Chytej.cz

nafukovací člun Voyager 500 necteno

30.1.2010 | Sumík | 4.044 zobrazení | 3 odpovědi

Zdravím kolegy,jsem tady na fóru poprvé,tak by mne zajímal Váš názor na nafukovací člun jménem Voyager 500?Pro použití na našich vodách, např.Orlík.Spíše jen k přepravě na lovné místo zavážení nástrah, snad jen občasný lov z něj, např.vláčení.Takže jestly máte nějákou recenzi k němu, budu moc rád.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 9. února 2010 ve 22:35 ® Sumík reakce na …
Sumík

já vím že už tady toho bylo hodně napsáno o gumákách, ale zarazila mne jedna věc co se týče člunu Voyager 500, na jedné stránce ho inzerují skoro na 4000,– a na jiné zase za 1700, myslíte že je rozdíl v nějaké kvalitě?Nebo je to to stejný?

reagovat
Neděle 31. ledna 2010 ve 13:32 ® cercer
cercer

sumík:jinak když se podíváš do aktuálních fór,tak na tebe kouká fórum člun na rybaření,tam se stejná či podobná tematika probírá již nějakou chvíli a nemusíš zakládat nové.V tom již existujícím ti i více poradí.Omlouvá tě,že jsi nový,nic se nestalo ale do budoucna se snaž používat vyhledávač,téměř vždy najdeš v kategorii již vzniklých fór i podobné tomu,co hledáš..stačí ho oživit a uvidíš těch reakcí:-) přeji hodně zdaru a vítám tě mezi chytějáky :-)

reagovat
Neděle 31. ledna 2010 v 9:27 ® Bulldog.o
Bulldog.o

Myslím, že co se týká nafukovacích člunů této kategorie, je to naprosto jedno… člověk se v něm dokáže přepravit na lovné místo, dokáže v něm zavést nástrahu.., a více méně z něho bude schopen i vláčet.. To vláčení určitě nebude to pravé ořechové… Tento rok také řeším nákup nafukovacího člunu a pochopil jsem jednu věc.. Já ke břehu přinejhorším doplavu, ale nejsem si jistý jestli ke břehu doplavou i mé věci.. všechno je otázkou peněz., pokud je strop 1700kč tak se nic lepšího vyčarovat nedá.. takže je Voyager 500 jako pomůcka pro rybáře dobrá věc??… to skutečně nevím :-)

reagovat