Vyhledávání
Ochrana foťáku před vodou
10.1.2010 | FISHERBOY | 2.143 zobrazení | 5 odpovědí
Zdravím pánové. Můj dotaz se bude týkat především vláčkařů a muškařů, kteří si své úlovky rádi zdokumentují. Pořídil jsem si foťáček na ryby a vůbec nemam zkušenosti s tím, jak ho při brodění ochránit proti vodě a přitom ho mít okamžitě po ruce. Používáte nějaký pouzdra nebo něco takovýho??díky za rady , tipy…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 10. ledna 2010 v 18:55 ® džigit reakce na …
-
sethy> šak jsem psal „v případě nouze“ a ještě,že „musí sedět“ :-/
reagovat - Neděle 10. ledna 2010 v 17:57 ® sethy
-
http://aquapac.cz/ ale fotit s tím, no nevím, ty fotky stoji za prd. Jako ochrana dobry, ale při focení vyndat.
reagovat - Neděle 10. ledna 2010 v 17:18 ® džigit
-
Najdi Aqua Pack,berem to na starší foťáky na „vodu“ a v případě nouze s tím i vyfotíš/pokud najdeš vhodný typ/.Jsou to pevnější obaly na foto i video,které mají vpředu „lepší“ plast pro focení.Počítej však,že každá další vrstva před objektivem škodí,ale pokud je to o Tvé osobní potřebě,vystačí
reagovat - Neděle 10. ledna 2010 v 16:29 ® osprey reakce na …
-
Nepoužívám nic a klidně brodím i se zrcadlovkou (fakt je, že ne moc náročné partie). To, co máš, bych strčil do kapsy někde dost vysoko nebo si pověsil na krk a zasunul do broďáků. Jde taky o to, jak moc chceš fotit.
Ideální jsou vodotěsné foťáky jako je třeba Canon Powershot D10. Ty můžeš strčit i pod vodu.
reagovat - Neděle 10. ledna 2010 v 15:49 ® regulus
-
Máš tři možnosti, buď ho mít furt při ruce a riskovat nebo ho nemít při ruce a dávat ho do ochrannýho vodotěsnýho obalu a třetí možnost je už ujetá, pořídit si na něj podvodní pouzdro.
EDIT ještě k poslední větě, já při brodění kombinuju první a druhou možnost (mám ho v báglu ve dvou „zipových“ igeliťákách) a když chcu fotit tak na krku, při vláčce většinou nebrodím, tak ho mám na krku nebo rameni furt.
reagovat