Vyhledávání
Rybníky-Ústí nad Labem
30.12.2009 | jirin8 | 5.734 zobrazení | 31 odpovědí
Ahoj lidi,jelikož nemám ještě rybářský lístek (zkoušky dělám až na jaře) už teď bych si chtěl někde zachytat.Ale bohužel nevím kde to jde bez rybářského lístku.Chtěl bych to raději zadarmo.Slyšel jsem o malhostickém rybníku.Jo a ten´rybník by měl být při nejlepším v okreseˇÚstí nad Labem.Mohli by jste mi poradit??
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 1. ledna 2010 v 19:36 ® Piranha reakce na …
-
pipa> jasan
reagovat - Pátek 1. ledna 2010 v 18:14 ® pipa reakce na …
-
Piranha> takže super !!!! chytačka s ochrankou a benzin tež gratis !!!!
reagovat)
- Pátek 1. ledna 2010 v 17:09 ® Piranha reakce na …
-
pipa> jezdej tam policajti trmicky byl jsem s nima na projizdce ve 2 rano.
reagovat - Pátek 1. ledna 2010 v 16:50 ® cormoran
-
dedacek> Není zač.-) Jak jsi psal o prodeji těch parcel, spadaly do toho i příbřežní pozemky? Údajně z toho má jednou být něco jako rekreační středisko (pláže, jachty, lodičky, windsurfing atd…)
reagovat - Pátek 1. ledna 2010 v 16:22 ® dedacek reakce na …
-
cormoran> Díky za zprávu.
reagovat - Pátek 1. ledna 2010 v 16:18 ® cormoran reakce na …
-
dedacek> Spravuje to Palivový kombinát Ústí (PKU).
reagovat - Pátek 1. ledna 2010 v 15:35 ® pipa
-
Jasny že to hlidaj namatkově,ale určitě ne policajti
reagovat - Pátek 1. ledna 2010 v 15:26 ® pipa reakce na …
-
Piranha> tak asi hlidaj špatně
reagovat)))
- Pátek 1. ledna 2010 v 15:26 ® dedacek reakce na …
-
Piranha> Budu se tam muset nechat zavézt . Na dně toho jezera jsem chodil pět let do školy.
reagovat - Pátek 1. ledna 2010 v 15:20 ® Piranha
-
dedacek> nepatri to chabarovicim.Patri to mikroregionu milada.Jou to chaba, trmice, rehlovice, roudniky myslim.s pozemkama bych byl opatrnej.Nikdo jeste nevi jakej buder zamer toho jezera.Zda to bude rekreace, nebo jen ptaci rezervace.Ceka se na to jak dopadne ostre sledovana kontrola vody.Kvuli nedaleke skladce.Pak zacne teprve ten boom co nechci aby byl.Vsude zakazy, soukromy pozemky a obycejnej rybar si tam nesedne.To se radeji zadluzim vic nez jsem a ten pozemek si koupim
reagovat - Pátek 1. ledna 2010 v 15:15 ® dedacek reakce na …
-
Piranha> Takže to patří Chaba? Na stránkách Chaba jsem našel zmínku o rozprodeji parcel.
reagovat - Pátek 1. ledna 2010 v 15:08 ® Piranha reakce na …
-
dedacek> jo kamo, spravuje to bejvala šachta, ale je to mikroregion milada a to jsou myslim 3 nebo 4 obce. Momentalne to hlidaj šachtaci a policajti.
reagovat - Pátek 1. ledna 2010 v 15:07 ® Piranha reakce na …
-
pipa> ty znas vole jen tech par kroku k labi, tak drz hovne
reagovat - Pátek 1. ledna 2010 v 15:07 ® Piranha reakce na …
-
pipa> ty znas vole jen tech par kroku k labi, tak drz hovne
reagovat - Pátek 1. ledna 2010 v 15:03 ® dedacek
-
Komu ta voda patří?
reagovat - Pátek 1. ledna 2010 ve 13:49 ® pipa reakce na …
-
Piranha> nemel zas pičoviny !!!!
reagovat - Pátek 1. ledna 2010 ve 13:41 ® Piranha
-
Tak tvrde monitorovanou a hlidanou vodu jsem jeste nevidel.Policie, hlidky s jeepama i na motorkach v lete.Jen jsem sesel z cesty asi v pulce jezera a uz jsem mel za prdeli jeepa a hybaj holomku od vody.aj myslivca odtamtud vyprovodili
reagovat) pak jsme si ho dobirali v hospode
- Pátek 1. ledna 2010 ve 13:39 ® Piranha reakce na …
-
jaj> bez tam
reagovat)
- Pátek 1. ledna 2010 ve 13:38 ® pipa reakce na …
-
jaj> když tě nikdo neuvidí
reagovat)
- Pátek 1. ledna 2010 ve 13:34 ® jaj reakce na …
-
a můžu tam chytat bez RB??
reagovat - Pátek 1. ledna 2010 ve 13:32 ® pipa reakce na …
-
dedacek> je a jak!!!!!!!!!
reagovat - Pátek 1. ledna 2010 ve 13:11 ® dedacek
-
Ústečáci a co jezero Milada? Už je zarybněné?
reagovat - Pátek 1. ledna 2010 v 11:10 ® jaj reakce na …
-
jj dik
reagovat - Pátek 1. ledna 2010 v 10:32 ® Poldík reakce na …
-
jaj> Je to slušný na lína,karase,štiku atd.V červenci tam kluci vytáhly sumce 110cm.Dnes se půjdu projít,tak ti pošlu foto.
reagovat - Pátek 1. ledna 2010 v 9:27 ® jaj reakce na …
-
A na tom Hančáku tam je fakt hodně ryb když se tam da chytat bez RB??
reagovat - Čtvrtek 31. prosince 2009 v 11:20 ® Poldík reakce na …
-
1Mara>Máš pravdu já to tak nemyslel,když je ten Silvestr.Omlouvám se Jirin8 a doporučuji rybníček pod vrchem Kozákov ve Starém Mojžíři.Chodí tam všichni začínající rybáři a má slušnou rybí populaci.Tak mnoho zdaru.
reagovat - Čtvrtek 31. prosince 2009 v 10:48 ® 1Mara
-
Mám pocit že si někdo dělá srandu z někoho koho nezá a ví že to bude teprv člen rybářského združení a nemá vůbec žádné zkušenosti s rybolovem ? Že jo Poldíku .
reagovatNo jirin8 co ti na to mám říct ?U nás jsou určitě propadliny kde jsou ryby a nemusíš mít rybářský lístek , ale za1 jsou zamrzlí a za druhé nerad někoho beru na ryby když ho neznám . Jestli chceš opravdu tak moc rybařit a tak běž někdy z klukama z Ústí na ryby ? Třeba jsi mněl šanci v čéra se snima domluvit a jít dneska snima , sic si nezachytáš , ale poznáš lidi se kterýma budeš časem na Chytej Ústí klábosit a postupem času si myslím že zapadneš do naší party.
No a na jaře bys si mohl už z některýma pacientama z Ústí dorazit na nějakou tu fiškařinu
- Čtvrtek 31. prosince 2009 v 10:19 ® Poldík
-
Pokud máš zájem tak mám na zahradě bazén a nějaký ryby seženem.PS:všechno zadarmo.
reagovat - Středa 30. prosince 2009 ve 14:03 ® řezbář
-
Zkus to tady www.chlumecka-rybarska.cz. Ale je to soukromá voda – budeš muset zaplatit. Protože zadara ???????!
reagovat - Středa 30. prosince 2009 ve 13:02 ® hraji
-
Zadarmo a bez RL a povolenky, to je divné. Na soukromé vodě asi budeš muset zaplatit. Na revíru zase nemůžeš chytat bez RL.
reagovat