Chytej.cz

Missák Sympatie Chytej.cz :-D

31.1.2010 | Tunisanka | 39.815 zobrazení | 518 odpovědí

Pánové do toho!!!!! :-D !!!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 5. února 2010 v 11:39 ® sus1 reakce na …

Robur> Ty se hlásíš sám,to neplatí.:-)) )

reagovat
Pátek 5. února 2010 v 11:36 ® Robur
Robur

Toulíku, a to vše o miss jsi poznal z fotky obličeje?:-)

reagovat
Pátek 5. února 2010 v 11:32 ® sus1

toulovec> Asi tak nějak,člověk se pousměje a jede se dál.:-)

Vydra: Napiš sem nějaké ty rozumné,at si rozšířim(e) trochu přehled.Díky.:-)

reagovat
Pátek 5. února 2010 v 11:30 ® džigit reakce na …

toulovec> ale o Tobě to víme z vyplněné karty člena.Regul to psal tajemněji,prej bysme se divili :-)

reagovat
Pátek 5. února 2010 v 11:28 ® Libor reakce na …
Libor

toulovec> :-D souhlas

reagovat
Pátek 5. února 2010 v 11:24 ® džigit reakce na …

sus1> myslíš hlasovací automat?Jen jsem chtěl naznačit,že pro nás tady,nemá ten správný význam :-) Fórum si žije vlastním životem s vlastním hlasováním :-D

reagovat
Pátek 5. února 2010 v 11:10 ® sus1

džigit> Prosim tě , vysvětli mě tu první větu,nějak jí nerozumim.Díky.:-) dnes v 9:54 ® džigit reakce na…

reagovat
Pátek 5. února 2010 v 11:08 ® toulovec
toulovec

Mně se líbí, že problém s touto diskusí mají jen baby a my se tlemíme jak si pomalu škrábou oči. Mimochodem slečna je sošná, sluší jí to, krásný úsměv, žádná anorektička, žádná baculka, prostě hezká česká holka. Můj hlas dostala taky. Soutěže MISS beru jako úsměvnou trapnou záležitost exklusivních prostitutek a rozmazlených fracků. MISS sympatie rybářů beru jako úplně něco jiného. Prostě projev sympatií k holkám, co sdílí naši posedlost. Mimochodem jsem ten co tancuje nahetej u tyče v gay klubu :o))))) regule díky za reklamu :o))

reagovat
Pátek 5. února 2010 v 10:54 ® džigit reakce na …

Vydrain> automat vidím,jen při spoustě „kvalitních“ příspěvků se stal nějak méně významným prvkem :-) a taky to,dle udaných 5ti dnů,už všichni přispívající nestihnou.Neber nám „píseček“ ?!? Venku je zima a sníh :-)

reagovat
Pátek 5. února 2010 v 10:38 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

džigit – hlasování o hlasování není nutný, v záhlaví fóra je to automat regul – to je prostě jedno z těch „výživných“ fór, kde se rozumnej člověk neukáže, hehe, asi jsm blbka taky, ale podržim Jezu, ono je zajímavý, že její nářek na smysluplnost této rozpravy byl zašlapanej a v jiných nesmyslných diskuzích se chlapci předhánějí, aby něco podobného řešili :-/ osobka :-)

reagovat
Pátek 5. února 2010 v 9:40 ® džigit reakce na …

Tunisanka> ahoj,předně blahopřeji k vítězství a dál přeji klidný nerv pro učení.Neboj,Tvému fóru nedáme zhynout!Pravda,trochu se nám tu mění význam a obsah :-D Asi je třeba i takového fóra mimo ryby…

reagovat
Pátek 5. února 2010 v 9:34 ® Tunisanka reakce na …
Tunisanka

džigit> Miss nemá čas číst komentáře, protože má zkouškový a učí se.....

reagovat
Pátek 5. února 2010 v 8:58 ® džigit reakce na …

cormoran> šak já sem už hlasoval PRO,tak se nám to krásně vyvinulo a už prej zrušit :-P Tudle,soutěž byla pro nás chlapy/některá Femi tvrdila/ a teď jsme málem úchylové :-) Hlavně ta rozmanitost názorů na MISSSSSSSSSSSSS :-D

reagovat
Pátek 5. února 2010 v 8:44 ® cormoran reakce na …
cormoran

džigit> Je to „živý“ forum, já jsem pro hlasování o, nebo pro…to je fuk, prostě za A:-))

reagovat
Pátek 5. února 2010 v 8:37 ® džigit reakce na …

regulus> dobrá vyhlásíme hlasování,kdo je pro hlasování o hlasování pro zachování a kdo je proti hlasování o hlasování proti hlasování :-) No hlavně,že nám to tu odsejpá :-D Jooo,kde se vlastně poděla MISS.....

reagovat
Pátek 5. února 2010 ve 4:04 ® regulus
regulus

Já fakt zírám …:-O

V tomto případě, já pro změnu vyhlašuju hlasovací akci za zachování, schválně kdo vyhraje. 9-)

reagovat
Pátek 5. února 2010 ve 2:08 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

OK Jezu, jeden šplecht. Do 5 dnů od založení tohoto fóra se dá hlasovat za jeho zrušení. Zkus ukecat Hadici, at ti to prodlouží o jeden den a pak zorganizuj hlasovací akci:-) Opět káčo kolem, co Jezu? ;-)

reagovat
Pátek 5. února 2010 v 1:48 ® cercer reakce na …
cercer

jersey> :-)

reagovat
Pátek 5. února 2010 v 1:47 ® cercer
cercer

CeP> jako i já????? :-))

reagovat
Pátek 5. února 2010 v 1:45 ® jersey
jersey

Cercer1:V poho, nejsem netykavka.

reagovat
Pátek 5. února 2010 v 0:40 ® CeP reakce na …
CeP

uz.. :-P

reagovat
Pátek 5. února 2010 v 0:22 ® regulus reakce na …
regulus

CeP> su votočenej …

reagovat
Čtvrtek 4. února 2010 ve 23:00 ® CeP
CeP

regulus, cercer1> votocte se hajzlove…

reagovat
Čtvrtek 4. února 2010 ve 22:59 ® CeP reakce na …
CeP

Kazan> pred tremi lety holomku. a pak jsem si utrh rameno. ted posiluju docela jiny partie a nemam z toho zrovna radost. :-/

reagovat
Čtvrtek 4. února 2010 ve 22:34 ® vagi reakce na …
vagi

zlomiljsemprut> tam maximálně jedlovku :-)

reagovat
Čtvrtek 4. února 2010 ve 22:14 ® zlomiljsemprut reakce na …
zlomiljsemprut

vagi> A budeš tu hladovku držet i na veletržním srazu? :-D

reagovat
Čtvrtek 4. února 2010 ve 22:12 ® vagi
vagi

Já nehlasoval… raději si prohlížím únor v kalendáři rybářek a jestli na mě bude toto fórum stále koukat z prvního místa, začnu držet protestní hladovku :-D

reagovat
Čtvrtek 4. února 2010 ve 21:47 ® cercer reakce na …
cercer

regulus> :-D :-D

reagovat
Čtvrtek 4. února 2010 ve 21:44 ® regulus reakce na …
regulus

Kazan> bejvávalo, už je lepší ho přeskočit než obejít …:-D

reagovat
Čtvrtek 4. února 2010 ve 21:43 ® Kazan

regulus> jestli se nepletu, tak tady CeP zhruba před dvěma lety vyřvával jak strašně chodí do posilovny, jestli drží dietu to mu zhubnou svaly :-D

reagovat