Vyhledávání
Západní čechy Plzeň
9.1.2010 | mitoma | 5.001 zobrazení | 14 odpovědí
Revíry v západních čechách kde jste chytali. Kde jste chytli trofejní úlovky Kaprů.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 19. dubna 2010 ve 14:34 ® Mary reakce na …
-
malej Tonci> nemyslíš, je to tak. Měli jsme ohledně tohoto dodatek k povolence. jsem si ho teprve přečetla.
reagovat - Sobota 17. dubna 2010 ve 14:11 ® malej Tonci
-
vezírek neni povinej, ale pokud v nem uchovavas ryby pres noc tak musi byt opatren tou jmenovkou a adresou… myslim
reagovat - Sobota 6. března 2010 ve 21:58 ® hant reakce na …
-
Berounka je poměrně složitá voda. osobně jí moc nepreferuju, ale chytí se tam během roku určitě pár pěkných ryb, ale asi kartama hodně zamíchala velká voda. chodíme k bukovci a je tam dost naplavenin. musí se tam dost rozkrmit a pak je to o štěstí. v 2009 tam šli slušně hadi a dravců je tam taky dost ale prý to tam decimují kormoráni ted se o tom dost píše.
reagovat - Pátek 5. března 2010 ve 23:04 ® dodorider reakce na …
-
Mary> ano i to je moznost but rybu uchovat ve vezirku a nebo ji usmrtit nektera prasata je i kuchaj u vody a ponechavaji ony organy vode
reagovat - Pátek 5. března 2010 ve 22:53 ® Mary
-
ÚS západočeský aktuality, změny, novinky pro rok 2010. Jinak já vezírek mám, ale byla debata a někdo řekl, že ho nepotřebuje, že rybu zabije a dá do igelitové tašky.
reagovat - Pátek 5. března 2010 ve 21:11 ® dodorider reakce na …
-
Mary> tak to je husty jmenovku s adresou
reagovatto aby ceska posta dnes podala a hned dodala ja zkazeny ryby nejim
jinak vezirek neni povinen ale poradim ti neco kup pstruharsky zbal ho do kulicky o rozmerech 5X5cm a dej ho nekam na spod do brasny, ja ho tam mam uz nejhakej ten rok a porad ma na sobe cenovku
- Pátek 5. března 2010 ve 21:05 ® Jak.novi reakce na …
-
Mary> Povinný není.
reagovat - Pátek 5. března 2010 v 19:20 ® Mary
-
Ještě nemám nový řád, ví někdo ze Západních, jak je to s tím vezírkem? Je povinný? Vyčetla jsem, že musí mít jmenovku s adresou, to zřejmě platí, ale někdo rybu zabije u vody, tak vezírek nepotřebuje.
reagovat - Čtvrtek 4. března 2010 ve 14:30 ® Albak reakce na …
-
sus1> absolutní souhlas, v loni jsem chytal kapry přes 70cm, i deset kusů za den, po týdnu jsem se tam vrátil a seděli masaři, a vedle nich píchlí 3 kusy těchto nádherných ryb, bylo mi do pláče, K-70 je nutná!!!!
reagovat - Sobota 9. ledna 2010 ve 20:48 ® sus1
-
mitoma>>,,Kde jste chytli trofejní úlovky Kaprů."
Nezlob se na mě,ale tuhle informaci tě řekne jen blázen.V létě tam nebude ani jeden.
reagovat - Sobota 9. ledna 2010 v 17:25 ® mambo reakce na …
-
Reagoval jsem samozřejmě na ty Ejpovice.
reagovat - Sobota 9. ledna 2010 v 17:23 ® mambo reakce na …
-
Taky by mě to docela zajímalo. Párkrát jsem tam chytal, ale už je to pár let. Většinou na přítoku, kde byla veliká pravděpodobnost záběru a dost se tam toho chytlo, ale po povodních, když přítok dopadl, tak jak dopadl už jsem tam nechytal. Tím myslím u toho přítoku. Párkrát jsem byl u odtoku, ale bez úspěchu. I když jsem skoro místní, tak tu vodu moc neznám a podle mě je to dost složitá voda na chytání. Co si pamatuju, tak když byl ještě ten přítok před povodněma, tak to bylo centrum pro většinu rybářů. Teď opravdu nevím, ale rád bych se tam zase někdy vypravil.
reagovat - Sobota 9. ledna 2010 v 17:19 ® mitoma reakce na …
-
s chytal nekdo na berounce prej ze to tam pekne bere a nejakyho pekniho kapra
reagovat - Sobota 9. ledna 2010 v 15:17 ® mitoma
-
Chytali jste někdo na Ejpovické přehradě? Co jste chytli a na co? Předem děkuji za odpověď
reagovat