Chytej.cz

Zimni sbirani utrhnutych nastrah ,montazi.ze stromu . necteno

24.1.2010 | Losfedos | 4.458 zobrazení | 32 odpovědí

Zimni sbirani utrhnutych nastrah ,montazi ze stromu.Jelikoz ja osobne vlacim a hodne vlacecich nastrah utrhnu na stromech a kerich,vzdy prijde cas v zimnim obdoby ,kdy vyrazim na rybniky a reky posbirat sve nastrahy a pritom tam nachazim i nastrahy jinych rybaru.Nekdy si pripadam jako bych otrhaval vanocni stromecek.Vase zkusenosti ,pokud nekdo zvas take chodi ocesavat stromy.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Středa 27. ledna 2010 v 18:58 ® FISHERBOY
FISHERBOY

no věnoval jsem se kdysi potápění…chce to vyrovnávat tlak…tak ze si zacpete nos a zatlačite…v ušich se vam tlak dorovna…ale nezkušenym to rozhodne nedoporučuju !!! a jak píšete.. človek musí mít rezervu..ono cesta nahoru taky pár vteřin trvá…

reagovat
Středa 27. ledna 2010 v 18:37 ® osprey
osprey

Občas se potápím v moři. Tam je dobře vidět a mám celkem přehled. 3 – 4 m není sebemenší problém. Nerad chodím bez ploutví pod 5 m a s ploutvemi pod 6 m (myslím celé tělo v dané hloubce, ne tam strčit nohu). Necítím se tam dobře a než se člověk dostane tam a zpátky, tak má dost:-)

V Čechách ale neznám vodu, kde bych v těch 6 m stačil ještě něco najít. Rychle se tam dole stmívá.

reagovat
Středa 27. ledna 2010 v 17:49 ® tomashr reakce na …

Libor> Za mlada jsem se jednu dobu potápění „jen tak“ bez přístrojů věnoval. Tak 4–5m je v pohodě, to by měl dokázat skoro každý, láme se to někde kolem 8m – tam už člověk začíná tlak cítit a nějaká příprava už je na místě. Takže ve výsledku celkem souhlas – taky bych 10m určitě nikomu neradil, to už může být problém. Tedy pokud se opravdu bavíme o 10m a není to takových těch „rybářských“ 10m, které ve skutečnosti měří jen třeba 5m :-)

reagovat
Středa 27. ledna 2010 ve 14:59 ® spike reakce na …
spike

Libor> 4 metry jsou ještě v pohodě i když tlak už je celkem solidní.

reagovat
Středa 27. ledna 2010 ve 12:21 ® Libor reakce na …
Libor

FISHERBOY> 10m už je nebezpečných, rozhodně bych to tu jako návod neprezentoval. Asi jsi trénovanej, mě by praskly budínky už ve čtyrech metrech:-)

reagovat
Středa 27. ledna 2010 v 11:41 ® FISHERBOY
FISHERBOY

Je taky dobré sbírat nástrahy ze dna…já to praktikuji v létě na Seči…musí bejt čistá voda…vezmu ploutve , brejle šnorchla a jedu… do tech 10 metrů je človek schopnej se potopit takze pár kousků dycky najdu…gumy teda stojej za prd, ale rotačky a woby sou este pouzitelné.

reagovat
Úterý 26. ledna 2010 v 1:05 ® hecht reakce na …
hecht

osprey> Jo to je pravda. Tejkon jsem si vzpoměl, že mám na Otavě dva roky odloženého Propa. Je otázka jestli tam je a jak bude vypadat. Asi vezmu Ajdu na procházku a mrknu se tam.

reagovat
Pondělí 25. ledna 2010 ve 23:45 ® sethy reakce na …
sethy

spike> feeder ne.

reagovat
Pondělí 25. ledna 2010 ve 23:11 ® tomashr reakce na …

osprey> Takže jsem vlastně podpořil feederovým krmítkem rybařinu v JČ? To mě těší, to už je skoro jak grant EU :-)

reagovat
Pondělí 25. ledna 2010 ve 23:00 ® osprey reakce na …
osprey

tomashr> Tak už tam nevisí… U nás je přirozená cirkulace materiálu hodně rychlá.

reagovat
Pondělí 25. ledna 2010 ve 21:26 ® spike reakce na …
spike

sethy> na přívlač ano a co feeder? to nechodíš? já jeden dej zajdu někde v centru a další se nechám vyvézt nahoru ke strži.

reagovat
Pondělí 25. ledna 2010 ve 21:24 ® sethy reakce na …
sethy

spike> v dubnu budu mít ještě měsíc a pul čas :-D

reagovat
Pondělí 25. ledna 2010 ve 20:36 ® spike reakce na …
spike

sethy> :-D někdy nejspíš v dubnu dorazím do KM na víkend a beru i feeder:)

reagovat
Pondělí 25. ledna 2010 ve 20:32 ® sethy reakce na …
sethy

spike> na dně pořád :-D na keřu se mi houpe wobler před domem už od srpna :-) ale je tak 3 metry od břehu, 3 metry vysoko…na to prdím.

reagovat
Pondělí 25. ledna 2010 v 19:53 ® spike reakce na …
spike

sethy> to já na moravě trhám leda na dně:). Nejsi sám kdo nevěří ledu na tekoucí řece.

reagovat
Pondělí 25. ledna 2010 v 17:48 ® MP-E65mm
MP-E65mm

Když už něco utrhnu, tak většinou ve vodě. Na stromě mám pouze jednu mepsku, ale riskovat , že se vykoupu nehodlám :-)

reagovat
Pondělí 25. ledna 2010 ve 14:29 ® sethy
sethy

U nás takhle trhám max na moravě, když to v noci přehodím, ale na moravu mě nikdo nedostane, tomu ledu na řece nevěřím.

reagovat
Pondělí 25. ledna 2010 ve 14:18 ® tomashr reakce na …

osprey> Nevymýšlej si – jak jsem chytali se sanderem kousek od Písku, tak tam zrovna před námi visel wobler. Tak jsem přesně 10cm vedle něj přidal ještě feederové krmítko :-)

reagovat
Pondělí 25. ledna 2010 ve 14:09 ® FISHERBOY
FISHERBOY

sakra já na tech fotkách poznávám můj utrahaný vercajk:D

reagovat
Pondělí 25. ledna 2010 v 0:18 ® osprey
osprey

Nevím, jak je to možný, ale u nás se takhle netrhá. Fakt ne. To bych se nalítal, než bych našel na stromě videt třpytku – natož woba.

reagovat
Neděle 24. ledna 2010 ve 22:43 ® Robur
Robur

ty moje tam laskavě nechte, mám je tam jen odložené

reagovat
Neděle 24. ledna 2010 ve 20:14 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

Losfedos> Jasně…

reagovat
Neděle 24. ledna 2010 v 17:15 ® Losfedos reakce na …
Losfedos

kety.vydra> jak rikam kdyz to tam je ,proc to nepozbirat????…

reagovat
Neděle 24. ledna 2010 v 17:14 ® Losfedos reakce na …
Losfedos

cormoran> taky pekny kousky…

reagovat
Neděle 24. ledna 2010 v 16:55 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

Losfedos> To není špatný nápad.Právě jsem si vzpomněl,kde jsem nechal dva splávky a wobblera…

reagovat
Neděle 24. ledna 2010 v 16:55 ® cormoran reakce na …
cormoran

Losfedos> Hezký:-)

Taky občas zajdu a něco posbírám..

reagovat
foto/forum/2010/th-img11563.jpgfoto/forum/2010/th-img11564.jpg
Neděle 24. ledna 2010 v 16:46 ® Losfedos reakce na …
Losfedos

kety.vydra> na kazdym rybniku,

reagovat
Neděle 24. ledna 2010 ve 14:45 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

Losfedos> Kde taková úroda roste?:-)

reagovat
Neděle 24. ledna 2010 ve 13:46 ® Losfedos reakce na …
Losfedos

spike> udelal jsem si s teleskopickeho prutu podavac z hackem a vzdycky si pritahnu nastrahu ze stromu a jde to krasne.

reagovat
Neděle 24. ledna 2010 ve 13:43 ® spike
spike

Losfedos> pěkná sbírka. To já v okolí nemám vodu kam bych šel obírat.

I když mi na jednom slepém rameni asi 3 měsíce vázne pop nemám šanci se k němu dostat ani z pevniny a ani z ledu.

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1