Chytej.cz

Missák Sympatie Chytej.cz :-D necteno

31.1.2010 | Tunisanka | 39.815 zobrazení | 518 odpovědí

Pánové do toho!!!!! :-D !!!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 4. února 2010 ve 21:39 ® regulus reakce na …
regulus

cercer1> ale prdlajs radost, von myslím zase drží dietu, tak kecá z hladu …:-1

reagovat
Čtvrtek 4. února 2010 ve 21:31 ® cercer reakce na …
cercer

regulus> no jasně…ale radost mu kazit nemusíš..

reagovat
Čtvrtek 4. února 2010 ve 21:29 ® regulus reakce na …
regulus

cercer1> no tomu zas až tak moc nevěřil …

reagovat
Čtvrtek 4. února 2010 ve 21:28 ® cercer reakce na …
cercer

regulus> ty kazi*uku!!:-D

reagovat
Čtvrtek 4. února 2010 ve 21:27 ® regulus reakce na …
regulus

blateňačka> z toho si nic nedělej paní CePové taky ne.:-)

reagovat
Čtvrtek 4. února 2010 ve 21:27 ® cercer
cercer

CeP> jasně že bys zvítězil..já bych ti hodil hlas hned!! Na tebe nemá ani jedna z nich!

reagovat
Čtvrtek 4. února 2010 ve 21:14 ® blateňačka reakce na …

tak to tě musím zklamat to nejde to by se příteli nelíbilo zkus to napsat naším miss ta by třeba za tebou přijela

reagovat
Čtvrtek 4. února 2010 ve 20:45 ® regulus
regulus

Jejda, tady zavládla cenzůra … :-D

reagovat
Čtvrtek 4. února 2010 ve 20:38 ® CeP reakce na …
CeP

blateňačka> zejtra jedu do Blatny. dame spycha v Prdeli?

reagovat
Čtvrtek 4. února 2010 v 19:55 ® blateňačka reakce na …

dík za kompliment mě tak nic neurazí já senm hodně odolná vlastně mě ty urážky vzrušujou

reagovat
Čtvrtek 4. února 2010 v 19:48 ® CeP
CeP

a vubec. dyby to melo bejt vo kozach, tak jsem jasnym vitezem ja a basta!

reagovat
Čtvrtek 4. února 2010 v 19:40 ® osprey reakce na …
osprey

blateňačka> Smázl jsem ti jeden příspěvek. Zkus ty missí problémy pustit z hlavy a kecat jen tak.

reagovat
Čtvrtek 4. února 2010 v 19:26 ® Leník
Leník

Už chápu, proč mi chlapi od mala říkají, že jsem spíš kluk než holka, tohle forum se mi vymyká :-D

reagovat
Čtvrtek 4. února 2010 v 19:09 ® regulus reakce na …
regulus

Jezule> tak to jsi mě normálně dostala, :-93; tohle je vopravdu vyšší dívčí …

Jezule, myslím, že plačeš dobře, ale na blbým hrobečku. Jak jsi si asi všimla, tak tady už dobře 2 měsíce nebo i dýl lítá velkolepá reklama na ForFishing. Organizátor se všemi možnými způsoby snažil nalákat co nejvíce lidí na tuto výstavu, je to logický, vynaložil nějaký prostředky na její pořádání a zcela pochopitelně se snaží dostat tyto prostředky zpět s nějakou přidanou hodnotou, prostě je to normální kšeft. No a jedním z těch prostředků bylo i uspořádání soutěže miss „něčeho“. Může se to líbit nebo nemusí, ale z marketingovýho hlediska je to dobrej tah, protože chtě nechtě chlapy na babu většinou nalákáš (teda kromě 4% menšiny). No a fakt, že jakákoliv soutěž miss je dneska pro dost lidí už až trapná je sice pravda, nicméně to stále funguje. Nějakým způsobem se na tom nejspíš podílí i tento server proto tu asi bylo to hlasování a co bys od chlapů mohla čekat jinýho, než že budou hlasovat …

Trochu mě zaráží, že tě to tak rozhodilo a ještě víc nechápu, proč jsi to napoprvé napsala tak „složitě“, popravdě vůbec mi nedobrnklo dát si do souvislosti tvůj příspěvek a zadání fóra, kdyby jsi to dala aspoň do uvozovek. :-D Myslím si ale, že ti muselo být jasný, že se to mine účinkem.

Mimochodem víš pendrek na co se rybáři dívají prvně i když argument „…co a jak držíš u vody…“ … ;-)

reagovat
Čtvrtek 4. února 2010 v 18:50 ® sus1

Jezinka> A vůbec?! V Brně(na ubytovně) nám teda ukážeš tu 75/E a Frk zatim skočí pro džbánek, jo???:-)) a pak budem klikat na......počita­dlo,schválně??,ko­lik bude hlasů.:-))

reagovat
Čtvrtek 4. února 2010 v 18:44 ® cercer
cercer

jersey> se neurážej hned,bylo to myšleno,že by mohla ona vítat tebe tu a ne ty jí:-)) nic nemyšleno ve zlém..

reagovat
Čtvrtek 4. února 2010 v 18:37 ® cercer reakce na …
cercer

jersey> tak to jsi vedle jak ta jedle..ale to je fuk:-)

reagovat
Čtvrtek 4. února 2010 v 18:36 ® džigit reakce na …

blateňačka> hmm,z Tebe už ale žádná mis ani missis sympatie nebude :-(( Leda,že by Troška natáčel nějaké nové Slunce,seno… a našel Ti roli!

reagovat
Čtvrtek 4. února 2010 v 18:31 ® jersey reakce na …
jersey

cercer1: odjakživa tři roky…ale ok.

reagovat
Čtvrtek 4. února 2010 v 18:23 ® blateňačka

Jezinka> semm ráda že máme stejný názor na tuto miss fakt stupidní soutěž kdyby radši dělala něco užitečného pro lidi kteří sou bez domova nebo takněco třeba charitu

reagovat
Čtvrtek 4. února 2010 v 17:54 ® cercer reakce na …
cercer

jersey> jak vítej..ta tu je odjakživa!!:-D

reagovat
Čtvrtek 4. února 2010 v 16:47 ® jersey reakce na …
jersey

Jezinko vítej mezi námi :-)

reagovat
Čtvrtek 4. února 2010 v 16:40 ® PetrC

Tak, navijákové jsou dočištění a teď ještě sehnat ňákou udatnou samici, co by navařila kotel držkový polívky.

Máňo, mám hlada…

reagovat
Čtvrtek 4. února 2010 v 16:35 ® Jezinka

Jo a nevíte někdo, jestli slečna miss za nejdůležitější považuje SVĚTOVÝ MÍR ?????;-)

reagovat
Čtvrtek 4. února 2010 v 15:54 ® Jezinka

VYDRO vypadni už z tý porodnice, pomoooc.

reagovat
Čtvrtek 4. února 2010 v 15:49 ® Jezinka

UF tedy znovu a jasněji, vadí mi zatahování tak povrchní soutěže jako je miss do rybářské společnosti, která je ve velké většině mužskou záležitostí a vybudovat si v ní nějakou pozici dá dost práce. Moc se mi líbilo, že rybáři většinou koukají napřed na to co a jak držíš u vody v ruce a pak až na vnady, nebo to alespoň nedávají tak jasně najevo. A tady na chytej je jedno jak vypadáš záleží na tom co a jak píšeš. K reakci na toto fórum mne dovedla až úroveň jeho záhlaví a následně celé diskuse. Po zhlédnutí fotografií vnadného děvčete vinoucího se po různých pánech a podivně pózující u akvária mám jen strach aby rybářky nepřišly o pracně vybudované místo mezi chlapy. A slovíčko sympatie vypadlo z textu slečně miss a ne mě…

reagovat
Čtvrtek 4. února 2010 v 15:17 ® cercer
cercer

nehledě na to,že všichni víme,jak tyto soutěže dopadají a kdo vyhrává..je to téměř vždy o tom,kdo má nejvíce známích a přátel,kteří jsou ochotni ,,odkliknout" někoho,koho znám..prosím vítězku,nebrat osobně..to říkám všeobecně o tomto druhu hlasování na internetu.Přiznám se,že jsem volil jinou:-) ale rozhodně byla vítězka ,alespoň mnou tipovaným,favoritem:-) simpatická na fotografii 100% je,proto si myslím,že vyhrála v dané situaci určitě oprávněně.. ..no…tak a teď do mě..:-))

reagovat
Čtvrtek 4. února 2010 ve 14:56 ® džigit reakce na …

HaDová> myslím,že to jde pochopit docela jdnoduše.Jezinka poděkovala za soutěž,akurvát ji sejří podvrtnuté téma na nějaký fota a proporce.Holt „nevlezlo“..Bohužel to tak je všude na webu :-(( Aly My, rybářská většina Vám děvčata fandíme VŠEM!!!Vždyť s náma taky nevydrží každá,a to je na Vás všech sympatické především!!! :-)

reagovat
Čtvrtek 4. února 2010 ve 13:43 ® Tommy
Tommy

sus1> se přidáme la la la :-D

reagovat
Čtvrtek 4. února 2010 ve 13:23 ® HaDová
HaDová

Já to prostě chápu tak jak jsem napsala … :-) tak snad to Jezinka ještě uvede na pravou míru :-)

reagovat