Vyhledávání
Missák Sympatie Chytej.cz :-D
31.1.2010 | Tunisanka | 39.798 zobrazení | 518 odpovědí
Pánové do toho!!!!! :-D !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 5. února 2010 ve 14:27 ® Tunisanka reakce na …
-
HaDová> Jo je to borec! Asi mu dám mojí korunku!
reagovatJe fakt nejlepšíííí!
- Pátek 5. února 2010 ve 14:24 ® HaDová reakce na …
-
Tak teda – máš všechny moje hlasy a zkusím zmanipulovat hlasování v tvůj prospěch – ta fotka je úžasná – vlastně obě
reagovat))
- Pátek 5. února 2010 ve 14:17 ® HaD
-
jasan, holky nekočkujte se, vždyť jde o prd a my jsme rádi, že jste mezi námi!
reagovat - Pátek 5. února 2010 ve 14:16 ® cercer reakce na …
-
Robur> …že bych ti udělal vlastnoručně uzlík(na tom spacáku)
reagovat - Pátek 5. února 2010 ve 14:14 ® cercer reakce na …
-
Robur> další sraz je v Brně..ty spíš s námi??
reagovat - Pátek 5. února 2010 ve 14:13 ® blateňačka reakce na …
-
Tunisanka> jdi do osobky a něco si přečti missko
reagovat - Pátek 5. února 2010 ve 14:09 ® Tunisanka reakce na …
-
toulovec> Mazec fotka
reagovat - Pátek 5. února 2010 ve 14:08 ® Robur
-
na dalším srazu si spacák zavážu až u brady a ještě budu radši spát prdelí u zdi…
reagovat - Pátek 5. února 2010 ve 14:04 ® džigit reakce na …
-
toulovec> paráda!!! A to vedle ja ta „tyč“ z gay clubu?
reagovat - Pátek 5. února 2010 ve 14:03 ® cercer
-
blateňačka> Robur o Toulovcovi,že???
reagovat - Pátek 5. února 2010 ve 14:01 ® blateňačka reakce na …
-
děkuji za útěchu ty jediný máš pravdu
reagovat - Pátek 5. února 2010 ve 14:01 ® toulovec reakce na …
-
Robur> víš kolik já vypiju ........ a na téhle fotce mám pod čepicí půl flašky Tulamorky – děsnej zážitek :o))) Ale nařechtali jsme se ten večer jako koně. No a pak začlo hromadné vhazování opilců do bazénu a já si neuvědomil že všichni si půjčej od mého anorektického švagra nějaký ty tepláky ale já do nich nevlezu. Jediné co mi bylo, byla zástěra od švagrový z IKEY :o)) Se tlemím jen si na to vzpomenu
reagovat - Pátek 5. února 2010 ve 13:57 ® cercer
-
toulovec> super!!
reagovatCePe,máš tvrdou konkurenci!!Asi budeš muset přecijen ty fotky poslat.Tak dámy,vemte si z Toulíka příklad..ale uznávám,při pohledu na ty fotky,že to budete mít rozhodně těžší,než na FF!!
- Pátek 5. února 2010 ve 13:56 ® Robur
-
sluší ti to, krásný úsměv, žádná anorektička, žádná baculka, prostě hezká česká holka, navíc z fota sálá inteligence
reagovat - Pátek 5. února 2010 ve 13:55 ® toulovec reakce na …
-
cercer1> a na rozdíl od hnusnejch ženskejch mám i krásné ztepilé tělo, takže můžu klidně zabrousit i do aktů. To by bylo abych ten titul MISS Chytej nezískal. A mám životní cíl :o)))
reagovat - Pátek 5. února 2010 ve 13:52 ® toulovec reakce na …
-
cercer1> začnu jako první dáma, pár svých fotek mám, myslím že se budou moooc líbit :o)))
reagovat - Pátek 5. února 2010 ve 13:50 ® toulovec reakce na …
-
džigit> počkej za chvíli naše slečna závistivá vytáhne trumf ve větě „vy s tím svým jednoduchým chlapským myšlením nemůžete náš složitej ženskej mozek pochopit“ – a to už vždycky umírám smíchy :o)) Diskuse na toto téma si náramě užívám. Mám rád ženský, mám rád inteligentní ženský, ale typická ženská mně uvádí v huronský řehot. Mimochodem jsem měl 3 roky ženskou jako nadřízenou a řeknu ti že většího frajera jsem v životě nepoznal. V dobrým smyslu, smekal jsem před ní. Ale to bude tím, že se jednalo o techničku a do ženský měla v myšlení hoooodně daleko.
reagovat - Pátek 5. února 2010 ve 13:49 ® cercer
-
Robure,Regule:co kdyby jsme v Brně v hospodě vyhlásili MISS CHYTEJ!!!!! A přihlásit se do ní smí i CeP!! Jo..a jsem hlavní porotce..soutěžní disciplíny ještě vymyslím..tak dámy…přihlášky s fotem v plavkách zasílejte na mou osobku(a duplicitně Roburovi)CePe,ty fotku zasílat nemusíš!
reagovat - Pátek 5. února 2010 ve 13:42 ® džigit
-
toulovec> teď si tomu dal.Za chvíli na Tebe povolají Mary Dalyovou, Ti-Grace Atkinsonovou, Sulamit Firestonovou a najdou si Tě! Tákhle se vyjadřovat o něžném pohlaví :-/
reagovatto bylo nečestné a nesportovní,tohle by Mirek Dušín nikdy neudělal
- Pátek 5. února 2010 ve 13:38 ® sus1 reakce na …
-
HaDová> Ty sou,co???
reagovat))
- Pátek 5. února 2010 ve 13:24 ® hraji reakce na …
-
džigit> asi ano, ale nevadí. Jaro se nezadržitelně blíží
reagovat - Pátek 5. února 2010 ve 13:23 ® hraji reakce na …
-
toulovec> ale tys to nepochopil, ona potřebovala podpořit a utěšit, ne zašlapat do kuřinců
reagovat - Pátek 5. února 2010 ve 13:20 ® toulovec reakce na …
-
HaDová> Ne každá ženská na tento příměr pasuje, nebojte :o))) Ale u zmíněné mi to tam nějak vyhrklo samo :o)
reagovat - Pátek 5. února 2010 ve 13:14 ® HaDová reakce na …
-
teda ty poslední dvě věty …
reagovat - Pátek 5. února 2010 ve 13:10 ® toulovec reakce na …
-
blateňačka> když už se tak rozepsala, můžeš nám sdělit proč máš takový problém?? Já osobně tvé vstupy nechápu a nemyslím si že bych byl jediný. Byla jsi také v soutěži?? Jiný problém nevidím. Víš jaký je rozdíl mezi chlapem a ženskou? Že chlapi když maj problém, vyřeší si ho sami mezi sebou a netahají do toho nikoho jiného. Buď se pohádají, nebo si dají do huby, ale tím to považují za vyřešené. Večer zasednou k pívu a nežeší dokola sto let starej škvár. Mimochodem víš proč se ženským říká slepice?? Já si myslím že to je tím, že kvokaj i když vajíčko dávno snesly – stejně jako ty slépky .
reagovat - Pátek 5. února 2010 ve 12:52 ® džigit reakce na …
-
hraji> vono toho bude někde zamrzlé trochu víc :-/
reagovat - Pátek 5. února 2010 ve 12:37 ® Tunisanka reakce na …
-
hraji> Správně =)
reagovat - Pátek 5. února 2010 ve 12:25 ® hraji
-
No je vidět, že je zima, vody jsou zamrzlé. Děvčata, a myslím opravdu všechna, ať už máte 155 nebo 183 cm, ať už máte 75A a nebo 105D, neblázněte z nějaké miss já nevím co. Nešlo o život, nešlo o nic než o reklamní akci. Není třeba tomu věnovat víc pozornosti než jakémukoliv jinému tématu. Každá z vás má svého prince, pro kterého jste ta nej a na ten zbytek se vykašlete.
reagovat - Pátek 5. února 2010 ve 12:19 ® blateňačka
-
tak si ten čas najdi odepisovat obdivivatelům je to ted tvá povinnost chtěla si se zviditelnit akorát chudák Michal ten aby ti dal pás cudnosti
reagovat - Pátek 5. února 2010 v 11:54 ® toulovec
-
Robur> nemáš ani tušení jaký já mám všemožné schopnosti :o)))
reagovat