Vyhledávání
Nejlepší nástraha v zimě??
24.12.2009 | jirin8 | 3.788 zobrazení | 12 odpovědí
Ahoj lidi, potřebuju poradit. Jsem z Ústí nad Labem, chytám prvním rokem a nyní se chystám na první závody, tzv. Střekovský vodník na Labi koncem prosince. Můžete mi prosím poradit, jaká je nejlepší nástraha a návnada? Děkuji.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 27. prosince 2009 v 9:13 ® pextr
-
rohlík
reagovat - Neděle 27. prosince 2009 v 1:42 ® Jak.novi
-
Mám pouze jednu top zimní nástrahu a tou je pařená houska. Červy jsou v zimě moc prochladlý, málo se hýbaj a tím pádem nejsou pro rybu tak moc atraktivní. Ovšem když jdu na tlouště, nikdy u mě nechybí rousnice. Většinou stačí nastržit pouze půlku. Krmení je dobrý ploticové a černé barvy.
reagovat - Pátek 25. prosince 2009 v 19:10 ® LuboO reakce na …
-
jirin8> to je zaujimave, u nas sa mi to este nestalo, neviem, odkial ich vozi. Inak, mne sa osvedcila aj silne nacesnakovana kukurica, vybral som tak 50 kuskov z plechovky do nadobky a pretlacil na to 2 cesnaky. Ale to bolo hlavne na tlouste na rieke u nas. Ale ved skusit mozes.
reagovat - Pátek 25. prosince 2009 v 11:44 ® hraji reakce na …
-
Ideální je napařený, protože je pro rybu nejlákavější. Po dobu lovu ho musíš udežovat v uzavřené krabičce, aby ti nevyschl
reagovat - Pátek 25. prosince 2009 v 11:16 ® jirin8 reakce na …
-
a rohlík má být vylisovaný,obyčejí nebo napařny??
reagovat - Pátek 25. prosince 2009 v 11:07 ® hraji
-
V zimě bývá překvapivě účinný obyčejný rohlík napařený tak, aby se dal dobře upevnit na háček. Samozřejmě i bílí červi. Nebo je taky možné vyzkoušet dortovou oplatku upravenou namočením.
reagovat - Pátek 25. prosince 2009 v 10:33 ® jirin8 reakce na …
-
já už jsem se minulý týden ptal a masnaky nemeli ze je uz zima
reagovat - Pátek 25. prosince 2009 v 10:33 ® jirin8 reakce na …
-
já už jsem se minulý týden ptal a masnaky nemeli ze je uz zima
reagovat - Pátek 25. prosince 2009 v 10:09 ® LuboO reakce na …
-
jirin8> predpokladam, ze cormoran myslel masnaky, tie zozenies v kazdom rybarskom obchode, predpokladam. Aspon u nas som nikdy nemal problem. A ja osobne by som menil nastrahu pri kazdom nahodeni, lebo v studenej vode straca rychlo pohyblivost.
reagovat - Pátek 25. prosince 2009 v 10:07 ® cormoran reakce na …
-
jirin8> Proč ne, připrav si toho víc a jen zkoušej, co jim pojede
reagovat - Pátek 25. prosince 2009 v 9:53 ® jirin8 reakce na …
-
cormoran> jj dobře ale ja se bojim ze uz je nesezenu tak mohl bych chytat na žížaly??
reagovat - Čtvrtek 24. prosince 2009 ve 22:44 ® cormoran
-
Jestli to budou ty závody na pláži jako to bejvá každej rok, tak je to prostý. Nakup si dostatek červů a odzávoď to na čudlařině. Když už nic, tak aspoň plotice a cejni by se tam mohli motat.-)
reagovat