Vyhledávání
PVTV konečně s českými titulky
10.1.2010 | Koumes | 3.609 zobrazení | 2 odpovědi
Po dlouhé době co byl spuštěn na DiGi TV nový rybářský kanál PVTV po přesunutí FaH na jiný transpordér i jinou družici se řada rybářů ptala,zda se bude vysílat v českém jazyce,nebo s českými titulky? V průběhu listopadu a prosince probíhaly upoutávky,že zanedlouho budete moci sledovat pořad v českém,bulharském a srbském jazyce.Upoutávky skončili a stále se nic nedělo.Až při náhodné kontrole jsem zjistil,že mimo maďarštiny a rumunštiny je aktivní i angličtina.Titulky zatím žádné nebyly.Nyní už jsou aktivní české,bulharské i srbské titulky,i když u některých pořadů nestíhají překlad.Jsou to začátky doufám,že to zkvalitní.Stačí stisknout na DO žluté tlačítko,vybrat srbské titulky,protože Rumuni neví,že česky je něco jiného,pro ně jsou slovanské jazyky asi jedno a OK je hotovo.Až to opraví,tak si to taky přehoďte.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 27. května 2011 v 19:14 ® zdepal
-
Prosím, nemám ve svém DIGI TV program PVTV, jak ho tam mám dostat, chci ho ???!!!
reagovat - Neděle 10. ledna 2010 v 15:43 ® OSUD
-
ahoj.už jsem to dávno vyzkoušel a sám jsem se divil proč zrovna srbsky ale jo aspoň něco.Každopádně se mi zdá nebo neumím číst že tam překládaji nesmysly nedávno mi to připadaĺo jako bych četl titulky z červené knihovnyy rozamundy pilchner.Jak to jak je to možné????
reagovat