ve 21:39 ® HaDová reakce na …
-
regulus> kterej????
reagovat - Úterý 2. února 2010 ve 21:38 ® blateňačka reakce na …
-
jo sem z blatný je to moc krásné město a je tu vodní zámek, park a tam se dobře chytá s vámi se dobře píše nakonec zapomenu i na zuzanu
reagovat - Úterý 2. února 2010 ve 21:36 ® blateňačka reakce na …
-
sus1> tak jo a jednou i za mě třeba se tam potkáme a uvidíme kdo se ti bude líbit ten podnik má můj přítel a je tam spoustu krásnejch holek tak je to jen na tobe já ti to hned domluvim,provizi z toho mam i já takže přijed a vem i kámoše zuzanka je fakt náruživá
reagovat - Úterý 2. února 2010 ve 21:36 ® osprey reakce na …
-
Barynka> Manželka Pepy je rodilá Afričanka bílé pleti a zrzavých vlasů, její mateřštinou je angličtina a na rybářské servery nechodí. A je to velmi vzdělaná a kultivovaná dáma.
reagovat - Úterý 2. února 2010 ve 21:32 ® sus1 reakce na …
-
blateňačka> Díky za tip.
reagovatAž pojedu přes beroun,tak vim,kdese mam zastavit na ,,svačinu"
- Úterý 2. února 2010 ve 21:31 ® Barynka reakce na …
-
regulus> u nás je poblíž Blatec, tak je možná z tama
reagovat - Úterý 2. února 2010 ve 21:30 ® regulus reakce na …
-
blateňačka> nebude to náhodou Blatná
reagovat - Úterý 2. února 2010 ve 21:28 ® blateňačka reakce na …
-
Barynka> ne to určitě nejsem sem z města v jižních čechách
reagovat - Úterý 2. února 2010 ve 21:26 ® Barynka reakce na …
-
osprey> a není to náhodou manželka od Pepy Čádka? :-
reagovat - Úterý 2. února 2010 ve 21:26 ® blateňačka reakce na …
-
jo to bych chtěla vidět asi se tam dojedu podívat ale s vámi chlapama se líp píše než se ženskejma já mám na ně určitou averzi tak nebudu panu správci serveru dělat problému určitě je to milý a přitažlivý muž tak se aspon hodně lidí pobavilo i na chytej.cz
reagovat - Úterý 2. února 2010 ve 21:25 ® skwor reakce na …
-
blateňačka> V Berouně jsou tyhle podniky jo? Tak to už vím, co dělat až mě u vody zastihne déšť
reagovatJinak ať spolu máte konflikt jakýkoliv, tady to neřešte.
- Úterý 2. února 2010 ve 21:23 ® regulus reakce na …
-
blateňačka> tím bych se netrápil čím se živí, jeden kolega co sem chodí tančí zase nahatej u tyče v gay klubu.
reagovat, každej hold děláme co umíme.
- Úterý 2. února 2010 ve 21:21 ® regulus
-
blateňačka> to je záležitost vkusu, zase má jiný, zcela nepřehlédnutelný přednosti.
reagovat - Úterý 2. února 2010 ve 21:21 ® blateňačka reakce na …
-
ale to já vím že to mažou můžou u toho sedět celou noc já budu psát oni budou mazat je to jejich práce,určitě nevíte čím se miss sympatie živí, prodává své tělo v jednom berounském klubu i když práce jako práce
reagovat - Úterý 2. února 2010 ve 21:20 ® osprey reakce na …
-
blateňačka> Pro mě jako zaměstnance serveru je důležité mít tu pohodu a jako návštěvníky tebe i Tunisanku.
Pokud se to tu bude hrotit, jedna z vás nakonec odejde sama. Takže momentálně se snažím to tu urovnat.
Mazání je až to poslední.
A pokud jde o to, čím myslím,…
reagovat - Úterý 2. února 2010 ve 21:15 ® spike
-
blateňačka> foták připojíš do pc pomocí USB kabelu, až se ti v pc načte tak jednoduše vybereš příslušnou fotku, zmenšíš na rozměr třeba 800×600 a dáš sem na chytej
reagovat - Úterý 2. února 2010 ve 21:14 ® blateňačka
-
já sem se nikdy žádný hodný holce neomlouvala a nikdy se tak nesnížim nenávidim jí celou duší zato co mi udělala
reagovat - Úterý 2. února 2010 ve 21:13 ® blateňačka
-
tak fajn ale nevim jak se do počítače vkládá tak mi poradte
reagovat - Úterý 2. února 2010 ve 21:12 ® Sander
-
blateňačka > nezlob se na mě, ale mluví z tebe závist. Název soutěže je Miss Sympatie a myslím že Tunisanka splňuje všechny předpoklady pro to, aby zvítězila – což se také stalo. Místo urážek by jsi měla popřemýšlet nad omluvou.
EDIT: naštěstí zde máme duchaplné administrátory, kteří ty urážky mažou.
reagovat - Úterý 2. února 2010 ve 21:12 ® blateňačka
-
dyt sem nic vulgárního neřekla jen pravdu ale vy chlapy ste všichni stejný je ste natrvdlý a přemýšlíte něčim jinym a ne mozkem tak to cítím
reagovat