Vyhledávání
Death-Loučím se s chytejáky.....
6.1.2005 | DEATH | 5.973 zobrazení | 50 odpovědí
Příští úterý bude rodičák a jelikož to vypadá,že se vyplní mé nejčernější představy a dostanu minimálně jednu trojku v pololetí,takže se nedostanu bez přijímaček. Mám slíbeno,že mi bude za 3 odpojen interet a budu mít domácí vězení do přijímaček. O kterých mi furt sugerujou,že je nemůžu zvládnout,nevím proč,protože jsem měl vždy vyznamenání. Tímto se asi loučím se všemi chytejáky,bylo mi tu hezky,rád sem pokecal a občas přispěl svou troškou umu. Chtěl bych ještě říct,aby ste se nedivili,když nebudu na ICQ,holt když neni net,není ICQ. Takže rád sem vás všechny poznal a Čau!!
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 7. ledna 2005 v 17:23 ® Chose
-
Death-snad to jen tak nezabalíš,trochu mákni a půjde to samo… mě doma taky dusili než sem šel na průmyslovku a pak mě vzali bez přijímaček. to bude v klidu…
reagovat - Pátek 7. ledna 2005 ve 14:49 ® Prizrak
-
Já mám to štěstí, že že mě rodiče v učení a výběru školy dávají volnost a špatně na tom nejsem, možná z, M-to mám mezi 2 a 3. Nejvíc mě nase, že při písemkách udělám nějakou zprlenou chybu, a pak se to celý veze… Jinak zatni zuby a začni makat, ať ty zkoušky uděláš. Přeju ti hodně štěstí Smrtibrácho.
reagovat - Pátek 7. ledna 2005 ve 14:19 ® DEATH
-
Všem díky za optimismus! Naši si myslí,že na školu z vysoka.......,známky tomu odpovídaj,nevím proč,ale i když se šrotím,chytnu o písemce strašný nervy,přitom mě táta většinou nebije,ale jen mi to ústně nebo trestem sdělí. A jak mi třeba aktuálně nevyjde první příklad z matiky,přemejšlí mi to více než nad výsledkem a počítáním,ned tím,jaký to bude domu toró,jestli to zvoram. Chtěl bych se dostat na Průmyslovku v Písku,potom na vejšku,ale jestliže se nedostanu na střední,nebudu vejška. To s těma domácíma pracema je hezký,ale mám to jako zamozřejmost. 3 z češtiny je asi jistá,protože učitelka prohlásila:Když deš na prumku,tak ti ta jedna trojka vadit nebude!„(Si asi myslí,že je to něco podřadnýho,já vím,¨známky nemám moc dobrý,ale mohl jsem dostat aspoň šanci jako ostatní........“Holt se jí písecká prumka zdá málo dobrá.. škemrat nebudu,na to nemám povahu a myslim si,že pokuď není na mě vysazená,a je trochu uvážlivá,tak mi snad nepokazí život. No,necháme se překvapit…
reagovat - Pátek 7. ledna 2005 v 11:13 ® pikos
-
Rodiče si možná neuvědomují, že internet je hlavně zdroj informací. Odstřihnout tě, je jako ti sebrat učebnice a říkat uč se. Možná internet rodiče nevyužívají, ale zakazovat jeho používání je krok zpět do pekel. Uvaž ale sám, jestli internet využíváš k těm správným věcem.
reagovat - Pátek 7. ledna 2005 v 10:55 ® Dědek
-
To máš těžký, teď se na to budeš dívat jinak, jak za 25let. Taky jsem si myslel, že to rodiče přehánějí, ale s odstupem času před nima smekám, co všechno mi dovolili. To já jsem na svoje děti daleko přísněj. Když budou vidět, že makáš, tak vyměknou. Zkus je ukecet třeba na půl hoďky denně. Na mě to aspoň zabírá. Nebo zkus mamce nějak pomoct, to co normálně neděláš (umej nádobí, vyluxuj…), to taky zabírá.
reagovat - Čtvrtek 6. ledna 2005 ve 23:52 ® CeP
-
hele vis co? jed na nejakou skolu a zkus si zkousky nanecisto. uvidis do ceho jdes a jak to bude probihat. taky poznas jak jsi na tom vedomostne a jak s tremou atd. koukam ze mas rad turistiku a sutry, chces na prirodovedu nebo na technickou?
reagovat - Čtvrtek 6. ledna 2005 ve 23:31 ® Milky
-
Mám nápad, šílenej, ale zabrat by mohl. Jdi za tím, kdo ti má dát tu trojku a vybreč se mu v kabinetě. Když jsou někdy rodiče despotičtější, možná se to lépe vysvětluje pedagogovi, pokud u něj nemáš loženej vroubek – třeba že ho vytáčíš při hodině … . Někdy taková malá lest je účinnější, než škemrání doma.
reagovat - Čtvrtek 6. ledna 2005 ve 23:20 ® BigMike
-
Buď v klidu. Jo, někdy jsme my rodiče trošinku divní, ale na druhou stranu, přísnost muší bejt. Neboj, vyprdni se na net, sedni k učivu, zaválej a před sezónou se tu opět sejdeme. Ty v klídku a my z tebe taktéž
reagovat)) Ale nikd ynení nic tak horké jako…, znáš to. Nezoufej, v Čečně, iráku a teď i někde na těch plážích je hůř!!!
- Čtvrtek 6. ledna 2005 ve 22:45 ® zedus
-
Smrťáku neblázni, nech se ještě nějak přezkoušet (jestli to ještě jde). Ty rodiče nějak zmákni, nakukej jim, že tě na chytej budeme doučovat. A navíc, já ty nácky v CoD sám všechny nezvládnu, tak koukej sekat dobrotu.
reagovat - Čtvrtek 6. ledna 2005 ve 22:11 ® Tomash
-
DEATH : Neznám tvé rodiče, ale snad to nějak ustojíš… Jo a přijímačky uděláš! Neboj. Věřím ti… Znám tvé příspěvky a i z nich je zřejmé, že nejsi žádný ňouma!!! S rodičema se to urovná… Žádný loučení. Koukej to nějak zvládnout…
reagovat - Čtvrtek 6. ledna 2005 ve 22:09 ® silur
-
DEATH-když nejde o život ,jde o ho. o. Držíme ti palce a ať to rodiče tolik nežerou, vyřiď jim to. Já mam taky dva kluky a znám to. Starší je taky na střední a chce to klid. Vždyť ty se vrátíš.
reagovat - Čtvrtek 6. ledna 2005 ve 21:32 ® Rico
-
Tvoje rodice jsou trosku no jak to rict. z te drsnejsi doby. ach jo ty bych se zblaznil kdyby me rizli a ani by to neudelali . prtoze sem to zarizoval ja a porizovacka stala veliky prachy ) tp bude dobry slapni na to a uvidis ze n to mas. hadej co ted delam sprtam matiku jelikoz z ni mam za 5 a musim to vytahnout. a jeste rysuju podobanej vystruznik. ach jo. radsi bych si sel zachytat kaprika. DRZIM TI PALCE a VERIM ze tu s nama zustanes…
reagovat - Čtvrtek 6. ledna 2005 ve 21:28 ® ywan
-
DEATH : tak to ma mrzí, chcel som Ti dať asopon trochu optimizmu, ale vidím že to asi nepôjde. Ja by som scvokol za 2 mesiace dom. väzenia, je to kruté
reagovat - Čtvrtek 6. ledna 2005 ve 21:25 ® DEATH
-
Já se musim dostat bez přijímaček!!!! Naši mě už tak zdeptali,že si vůbec nevěřím..
reagovat - Čtvrtek 6. ledna 2005 ve 21:24 ® DEATH
-
Ywan-mýlíš se ve všech bodechminulý rok sem měl domácí vězení 2 měsíce,dokuď sem nezlepšil známky a net je jen kvůli mě.....
reagovat - Čtvrtek 6. ledna 2005 ve 21:23 ® ywan
-
Brat a sestra sa učia pomaly na samé jednotky a ja ledva prechádzam ročníky, a žijem. Ťažkú hlavu si už z toho nerobím ani ja ani rodičia, veď na svete sú oveľa horšie veci ako nejaké známky, ktoré Ti dávajú poslední komunisti v republike.
reagovat - Čtvrtek 6. ledna 2005 ve 21:20 ® ywan
-
Nesmieš to vidieť také čierne. Rodičou daako ukecáš. Ja som tiež počul veľa krát také vyhrážky a nikdy sa nič vážnejšieho nestalo. Od netu Ťa neodpoja to sa neboj. Oni ho tiež určite využívajú, to by boli blbí keby to spravili
reagovat - Čtvrtek 6. ledna 2005 ve 21:11 ® jiris
-
Tak to potom. Sbohem
reagovat - Čtvrtek 6. ledna 2005 ve 21:09 ® DEATH
-
Ve škole je to šnek a do kavárny se nedostanu,přes domácí vězení!!!
reagovat - Čtvrtek 6. ledna 2005 ve 21:05 ® jiris
-
Kua – chlape, uč se ať se z tebe nestane školník!! A jakýpak loučení, net máš ve škole, v kavárnách............
reagovat