Vyhledávání
Missák Sympatie Chytej.cz :-D
31.1.2010 | Tunisanka | 39.811 zobrazení | 518 odpovědí
Pánové do toho!!!!! :-D !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 4. února 2010 ve 13:22 ® sus1 reakce na …
-
regulus> Tralala lala.
reagovat - Čtvrtek 4. února 2010 ve 13:21 ® Kazan reakce na …
-
regulus> tak a teď ti holky ještě vyškrábou oči
reagovat - Čtvrtek 4. února 2010 ve 13:19 ® regulus reakce na …
-
Tunisanka> tak včilka su z toho už úplnej matěj …
reagovat - Čtvrtek 4. února 2010 ve 13:18 ® regulus reakce na …
-
HaDová> no nezlob se na mě, ale já z toho fakt nepochopil, jestli jí misska vadí nebo se jí líbí a když budu upřimnej, kdybych Gábinu neznal, tak by mi to klidně mohlo vycházet tak, že to je další „zhrzená dáma“ co to nemůže překousnout … . Konec konců pokud je to tak jak píšeš, tak si to úplně jinak nejspíš přebrala i Zuzka.
reagovat - Čtvrtek 4. února 2010 ve 13:16 ® Tunisanka reakce na …
-
regulus> Ahaa, ja to pochopila, že je to proti mě a to jsem si ten komentář četla několikrát. Omlouvám se.
reagovat - Čtvrtek 4. února 2010 ve 13:11 ® HaDová reakce na …
-
regulus> já to chápu tak, že jezince se miss sympatie líbí a nechápe blateňačku a její názory na tělesné proporce. Je to miss sympatie – a obličej – jak říkají všichni chlapi
reagovat– má jako panenka
.
- Čtvrtek 4. února 2010 ve 13:04 ® regulus reakce na …
-
Jezinka> Jezule, tak ti děvče nevím, ale nějak jsem nepobral, co tím chtěl básník říci.
Že se tohle fórum zvrtlo, je sice fakt, nicméně nechápu co to má společnýho s velikostí prádla a už vůbec ne s fotkama miss. Vy děvčata máte kapinku jinou logiku a já byť jsem si tvoje dva příspěvky přečetl asi 5× jsem nepochopil, jestli ti ty fotky vadí nebo se ti líbí, chápu, že předchozí debata na 4 nebo kolik stran byla trochu silnější káva, ale to prostě vyplynulo situace, pokud budeš mít zájem, tak ti to v Brně vysvětlím.
Ještě k oné volbě, teda spíš hlasování, když máš hlasovat podle jedné fotky a nemáš žádný jiný informace, tak každej normální chlap, bude hlasovat podle toho, která z těch bab se mu nejvíc líbí, samozřejmě každej má jinej vkus.Tunisanka> myslím, že téma kdo má jaký prsa už tu proběhlo a řekl bych, že není třeba ho obnovovat, myslím že na to kolik chytneš ryb to nemá vliv a každej má hold to co mu narostlo. Prostě si sem dala fotky z akce a není třeba být podrážděná kvůli jednomu příspěvku, kterej dle mýho na tohle vůbec nenarážel.
reagovat - Čtvrtek 4. února 2010 ve 12:24 ® Tunisanka reakce na …
-
Jezinka> Dobrý den, narážíte na mé poprsí?Na soutěžní fotce nebylo vidět a hlavně, někdo chtěl fotky z akce, tak jsem je sem dala.Pokud se Vám mé fotky nelíbí, tak na ně nekoukejte.
reagovat - Čtvrtek 4. února 2010 v 11:08 ® Tommy reakce na …
-
Jezinka> Džigit má pravdu a já se sním na 100% ztotožňuji.
reagovat - Čtvrtek 4. února 2010 v 10:58 ® Jezinka reakce na …
-
džigit> dík, je mi z toho fakt smutno, je mi 42 let a od tý doby co nosim prádlo 75/E, se snažim najít lidi, pro který to nejni důležitý. Myslela jsem, že to jsou rybáři, a proto se mi líbilo u vody i na chytej, ale tohle.......Doufám že je víc chlapů jako ty, co si prohlídli fotky naší MISS (nějak slečna zapomněla že byla zvolena miss SYMPATIE, nebo na to zapomněli hlasující?), a mlčky vrtí hlavou nad tím, co to tady dělá.
reagovat - Čtvrtek 4. února 2010 v 10:33 ® džigit reakce na …
-
Jezinka> tleskám,upřímně.Čekal jsem,zda se některá z rybářek ozve
reagovatNeboj,my to víme!!!
- Čtvrtek 4. února 2010 v 10:16 ® Jezinka
-
CHtěla bych poděkovat panu Chmelíkovi, že zavedl tuto úžasnou soutěž i do rybařiny. Když už se naše úsilí přesvědčit chlapy, že ženská neni jenom bezduchý obal na ......, kterému záleží pouze na vzhledu a že plácá kraviny mu nevadí, začínalo rentovat a mezi rybáři začaly být holky vítány i jako kamarádky, se kterými lze i rozumně mluvit třeba o rybách,stane se tohle. Po přečtení tohoto fóra mi nezbývá než říct: NEJSME VŠECHNY MISS!!!!
reagovat - Středa 3. února 2010 ve 23:41 ® osprey reakce na …
-
blateňačka> Jsem dost mimo síť – když píšu a dělám fotky, musím to mít vypnuté, nic bych neudělal. No a pak taky vedu normální život – mám barák a rodinu.
reagovat - Středa 3. února 2010 ve 22:52 ® blateňačka reakce na …
-
no to je fakt škoda že sem to nevěděla dřív když sem tam 4 roky dřela jak kůn a měla samé jedničky a vidíš kam sem to dopracovala,už jdu spát bolí mě ještě k tomu zuby tak dobrou a zase někdy
reagovat - Středa 3. února 2010 ve 22:49 ® kubas reakce na …
-
blateňačka> maturita v dnešní je hold prd, pokud nemáš známý, aby tě někam protlačili
reagovat. Dneska už je lepší dělat nějaký řemeslo než mít „jen“ nějakou maturitu z gymplu …
- Středa 3. února 2010 ve 22:49 ® blateňačka reakce na …
-
tak to máš hezkou práci a zajímavou to by mě bavilo taky ta nečinnost mě už leze na nervy, tak su ty si z Písku já myslela z Berouna,a to seš na síti 24hodin denně jo
reagovat - Středa 3. února 2010 ve 22:43 ® osprey reakce na …
-
blateňačka> No já tady dělám redaktora – snažím se, aby tenhle web byl co nejlepší (píšu články, vkládám články druhých, dodávám obsah do různých rubrik). A taky se starámm aby se tu lidem líbilo, nervali se mezi sebou a tak
Jinak jsem z Písecka, Blatnou znám.
reagovat - Středa 3. února 2010 ve 22:38 ® blateňačka reakce na …
-
to já taky vedu nudnej až depresivní život proto asi mám někdy ty stavy zlosti jako včera to víš 4 roky na mateřskej a rok a půj na pracáku mam maturitu a je mě to na nic furt sedim doma přemýšlím nad hovadinama a co děláš ty
reagovat - Středa 3. února 2010 ve 21:39 ® osprey reakce na …
-
blateňačka> Já jsem si zajel do města a zbytek dne mlátím do klávesnice – a ještě dost dlouho budu. Vlastně vedu strašně nudnej život.
reagovat - Středa 3. února 2010 ve 20:46 ® blateňačka reakce na …
-
dneska nečekejte žádnou bitvu už si to vybrala včera ale zdá se mi že se vám to chlapum docela líbí to naše pošťuchování
reagovat - Středa 3. února 2010 ve 20:45 ® blateňačka reakce na …
-
ahoj neboj ještě žijeme jen už sem se uklidnila a ted řešim důležitější problémy a co vy co ste dělali celý den
reagovat - Středa 3. února 2010 ve 20:06 ® sus1 reakce na …
-
regulus> Vono to příde,neboj.
reagovat - Středa 3. února 2010 v 19:55 ® regulus
-
Kurnik, tady to vypadá dneska nějak klidně, jako by se dámy už navzájem zavraždili …
reagovat - Středa 3. února 2010 v 17:57 ® HaD reakce na …
-
Leník>
reagovat)))
- Středa 3. února 2010 v 17:38 ® Leník reakce na …
-
HaD> Fotky co byly dobrý už jsou prodaný
reagovatMoc jich už nemám, to víš, blízko našeho stánku bylo akvárko, tak mám asi 600 fotek jen akvária. To jsem si užívala.
- Středa 3. února 2010 ve 14:35 ® HaD reakce na …
-
Leník> máš ještě nějaký fotky z veletrhu? Potěš nás, když brácha spí
reagovat - Středa 3. února 2010 ve 13:59 ® Leník reakce na …
-
Libor> Se po…, já ty ďoury snad v životě nezkusím.
reagovat - Středa 3. února 2010 ve 13:51 ® Libor reakce na …
-
Leník> no jo, to je vždycky tak, když se člověk na něco těší..
reagovat - Středa 3. února 2010 ve 13:51 ® HaD reakce na …
-
Leník>
reagovat - Středa 3. února 2010 ve 13:47 ® Leník
-
HaD> Stále ve střehu, všude a nikde
reagovat