Chytej.cz

spánek u vody? necteno

1.1.2010 | Ciffik | 61.298 zobrazení | 491 odpovědí

Zdravím všechny, jaký je váš pohled na rybáře, co si nahodí, dají pruty do pípáků a odeberou se do bivaku spat? (přes večerní a ranní hodiny) a tímto stylem chytají třeba týden…za jakékoliv reakce díky…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 8. ledna 2010 v 0:54 ® džigit reakce na …

Patlaloš> zítra na kontrole mu sdělím,že by už pod vodu neměl.........

reagovat
Pátek 8. ledna 2010 v 0:43 ® džigit reakce na …

Patlaloš> asi jsem mimo mísu,když jsi teda psal o spaní,ale jinak patřím mezi „nepochopyly“ a snad i „pokuk“ :-)

reagovat
Pátek 8. ledna 2010 v 0:31 ® Patlaloš reakce na …
Patlaloš

osprey> víš co mě je to putna,myslím že u vody se dějí takové prasárny že nějaké spaní u prutu mne nemůže rozházet a ani nerozhází :-)

reagovat
Pátek 8. ledna 2010 v 0:30 ® Patlaloš reakce na …
Patlaloš

džigit> Děkuji budeš moc hodný,pokud máš někoho známého byl bych rád kdyby mi pomohl. Ale já o spaní psal,si si nevšiml ? Pokuk reaguješ na tu vláčku tak to bylo jen tak mimochodem a na to že jsi přesvědčen o tom že tato otázka je o …dementech,kteří si pletou rybaření s kempingem!!!!!!!!!­!!!!! se divím že jsi na to reagoval,možná tvůj doktůrek odvedl špatnou práci,měl by ti vrátit peníze !!! Pro ty co nepochopily …každá rybolovná technika má svá zákoutí do kterých by se dalo šťourat a osobně žádnou neodsuzuji jako někteří „lepší rybáři“

a k té vláčce : co to je ? Táhnu cosi pod hladinou na čem je přidělám 1,2nebo tři háky to je dle chuti každého soudruha a při náznaku odporu či něčeho podobného přiseknu aniž bych věděl co se vlastně pod vodou děje…

Vyřádím nástrahy hladinové tam je možnost že si pozorný vláčkař útoku ryby všimne a tudíž asi věděl že jde o prokazatelný zá­běr.

reagovat
Pátek 8. ledna 2010 v 0:10 ® džigit reakce na …

osprey>třeba do těch koulí vláčí :-D

reagovat
Pátek 8. ledna 2010 v 0:06 ® osprey reakce na …
osprey

Patlaloš> Provokatére. :-)

Vláčka jest jemné vytříbené umění založené na oklamání rybích smyslů delikátním předložením nepoživatelného sousta, jež patřičně nabídnuto vzbudí v rybě zájem a touhu ho ochutnat.

Je vůbec možné porovnávat tento rafinovaný počin srovnatelný s blufováním v pokeru se sprostým poleháváním u prutů nahozených do fleku prosypaného tucty páchnoucích koulí? :-)

reagovat
Pátek 8. ledna 2010 v 0:04 ® džigit

Mám divný pocit,buď mají někteří malý monitor a nevidí vše,nebo .............­.............­.............­..........

reagovat
Pátek 8. ledna 2010 v 0:03 ® džigit reakce na …

Patlaloš> založ nové fórum,tohle je o spaní v BIVAKU,nebo si to střihni se svým psychoporadcem­.Pokud nemáš,někdo Ti doporučí!!! Stále se tu bavíme o dementech,kteří si pletou rybaření s kempingem!!!!!!!!!­!!!!!

reagovat
Čtvrtek 7. ledna 2010 ve 23:37 ® Patlaloš
Patlaloš

zdarec. Tak pánové to vám povím to je hnus.Stále mi neleze do hlavy,proč se každý nestará sám o sebe.Nechceš spát ,nespi.chceš spi. Co je na tom tak děsivého ? .Osobně se snažím chytat všemi rybolovnými způsoby a to i kaprařinu a přiznám se chrápu 2–3 hoďky si schrupnu koho to ruší nebo okrádá či nevím co. Co třeba takové vláčení …honosný název že ale co to je …je to prostě podsekávání a to je vyslovně zakázané a nikoho to nesere…kdo si myslí že je normální podsekávat ?

reagovat
Čtvrtek 7. ledna 2010 ve 23:33 ® Adam.46
Adam.46

Zadar: Vyhladovělý otrhaný a brodící se vodou je ten správný sportovní rybář???? :-D :-D :-D :-D To na ryby budu chodit asi jak nějaký vandrák, ne.......!

reagovat
Čtvrtek 7. ledna 2010 ve 23:26 ® osprey reakce na …
osprey

džigit> Nic nevymyslel – provokuje, protože rád chrápe u vody:-) Ale to souložení mu fakt vypadlo. Taková zásadní věc!

reagovat
Čtvrtek 7. ledna 2010 ve 23:24 ® džigit reakce na …

zadar> a to jsi vymyslel před a nebo po návštěvě svého osobního lékaře???

reagovat
Čtvrtek 7. ledna 2010 ve 23:20 ® Adam.46
Adam.46

:D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

reagovat
Čtvrtek 7. ledna 2010 ve 22:45 ® osprey reakce na …
osprey

1Mara> Pokud bys souložil otrhaný, hladový a brodil při tom vodou, pak patrně ne.

reagovat
Čtvrtek 7. ledna 2010 ve 22:41 ® 1Mara reakce na …
1Mara

zadar> A co souložit to by ti taky vadilo ? :-)) )

reagovat
Čtvrtek 7. ledna 2010 v 19:58 ® 

Spaní ne rybách je lumpárna, která by se měla zakázat a co nejpřísněji trestat. Nemůže být nic horšího než spící rybář. Stejně tak bych na rybách zakázal konzumaci alkoholu a kouření, také jsem na rybách viděl rybáře co se přejídají, to přece vůbec není sportovní. Jedině vyhladovělý otrhaný a brodící se vodou je ten správný sportovní rybář.

reagovat
Čtvrtek 7. ledna 2010 v 18:46 ® Jak.novi reakce na …
Jak.novi

Robur> :-D

reagovat
Úterý 5. ledna 2010 v 19:23 ® 1Mara reakce na …
1Mara

cercer1> :-D Pivo

reagovat
Úterý 5. ledna 2010 v 18:29 ® Adam.46
Adam.46

ospray: Diky, s týma střílení lidi :-D To bylo „střílení“ a nemyslel jsem ty rybáře co vezmou rybu, ale takové co je berou FURT, jak už jsem psal cercer1. Jasne je to od každého svůj problem co s tou rybou udělá, ale někdy je to až za hranice toho co se může a nebo toho že prostě nemají dost ryb v mražáku a krmí s tým celou „dědinu“ :-)

reagovat
Úterý 5. ledna 2010 v 18:24 ® Robur
Robur

jj, střílet lidi ve spánku je ale humánnější než je vzbudit a pak zastřelit, měním názor, spát je lepší

reagovat
Úterý 5. ledna 2010 v 18:16 ® osprey reakce na …
osprey

Adam.46> Když už jsi tu nemyslím, že bys zrovna ty byl špatný člověk, rybář nebo i něco horšího, co tu padlo.

Ale psané slovo je tvrdá informace s minimem podtextu, takže se snaž psát ty věci daleko výstižněji (např. to střílení lidí, co si vezmou rybu na pánvičku), protože jinak si nasadíš psí hlavu ani nevíš jak. A je to podle mě škoda.

reagovat
Úterý 5. ledna 2010 v 18:02 ® Adam.46
Adam.46

cercer1 : Ja se bavím o rybařích, co chodí na ryby za účelem sebral jakoukoliv ryby na maso,( a viděl jsem takových dost,aji takové co brali ryby pod mírou a hned klep po hlavě a do křaku :-(( ) a nejsou na rybách kvůli tomu aby si užili ten souboj s rybou, klid u vody,.......

reagovat
Úterý 5. ledna 2010 v 17:29 ® cercer
cercer

Adam.46> nechápu,proč bys střílel rybáře,co sedí u vody a chtějí si vzít rybu…copak tím něco porušují?? Pořádně si přečti RŘ a zjistíš,že tam žádný zákaz není:kaprů je jak sraček,chová a vysazuje je kdejakej Vojta a žijou v kdejakým bahňáku.. a mimochodem,zavítej na selskej rozum-tam už dostaneš školení co s rybou…

reagovat
Úterý 5. ledna 2010 v 17:19 ® cercer
cercer

CeP> čím je to tu krmíš???Ty a ožíváš desátou hodinou večer??!!hahaha .Na srazech odpadáš jako první:-)) !!!

reagovat
Úterý 5. ledna 2010 v 16:33 ® džigit

1Mara> Malý princ se v noci změnil ve Smrtijeda :-D

reagovat
Úterý 5. ledna 2010 v 15:54 ® HaD
HaD

naši sousedi mě nezajímají, jednak jsou nekteří divní, často se hádají a stejně pořád nejsou doma… a sousedka je moc mladá :-)) )

reagovat
Úterý 5. ledna 2010 v 15:01 ® Ciffik reakce na …
Ciffik

Zcuter> to bylo dobrý…jsi měl napsat k sousedům…aneb jak víte, že vám neodejdou baterky?

reagovat
Úterý 5. ledna 2010 v 15:01 ® Ciffik
Ciffik

HaD> no uvidíme, stejně si myslím, že nic moc novýho se nedozvíme, a jestli něco nesnáším, když se lidi napadaj a urážej…

reagovat
Úterý 5. ledna 2010 ve 14:09 ® 1Mara
1Mara

regulus> :-)) ) no to bylo pěknýýý :-)) ), takovej slušnej pan učitel a teď takové zvrhlosti ? :-)

reagovat
Úterý 5. ledna 2010 ve 14:05 ® Zcuter
Zcuter

Pánové je mi jasné, že někteří lidi by mohli apelovat že mě už se to netýká že už jsem s rybařením skončil…ale je to diskuzní forum tak si myslím že můžu svůj názor tady také vyjádřit.bude mi přitom úplně jedno že mě tady pošlou lidi někam že jsem za jedno s bráchou že jsem byl taky aktivnější rybář přes feeder a plavku a vláčku než přes kaprařinu přesto jsem na výpravy jezdil…přiznávám že jsem taky patřil k těm co nahodili a šli spát to nepopírám i když vím že to není správné že jsem tím vlastně riskoval povolenku neboť v RŘ je napsáno být u prutů přítomen tak, abych byl schopen s něma v případě záběrů manipulovat…věřím tomu že po 4 dnech kdy jde člověk spát v 12:00a vstává ve 4:00 nahodí a jde znovu spát není schopen se vzbudit okamžitě na záběr ryby…znám to z vlastní zkušenosti, kdy měl dotyčný i el.signalizátor a ten mu navlhl tak, že nebyl schopný píípat…hučela tudíž jenom brzda…kdybych já nespal tak by kolegovy vymoatala celou špulku silonu…navíc někteří kapraři si nahazují jeden prut na candáta…tam vám ani ten pííípák nezapípá..a myslím si, že candátů je daleko míň než kaprů, kteří se vysazují v daleko větším množsví,proto by si zasloužili daleko větší úcty…

no…jako jedna věc je jistá…ti co chápou co se tady snažíme vysvětlit to prostě chápou a je to dobře…ti co to nechápou to prostě ani nepochopí…ane starého psa novým kouskům nenaučíš..nebo: Blbec nikdy neví, že je blbcem zkutečně.Proto pravdu, že je blbec, blbci říkáš zbytečně.....

Ps: všem přeji hodně úspěchů u vody v Novém Roce 2010

reagovat