Chytej.cz

Missák Sympatie Chytej.cz :-D necteno

31.1.2010 | Tunisanka | 39.798 zobrazení | 518 odpovědí

Pánové do toho!!!!! :-D !!!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 5. února 2010 ve 14:27 ® Tunisanka reakce na …
Tunisanka

HaDová> Jo je to borec! Asi mu dám mojí korunku!:-) Je fakt nejlepšíííí!

reagovat
Pátek 5. února 2010 ve 14:24 ® HaDová reakce na …
HaDová

Tak teda – máš všechny moje hlasy a zkusím zmanipulovat hlasování v tvůj prospěch – ta fotka je úžasná – vlastně obě :-)) ))

reagovat
Pátek 5. února 2010 ve 14:17 ® HaD
HaD

jasan, holky nekočkujte se, vždyť jde o prd a my jsme rádi, že jste mezi námi!

reagovat
Pátek 5. února 2010 ve 14:16 ® cercer reakce na …
cercer

Robur> …že bych ti udělal vlastnoručně uzlík(na tom spacáku)

reagovat
Pátek 5. února 2010 ve 14:14 ® cercer reakce na …
cercer

Robur> další sraz je v Brně..ty spíš s námi??

reagovat
Pátek 5. února 2010 ve 14:13 ® blateňačka reakce na …

Tunisanka> jdi do osobky a něco si přečti missko

reagovat
Pátek 5. února 2010 ve 14:09 ® Tunisanka reakce na …
Tunisanka

toulovec> Mazec fotka :-D :-D

reagovat
Pátek 5. února 2010 ve 14:08 ® Robur
Robur

na dalším srazu si spacák zavážu až u brady a ještě budu radši spát prdelí u zdi…

reagovat
Pátek 5. února 2010 ve 14:04 ® džigit reakce na …

toulovec> paráda!!! A to vedle ja ta „tyč“ z gay clubu? :-D

reagovat
Pátek 5. února 2010 ve 14:03 ® cercer
cercer

blateňačka> Robur o Toulovcovi,že???

reagovat
Pátek 5. února 2010 ve 14:01 ® blateňačka reakce na …

děkuji za útěchu ty jediný máš pravdu

reagovat
Pátek 5. února 2010 ve 14:01 ® toulovec reakce na …
toulovec

Robur> víš kolik já vypiju ........ a na téhle fotce mám pod čepicí půl flašky Tulamorky – děsnej zážitek :o))) Ale nařechtali jsme se ten večer jako koně. No a pak začlo hromadné vhazování opilců do bazénu a já si neuvědomil že všichni si půjčej od mého anorektického švagra nějaký ty tepláky ale já do nich nevlezu. Jediné co mi bylo, byla zástěra od švagrový z IKEY :o)) Se tlemím jen si na to vzpomenu

reagovat
Pátek 5. února 2010 ve 13:57 ® cercer
cercer

toulovec> super!! :-D CePe,máš tvrdou konkurenci!!Asi budeš muset přecijen ty fotky poslat.Tak dámy,vemte si z Toulíka příklad..ale uznávám,při pohledu na ty fotky,že to budete mít rozhodně těžší,než na FF!!

reagovat
Pátek 5. února 2010 ve 13:56 ® Robur
Robur

sluší ti to, krásný úsměv, žádná anorektička, žádná baculka, prostě hezká česká holka, navíc z fota sálá inteligence

reagovat
Pátek 5. února 2010 ve 13:55 ® toulovec reakce na …
toulovec

cercer1> a na rozdíl od hnusnejch ženskejch mám i krásné ztepilé tělo, takže můžu klidně zabrousit i do aktů. To by bylo abych ten titul MISS Chytej nezískal. A mám životní cíl :o)))

reagovat
foto/forum/2010/th-img11865.jpg
Pátek 5. února 2010 ve 13:52 ® toulovec reakce na …
toulovec

cercer1> začnu jako první dáma, pár svých fotek mám, myslím že se budou moooc líbit :o)))

reagovat
foto/forum/2010/th-img11864.jpg
Pátek 5. února 2010 ve 13:50 ® toulovec reakce na …
toulovec

džigit> počkej za chvíli naše slečna závistivá vytáhne trumf ve větě „vy s tím svým jednoduchým chlapským myšlením nemůžete náš složitej ženskej mozek pochopit“ – a to už vždycky umírám smíchy :o)) Diskuse na toto téma si náramě užívám. Mám rád ženský, mám rád inteligentní ženský, ale typická ženská mně uvádí v huronský řehot. Mimochodem jsem měl 3 roky ženskou jako nadřízenou a řeknu ti že většího frajera jsem v životě nepoznal. V dobrým smyslu, smekal jsem před ní. Ale to bude tím, že se jednalo o techničku a do ženský měla v myšlení hoooodně daleko.

reagovat
Pátek 5. února 2010 ve 13:49 ® cercer
cercer

Robure,Regule:co kdyby jsme v Brně v hospodě vyhlásili MISS CHYTEJ!!!!! A přihlásit se do ní smí i CeP!! Jo..a jsem hlavní porotce..soutěžní disciplíny ještě vymyslím..tak dámy…přihlášky s fotem v plavkách zasílejte na mou osobku(a duplicitně Roburovi)CePe,ty fotku zasílat nemusíš!:-D :-D

reagovat
Pátek 5. února 2010 ve 13:42 ® džigit

toulovec> teď si tomu dal.Za chvíli na Tebe povolají Mary Dalyovou, Ti-Grace Atkinsonovou, Sulamit Firestonovou a najdou si Tě! Tákhle se vyjadřovat o něžném pohlaví :-/ :-) :-D to bylo nečestné a nesportovní,tohle by Mirek Dušín nikdy neudělal :-)

reagovat
Pátek 5. února 2010 ve 13:38 ® sus1 reakce na …

HaDová> Ty sou,co???:-)) ))

reagovat
Pátek 5. února 2010 ve 13:24 ® hraji reakce na …
hraji

džigit> asi ano, ale nevadí. Jaro se nezadržitelně blíží

reagovat
Pátek 5. února 2010 ve 13:23 ® hraji reakce na …
hraji

toulovec> ale tys to nepochopil, ona potřebovala podpořit a utěšit, ne zašlapat do kuřinců

reagovat
Pátek 5. února 2010 ve 13:20 ® toulovec reakce na …
toulovec

HaDová> Ne každá ženská na tento příměr pasuje, nebojte :o))) Ale u zmíněné mi to tam nějak vyhrklo samo :o)

reagovat
Pátek 5. února 2010 ve 13:14 ® HaDová reakce na …
HaDová

teda ty poslední dvě věty … :-((

reagovat
Pátek 5. února 2010 ve 13:10 ® toulovec reakce na …
toulovec

blateňačka> když už se tak rozepsala, můžeš nám sdělit proč máš takový problém?? Já osobně tvé vstupy nechápu a nemyslím si že bych byl jediný. Byla jsi také v soutěži?? Jiný problém nevidím. Víš jaký je rozdíl mezi chlapem a ženskou? Že chlapi když maj problém, vyřeší si ho sami mezi sebou a netahají do toho nikoho jiného. Buď se pohádají, nebo si dají do huby, ale tím to považují za vyřešené. Večer zasednou k pívu a nežeší dokola sto let starej škvár. Mimochodem víš proč se ženským říká slepice?? Já si myslím že to je tím, že kvokaj i když vajíčko dávno snesly – stejně jako ty slépky .

reagovat
Pátek 5. února 2010 ve 12:52 ® džigit reakce na …

hraji> vono toho bude někde zamrzlé trochu víc :-/

reagovat
Pátek 5. února 2010 ve 12:37 ® Tunisanka reakce na …
Tunisanka

hraji> Správně =)

reagovat
Pátek 5. února 2010 ve 12:25 ® hraji
hraji

No je vidět, že je zima, vody jsou zamrzlé. Děvčata, a myslím opravdu všechna, ať už máte 155 nebo 183 cm, ať už máte 75A a nebo 105D, neblázněte z nějaké miss já nevím co. Nešlo o život, nešlo o nic než o reklamní akci. Není třeba tomu věnovat víc pozornosti než jakémukoliv jinému tématu. Každá z vás má svého prince, pro kterého jste ta nej a na ten zbytek se vykašlete.

reagovat
Pátek 5. února 2010 ve 12:19 ® blateňačka

tak si ten čas najdi odepisovat obdivivatelům je to ted tvá povinnost chtěla si se zviditelnit akorát chudák Michal ten aby ti dal pás cudnosti

reagovat
Pátek 5. února 2010 v 11:54 ® toulovec
toulovec

Robur> nemáš ani tušení jaký já mám všemožné schopnosti :o)))

reagovat