Chytej.cz

Označení místa lovu necteno

15.1.2010 | kaakii | 3.008 zobrazení | 14 odpovědí

Ahoj měl bych takovou otázečku. Co kdybych na označní místa kde lovím použil třetí prut kde je navázána sestava na měření hloubky dna? Bylo by to porušení RŘ? Lovím přece na dva pruty a třetí není lovící.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 23. ledna 2010 ve 13:38 ® Stroft
Stroft
reagovat
Sobota 23. ledna 2010 v 8:37 ® Dawee
Dawee

víte co? dobrý by bylo napsat třeba mail právníkovi ČRS a von by to měl snad vysvětlit :-)

reagovat
Čtvrtek 21. ledna 2010 ve 21:30 ® Libor reakce na …
Libor

Stroft> inu špatnej nápad to není

reagovat
Čtvrtek 21. ledna 2010 ve 14:11 ® HaD
HaD

VÁŽENÍ NÁVŠTĚVNÍCI, OMLOUVÁME SE DLOUHÝ VÝPADEK ZPŮSOBENÝ S NEJVĚTŠÍ PRAVDĚPODOBNOSTÍ EXTERNÍM ÚTOKEM. PO DLOUHÝCH HODINÁCH SE NÁM PODAŘILO SYSTÉM OBNOVIT A DOŠLO POUZE K DROBNÝM ZTRÁTÁM – PŘÍSPĚVKY Z VČEREJŠÍHO DNE. PROVEDLI JSME BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ A VĚŘÍME, ŽE SE SITUACE NEBUDE OPAKOVAT.

DĚKUJEME ZA POCHOPENÍ

reagovat
Neděle 17. ledna 2010 ve 22:27 ® Stroft reakce na …
Stroft

Libor> Nevadí,mám to ukotvéno tak,že mám silon na dně.

reagovat
Sobota 16. ledna 2010 v 17:16 ® kaakii

Měl sem jenom takový nápad. Ono když teď sedím doma tak mě napadají různé věci. Když se to tady prodiskutuje tak to nikomu neublíží.

reagovat
Sobota 16. ledna 2010 ve 14:34 ® hraji reakce na …
hraji

osprey> tvá odpověď neplatí všeobecně na všech vodách. Na revíru MRS je zakázáno si jakkoliv označovat místo lovu na hladině. Takže v ČRS možná, v MRS určitě třetí prut nic neřeší.

reagovat
Sobota 16. ledna 2010 ve 13:53 ® Robur
Robur

to jsou zase věci. Osobně se divím, že ostatním rybářům zbývá ještě čas na chytání.

reagovat
Sobota 16. ledna 2010 ve 13:49 ® Libor reakce na …
Libor

Stroft> a nevadí ti to někdy při zdolávání ryby?

reagovat
Sobota 16. ledna 2010 ve 13:47 ® Stroft reakce na …
Stroft

Kaakii:Budou Tě buzerovat,že je zakazáno si označovat lovné místo(bojka atd.)Ale jak jsem psal-chytám na odhoz s jením prutem a druhy mám s ukotvenou bublinou nahozený do místa kde krmím a chytám.A kdyby už s tím někdo měl problém, stačí pod bublinu dát háček a můžeš říct,že chytáš kapry z hladiny.Vyřešeno!

reagovat
Sobota 16. ledna 2010 ve 13:25 ® Libor
Libor

kaakii> moc nechápu toto: „označení místa kde lovím“ – myslíš místo kam nahazuješ, kde je yakrmeno apod?, jako že by jsi si tam tím třetím prutem hodil nějakou bojku na označení, nebo že si s prutem označíč místo kde sedíš??

reagovat
Pátek 15. ledna 2010 ve 23:02 ® osprey
osprey

kaakii: Obhájíš to. Smíš mít nastražené dva pruty. O nenastražených není nikde nic psáno.

Ale lidem to bude divné, budou se na tebe ošklivě koukat (i já bych se ošklivě koukal, kdybych nevěděl, co to tam máš a viděl tři klacky) a pokud přijde porybný, musíš počítat s tím, že bude předem zaujatý a budeš ho muset v klidu přesvědčit.

reagovat
Pátek 15. ledna 2010 ve 23:01 ® Stroft
Stroft

Tak to dělám roky s tím rozdílem,že chytám pouze na jeden prut.

reagovat
Pátek 15. ledna 2010 ve 22:40 ® BigMike

Prubnout to můžeš, ale já osobně bych to radši neriskoval! To máš jako bys vzal kozlici přes rameno a šel do jiné honitby. A kdyby tě někdo potkal a prudil, ty bys mu vykládal něco o tom, že střílíš pouze v té vaší a do té jejich jdeš jen na procházku a nemáš ani náboje!

reagovat