Vyhledávání
Unikátní zaběry dravců z vašich výprav
13.1.2010 | Vydra11111 | 6.773 zobrazení | 23 odpovědí
bude se diskutovat o tom jak komu kdy a kde zabrala napr. stika candat atd................................................................................
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 21. ledna 2010 ve 14:11 ® HaD
-
VÁŽENÍ NÁVŠTĚVNÍCI, OMLOUVÁME SE DLOUHÝ VÝPADEK ZPŮSOBENÝ S NEJVĚTŠÍ PRAVDĚPODOBNOSTÍ EXTERNÍM ÚTOKEM. PO DLOUHÝCH HODINÁCH SE NÁM PODAŘILO SYSTÉM OBNOVIT A DOŠLO POUZE K DROBNÝM ZTRÁTÁM – PŘÍSPĚVKY Z VČEREJŠÍHO DNE. PROVEDLI JSME BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ A VĚŘÍME, ŽE SE SITUACE NEBUDE OPAKOVAT.
DĚKUJEME ZA POCHOPENÍ
reagovat - Úterý 19. ledna 2010 v 15:59 ® Jeff
-
Tak já chytal kapry na smotek z rohlíku, nebraly, tak jsem to vytahoval, abych změnil nástrahu a tan smotek se rozmotal na cca 8cm dlouhej bílej něco a vyprovokoval štiku něco kolem 60cm, jako ostatní rybáři docela čuměli jak táhnu krmítko a pod ním štiku s twistrem (rozmotanou rohlíkovou kůrkou) v tlamě!!
reagovat - Pátek 15. ledna 2010 ve 21:37 ®
-
Ano, měl. A věnoval jsem jí – prý na obnovení výroby.
reagovatAle kdo ví.
- Pátek 15. ledna 2010 ve 14:55 ® osprey reakce na …
-
LuboO> Na bublu, ne na bulbu. Pepa bublu měl, viď Pepo.
Já tomu moc nevěřil – koule s lopatkou a za ní trojhák s twisterem. Ale prý se na to něco chytit dalo.
reagovat - Pátek 15. ledna 2010 ve 14:22 ® džigit reakce na …
-
LuboO> a zadavatel fóra nevysvětlí a nevysvětlí
reagovat - Pátek 15. ledna 2010 ve 13:03 ® LuboO reakce na …
-
pepa-č> presne tal som si to prelozil aj ja, ze tu budu fotky, a potom som dostal inofo o megobke na bulbu. To mi pride ako ocna choroba…
reagovat - Pátek 15. ledna 2010 v 11:22 ®
-
tak si přečtu nadpis – „unitátní záběry“ – skočím dovnitř, čekám unikátní fotky a prd. Tady si lidi píšou, jak jim to bere
reagovatto je ta čeština
- Pátek 15. ledna 2010 v 0:22 ® džigit
-
vlasec 0,16,splávek 0,5gr, miniháček a na něm 2 masní červi.Ihned po nahození se zhoupnul a nevynořil.Chvilka čekání a popotáhnutí,aby se vynořil/klouzák se zarážkou/.Co se začalo dít po záseku a jak dlouho trvalo,těžko popsat.Štika blízko k metru vyjela „na ocas“,udělala několik esíček na ocase a bylo po všem.Ovšem já tam pak zůstal stát několikanásobně krát déle s otevřenou hubou.Dodnes to mám před očima
reagovat - Středa 13. ledna 2010 ve 22:13 ® osprey
-
Asi nejlepší byl záběr zhruba šestikilové štiky na popa. Bylo to, jak kdyby najel na minu…
reagovat - Středa 13. ledna 2010 ve 21:57 ® pextr
-
Pri stahovani krmitka stika, ale jen 50 cm.
reagovat - Středa 13. ledna 2010 ve 21:56 ® Cudla reakce na …
-
LuboO> my tak řikáme kříženci woblera s gumou,nebo i gumě s plovoucí hlavičkou,
reagovat - Středa 13. ledna 2010 ve 20:53 ® Char
-
Pokud se dá považovat Norek americký za dravce tak se mi podařilo jej ulovit na popa na Orlíku, docela houževnatě bojoval ale naštěstí se po přitažení vyháknul, nevím jak bych ho zbavoval háčku.
reagovat - Středa 13. ledna 2010 ve 20:13 ® LuboO reakce na …
-
Robur> prosim ta, co sa vypytujes, mas tam vyhladavac, tak to skus laskavo s nim…
reagovat - Středa 13. ledna 2010 v 19:58 ® Robur
-
každopádně to foto je nádherné, vždycky se kochám
reagovat - Středa 13. ledna 2010 v 19:47 ® sethy reakce na …
-
Robur> Takova trošku větší štika
reagovathttp://images.google.cz/images?…
- Středa 13. ledna 2010 v 19:46 ® mascha reakce na …
-
Muskalunga, vetsi americka pribuzna stiky.
reagovat - Středa 13. ledna 2010 v 19:39 ® Robur
-
co to je musky, nebo mám gůglit?
reagovat - Středa 13. ledna 2010 v 19:32 ® sethy
-
Robur> Na te fotce co zmiňuješ neni štika a štika, ale musky a malá štička. http://farm3.static.flickr.com/…e72faf_o.jpg to je myslim ono:)
reagovat - Středa 13. ledna 2010 v 19:10 ® Char reakce na …
-
Robur> to bude asi něco moc sprostýho, takže až po 22 hodině
reagovat - Středa 13. ledna 2010 ve 14:29 ® LuboO reakce na …
-
Vydra11111> toto by som potreboval prelozit, lebo aj ked robim v ceskej firme a som v kontakte s kolegami denne, tak toto nezvladam.:
„když vám čapne megobka přímo před nohama bublu“
reagovat - Středa 13. ledna 2010 ve 14:12 ® džigit reakce na …
-
Robur> no přece bublu,ty to nečteš
reagovat - Středa 13. ledna 2010 ve 12:40 ® Robur
-
komu, kdo co blafne žužlu? Megobka? ALe koluje netem fotka, pořád nevím, zda motnáž, kdy velká štika drží v hubě menší štiku, která je zdolávaná.
reagovat - Středa 13. ledna 2010 ve 12:28 ® Vydra11111
-
ja nejčastěji a nejradši chytám štiky na přívlač… mám spustu zážitků například když vám čapne megobka přímo před nohama bublu to je potom zazitek
reagovat